30 juni

Första lediga dagen avklarad... skulle åkt till Varberg idag för lite sol&bad. Men vädret ville inte riktigt vara på vår sida. Så istället tog jag en långpromenad och åkte sedan ner till Sabina för lite kaffe och tjöt :) Skönt att kunna vara borta, men ändå känna sig hemma och koppla av.

När bebbon hade slutat jobbet drog vi och köpte ny dammsugare, det måste vara första gången vi har bråkat om vem som ska dammsuga. Den var iaf helt sjukt bra, tar ungefär hälften av tiden nu!

Vi bestämde oss sedan för att hitta på något, så vi gjorde en picknick korg och begav oss ut. Härligt.. massa mys och Ozzy fick springa löst.. han älskar det :)

Sedan gick vi en sväng och än en gång förvånade mammas bebis.. han har blivit sjukt duktig på att gå fot utan koppel, lyssnar exemplariskt. Mammas kille <3

Blev åter lite mys här hemma framför Tv:n.

Jag har sagt det innan och jag säger det igen, min Jim är den bästa som finns!



<3


Tröööött

Uuuurk är så himla trött, känns som om jag inte kan varva ner. Har någon form av överenergi. Måste försöka gå och lägga mig snart så att jag orkar med ännu en arbetsdag. Men det får nog bli lite mys med mina pojkar här hemma först! Känns inte som om jag har träffat Jim så mycket det sista.

Är iaf ledig 3 dagar sen... "ledig", för då är det ju en massa andra saker man måste hinna med. Iofs roliga saker, men ändå!

Börjar bli lite pirrig i magen inför Söndag faktiskt, men det ska nog gå bra =)

28 juni

Juni börjar gå mot sitt slut, bra där... för jag längtar sjukt mycket till semestern nu! BARA 3 veckor kvar.

Midsommar var riktigt bra. Åkte ut till Viared med Tidan&Lina.. Niklas mamma och pappa hade ett jätte fint litet hus där, precis så att man såg sjön. Ja vilket ställte, det skulle man ha.
När vi kom dit så hade Sandra gjort jätte fint och dukat upp med godsaker. Hon är nog både florist och kock den där. Var riktigt gott.
Stannade där hela kvällen, grillade drack, spelade.. vid 01:30 eller ngt sånt var vi hemma. Jag och baby låg säkert och pratade vid 02:00-02:30.. han är såå bäst =)

I lördags blev det träna lite hund, sedan slöade vi större delen av dagen. Fick för oss på kvällen att åka och bada. Jessica, Turbo och barnen kom även dit. Så vi bestämde att vi skulle grilla lite hos dom! Var en mycket trevlig kväll.

Både igår och idag blir det jobb långdagar.. 11 timmar.

Ne nu frukost och sedan gå en promenad med Ozzy

 



22 juni

Efter en dags ledighet är det dags att bege sig mot jobbet igen... 9:45-20:45. Skönt med lite extra klirr i semesterkassan.
Brukar ju inte jobba såhär mycket, går på Lanjas schema hela juni när hon är bortrest. Hennes tjänst ligger på 98% och min ligger nog på lite över 80%, så visst känner man skillnad. Men jobbigt är det inte, trivs som attans med mitt jobb!

Får se vad som händer idag och om man kanske kan njuta lite av solen, var ute och gick min dagliga "morgon/långpromenad" och himlen är helt klarblå.. varmt var det också! ÄNTLIGEN =)
Får hoppas att det fina vädret håller i sig till midsommar.


Måste också tillägga att jag inte har det minsta ont i kroppen efter ridningen igår.. kanske börjar bli van nu? ;)

21 juni

Den är helgen har verkligen flugit förbi, men tur är väl det.. har jobbat hela helgen, 24 timmar på två dagar. Men det går bra och vi har haft roligt.. det är ju huvudsaken :)

Idag var min enda lediga dag och så får man ju spendera den på bästa sätt.
Började med en långpromenad med Ozzy i morses, SKÖN start på dagen. Sedan åkte vi upp till mamma en sväng och solade.. och mycket färg har man fått! Jim kom förbi efter jobbet, så vi grillade och lite sånt. Sen åkte han iväg och spårade med Ozzy, hade gått jätte bra. Såfort han får på sig selen nu så förstår han att han ska spåra. Han blir duktigare och duktigare!
Jessica hämtade mig och vi åkte ut till stallet, UNDERBART, är nog bättre än terapi! fixade och donade, sedan red vi ut en sväng och avslutade i paddocken. Galopperade för första gången utan lina idag, HERREGUD vilken underbar känsla.
Lär ju ha dö ont i benen i morgon igen, men det kvittar för det är mer är värt det!

Nu har jag tagit en underbart skön dusch. Dags att hoppa i säng. Jobb i morgon! =)

ONT

Glömde nog nämna innan att jag har ont precis över allt.. fingrarna, händerna, armarna, skulderbladen, ljumskarna, rumpan.. YOU NAME IT!
Så går det när man rider, man använder muskler man aldrig gjort innan. Men det är lätt värt det :)

Tog en långpromenad i morse och tackars lilla Ozzy hade fått en metallbit i foten :(
Han var så söt när jag skulle ta ut den.. kollade på mig och pussade på mig. Som att han var tacksam över att jag tog bort den :)
sen pussade han massa på mig efteråt.

Den finaste som finns <3

Håller på att tvätta nu, sedan har jag lite ärenden att fixa.. och så kanske jag och Ozzy tar oss en sväng upp och kollar på Jims match!

18 juni

Vilken underbar dag det var igår!

Först blev det en långpromenad med Ozzy på morgonen. Sedan åkte jag med Jessica ut till stallet... medan hon mockade, borstade jag och gjorde iordning Misty. Sedan blev det en ridtur i skogen. Lite uppvärmning.
Lånade paddocken sen.. det går bara bättre och bättre för mig.. igår galopperade jag till och med. Fick beröm av Jessica för att jag var så duktig ;)
Har lite kort.. men jag glömde kameran hos Jessica så jag lägger upp dom sen :)

Åkte hem till Jessica en sväng och solade efter, fick även lite mat.. snäll som hon är!

Jim kom och hämtade mig, hade med sig grejer och vi drog ut i skogen och spårade med Ozzy. Jim la ett spår och jag la ett.. gjorde två lite olika, mycket roligare. Så under tiden dom "sjönk in" så drack vi lite kaffe och pratade om allt möjligt. Min supermysiga <3
Jäklar vad duktig han var på att ta spåren, inte mycket som blir fel där. Han sket nästan i avslutet med leken och ville fortsätta STOLT :)
Han älskar det och det är ju super.

Sen var det bara en snabb sväng hem och upp till Sjöbo och träffa brorsan och hans tjej.. alla barn var också med. Både hans tjej och barnen ÄLSKADE verkligen Ozzy. Hennes dotter vara nära på att börja gråta när hon såg honom. Det visade sig att dom haft en rottis.. och ville ha en igen ;) Och hon var snabb med att säga att hon GÄRNA är hundvakt ;) Man märkte också hur bra både hon och dottern var med Ozzy. Och det var absolut ett pluss i kanten.

Väl hemma grillade jag och Jim.. gott =D



17 juni

God morgon!

Äntligen en ledig dag i solen!
Har en del att göra idag... snart är det dags för en morgon promenad med Ozzy. Vid 12 åker jag och Jessica till stallet och rider lite.. GOTT, både motion och solning på samma gång ;)
Sen i eftermiddag har jag lite ärenden innan vi ska ut i skogen och spåra med Ozzy ( tar någon timme).. sen ska jag och älskling grilla lite tänkte vi :)

Kommer att bli en toppen dag.. ska se om jag får med mig kameran så kan jag ta lite kort och lägga in senare :)

15 juni

Hunnit med en hel del idag.. först jobb 7:45-14:45, sedan besök hos tandläkaren, som för övrigt gick super, inget fel på mina tänder inte :)

Sen har jag umgåts med min Kicki, saknat henne massor. Drack kaffe, tjöta skit, kollade resor och sedan drog hon med mig till knalleland för hon behövde nya jeans.. men blev inga. Istället visade jag henne min "goa" stil.. leggins och lång linne.. så det blev både leggins och 4 långa linnen :)
Hon och Freddy ska åka utomlands i augusti.. dom skulle boka resan nu, är INTE alls avis, ne absolut inte. Tur för henne att jag ska åka i november.. annars hade hon fått packa med mig i sin väska.

Nu ska vi träna Ozzy.. och så blir det nog en långpromenad.. ahh just det, laga lite käk också.

14 juni

Har verkligen haft en kanon helg!

Kalas i lördags på dagen, sedan fest på kvällen. Måste säga att jag hade en perfekt dag/kväll. Tack alla godingar som var med och förgyllde! Och stort tack för alla fina presenter.

Nu är det jobb vecka igen, ledig torsdag och fredag. Men jobbar dock helgen. Kommer säkert gå bra :)

I morgon efter jobbet blir det en sväng till Kicki och sedan träning med Ozzy på Elfsborgs BHK.



11 juni

Då var man 1 år äldre nu. Fyllde ju (hela) 22 år igår, fortfarande liten ;)

Hade en helt underbar födelsedag.
Jobbade på dagen, sen var vi ute med Ozzy i skogen. På kvällen bjöd min underbara älskling ut mig på restaurang, maten var fantastikt god!
Senare hemma blev det massa mys med bakelse och film. Älsklingen låg och kliade mig på ryggen.. och att få somna i hans famn var det bästa! =)

Fick parfymen jag ville ha utav Jim.. Burberry brit sheer. Ett "humanity" armband utav Jessica och Lanja.. och en riktigt het klänning och halsband utav Sabina!
TUSEN TACK!

Idag har jag massvis jag ska hinna göra, jobba, fixa hemma hos mamma inför kalaset (måste ha det där eftersom alla inte får plats i lägenheten), baka cheesecake, städa... och ikväll har vi lovat att hjälpa Jessica & Turbo med deras nya soffa.. sen blir det lite vin och umgås.

Kommer säkerligen inte hinna skriva mer denna helgen, så skriver lite om den också.. med risk för att bli långdragen.


13:00 - kalas hemma hos mamma & pappa
19:00 - Paaaarty time

Och innan kalaset klockan 13 ska jag hinna med lite hundträning och förberedelser inför kalaset.

Söndag får bli en enda lång bakisdag :)

8 juni

2 dagar kvar... sen är man 1 år äldre, inte ett dugg roligt =P

Haha Ozzy fick gå med världens tratt igår för att han inte skulle slicka på sitt sår. Tror aldrig jag sett en större tratt på en hund asså =P



Måste dock tillägga att vi fick ta av den och åka och köpa en "simring" för hundar och sätta runt huvudet istället. Gick mycket bättre med den.. men han har snarkat jääävlar med den på inatt =/


8 juni

2 dagar kvar... sen är man 1 år äldre, inte ett dugg roligt =P

Haha Ozzy fick gå med världens tratt igår för att han inte skulle slicka på sitt sår. Tror aldrig jag sett en större tratt på en hund asså =P



Måste dock tillägga att vi fick ta av den och åka och köpa en "simring" för hundar och sätta runt huvudet istället. Gick mycket bättre med den.. men han har snarkat jääävlar med den på inatt =/


7 juni

Om 3 dagar fyller jag år ;) Wiihoo..
MEN vad fan ska man önska sig då? =S


Idag blir det till att åka och köpa "dumtratt" åt Ozzy, han har legat och slickat på sitt sår heeeela natten. Det kliar väl antagligen. Igår innan han började slicka var såret jätte fint, nu blöder & varar det =/ SKIT

Nu är det woork hele´dan. Sen är det lite tvätta på schemat, kanske ska passa på att städa också när vädret är som det är.. Och så får det bli promenix med Jessica =)

5 juni

Sicken dag!

Åkte ut till Nicklas imorse, lite träning med hundarna! Gick bra måste jag säga, vi har riktigt bra hundar =)

Sen efter en liten incident igår fick vi åka till Västra djursjukhuset med Ozzy.. Ett sår i bröstet, haltar.. svansen står rätt ner =P haha lilla sötnos.
men nu går han på smärtstillande och antibiotika. Inte direkt så han är döende, ne mammas kille är tapper =)

Ne fy nu kanske det låter värre än vad det är, men det är egentligen ingen stor grej alls!


Nu blir det några öl och cider i sooooolen.

4 juni

Jösses vilket väder, vilken värme :) Klagar absolut inte.. det är ju helt underbart!

Jag och Jim tänkte att vi skulle åka ut till Transås ikväll och ta årets första dopp, ska även få i Ozzy i vattnet ;D


Jag måste bara säga... jag betvivlar att det skulle finnas någon mer underbar kille på denna planet än min Jim. Han är allt jag vill ha, allt en kille ska vara, omtänksam, snäll, underbar.. han ger en uppmärksamhet, komplimanger, kärlek i stora lass.
Det är verkligen underbart att ha någon som bara kan komma och ge en världens kram när man lagar mat, säga att man än vacker fastän att man är bakis och sleten. Någon som verkligen SER en, och ser en för den man är. Tar brister ihop med allt annat.

Igår var han så söt och tog hand om mig när jag var trött och kände mig nere, masserade mig, låg och kliade mig och pussa mig :) TACK ÄLSKLING!



3 juni

Underbart och tråkigt...

Nu är skolan slut, för er som inte vet gick jag en personlig assistent utbildning. Den har verkligen varit helt toppen, tycker att alla borde gå den!

Idag hade vi iaf avslutning, riktigt skoj!

Fick vårat intyg.. och en ros utav våra chefer.

kommer dock sakna klassen, den var verkligen toppen, goa människor!

2 juni

God morgon. Solen lyser, härligt!

Har verkligen haft fullt upp det sista. I måndags var min enda lediga dag, men var inte ledig en sekund kan jag säga. Veterinären med Ozzy, knalle.. besök här och var :) Men det var skönt att sitta ute i solen.

Igår jobbade jag 11 timmar och innan jobbet var jag på möte. TRÖTT!

Jim hade varit på brukshundsklubben och tränat Ozzy med Anders, hade gått super bra. Han tyckte Ozzy hade kommit långt och blir duktigare och duktigare =) Skoj att höra! Sen hade Jim fått tips och råd.. bla. om att Ozzy gnäller när en annan hund går förbi.

Och så var polisen och plingade på för andra gången, förra gången ville dom låna vindsnyckel och denna gången ville dom se om dom kunde hoppa över från vår balkong till grannens.. händer en del. VÅGAR MAN BO KVAR?!


Idag ska jag och min lilla mammsi åka till Gekås och shoooooppa!

RSS 2.0