31 maj

Vilket totalt underbar dag!

Vaknade imorse med lite mys... sedan fick vi stressa iväg till hedbergs för att kolla på ringen jag ville ha.. dock var den inte alls fin i verkligheten, men jag hittade en annan superfin! Har inte bestämt mig om jag ska ta på mig den nu, eller på min födelsedag.. eftersom det är en present från Jocke :S

Jaja, sedan åkte vi en snabbis upp till mamma&pappa för att hämta lite saker och så vidare till knalleland.. var tänkt att vi bara skulle kolla på skor, men det blev en massa andra affärer, som resulterade i att vi köpte lite kläder också. Hittade två par skor och ett par jävligt fina shorts.
Tänkte att jag lägger upp lite bilder på mina inköp.

Efter all shopping var vi jätte hungriga, så det fick bli Mc´Donalds.. MUMMA! Och lite efterrätt.. Mc flurry med ahlgrensbilar.. den var jävligt god.

Sen var det dags att bege sig hemåt och då tog vi en dusch tillsammans =)


Ja vad kan man säga, jag har verkligen haft en helt undebar dag, det är alltid roligt att shoppa ihop med älsklingen =)



Shorts från Vero Moda..


Skor från skopunkten


Vardagsskor från skopunkten =)


Lägger upp en bild på ringen senare.. kanske idag, kanske nästa vecka !

Kväll - 30 maj

God kväll på er.

Nu jävlar, nu har jag jobbat min sista kväll och den gick bannemej ovanligt segare än vad det brukar.
Just nu känns det lite underligt, men samtidigt härligt.
Mamma var snäll och kom och hämtade mig efter jobbet, hon ville inte att jag skulle gå ensam hem när det var en massa fyllisar ute.. min snälla mamma =)

Nu vettefan vad jag ska göra, tråkigt att sitta ensam hemma, men Jocke kommer väl om någon timme!

Imorgon bär det ju av på lite shopping, ska även försöka släpa med mig mister till knalleland för att kika på lite skor, sedan ska vi äta en massa kinamat.. vår nya grej typ.. men vadå, det är ju så sjukt gott!

Jag fasar för att Jocke snart åker ifrån mig och lämnar mig ensam.. det är nästan så att jag räknar ner dagarna. Men jag har tur som inte behöver oroa mig, då jag har världens bästa pojkvänn. Men det är dock jobbigt att sova utan honom.
Tacka gudarna för att Tessan finns, som kommer och nanar här hos mig.. hon ska få bli min inneboende under tiden. Och det kommer faktiskt bli super skoj!

30 maj

JAA, idag är det sista dagen. Gissa om jag är glad, samtidigt som jag inte vill gå till jobbet.. men bara tanken på att det är sista gången jag behöver gå dit gör mig överlycklig =)

Och imorgon ska jag och älsklingen antagliten åka och kika på lite saker, först till hedbergs guld och sedan till bosättningspiraten.. om vi hinner!

Nu är det inte långt kvar tills älsklingen ska åka till Tyskland, usch det kommer verkligen bli jobbigt.. men det är bra att han får komma iväg och ha lite roligt med sina kompisar också.. jag klarar väl mig alltid :)
jag kommer i vilket fall ha ganska fullt upp när han är borta.


Ne nu ska jag ta på mig lite kläder. sedan är det nästan dags att bege sig till jobbet!

29 maj

Hallå!

Idag har jag inte hunnit skriva alls. Har varit fullt upp. Gick upp imorse och gjorde mig iordning, sedan skulle jag hinna till knalleland och hämta ett paket innan mamma, Helen & Madeleine kom och hämtade mig.
När dom kom så åkte vi upp till mormor, fikade och tjötade skit. Sedan blev det en sväng till knalleland igen för jag behövde hårfärg och lite sånt.
Sedan har jag jobbat hela kvällen.. nu är det bara imorgon kvar också, sen så jäklar ;)


Jag känner att jag inte är på topp humör idag, är inte sur.. men kanske mer ledsen och besviken. Jag vet inte varför.
Men det känns som om sanningen kryper upp tätt intill mig, jag kanske börjar inse?
Jag vet inte om detta funkar längre och jag vet faktiskt inte ens om jag har orken till att bry mig det minsta, jag tänker sköta mitt och låta det gå som det går.. visst det kanske är värt att kämpa för, men varför kämpa om det bara är jag som gör det?
Då ger det ändå inget resultat.

Jag har faktiskt inte känt så här innan, men jag tror att jag måste gå på vad jag känner nu och inte kämpa emot. Ska jag ens orka kämpa det minsta så måste en STOR förändring ske.

Vi får se, jag håller er uppdaterade.

Förslag =)

Här har ni ett litet förslag på present till mig, haha!
tyckte att den var rätt jävla tuff faktiskt.

http://www.coolstuff.se/p1120/i-Buddy.html

Kväll - 28 maj

Av misstag råkade jag på något sätt skriva in så att dom ska flytta min blogg =/ Jäkla störande!

Jag fattar inte att man kan vara så här slut efter att ha jobbat, men det beror ju på vissa saker. Bara 2 dagar kvar sedan kommer jag endast att vara på det nya stället där jag trivs grymt bra!

Imorgon blir det jobb igen men innan det ska jag träffa mamma, Helen och Madeleine, hälsa på en sväng hos mormor och så. Ska bli kul att träffa Helen & Madeleine innan dom åker hem igen. Men förhoppninsvis kommer dom hit snart igen =)

Jag har så mycket saker jag skulle vilja göra, men det finns ju ingen tid och i helgen kommer jag ju inte hinna att göra allt heller.. suck =/
Måste verkligen ha nya skor, är så jäkla sugen på det. Och dessutom vill jag börja använda skorna jag fick utav Jocke, dom är ju helt underbara.
Dagens I-land problem ;)

För att hålla mig vaken idag tänkte jag strax laga "Biff med knorr" så har jag lite mat tills imorgon och slipper stå med det då. Det är nästan som biffar, fast med bacon lindat runt dom. MUMMS!


Ja ne nu ska jag inte tråka ut er mer ;)

28 maj

Vaknade alldeles försent idag.
Somnade alldeles för tidigt igår.
Vilket resulterar i att jag har sovit alldeles för många timmar.

Var helt slut igår när jag hade gjort allt som skulle göras. Skulle ju bara vila ögonen =/
Men när älsklingen kom hem fick jag nana i hans knä och då kunde jag verkligen inte hålla mig vaken för det var så mysigt.

Ne nu blir det strax jobbet, ska väl klä på mig lite och så bara =) YEEAAH, sista veckan!



Jag älskar dig mest baby ♥
Du är mitt allt!

27 maj

Åhh vilken härlig dag det har varit idag!
Underbart väder ute och även om man har jobbat 11 timmar så har tiden gått otroligt fort och jag har haft det riktigt trevligt. Tänk vad sjukt att ens jobb kan påverka hur man mår och vad för humör man är på. Men det är ju så, man måste verkligen trivas, för jobba ska man ju göra hela sitt liv. Och vem vill gå runt och må dåligt varje dag över att behöva jobba?

Älsklingen har varit så duktig och tvättat idag, så nu har jag vikt all tvätt och lagt in den, lika bra att ha det gjort! Har även duschat och lite sånt där.

Nu sitter jag och försöker få tag i Tessan som sa att jag skulle ringa, men hon svarar inte (!?!?!?)
Jaoo. hon får väl ringa upp sedan eller något.

Nu ska jag nog ta mig något att äta och sedan slappa framför tv:n!


Natti på er!

27 maj

Det är redan den 27 maj och vad innebär det?
JO, att jag fick lön inatt. GUD, så underbart. Den var verkligen efterlängtad så som man har fått snåla den senaste veckan.
Har iaf redan betalt alla räkningar och sånt, så nu är det bara till att shoppa =)


Nu ska jag iväg och jobba, 11 timmar, men hey.. det kommer gå fort!

26 maj

Vilken lång, men helt underbar dag!

Dagen började med att man försov sig (självklart!) Vaknade 10.30, skulle hämta syrran 10.40 på stationen, så det var bara att springa upp och fixa sig fort och springa iväg till bilen, var väl där ca 11.00.

När jag mötte Helen & Madeleine såg det ut som att dom skulle flytta hit, dom hade med sig en jäkla massa saker eftersom att dom ska nana här i några nätter.
Vi begav oss mot knalleland och tänkte käka frukost på Knallefiket.. men när vi kommer dit då är det stängt (!!) Satan!
Så istället gick vi runt och kikade i affärer, hittade massa söta kläder till Madeleine, så hon fick lite nytt.

Sedan träffade jag mina gamla jobbarkompisar, ett kärt återseende, var verkligen kul att se dom!

Ja sedan blev det köpa lite fika och bege sig ut mot Frida, var där och tjötade skit, drack kaffe och sådär.. barnen fick leka lite. Sedan åter in till stan och träffa Tessan. Då blev det ännu mer kaffe. Men Madeleine var trött, så vi åkte hem till mig och gav den lilla lite mat.

Väntade på att Jocke skulle köra upp oss till mamma, sedan var jag väl där i några timmar också.. åt lite tårta som blev över från igår =)

Jaa, det blev långt men ändå försökte jag att sammanfatta det lite =)
Tänkte att jag lägger ut några bilder från idag!


image285
image286
image287
image288
image289

Mascara!

Har hittat en så jäkla grym mascara, jag kan garantera att det är den bästa jag någonsin använt!

"Clinique High Impact Mascara Svart


image283är en mascara som ger mycket fylliga ögonfransar. Mascaran från Clinique tillför volym och längd i några få drag. Clinique High Impact Mascara har en rik och fyllig färg."


Själv så tycker jag är den är bra för att det kommer så "mycket färg" eller vad man ska säga, på en gång. Man behöver inte dra borsten 50 gånger innan man får fylliga och fina ögonfransar, utan redan efter 3 drag så det det perfekt ut. Ett plus är också att den är så grymt lätt att tvätta bort, lämnar inga svarta fläckar under ögonen!

Finns på Kicks för 190 kr

Kväll - 25 maj

Jag är trött, trött, trött!

Först jobbade man hela dagen, vart riktigt stressigt, skulle laga mat, tvätta, stryka och allt sånt där på samma gång, för att allt skulle vara klart till en viss tid. Tillslut hade jag stressat så mycket att jag bara skakade =/ Äckligt!

Efter jobbet blev det en sväng, ganska lång sväng upp till mamma&pappa för att gratulera mammsen på morsdag!
Grillade lite kött och sånt där gott, sedan blev det lite fika och tårta.. massa mumms! Så nu får jag se till att vara duktig heeeela veckan.

Kom hem runt 21 tiden och sedan dess har jag inte gjort mycket alls, ska ta det lugnt nu, kanske kolla lite tv och så, men det kommer väl bli att man somnar.

Imorgon måste jag vara utvilad, för då kommer systeryster och Madeleine hit och då ska vi leka en väldans massor, heeela dagen/kvällen =)


25 maj

Hoj Hoj i stugan!

Nu är det dags för jobbet igen, men det är skönt att det är söndag.. man är ju ledig heeeela kvällen.
Så efter jobbet blir det upp till mamma och säga grattis. Sedan får vi se vad som kan tänkas hända.

Skriver mer sen ;)

Grattis!

image279
1 år och 5 månader idag  ♥ Älskar dig mer än allt!

image280
Mosters älskling fyller 9 månader idag! Grattis!

Glömde..

.. haha glömde faktiskt en väldigt ointressant sak.. men iaf.

Vi har faktiskt städat lägenheten idag också och så har jag diskat =)


Så, nu vet ni hur redig jag kan vara ;)

Kväll - 23 maj

Oh herregud, trodde aldrig att jag skulle orka med så mycket som jag gjort idag!

Sov max 5 timmar inatt, sedan var det iväg till jobbet för att jobba dessa 7 timmar (tror inte jag var speciellt rolig att jobba med idag). Hur seg som helst och velade omkring! Men det viktigaste glömmer man faktiskt aldrig, hur trött man än är!

När jag väl kom hem trodde jag att jag skulle stensomna, men icke.. jag och älsklingen satte på en film och kikade på den. Sedan blev det lite matlagning.
Senare begav jag mig ut på en träningspass, GUD så skönt det var! Belönade mig själv med att köpa cosmopolitan på hemvägen.

Vilket var bra, för den satt jag och läste medan jag tog mig ett lång, varmt fotbad. Med filning och scrub efter. Nu känns mina fötter otroligt fräscha!
Hela jag känner mig jäkligt fräsch efter en lång, sval, underbar och efterlängtad dusch, med en "helkropps scrub". Får se hur länge man känner sig så här fräsch bara =)


Nu ska jag läsa färdigt min cosmopolitan, sedan nana.. (hoppas jag inte somnar på soffan inatt igen bara). Imorgon blir det jobb hela dagen lång!

23 maj

Hoj hoj, då var det time for work.
Kommer kännas konstigt, men så jäkla skönt! Dessutom är inte så värst många timmar, 7, och dom flyger iväg!

Så ja, skriver väl mer sen ;)

Kväll - 22 maj

Jaoo, då var denna dagen redan slut och klockan börjar ju bli mycket =/

Var uppe hos mamma&pappa innan, han fixade rutan på nolltid, vettefan hur han gjorde.. ingen större skada skedd. Men haha, han fick för sig att det luktade spya i bilen :S haha.. ja, men nu slipper jag köra med en jäkla påse över rutan iaf, ser sådär lagom luffigt ut.

Mamma var snäll och fixade mina handdukar, så nu går dom att hänga upp ordentligt. Jag fick även "Hälgrepp" som ja ska ha i mina klackskor eftersom att dom glappade.
Vi käkade lite nyponsoppa med glass också, massa mumms var det.

Sedan blev det hem, så nu har jag diskat och fixat lite. Borde gå och lägga mig strax, ska ju upp tidigt imorgon och jobba. Så blir det även att jobba heeeela helgen =(

Ne nu står det "slappning" på schemat!

3 doors down

3 doors down har släppt ett nytt album, har lyssnat lite nu och jag bara ÄLSKAR det!
riktigt jäkla bra, skönt att det kommer lite ny musik nu innan sommaren också!

3 Doors Down - 3 Doors Down [2008]

3 Doors Down - Train
3 Doors Down - Citizen Soldier
3 Doors Down - It's Not My Time
3 Doors Down - Let Me Be Myself
3 Doors Down - Pages
3 Doors Down - It's The Only One You've Got
3 Doors Down - Give It To Me
3 Doors Down - These Days
3 Doors Down - Your Arms Feel Like Home
3 Doors Down - Runaway
3 Doors Down - When It's Over
3 Doors Down - She Don't Want The World      

22 maj

Denna dagen har gått otroligt fort.

Slappat en aning, sedan blev det träning för både mig och Jocke.. sedan lagade vi lite mat och käkade ihop ute på balkongen.. hur gött som helst =)

Snart ska jag bege mig upp till mamma&pappa eftersom att ena rutan inte går att få upp på bilen, så pappa måste laga. Tänkte att jag skulle ta med lite saker som mamma kan fixa åt mig samtidigt.

Imorgon blir det jobb för första dagen denna veckan, ska faktiskt bli riktigt skönt, man blir grymt trött på att bara gå hemma.


Kväll 21 maj

Var lite med frugan innan, var faktiskt jätte trevligt även om det inte blev en så lång stund.
Har massa planer för vad jag ska göra och köpa till lägenheten, vill bara ha en maaaaassa pengar =)

Är med älsklingen nu på jobbet, massa mysigt. Sitta med laptopen och nörda mig, vilket jävla liv jag har =P

Men just nu är jag så förbannat trött på allting, vet inte vad jag ska göra. Kan man inte bara släppa allt och vara lycklig? Leva för det man har just nu och skita i allt annat.. det verkar inte vilja gå. Jag är bra på att tänka alldeles för mycket..

Dessutom funderar jag nu på att ta bort min blogg!

21 maj

Men herregud, tiden bara flyger iväg ju!
Det är redan den 21 maj, snart är det studenten och allt det där. Tråkigt bara att det fortfarande är så jäkla kallt ute, men värmen hinner komma hoppas jag!

Sjukskriven idag också, börjar bli ganska uttråkad av att bara vara hemma faktiskt, men idag mår min nacke mycket, mycket bättre.. vilket jag är jäkligt glad över.. slippa se ut som en sne jäkla åsna!

Vaknade jävligt sent idag, men kan bero på att jag inte kunde somna alls inatt, det gick verkligen inte.. fattar inte detta.

Men men, senare så kommer iaf frugan hit och leker lite med mig, får se vad vi hittar på, men något blir det alltid =) Ska bli massa massa roligt!

19 maj

Fy fan!

Vaknade med världens mest jävla illa nackspärr, kan knappt röra mig, tog en kvart att ens komma ur sängen.
Och nu måste jag jobba också!!!
Blir så jävla förbannad, det fattar väl vilken idiot som helst att man inte kan jobba när man inte kan röra sig. Men uppenbarligen inte dom!

Så det är bara att le och se glad ut!

17 maj

God dagens =)

Har inte hunnit skriva på hela dagen har verkligen varit fullt upp.
Men nu så.. fast hinner inte skriva så mycket.

Jag och älsklingen ska strax på party hos Sabina och Jocke, nice nice.
Känner typ bara Sabina, men sånt ordnar väl sig alltid.

Ne nu är det dags att packa ihop kvällens alkohol och invänta att pappa kommer och hämtar oss, för han är så snäll och kör =)

Ha en fin kväll =)

16 maj

Idag har det varit en bra morgon, trots mitt otroligt griniga humör igår kväll/natt.. jag var verkligen emot allt och självklart lät jag det gå ut över älsklingen =/ Vilket inte var riktigt mening, men det tror jag han vet om. Det är väl så dagarna innan man ska ha "den roliga veckan"

Imorse tränade jag iaf det första jag gjorde när jag gick upp, det är så jäkla skönt.. man känner sig duktig och mycket frisk efteråt. Sedan blev det dusch och lite såntdär..

Nu har jag precis lagat käk.. lax, tonfisksallad och en god fet sås till det. mumms!

Så nu inväntar jag jobbet, ska inte åka förrens om en timme eller något, ser verkligen inte fram emot det.. men måste man så måste man. Har ju tagit extra tider nu med.. men det är ju bara två veckor kvar. sedan börjar jag på det nya jobbet.. det kommer bli toppen!

Efter jobbet hade jag tänkt att åka och sola eftersom att mamma jobbar och jag måste bygga lite på min solbränna, kan inte gå runt och se ut som om jag har varit i blekinge =)

Kväll - 15 maj

Jag bara älskar sådana här slöa kvällar!

Har suttit och latat mig.. sedan blev det en lång varm, härlig dusch.. efter det provade jag min nya rengöring till ansiktet och la sedan en ansiktsmask!

Ja, och sedan blev det ett fotbad samtidigt som jag kollade nya avsnitten av one tree hill och gossip girl. Provade min nya fotscrub, den var underbar! Dessutom så passade jag på att måla naglarna också.

Så nu känner man sig riktigt fräsch. Strax blir det sängen.. och imorgon jobb!

15 maj

Vaknade idag av att jag fick ett sms av Tessan som ville att jag skulle komma ner till stan, så det var bara att gå upp, göra sig iordning och bege sig iväg till stan.

Köpte min underbara klänning och 3 andra linnen och dessutom har jag fått mina saker från Yves Rocher idag.. det var inte en dag försent!
Efter lite shopping träffade jag Sandra, drack lite kaffe och såntdär. Var inte hemma förrens ikväll, så även denna dag har varit fullspäckad och likaså imorgon!

Här kommer lite bilder på kläderna!

image272
Klänningen

image273
De 3 linnerna


image275
Skönhetsprodukterna från Yves Rocher

image276
Dagens middag.
Går fortfarande på dieten, det är så underbart att få äta massa fett.
Dessutom så har det redan visat resultat

14 maj

Jag älskar sådana här dagar då man har mycket att göra!

Först jobbade jag hela dagen, sedan blev det hem och mysa lite med älsklingen innan han skulle åka till jobbet. Ja och efter det ringde jag mamma och planerade, så fick det bli en snabb dusch sedan kom hon och hämtade mig.
Så nu har jag varit iväg och solat, hur underbart som helst.

Hade tänkt ta ett fotbad och lite allt möjligt idag, men nu vet jag icke om jag hinner.. det kanske får bli imorgon kväll istället? Det är verkligen skönt att ta allt sånt där på samma dag, man känner sig så fräsch sen.

Imorgon blir det stan med Sandra, shoppa och lite sånt antar jag.. och så får jag min efterlängtade klänning. Förhoppningsvis har mina saker från Yves Rocher kommit också, så kan jag hämta ut dom samtidigt =)


Ne nu blir det soffan och slappa!

Kväll - 13 maj

Jösses vad denna dag har gått!

Efter shoppingen i knalleland med mamma åkte jag och Jocke och storhandlade.. alltid skönt när man har en massa hemma och kan äta precis vad man känner för =)
När vi kom hem så fick jag för mig att jag skulle frosta av frysen, så så fick det bli.. samtidigt städade jag ur skåp och skafferi.. hade mkt på gång samtidigt.
Tog ett tag, men nu är jag klar!

Har även lagat omelett med bacon och champinjonstuvning. Det är UNDERBART när man får äta mycket fett =)

Det har blivit lite förändring här hemma och det gillar vi alltid, fick några fina dukar av mamma som jag har lagt på, köpte även en vaxduk till balkongbordet.


Imorgon ska jag jobba hela dagen, så snart blir det sova!
Ska även svänga förbi Gina och köpa den här klänningen

image271


13 maj

Hallå!

Idag har det varit en fullspäckad dag!
Först var jag hos chefen och skrev på lite papper, sedan upp till mamma och hämtade henne, så lunchade vi i knalleland. Sedan var vi runt och jagade en elgrill, men utan resultat =/
Så istället köpte jag kläder :D haha

men men nu ska vi åka och storhandla!

12 maj

Mooorning =)

Har iofs varit vaken ett tag, men har ju inte hunnit skriva innan.

Har sovit otroligt dåligt inatt, hur jobbigt som helst.. känner mig helt död nu!
och strax ska man iväg och jobba också, men jag hoppas verkligen att kvällen går fort. Imorgon har jag eventuella planer, ska bara kika en extra gång så att det blir av, man vet ju aldrig =)

Någon som kollade hockeyn inatt? Det gjorde jag, bra gjort av Sverige asså!

Ne men nu får väl jag ta och dra mig =/

11 maj

Ja, det blev ju lite party igår tillslut =)
Först kom Eric hit, lirade lite Guitar Hero, sedan kom Ellinor och Natasha också. Drack och tjötade skit, dessutom stod vi ute på balkongen och asgarvade i säkert en kvart.. det var ngn jävla konstig sak, som sprang runt och gick lina på gräsmattan.. hon måste fan ha varit påtänd eller ngt :S

Senare drog vi först till Almenäs, sedan till statoil och käkade lite korv, sedan på någon grymt tråkig fest, så vi dissade den och drog till Tonic.. var helt okej.
Har lite bilder, men orkar inte lägga ut dom här..

Efter krogen drog Eric med hit eftersom det skulle vara någon form av efterfest.. så då blev det ännu mer Guitar Hero. Sedan stensomnade man. Både Yonis och Eric sov på soffan.. måste blivit jävligt varmt =P


Idag har jag vara slöat och det ska jag fortsätta med!

Guitar Hero

image269
image270

Ursäkta dom dåliga bilderna,  men min kamera är käääss!

Kväll - 9 maj

Det var mycket trevligt hos syster i dag =)
Måste åka dit snart igen och hälsa på, kanske åka tidigt på förmiddagen så kan man stanna hela dagen!

Nu sitter jag hemma, har fixat mig lite.. väntar på att flickorna ska komma, sedan blir det party =)
Har iofs redan börjat dricka lite, Eric är här också.. sitter och lirar gitar hero på duken, lägger kanske upp ett kort lite senare.

Ja, då hoppas man att kvällen blir lyckad!

Strax

Strax bär det av mot Gbg för att fira systeryster.
Ska bara väcka älsklingen och få upp honom ur sängen, han kom ju hem sent så han har inte hunnit sova så mkt. Inte för att han gick och la sig när han kom hem, ne för jag vaknade.. så vi satt framför Facebook och nördade oss =)

Får se när man kommer hem i eftermiddag/kväll och vad fan som händer, för det har jag ingen aning om ännu.

Dessutom är jag grymt sur på yvesrocher.. beställde lite saker där ifrån, men dom verkar ha tappat bort den eller ngt.. GRR!

10 maj



Jag vill bara meddela er att idag är det exakt en månad kvar tills jag fyller 20 =)


Kväll - 9 maj

Vad glad man blir när man kommer hem och älsklingen har varit duktig och städat lägenheten så fint =)
Eftersom han har varit duktig kan ju inte jag vara sämre, så jag tänkte att jag ska ta all disk sedan, kan vara kul att ha det fint här hemma i helgen =)

Jobbat till 23 idag, efter det träffade jag Tessan och Ellinor istan för en snabb kaffe och lite tjöt. Så nu har jag kommit hem. Tänkte göra mig lite rostade mackor, var nästan evigheter sedan jag åt bröd, men eftersom det är fredagskväll och jag har tränat sammanlagt 2 timmar idag, så tänkte jag unna mig lite kolhydrater. För under helgen är det faktiskt okej att äta vad man vill. Annars blir det lätt massa fusk tillslut.

Ne jag får ta och käka lite.

Vad ska ni göra i helgen?

9 maj

Har jag någon gång sagt att jag har världens BÄSTA älskling?
Så är det iaf. Älskar honom mer än något.

Vaknade med en fruktansvärd huvudvärk imorse, men det var bara att ta på sig träningskläderna, slänga in tvätten och sedan ge sig iväg på en träningsrunda. Kom tillbaka lagom tills tvätten var färdig.

Sedan blev det en dusch och laga lite mat.. kött och wook grönsaker, mumma!
Idag har jag inte hunnit med så värst mycket, men jag behöver nog ta det lite lugnt emellanåt, känns som om det finns 1000 saker man borde göra. Hade velat köpt en elgrill idag så man kunde grillat på söndag!

Imorgon ska vi åka till systeryster och fira henne lite, så det blir upp tidigt imorgon också =)

Jag har fortfarande världens huvudvärk, men det är dags att ge sig av till jobbet, får väl se hur det går.

8 maj

Inte sovit värst bra inatt, har drömt en hel del konstiga saker. hur jäkla hemskt som helst.
Fast men blev ju väckt på världens mysigaste sätt imorse.. lite kyssar på halsen och sen ... ohoj vad skoj!

Ja nu har jag precis käkat, kör fortfarande min lilla diet, lika bra. Bäst utav allt är att det är så jäkla gott!
Mmm, men jag är bra sugen på glass! Ska nog ta mig en frukt.

Jobba ikväll, dags att ge sig av om sisådär en timme drygt. Hade mycket hellre gjort något roligare idag.. men det går ju inte. Dessutom så ska jag ha en tjej som går bredvid mig =/

Jao jao, det löser väl sig. Bara imorgon också, sedan är det helg.
Men jag fattar inte varför just jag får alla kvällstider! Orättvist.

Tjolahopp

Köpberoende

image266
   SteelPad S&S Solo
en spelyta skapad av gamers, för gamers! Oöverträffad kontroll och precision och tillåter användaren att utföra små och extremt precisa rörelser.

Tänkte att jag skulle köpa en sådan musmatta, inte för att jag spelar.. utan för att det är perfekt när man sitter och pillar i photoshop.. just "utföra små och extremt precisa rörelser"


OCH

image267
Trust Wireless Optical Mini Mouse MI-4930Rp

En ny mus skulle inte heller sitta fel, orkar inte med alla jäkla sladdar, Trådlöst FTW

Kväll - 7 maj

Ikväll har jag också varit riktigt duktig =)

Först gjorde jag lite egna köttbullar, det är så jäkla gott, sedan diskade jag all disk som var och det var bannemej inte lite. Nu har jag duschat och lite sånt där, så nu blir det slappa resten av kvällen.. har ju faktiskt jobbat hela dagen och börjar bli lite seg.

Jag har blivit en riktig "googlerska" , jag googlar på det mesta nu för tiden. Men det är fan bra.. undrar man över något, eller kanske behöver något recept så är det skit bra. Man hittar ju alltid det man söker. Får akta så jag inte bli beroende bara =)

Sitter och funderar på vad jag ska önska mig när jag fyller 20, för det är så många som har börjat fråga.. vet ju några saker.. men =/
Några förslag?

Lista

SÅ FORT DU LÄST DETTA HAR DU BLIVIT UTMANAD!
Regler: Du måste svara på alla frågor och sen utmana alla som läser detta.


DIG:
1. Hur lång är du ? 1,58 (?) kanske
2. Vad vill du bli när du bli stor? Hudterapeut
3. Vad pluggar du ? Pluggar inte
4. Har du långt hår ? Lite nedanför axlarna typ
5. Vilken hårfärg har du ? Brunt, men blonda slingor
6. Sminkar du dig ? Yes
7. Har du haft sex senaste månaden? Jaoo
9. Vad har du för färg på dina underkläder just nu ? Vita
10. Har du kysst någon idag ? Nepp

FAMILJ:
1. Bor dina föräldrar ihop ? Ja, det gör dom
2. Vem är bäst, mamma eller pappa ? Går inte att välja
3. Hur många syskon har du ? 3
4. Vad är det senaste du sa till din mamma ? "Vi hörs imorgon, hej då"
5. Vilken mat lagade din pappa senast ? Haha, det blev väl säkert korv med bröd eller något
6. Hur många ställen har du bott på ? 3
7. Vem i din familj stör du dig mest på? Ingen alls
8. Vilken familjemedlem är snällast ? Dom är lika snälla allihop
9. När hittade du senast på något tillsammans med ett syskon? Syster, träffade dom efter vårmarknaden

KOMPISAR:
1. När var du senast med nån kompis ? Igår
2. Vem sov du hos senast av dina kompisar? Frida
3. Har du kysst nån kompis ? Har hänt
4. Har du varit tillsammans med någon du nu är kompis med ? Japp
5. Vem har du varit kompis med längst ? Malin
6. Vem känner dig bäst ? Det är nog Tessan
7. Längsta tid du varit osams med en kompis ? Någon vecka
8. Skulle du säga till en kompis att du hatade hans/hennes tröja om du gjorde det ? Kanske inte hata, men att jag inte tyckte om den
9. Känner du dig tvingad till att umgås med vissa kompisar ? Haha ne då hade jag inte gjort det

KLÄDER:
1. Vad har du på dig nu? Kjol och linne
2. Har du bytt om idag ? Njae tog bara på mig imorse
3. Favorittröja ? Ingen speciell
4. Sexigaste klädesplagget på andra könet ? Linne
5. Har du gett bort kläder nån gång? Många gånger
6. Har du ångrat ett klädköp nån gång ? Väldigt många gånger
7. Har du handlat kläder via internet ? Yes
8. Har du ljugit om bh-storlek nån gång ? Haha kanske
9. Fulaste plagget andra könet kan ha ? Typ fula skor
10. Vad använder du för skor ? Olika, klackskor m.m.

VÅGAR DU:
1. Skrika åt dina föräldrar ? Haha mjo om jag blir riktigt arg
2. Klä dig annorlunda ? Alltid
3. Vara dig själv ? Det är jag hela tiden.
4. Visa dig i bikini/badbyxor ? Jo vars
5. Fisa inför din pojk/flickvän ? Haha ja för fan, annars hade det inte funkat
6. Pierca dig? Har jag gjort
8. Ha sex på offentlig plats ? Skulle jag säkert
9. Vara omogen ? Det måste man vara
10. Äta småkryp ? No way!

SKOLAN:
1. Vad heter din skola ? Går inte i skola
2. Vad heter din favoritlärare ? Ingen
3. Vad är ditt favoritämne ? har inget
4. Snyggaste läraren på skolan ? Ingen
5. Har du bra betyg? Jag hade
6. Tråkigaste ämnet ? Typ kemi eller ngt
7. Har du skolkat mycket senaste året ? ne eftersom jag inte går i skola
8. Har du fuskat på prov ? Haha jaa
9. Hur tar du dig till skolan ? .....
10. Har du gjort mer än kyssas med någon när du vart i skolan ? Nopp

1. Vet du vem FATO är ? Nesh
2. När tuggade du tuggummi senast ? Just nu
3. När var du på semester senast ? Vettefan
4. Vilken färg är det på din tandborste ? Grön
5. Är ditt hår tråkigt ? Jaa
6. Vad har du för påslakan just nu ? Massa färger
7. Vem såg dig naken senast ? Jocke
8. Hur ofta duschar du? Varje dag
9. Gillar du BUBBEL ROLLER ? Vet inte vad det är
10. När ska du gå och lägga dig Ikväll ? När jag blir trött

7 maj

Idag är det en alldeles speciell dag,
GRATTIS TILL MIN SYSTERYSTER PÅ FÖDELSEDAGEN!

Nu blir det strax till att gå till jobbet, kommer bli en jobbig dag.. ska ha en som går bredvid mig för att lära sig + att det ska vara två andra som ska kolla på :S Herregud, kommer ju att bli hyperstressad.

Men men, jag får väl skriva mer sen =)

Kväll - 6 maj

Ja nu är man hemma efter att ha jobbat hela kvällen.
Har varit en lugn och väldigt trevlig kväll på jobbet med lite glass och kortspelande.

Nu är man i alla fall hemma, har lagat lite mat till jobbet imorgon, så nu ska jag lägga mig framför tvn och slappa tills det är dags att krypa i säng, kan nog inte somna än på en timme iaf =/

Imorgon efter jobbet hade jag tänkt att hitta på något, men jag vet inte riktigt vad ännu =( Får väl se om det kanske är någon som vill leka med mig =)

Och jag vet att det är en person som fyller år imorgon, min kära syster!
så i helgen blir det att åka till Gbg och fira henne.

Ne nu har jag annat och göra!

6 maj

Då var det dags att sticka iväg till jobbet, skulle inte ha börjat förrän 16, men dom ringde och frågade om jag kunde komma tidigare, och visst kunde jag det.. så nu börjar jag 14.30 istället.
Men tänkte att jag ska hinna köpa en tidning och lite att käka ikväll =)

Får väl ta och skriva mer sedan när jag kommer hem!


Joakim Lundin,
Du är mitt allt  ♥

kväll - 5 maj

God kväll =)

Har varit en fullspäckad dag.

Var först och handlade lite nödvändigt hem med mamma, så nu har man lite och äta.. sedan åkte vi upp till dom och fikade lite. Sen blev det hem och lagade tacogratäng, mumma!

Träning blev det efter det, så duktig jag är!
Sedan tog jag hand om min kropp, rakande benen, fotbad, ansiktsmask och hela köret. Så nu känner man sig fräsch.

Ja nu sitter jag här, har snackat med Tessan i telefon i över 2 timmar om allt möjligt och vi tjötar fortfarande. Det är så jäkla skönt att bara tjöta om allt och inget.

Nu vet jag inte vad jag ska göra riktigt, kanske kolla nya one tree hill, gossip girl eller desperate?
Ja, får se.

5 maj

Hello!

Fy sjutton vad jag somnade tidigt igår, det var riktigt skönt. Vaknade dock sent idag =/

Pratar med Sandra nu, hon tycker jag sover för länge ;) Så nu har jag snackat med henne i över 1 timme. Men vad fan ska man göra sen?


Jag är iaf förbannat irriterad på såkallade kompisar som ljuger och håller på. För jag antar faktiskt att du ljög för mig. Men what ever jag hade andra att vara med!
och nu tänker jag faktiskt inte bry mig mer.


Älsklingen har fått sitt nya spel idag, så nu lär han vara glad.. fast han orkar ändå inte gå upp, haha!
och Tessan måste jag försöka få tag på sedan.
Undra om man kanske skulle handla idag så man har det gjort sedan?

4 maj

Hallå!

Orkade inte skriva mer igår hade fullt upp. Men här kommer allt jag har gjort =)

Lördag:
Jobbade, sedan gick jag ner till stan och träffade Frida, Coffe & Philip, Helen, Robert & Madeleine som satt och käkade på café viskan. Tjötade med dom en stund, sedan åkte jag hem till mamma och pappa. Fikade och tjötade där en stund också. Sedan blev det hem.. på kvällen kom Jockes killkompisar hit, drack lite och sådär.
Ja och inatt har Jocke möblerat om här.. haha, vaknade av att han gick i sömnen eller något, fick för sig att det var en dörr bakom databordet :S Weird!
Sa även upp mig från jobbet =)

Söndag:
Jobbade ända till 15:30, sedan upp till mamma&pappa för att lämna bilen och då var även Claes där. Så han var snäll och körde hem mig, så slapp pappa ge sig ut.
Nu sitter jag och slöar, är verkligen helt slut. Tänkte att jag ska ta mig en dusch och sedan lägga mig framför tv:n och slöa heeeeela kvällen. Hoppas på en film med älsklingen sen också. Och självklart får jag inte missa "Sanningens ögonblick".

Så det var min lite mindre roliga helg.
Vad har ni hittat på?

3 maj

God morgon =)
Är ganska så pigg idag, fast ändå trött på något sätt.

Vi missade ju vår tvvättid igår, så jag fick bege mig upp till mamma&pappa för att tvätta, ville gärna ha rena kläder. Ja, så det blev iaf att man var hemma ganska sent och tvungen att gå upp tidigt idag.

Igår på dagen vart det knalleland som gällde, köpte färdigt present.. sedan så hittade jag en massa godis till håret, I love it =) det både är bra för håret och luktar gudomligt!
Hade behövt en massa "ansiktsgodis" också.. men det får bli senare. Har ingen lust att shoppa upp alla pengar idag.

Ne nu ska jag strax till jobbet, och jag är nervös vill jag lova! Shit.. men det kommer nog att gå bra. Kanske :S
får väl se om det kanske blir en sväng ner på vårmarknaden och träffa syster. Annars får man väl åka upp till mamma & pappa efter jobbet och hälsa på dom allihop.

Vad ska ni göra ihelgen?

1 maj

Men shit, tänk att det redan är maj.. känns ju som om det var en vecka sedan det var första april.. tiden går fort.

Ja igår blev det lite förfest här och efter det Tonic, helt okej kväll faktiskt.
Tessan nanade över också.

Idag har det bara varit lugnt, var en sväng i Knalleland innan, sedan åkte vi och köpte kinamat. Släppte av Tessan och lite sånt.
Kom och tänka på en sak när vi skulle beställa mat innan, för det där jäkla demostrationståget kom. Förra året 1 maj så käkade vi också kinamat. För det var precis när Emma hade flyttat upp hit.. så vi drog ner och köpte och käkade här.
Så det blev en liten "favorit i repris", fast utan Emma detta året.

Jaoo, ne nu ska jag fortsätta vila, är hur trött som helst.

RSS 2.0