29 september

Jag känner ett sånt lyckorus inom mig hela tiden, oooh det är så härligt! Har en massa jag ska berätta för er men det hinns inte med just nu, det får vi ta senare =)

Blev också glad när jag öppnade nya nummret av brukshunden och fick se att en av våra träningskompisar på klubben var med.. "SM-vinnare i spårhundsgruppen: Bernt Carlsson & Mandylike´s Overdrive". Även om vi redan visste om att han hade vunnit SM, så var det som att man blev glad på nytt ändå. Så himla roligt för deras skull, dom är verkligen duktiga. Och en annan sak som stod som jag verkligen gillade för att det stämmer så bra var "Det ska finnas glädje och det ska vara roligt. När vi tränar lydnad är det 70% lek och 30% träning"

Har hänt mycket roligt, förra fredagen umgicks jag med mina fina flickor Sandra & Malin.. var alldeles för längesen och SOM jag har saknat dom! Har känt dom så länge! Det som är underbart är att när vi väl ses, är det ändå som att vi sågs dagen innan. Skönt! <3

Igår blev det en shoppingtur med lilla mammsen, var väl mest mamma som hittade massa att shoppa men det var lika skoj för det.


Jag har verkligen insett vilka som är äkta och vilka som bara stannar så länge det passar. Mina äkta vänner är dom som funnits där hela tiden även om man inte setts på länge.
Dom som bara stannar ett tag, dom vill jag inte längre lägga min tid på. Jag har mina underbara vänner och det räcker så bra med dom. Är trött och less på att lägga min energi på dom som inte kan ge något tillbaka.

En annan sak jag har funderat över mycket är hur folk beter sig när dom själva mår dåligt, att en del tror att det är okej att bege sig hur som helst mot andra bara för att man själv mår dåligt. Det är inte okej. Och det är aldrig okej att försöka trycka ner en annan människa. Speciellt inte om man ska kalla sig "vän".

21 september

Oj, oj, oj... jag är verkligen helt snurrig av all information.
Pratade en massa med Anders om huset igår och han berättade mycket om vad som är viktigt att kolla, vad man ska fråga efter.. hur det mesta fungerar osv.
Idag var vi på banken för ett nytt lånelöfte och även där får man ju mängder med information, eller ja.. jag frågar ju om precis allt känns det som haha!
Men det är lika bra, för ju mer man kan om sakerna, ju mindre överraskningar får man sen. Så nu känns det verkligen som att jag har koll på det mesta med hus, lån, försäkringar osv. Riktigt skönt, man känner sig lugnare på något vis.

Så nu är det bara att vänta på att hitta ett hus som blir vårt =) Håller tummarna kan jag säga.

Ne, nu är det dags för mig att göra mig iordning, gå ut med Ozzy och sedan åka och jobba en sväng

20 september

God morgon mina vänner =)
Dags att bege sig ut på långpromenad och göra sig iordning för jobb hela dagen, men först tänkte jag berätta lite om det senaste som hänt.

Helgen har varit underbar. Fick jobba några timmar extra i lördags.. sen åkte jag upp till mamma&pappa medan Jim jobbade. Där höll dom på att greja i trädgården, riktigt mys... pappa tog ner deras äpple träd och Ozzy ville gärna hjälpa till, iaf med att sno alla grenar =) haha
Jag och Jim firade 3 år i lördags, så älsklingen hade varit gullig och bokat bord på Georges.. dom har fantastiskt god mat där, kolgrillat.. hade en supermysig kväll där, sedan åkte vi hem och åt lite cheesecake som jag hade bakat, kollade på film och myste en massa.

På söndagen efter Jim slutat jobbet tog vi en långpromenad.. 7,5 km på kransmossen. Sedan bestämde vi oss för att baka egen pizza från grunden.. och den blev riktigt bra, hade aldrig gjort pizzadeg innan men vi lyckades =)

Igår var en riktigt bra dag.. jobb hela dagen och sen husvisning. Tyvärr så ljög väl bilderna en del och det såg inte riktigt ut som på det gjorde på bilderna.. men det är inget dyrt som behöver fixas, så vi får väl se vad som händer, ska på en andra visning!

Vi åkte upp till mamma och pappa efter och vad fann jag där.. JOOO, en ny grill till passaten, som jag har tjatat om att jag vill ha en silver grill och så hade lilla pappsen fixat en..  hans jobbarkompis hade en liggandes och han har inte ens någon passat, så den fick jag =) Blev riktigt glad.. så nu kommer passaten bli ännu finare =)


Ne nu får jag börja fixa här!

12 september

Jobbhelgen är slut, men dock inte jobb.. för även idag får jag vara så snäll och jobba. Men men...

Förstår inte riktigt det här med att allt roligt ska vara just dom helgerna man jobbar? Det är ganska tråkigt. Nu är jag iaf ledig två helger framöver, ska bli skönt!

Ikväll ska vi på husvisning.. ååh jag är så glad nu, för vi har 4 hus vi ska kolla på! Hoppas verkligen att något av dom faller oss i smaken. Vi har letat i över 1½ år nu, snart borde vi har lite tur och hitta något.

Har faktiskt kommit på en liten tråkig sak också.. nästan ingen av mina kompisar bloggar längre, lite tråkigt.. det är ju alltid roligt att gå in och läsa emellanåt. Men men..
Var inne på Kickis blogg häromdagen, så hittade jag ett gammalt inlägg hon skrivit


"Jag sådde några blommor, en för varje vän.
Jag tror att det var fyra, men särskilt minns jag en.
Det blev höst och vinter och blommorna de dog.
Men på våren kom de åter, men bara tre stod kvar o log.
Sen kom regnet med moln stora grå.
Nästa gång jag fann dem så var det bara två.
Sen kom solen med allt ljus den har.
Plötsligt stod det bara en ensam liten blomma kvar.
Du härdades i solsken, du drunknade i regn.
Men en sak är säker, du är en riktig vän."

Blev så glad när jag såg det, även om jag läst det många gånger innan och även om det är ett väldigt gammalt inlägg.
Blev nog så glad över att vi fortfarande är så himla bra kompisar, kommer alltid att vara också. Det känns som om vi kommer närmre och närmre hela tiden, även om vi varit vänner så länge.
Är så glad att jag har en sån vän, den närmsta och mest äkta vän jag har!


9 september

Haha hade fått en kommentar om att jag hade skrivit "bett", haha blev lite fel.. självklart menade jag stick. Men ni förstod nog vad jag menade =)


Hur skönt är det inte att vakna upp till sol? Känns inte som att det händer så ofta i Borås. Ska ladda med lite kaffe och frukost.. sedan får det bli en lång och skön promenad.. funderar på att åka iväg till något nytt ställe och gå.. promenaderna blir liksom lite extra härliga på nya ställen!


Har varit ledig i två dagar, eller ja i onsdags hade jag min kurs, som det dessutom var sista gången på tyvärr =/ Men man har lärt sig en massa och nu ska man bara ta tag i allt!
Hade även ett roligt "möte" på morgonen i onsdags ;) Mer om det någon annan gång!

Jag och älsklingen gav oss på att baka lite i onsdags.. det var riktigt roligt och till och med mysigt. Finns det någo härligare än att hitta på sånt tillsammans? Kolakakor och Hallongrottor blev det, hälften gjorde vi med dumle i =) Så nu är det bara att komma hit och fika!

Igår åkte jag upp och umgicks med Jessica, blev lite mat, fika och massa tjöt. Så himla skönt att prata av sig, speciellt med någon som vet och förstår =)

Sista lediga dagen, ska äta hos Jims föräldrar ikväll. I morgon börjar min jobbhelg. På kvällen blir det förhoppningsvis tjejkväll med mina goa flickor!



6 september

Hej hopp!

De senaste dagarna har varit fyllda med massa roliga saker.. och mindre roliga.

I söndags var vi ett gäng som åkte ut i skogen och skulle köra lite uppletande. Gick suveränt.. två av hundarna hade aldrig kört uppletande, så dom fick köra lite "duttövningar" i två omgångar. Första omgången gick jätte bra för båda två.. andra gick.. hmm, ja väldigt mycket åt helvete kan man säga.
Han som ägde hunden hade duttat och skickade ut hunden, som hittade leksaken.. dom började leka och hunden trampar rätt i en jordgeting bo.. kan säga att vi fick springa rätt jävla snabbt därifrån och jagade var vi! Dock hade säkert 10 stycken satt sig på olika ställen på hunden, vi fick kasta vatten och göra allt möjligt för att få bort dom.. sedan var det snabbt som attans in i bilarna och sticka därifrån.
Usch, stackars hund.. vi åkte ner till klubben för att hålla lite koll på hunden, som tur var regaerade han inte på betten, men han var ganska tagen efter.

Nu har jag och Ozzy varit ute på en riktigt härligt långpromenad.. perfekt väder att gå i och dessutom testade vi lite nya vägar, det är alltid uppfriskande! Nu ligger lillen här jätte trött, jag ska strax fixa lite mat och göra mig iordning. APT och jobb väntar ikväll =)

3 september

Ja, vad sägs.. det kanske är dags att börja skriva lite här igen. Det är ju faktiskt ganska roligt =)

Har varit sjuk i en vecka nu, jädra förkylning. Hostar och smittar, vilket gör att jag inte kan jobba. Men är inte såpass sjuk att jag bara behöver ligga på soffan heller.
Som tur är.. eller nej inte tur för henne, men LITE tur för mig så är Kicki också förkyld så jag har kunnat umgås med henne i veckan utan att behöva oroa mig för att smitta =)

Var på lager 157 en dag och shoppade lite, sen blev det lite mat och en massa massa prat. I torsdags ringde hon och var istan, så då fick jag också besök. Så härligt med vänner som bara kan komma upp så tycker jag! Hon låg på soffan och slappade medan jag tog en långpromenad med Ozzy. Sen blev det lite kaffe, Skip-bo och en massa prat. Vi blev hungriga, så vi åkte till knalleland och käkade lunch, pratade ännu mer.
Så skönt att man har en vän man känner att man kan prata med precis vad som helst.. hon skulle aldrig dömma och hon förstår alltid. Det är verkligen underbart!

Igår skulle Jim iväg med sina killkompisar och kika fotboll. Så jag & Ozzy åkte upp till Jessica, vi köpte massa godis och hyrde film, mys =) Samma sak med henne, man känner sig avslappnad och med henne kan jag också prata om precis allt!

Imorse blev det träning, gick suveränt.. så skönt att se alla framsteg som både vi och Ozzy gör. Man blir så glad! Nu ska jag och Ozzy strax åka upp till pappa och tjöta lite skit.. så får vi se om mamma vaknar medan vi är där, hon jobbar ju inatt.

RSS 2.0