29 juni

Har precis varit och tagit ett kvällsdopp med älskling, ganska kallt.. provade ett nytt ställe idag, men fasen vad härligt att svalka sig :)
Soolat hela långa dagen, har fått en jäkla massa färg! =D Wihoo.

Ne nu ska jag göra annat än att sitta här.

måste bara få tillägga att jag inte orkar med kompisar som snackar skit om varandra.. t.ex. tjejen som sa "jag förstår mig inte på henne, hon umgås bara med folk i perioder"
Schysst att en "kompis" säger så om sin hmm, ja kompis... good luck!

28 juni

Det underbara vädret verkar hålla i sig, underbart för i så fall blir det varberg någon dag nästa vecka, sola, bada och ha det gött :)

Har ju jobbat hela helgen, så har missat ganska mycket av solen, men lite har man fått på sig.. dessutom har vi varit ute och gått, 2 timmar både igår och idag :) Man få ju finast färg då.

Igår blev det iaf lite grillkväll, som började med en dopp ute i Transås sjön, sedan vidare hem till Sabina, dusch och sedan började vi grilla, blev även gitarrspelning, mycket skitsnack och asgarv åt fulla gubbar, haha.. :) Sabina drack vin och jag drack cola.. =P
Vid 01:30 åkte jag ner till stan för att hämta upp min fylleälskling, Tidan var också med.. så dom fick snällt följa med mig till Campino för att träffa Monika och Cilla en stund, kände mig fruktansvärt nykter bland alla fyllisar =) Vissa var lite rundare om fötterna än andra om man säger så =D haha
Men jag hade iaf en helt underbar kväll.

Idag har det bara varit jobb, när jag slutar ska jag och älskling åka ut till Transås och ta en kvällsdopp, sedan får det bli lite mys hemma!

Jim var så söt igår, som han alltid är.. men i vilket fall, när jag kom hem efter jobbet hade han lagt lite söta presenter på sängen, vilket underbar kille man har! Inte många som gör sånt för en :)


25 juni

Ännu en helt underbar dag, vilket värme.. me like :)

Började dagen med att hämta Emmas bil nyckel uppe hos Claes, sedan vidare upp till mamma där vi har solat och tjötat skit hela dagen, har fan fått massa färg =D
Sen kom även Bebben upp och solade, sen käk.. och 5 kilometarn på kransmossen, nu jävlar ;) Ska gå varje dag!

Drog även ner till stan en sväng, men det var mest fjortisar.. mindre roligt. Köpte mig en myströja på JC iaf ;D

Nu blir det väl snart sängen antar jag, ska jobba i morgon.. tufft men jobbar med Lanja och då är det alltid roligt, har bestämt att vi ska gå ner till stan, shoppa och sedan gå hem igen :D

Hon är så gullig förresten, frågade om jag kunde få låna en resväska av henne när vi ska åka till stockholm och även en annan väska som man får plats med lite i, typ extra skor och tröja när vi ska vara ute hela dagarna.. och hon sa att jag självklart fick låna precis vilka väskor jag ville :) Så söt! Härligt med såna kompisar!

GOD NATT!

24 juni

Myyycket har hänt sen sist jag skrev.

Midsommar måste bara nämnas, det var nämligen den bästa midsommaren jag någonsin haft. Helt underbart, var uppe hos mamma och pappa och käkade, sen drog jag Eric och Jim ner till Varberg. Grillade i Jims mammas och pappas stuga, sen drog vi till träslövsläge där Emma, Elias, Johan och massa andra var. Riktigt skoj, vidare in till stan en sväng, satt vid fästningen och dampade loss.. =D Orkar inte berätta allt, men hade sjukt skoj.

Midsommardagen blev rätt lugn, mådde inte så bra och var inte speciellt glad. Men skit i det.. Eric kom hit en sväng, han och Jim satt och spelade. Jag halvsov. Senare framåt kvällen grillade vi med Veronica och Daniel :)

Söndag och måndag har mest varit jobb.

Igår hade jag fullt upp hela dagen, jobb.. läkarbesök m.m. Dom konstaterade att jag är helt uppstressad och antagligen har fått panikångest attaker pga stressen. KUL! 21 år och sönderstressad.
Men nu har jag iaf insett att jag ska sluta bry mig så mycket som jag har gjort innan, sluta känna press på att alla andra måste vara glada och tillfreds. NU ska jag börja tänka på mig själv. Dom som finns kvar är äkta, dom som försvinner skiter jag i.

Idag har det varit underbart väder, varit hos en mycket god vän och solat, grillat och bara varit :) Sen blev det även en sväng upp till mamma&pappa, lämna bilen eftersom Claes och pappa skulle fixa den idag :) Så snälla så!
Efter det blev det 5 kilometarn på kransmossen med Jessica, hon är verkligen underbar. Skönt att prata av sig lite (mycket) med någon som förstår :)


Nu blir det sängen, ska upp tidigt i morgon, ut och gå.. sedan sola =D

15 juni

Jag har haft en helt sjukt bra födelsedag + helg.

Fyllde som sagt år i tisdags, då var mamma och pappa här, och även Jims mamma, pappa, syster och bror :) Fikade lite och öppnade paket, fick massa fint :)
Blev mest förvånad över min älsklings presenter, jag fick ett par skor, ett halsband, armband och örhängen.. sedan fick jag även en stockholmsresa, så i juli åker vi :) Han är ju för jävla söt min pojk :)

I fredags var det studenten, Kicki.. Woohoo, tyvärr regnade det men allt var super lyckat ändå! Var hemma hos Kicki efter, fick mat och sånt där. Sedan var det bara på ölen och vi förfestade.. sen in till stan, XoY, var inte så mycket folk först men det kom mer.. huvudsaken var ju ändå att Kicki skulle ha en underbar kväll.

Sen i lördags var det kalas här för hela släkten, bjöd på kycklingsallad och sen cheesecake till efterätt, den är nog det godaste som finns :) Fick resten av alla presenter och allt var superfint.. fick min efterlängtade tavla, så nu är den på plats :)

På kvällen droppade folket in, och även dom hade med sig presenter, lite pinsamt.. men dom är söta :) Till och med JIms killkompisar hade med sig.. ;D Kvällen var iaf väldigt lyckad, drog till Harrys efter förfest med spel och lite sånt. Alla hörde av sig och sa att dom hade haft skit skoj.. alltid roligt att höra :)

Igår var bara en sån där slö dag, ingen idé att skriva om den ;D


Jag måste bara säga att jag inte förstår mig på vissa, inte alls.. jag har ALDRIG gjort dig ngt.. jag har ställt upp som fan på dig, men helt plötsligt, utan anledning så skiter du bara i en =S
tycker du då det är konstigt att man blir sur? Nee...

10 juni =D

Woohoo, idag fyller jag 21 och härmed är jag tant =P

1 juni

Fattar ni, redan 1 juni? :S Om 10 dagar (med idag) fyller jag år ;) haha, vill inte fylla år ;D


Helgen har delvis bestått av jobb, iaf i lördags. När jag hade slutat drog jag direkt och träffade min Kicki <3 Kaffe, glass och cigg utanför donken.. och en jäkla massa tjöööööt ;D
Det var trevligt, mer än trevligt.. som vanligt. Sen skulle jag hämta Jim efter sin personalfest.. och så blev det att man fick köra Tidan fram och tillbaka till stan eftersom han hade glömt sitt strykjärn på =P
Sedan träffade vi Veronica och Daniel och tjötade lite skit en stund.

Igår blev det mest lugnt, åkte upp till Jims mamma och pappa och solade några timmar. Sedan upp till Freddan och kollade på deras nybygda pool =D Härligt det såg ut.
Eftersom det var morsdag blev det sedan upp till mamma och pappa där även syster och Claes var. Lite fixande, käk och fika. Sedan hem och plocka ner allting i vardagsrummet och köket eftersom dom ska måla och tapetsera idag. Som tur var fick vi hjälp av Tidan, hade inte gått annars.
När vi var färdiga åkte jag, Jim, Tidan och hans tjej ut till transås och tog ett kvällsdopp.. även årets första dopp. Var inte så jäkla kallt som man hade trott att det skulle vara =D

Nu sitter man på jobbet igen, skönt att jobba dag. Dom kom imorse och skulle hämta nyckeln så att dom kom in sen, smart som jag är lämnar jag min nyckel. Och tänkte inte alls på hur jag skulle komma in i lägenheten efter jobbet =P haha smart.

Ne nu får det vara slut tjatat =D

RSS 2.0