24 januari

God morgon =) Nu är det snart dags att bege sig till jobbet, men hade lite tid över så jag tänkte att jag kunde sammanfatta helgen lite fort för er.

I lördags firade vi Kicki, käkade lite god mat, spelade wii och "med andra ord" haha riktigt roligt spel. Blev även lite öl till. Sen drog vi in till stan för att gå på krogen, började väl sådär.. men slutade rätt bra iaf =D
Hade verkligen en toppen kväll.. roligast var förfesten.. like always!

I söndags blev det bara slapp.. gick endast ut för att köpa chips. Så det var bara mys och film med älsklingen.

Igår var det Gekås.. Jag, Jim & Freddan drog dit. Köpte lite nödvändiga saker man behöver sen. Var så härligt att gå där, för det var i princip inget folk där (om man jämför med när det är mycket folk) Härligt!

Nu måste jag springa till jobbet!

Kicki <3

Har suttit och snackat med min Kicki i någon timme nu, har beklagat oss ganska redigt om man säger så.
har även kommit fram till en grej som vi båda sagt ska bli ändring på nu, MÅSTE! Har nog inte riktigt insett att det kanske är så illa.. =/

Det är alltid lika skönt att prata ut med henne, skulle nog aldrig kunna öppna mig så mycket för någon annan. Man känner sig säker och trygg. Och det är ju så det ska vara när man pratar med kompisar. Med andra vet man aldrig hur mycket dom går runt och babblar till alla andra sen! Massa kärlek till min Kicki <3

20 februari

God kväll =)

Idag har jag verkligen varit seg i princip hela dagen, lite kaffe har gjort susen. Men nu känner jag hur ögonlocken blir tyngre och tyngre. =/
Jobb, färgat håret, knalleland/systemet och sedan bakat med mamma. Gjorde en såååå god kladdkaka, dock gick den sönder.. så vi åt upp den =) Meningen var att jag skulle haft med mig den till Kicki i morgon.. men ska baka en ny!

Nu är jag TRÖTT! väntar på att älsklingen ska komma, vilket dock blir om någon timme när han har nördat färdigt sig med Fifa.

jag däremot ska ligga i min underbara säng, kolla på mitt nya favorit program "Lipstick jungle" och flöta chokladen jag fick av min baby.
I morgon bitti blir det träning, så jag behöver inte ha någon ångest ;)


Ja, det var nog allt från mig idag... eller. en sak till, jag har blivit beroende av tradera ;)

19 februari

Gud, håller på att rensa mitt rum, det är inte dåligt vad skit man samlar på sig asså =D
Kommer nog ta ett tag innan man är klar med allt och inte fasiken man kan veta vad som ska sparas och slängas, herregud!

Igår fick jag världens sötaste överraskning, dock blev det lite fel men jag blev lika glad ändå.
När jag hade kommit hem så ringer älsklingen och säger att han står utanför mitt jobb, så söt.. dock hade ju redan pappa varit och hämtat mig.
Men sen när han kommer har han med sig rosor och choklad åt mig, bara sådär.. utan att det är något speciellt. HUUUR gulligt är inte det? =D
Blev iaf hur glad som helst... min älskling är BÄST!


Jim <3


Ne nu är det dags att hoppa in i duschen, fixa sig, käka och sedan dra till jobbet.



18 februari

Idag har det verkligen varit en seg dag och aldrig får jag sova ut heller, vilket jag känner att jag verkligen hade behövt. Orkar inte stressa mer och känna att det är 100 saker jag måste göra hela tiden. Det gör mig nedstämt, sur och lättirriterad.

Var på möte tidigt i morse, två timmar.. och efter det hem, käkade lite och så.. sen var jag tvungen att åka och jobba tidigare. Han knappt koppla av, vilade en stund innan. Men blev då inte piggare.

Nu slutar jag strax, det ska bli jävligt skönt.. hem och sova. Men uuuuuh, jag känner mig fortfarande stressad, men nu vet jag inte varför eller över vad =S

Och det blev så fel innan ... så fruktansvärt fel. Det skulle bli en rolig grej, en överraskning, men det gick mest åt skogen. Så kan det vara. Orkar inte lägga ner mer energi på sånt känner jag =/


Jag och bästis <3

17 februari - <3

Idag är det en väldigt speciell dag, av två anledningar.

Min älskade bästa kompis Kicki fyller 19, STORT GRATTIS MIN ÄLSKLING!
och...
Idag är det 5 månader sen jag och Jim blev ihop, myspys!

Har inte skrivit på några dagar, så kan börja med helgen.

I lördags var det alla hjärtans dag, super mys. Fick en jääätte söt nalle av min älskling. På dagen kikade vi lite möbler, hittade två olika soffor, kunde inte bestämma oss =P
Sen på kvällen var vi med Jims syster och hennes kille, lagade god mat och kollade melodifestivalen. Sedan kom det lite mer folk och det blev lite alkohol och sen krogen en sväng.

I söndags var vi på kalas hos Jims morfar, sen åkte vi och köpte soffan vi bestämt oss för. den är verkligen SUPER fin! Kommer bli bra det här. Myste och så på kvällen.

Igår lekte jag med min Kicki.. åt på Max där vi träffade Claes, Hampus och Jesper.. tjötade lite skit med dom. Sen drog vi och kikade när Jim spelade match.

Idag har jag jobbat, ska vila lite nu och sen ska jag ut till Kicki och fira henne lite.. så ska hon få resten av sina presenter också. Ska även försöka hinna träffa min baby en stund ikväll =)

13 februari - kväll

GOSH, vilken tur jag har haft på otursfredagen ändå, hehe. Har iaf inte hänt ngt. Fast å andra sidan så tror jag nog inte riktigt på det där, men blir lite orolig ändå. Hade det nu hänt ngt så hade man ju lätt skyllt på "fredag den 13"

Är väääldigt trött nu och ska snart vandra upp till sängen. Har suttit och kollat tv med min kära mor, vilket inte händer allt för ofta. Men det har varit trevligt, kollat lets dance och ngt program som var under omröstningen.

Nog om det, sängen väntarpå mig..  och jag väntar på min älskling.

fredagen den 13

Än så länge har det inte hänt ngt, men peppar peppar.. dagen är ju inte slut ännu.

I morse, kl 8 var man hos tandläkaren och fixade en tand jag råkat bita av, mindre mysigt. Efter det drog jag och hämtade Lanja, så blev det solning och efter det träning. Det är såååå underbart nu när man verkligen kommit igång.

Nu är jag dock helt slut, känner för att lägga mig och sova, men icke.. ska städa mitt rum och sedan är det dags för jobb igen, får glädja mig med att det är helg snart iaf.
Och i morgon är det alla hjärtans dag =) woohoo..

Måste även säga att jag hade en väldigt trevlig eftermiddag på stan med Sandra igår, supermysigt verkligen. Man har så mycket att prata om när man inte setts på ett tag.

Får även passa på att säga Grattis till Claes som fyller år idag =)

Nu ska jag fixa det sista innan jobbet.

12 februari

Ja, det var träning som gällde idag på morgonen också, så jäkla härligt. Tror det bästa är att träna på morgonen, efter jobbet är man så trött och seg. Är lite segt innan man tar sig dit, men när man väl är där och efter känns det underbart =)

Nu ska jag ta en dusch, sedan bege mig till stan för en fika med Sandra, var ett bra tag sen vi sågs nu så det ska bli super trevligt. Har alltid en massa att tjöta om.

Efter det drar jag direkt till jobbet, så det blir nog ingen mer uppdatering idag iaf.. får se =)

träning

Nu har jag varit och tränat, var riktigt härligt idag. Kände mig taggad, så vi körde på som fasen. Härligt. Kör i morgonbitti igen. Känns bäst att köra såpass tidigt, då har man hela dagen på sig att göra andra saker och dessutom känner man sig mycket piggare.
Solade en stund efter också, vad skönt det var att bara ligga och ta det lugnt.

Nu ska jag hoppa in i duschen, sedan har jag lovat att följa med mammsen och handla lite saker åt henne =) Jag har ju inte ett öre att spendera, men hon brukar ju vara snäll och följa med mig!

11 februari

Åh vad jag börjar störa mig mer och mer på folk. Folk som tror att dom är störst, bäst och vackrast.. när dom i själva verket inte alls är det. Folk stör sig på såna som dig, jag vet flera stycken som inte tål det. Och vem fan gör det? Det är såna som du som kommer leva ensamma resten av livet, för ingen orkar med dig.

Sen så tycker jag det är grymt irriterande med folk som kallar sig för ens kompisar, men som inte beter sig som kompisar. Baraför att man skaffar kille är man helt plötsligt tråkig och automatiskt så får folk för sig att man sitter inlåst med honom 24/7.. så är det inte! Jag umgås med dom kompisar jag vill umgås med, när jag vill. Så det kanske är så att jag inte orkar träffa dom som skiter i att höra av sig när man har skaffat kille.
Som tur är vet jag vilka som är riktiga och vilka som bara hör av sig om det är ngt speciellt.

Jag är kär, så jävla kär.. men jag prioriterar mina kompisar LIKA mycket som när jag inte hade kille.


Nu är det snart dags att dra och träna.. SHIT, jag gick upp 07:15 idag för att jag skulle äta och sådär innan träningen. Och då är jag ändå ledig hela dagen. Här slöar vi inte!

10 februari

Oj shit, idag är det bara 4 månader kvar tills jag fyller år =P haha.

I söndags kidnappade Kicki med mig ut till Frida, kollade på Beck, käkade chips, dipp, apor och choklad. Så jävla gott. Hade en toppen kväll med mina tjejer. Och det MÅSTE vi göra om =)

Igår var jag med älsklingen HELA dagen, hämtade honom kl 10 när dom kom med tåget, sedan var det bara mys hela dagen. Låg i sängen och kollade tv, sen åkte vi och hanlade... lagade tacos, sen somnade vi på soffan haha. Efter det en sväng till Knalleland och så hem till mig där det blev massa mer mys.

Gud vad sjukt mycket jag har saknat honom och att få ligga i hans famn igen var det bästa som har hänt på länge. Nu är jag lycklig igen <3


Jao och idag ska jag leka med Kicki en stund, funderar på att sola innan det..

8 februari

God morgon!
Vilken jädra chock man fick när man kollade ut genom fönstret i morse, det var HELT vitt. Min första tanke var att jag bara ville ligga kvar i sängen hela dagen, men det gick ju inte. Så man fick ta sig ur sängen och bege sig till jobbet.

Nu när man väl är här, är det helt okej. Är väldigt trött, har inte hunnit vakna ännu och tanken på att man ska jobba till 20:15 ikväll är väl inte så rolig. Men det brukar gå bra!

Skulle solat igår kväll, men när jag kom dit så var det redan stäng, så det får bli att sola idag istället. Eller NEEEJ, fasen. kom precis på att det inte är öppet på söndagar =O FAN! Vad ska jag göra nu =S

Skönt att det är söndag idag iaf, det betyder att älskling kommer hem i morgon.. och då blir det mys HELA dagen. Åh vad jag längtar!

7 februari

Jag börjar bli förkyld =(

Usch jag vill verkligen inte bli sjuk nu, skulle tränat imorse innan jobbet, men när jag vaknade rev det i halsen och jag var dunder snuvig. Så jävla typiskt asså!

Men man fick iaf masa sig till jobbet, Kicki kom och hälsade på mig en stund innan jag skulle gå, tjötade lite skit.. det gjorde min dag =) Hon var snäll och körde ner mig också ;) hehe..

så nu har man jobbat sedan i morse och slutar först om ca 2 timmar, är helt slut.

Funderar på att sola sen, men jag vet inte?! haha.. vill ju inte vara så här blek längre. Attans.. det får nog bli lite solarium iaf. Man känner sig fräschare om inte annat.

Jobba tidigt i morgon också, hoppas dagen går fooooort.. för på måndag kommer min älskling hem igen.. och SÅÅÅ som jag saknar honom nu =(

Förresten.. han ringde innan, i bakgrunden hörde man när Takida repade.. vilket as! ;)

6 februari

Gud vad trött jag var imorse, vaknade när Kicki skulle upp och till skolan, men hon var lika seg så vi låg i sängen och tjötade innan någon av oss orkade ta oss upp.

VI hade roligt igår, som alltid.. gjorde inte så mkt men det spelar ingen roll, Kicki fick typ världens ryck från att ha varit tyst och "grinig" till att bli på världens rethumör haha.

Nu har jag städat en massa iaf, behövdes.. ska strax bege mig hemåt, sedan blir det träna.. härligt!

Nu är det bara 3 dagar kvar tills jag får träffa min älsklin, ÅÅÅH vad jag längtar!

<3


5 februari

God eftermiddag.

Vilket jävla oväder det blev igår.. bestämde mig på kvällen för att åka ut till Frida och hälsa på, men insåg snart att jag inte skulle kunna ta mig därifrån, var halt som satan. Så då blev det att nana över där..
Hade super trevligt igår, käkade lite gött, spelade guitar hero och kikade film. Dock blev det att vi somnade först vid 3 inatt och fick gå upp igen vid 8.. lite trötta var vi allt. Men det var de värt.

Idag har jag varit på möte, i ca 2 timmar, segt.. men vad ska man göra.

Nu är jag iaf äntligen hemma, blir dusch och käk. Sedan ska jag leka med Kicki =) Wiihoo!


Miss my baby!

4 februari

Naw vad söt min baby är som skriver ett inlägg ;)

Igår blev det bara massa mys, för idag åker älskling till Åre och kommer hem nästa vecka igen. Kommer sakna!

Nu målar jag och mamma lampor, det stod att dom skulle vara svarta, men när vi fick hem dom var dom bruna.. hur fan man kan kalla brunt för svart, det vettefan.

Annars händer det inte så mkt idag, har lovat dom att köra till tåget, kanske leka med Kicki? HOPPAS ;)

3 februari

åååhh baby nu får du komma upp och mysa med mig!! Faaaan vad ja kommer sakna dig nu när ja åker till åre, funderar på att kidnappa med dig upp dit! Du är den bästa bruden som finns på denna jord ska du veta, helt underbar. Älskar dig mest av allt!!! Kyssar på dig

<3


2 februari

ÅTERIGEN, har jag varit otroligt upptagen med annat, ber om ursäkt. Händer väl ändå inte så mkt roligt i mitt liv. Minns knappt när jag skrev senast.. men jag kan ju dra helgen lite fort.

I lördags blev det kalas i falköping för Zebastian som fyllde 3, var väldigt trevligt faktiskt. På kvällen blev det utgång med min baby. Förfestade hos hans syster, sedan drog vi alla till harrys. blev verkligen en lyckad kväll och jag hade otroligt kul.

I söndags fyllde pappa år, så vi firade honom lite. claes kom på dagen, satt och tjötade i några timmar till kl 5 då Jim kom, då blev det käk.. sen nyponsoppa och glass och efter det tårta. GOTT  =)

Senare på kvällen blev det bara mys med min baby.

Idag har det varit jobb, 11 timmar.. nu är jag trött. Har även hunnit leka med min Kicki. Käkat lite gott ;) Nu ligger jag i älsklings säng och väntar på att han ska komma hem från edguy konserten. han vet inte att jag är här.. hoppas han blir glad ;)

På onsdag åker han till Åre, är borta i flera dagar.. kommer kännas tomt och konstigt.. kommer ju sakna honom massa =( BLÄ!

RSS 2.0