26 december

Nu är julen över får vår del, ganska skönt, har inte haft så mycket julkänsla i år!
Men trots att julkänslan aldrig infann sig så har jag haft en helt underbar och mysig jul. Umgåtts med dom jag älskar mest och bara myst och haft det trevligt.

Julafton började med firande hemma hos Jims föräldrar, som alltid väldigt mys.. man känner sig lika hemma där! Alla har pratat om bebis och om hur mysigt det kommer att bli nästa julafton.
Efter julklappsutdelning åkte vi vidare till mina föräldrar och firade lite med dom och syster. Finns inget ställe som hemma hos mamma & pappa, det är där man alltid kommer att känna sig som mest hemma. Riktigt mys.

Bebis har redan blivit bordskämd med två startpaket.. ett från Jims syster och ett från min syster. Super fina!

Juldagen fortsatte med firande då mina andra syskon med familjer kom hem till mamma & pappa. Så hela dagen bestod av god mat, underbart sällskap och bus med barnen.

Jag och Jim hade ju även bestämt att vi inte skulle ge varandra några julklappar, utan istället köpa en systemkamera ihop. Men på morgonen fick jag en julklapp ändå med texten "önskar bebis & Ozzy". I paketet låg en ny säsong av OTH.. PRECIS vad jag ville ha!
Min fina tyckte att jag förtjänade den. Underbara, underbara du!


Ja, så vår jul har varit väldigt lugn, mysig med dom som står oss närmast. Mer kan man egentligen inte önska!

23 december

Dan före dopparedan!
Vad tiden går fort, känns som att det bara var någon vecka sedan jag satt och skrev att det var två månader kvar till julafton och nu är julafton i morgon!!

Har haft en riktig mysvecka med lite jobb och sådär. Umgåtts med min älskling och myst med massa med Ozzy på dagarna! Fixat dom allra sista julklapparna och gjort julskinka.
Igår kväll åkte vi hem till Maliss och hennes kille, var väldigt mysigt. Och jag är fruktansvärt avundsjuk på deras fina lägenhet, den var som ett radhus.. helt perfekt :) Ozzy trivdes bra också.. och när vi skulle gå fick han springa omkring i deras trädgård och man såg på honom hur han älskade det :)
Hade verkligen varit perfekt att ha en egen trädgård där han kunde få springa och vara ute hur mycket han vill!

Idag ska jag och Ozzy ta en lugn dag, greja och fixa lite hemma. Ikväll blir det mys med julklappsinslagning, lite glögg och sånt där :)

GOD JUL på er allihop!

Stolen

Nu är den äntligen färdig =)


Stolen från början


Första strykningen


Färdig målad


Texten som ska sitta på stolen





Stolen färdig =)
Mycket nöjd tjej med en väldigt fin stol!!

20 december

Har verkligen haft en toppen helg fylld med en massa roliga saker!
Min systers dotter Madeleine har varit hemma hos mamma torsdag-måndag. Så i fredags åkte jag och hämtade henne, så åkte vi till Jessica så att Madeleine och Oliwia fick leka lite. Dom har ju inte träffas sedan i somras på Öland.

I lördags morse vad jag tröttare än tröttast. Men det var inte min kära sambo. Han var uppe bra tidigt, kvart över nio väckte han mig och sa "du måste komma och kolla en sak". Då hade han gjort en riktig mysfrukost, men färska frallor, min favorit yoghurt, ägg m.m. Och jag har verkligen inte hört någonting.
Min underbara <3 Sådant är verkligen uppskattat.. vilken kille jag har =)



Så vi tog oss en lång frukost och bara njöt. På eftermiddagen var det dags för oss tjejer att ha lite julbak hemma hos mamma, både min ena syster, Madeleine jag och mammsen. Pappa och Jim var hemma hos oss och la in nytt golv i bebisrummet under tiden. Tog hela dagen både för oss och för dom.. dom kom upp och käkade ihop med oss, sedan åkte dom hem och fortsatte med sitt. Och vi fick bakat en hel del gott.









I söndags tog vi en lååång morgon i sängen med massa mys. Blev lite nödvändigt fix på dagen och ett besök hemma hos Emma & Elias :) Sedan kom pappa igen och grabbarna fortsatte med golvet. Dom var även duktiga och satte upp byrån.. så nu är det näääästan klart där inne och det blev så himla fint! Superduper nöjd verkligen!




Bebis


Gå in och kika :)

Bebisbloggen

16 december

Det har hänt mycket roligt, mycket mysigt och lite tråkigheter sedan sist. Tråkigheterna rör endast mig och det kan ni läsa om i bebisbloggen :)

Vi har varit på Ikea och handlat lite saker till bebis. Eftersom vi ska göra om extrarummet till bebisrum behövde vi lite nya saker.. och självklart blev det en hel del annat också :)

Vi hade ett matsalsbord i vardagsrummet som vi var ganska trötta på och dessutom kände var ganska onödigt att ha då vi inte använder det mer än när vi har mycket folk hemma. Så vi köpte oss en fin bänk att ha där istället


Till bebis köpte vi en stor byrå som vi kan ha kläder och annat i, det är ju fruktansvärt dåligt med garderober i lägenheten! Passade även på att köpa en spjälsäng och madrass när vi ändå var på Ikea.




Ville ha vitt i det rummet, känns lite fräschare på något sätt, dessutom så har vi ju mörka möbler i resten av lägenheten. Från början ville jag ha en svart säng för att det matchade med vår säng. Men när jag tänkte efter så ska ju bebis faktiskt ha sängen i sitt eget rum så småningom och då var det mycket bättre med vitt :)

Ska bli roligt när allt är uppe och klart sen, då ska jag ta kort så att ni får se hur fint det blev! Och på tal om det så har jag även gjort om en stol som ska vara i bebisrummet. Dom korten får jag också lägga upp här :)


I måndags var vi och hälsade på Kicki, Freddy och Casper för första gången. Riktigt mysigt! Han var helt fantastiskt fin och gosig och SÅ pytteliten! Är så glad för deras skull. Men man kan ju inte låta bli att längta lite extra när man håller en sån liten goding i famnen.

9 december



Foglossningar


Bebis bloggen

5 december

Idag är jag på riktigt bra humör!!! :)

Har haft en jätte mysig och lugn helg. I lördags förmiddag åkte vi ut till skogen med vovvarna, la spår och sådär. Var även en ny kille med oss med sin rottis. Han har haft lite problem så innan. Trots att regnet vräkte ner hade vi riktigt skoj.
När vi kom hem var vi genomfrusna.. så jag och älskling tog oss ett varmt bad och drack lite glögg och åt pepparkakor =)

Igår tog vi en riktig mysdag, men underbar frukost.. tog en långpromenad på eftermiddagen, sen käkade vi gott och intog soffan resten av kvällen. Härligt :)

Vaknade inatt av att jag behövde gå på toa, precis när jag hade lagt mig igen ringer telefonen.. gissa om jag blev rädd, men när jag såg att det var Freddy som ringde förstod jag med en gång. Han ringde för att berätta att dom hade fått en liten son! :)
Fick även prata en stund med min Kicki.. allt hade gått jätte bra! Ååååh vad glad jag blev, kunde knappt somna om efter låg och funderade en massa och började länga ännu mer efter vår bebis.

Så förhoppningsvis om Kicki orkar får jag komma ut och sniffa lite bebis hos henne och självklart träffa henne också. Ska bli så roligt och spännande! Ah alltså jag kan inte ens beskriva hur glad jag är för deras skull!

RSS 2.0