29 mars

Nu har jag varit usel på att skriva igen, men det har inte riktigt funnits tid till att sitta här. är ju så mycket annat som ska fixas!

Nu är bebisrummet i princip helt färdigt.. sängen står bäddad, vaggan har pappa kört hit, så nu är den också bäddad. Alla kläder är tvättade. Så nu är det bara lite småfix kvar.

Det har hänt mycket roliga saker det sista, trodde inte att det skulle vara så här roligt att gå hemma, rastlös har jag inte heller hunnit att bli.

Hela helgen har varit riktigt bra, i fredags firade vi Jims bror som fyllde 20. På lördagen åkte jag, Jim pappa och min syster till falköping och firade Sarah som fyllde 13.
På kvällen blev det grillning hos Jessica med en massa annat roligt folk.

Hela söndagen bestod av sol och hundträning. Vi åkte ut till Carola och Patrik som bor på landet. Medan killarna tränade hund satt vi i solen och drack kaffe och tjötade skit.
Så skönt att bo så som dom gör, hundarna kan springa fritt ute hela dagarna, det hade ju Ozzy älskat. Men han får nöja sig med att springa fritt någon timme om dagen iaf :)
Efter 6 timmar där tyckte vi att det var dags att bege oss hemåt och fixa lite käk. Då kom pappa på oanmält fikabesök, alltid lika trevligt när det kommer någon och hälsar på. Så stannade han och tjötade i någon timme.


Nu har Jim varit ledig tisdag, onsdag också, så vi har fått ännu mer vettigt gjort. Rensade på vår vind i tisdag, det var ju välbehövligt kan man lugnt säga. Vi slängde 13 mattor, ett soffbord, en kartong med krukor, gamla skoställ och en hatthylla, gamla persienner.. en HEL sopsäck med mina skor. haha fattar inte vad jag har fått alla skor ifrån.. och då har jag ändå säkert 10 par som jag ska ge bort. Men men, det är verkligen så skönt att bli av med massa bröte.

Igår blev det en lunch med Lanja och Jessica.. och massa prat. Måste ju passa på att umgås nu när man har tid, sedan vet man ju inte :)

19 mars

Helgerna går på tok för fort. Även om jag är ledig hela tiden så är ändå helgerna speciella, för då har jag ju min älskling hemma och det är underbart att få umgås med honom :)

Vi har haft en fantastisk helg trots att den gick för fort.
I lördags åkte vi till Ikea för att köpa en bokhylla till bebisrummet, självklart blev det också lite annat smått och gott. På kvällen var vi, Jessica, Turbo och barnen bjudna hem till Lanja och hennes mat på mat. Blev kurdisk mat och det var verkligen underbart gott. Är så trött på svensk mat!
lanjas bror kom också upp en sväng.. grabbarna satt och spelade och vi satt och tjötade hela kvällen, var inte hemma förrän halv 2.. och jag som brukar somna vid 11 på kvällarna haha
Var längesedan jag hade en så trevlig kväll.

snälla mamma och pappa passade Ozzy också, så vi slapp att stressa och känna att vi var tvugna att skynda oss hem till honom.

Så på söndagen åkte vi och hämtade vår lille buse, sen blev det fika hemma hos Jims mamma och senare kom Emma förbi en sväng. Hon var snäll och plockade upp en sängmobil jag köpte av en tjej också. Den är verkligen SÅ söt, ska försöka se till att ta kort på den och lägga upp :)

Joo, på vägen upp till Jims mamma svängde vi in i knalleland en sväng.. jag som knappt köpt något till mig själv det sista hittade två par skor och en jätte fin tröja som jag kommer att kunna ha sen i vår. Kunde ju tyvärr inte prova den, men den såg ut som att den kommer att sitta perfekt :)



Underbart med färg =)


Nu ska jag strax ut på en liten promenad med Ozzy.. efter åker vi till skogen så att han får springa av sig lite också.. det behöver han när jag inte kan gå så långt :)

15 mars

Blev en fantastisk dag igår också, vädret var ju verkligen toppen!
Jag och Lanja köpte melon och jordgubbar och åkte och umgicks med Jessica och Heidi i några timmar. Satt ute i solen och tjötade skit och hade det härligt :)

Efter några timmar där åkte jag hem och lagade mat, åt ihop med Jim och sedan åkte vi vidare till skogen och mötte upp Emma. Spår åt busarna.. dock får ju jag stå och kolla på men det är skönt att bara kunna vara ute!

Kvällsmaten var också toppen.. vi gjorde pannkakor med vaniljvisp, hallonkesella och en stor skål med frukt till.. MUMMA =)

Vädret idag är inte lika roligt, lika bra det för jag mår inge vidare alls idag... Har drömt mardrömmar två nätter i rad och det jag drömde inatt tog nästan knäcken på mig. USCH OCH FY! Har huvudvärk och skakar, så idag blir det enbart lugnt.
Har slängt i en maskin med bebiskläder och har en till att köra efter :) MYS!

14 mars

Jag har haft riktigt mysigt hitills när jag gått hemma. Än har jag inte hunnit bli rastlös som jag trodde.

Förra veckan var jag en dag ute hos Kicki & Casper, blev mat, fika och en massa prat. Casper har blivit en riktigt flörtig liten kille :)
Dagen efter umgicks jag med Lanja och Jessica halva dagen, som jag saknat mina tjejer!

Helgen var underbar eftersom Jim äntligen var ledig hela helgen. Så i lördags åkte vi till knalleland med Tidan, Lina och lille Benjamin. Kollade i affärer och lunchade, riktigt mysigt. Och så härligt att umgås med andra också!
Hela kvällen blev det mys med min älskling. vi dukade fram kex och melon till en jätte bra film.

Söndagen bjöd på strålande väder så vi åkte ut till klubben där det var massor med folk, tjötade skit och njöt av att kunna sitta ute i solen. På eftermiddagen var det dags för årets första grillning, premiären blev uppe hos mamma och pappa. Fantastiskt gott var det.

Denna veckan har hitills bjudit på lika härligt väder, i måndags efter en promenad åkte jag till Jessica... hon skulle skura sin altan, sedan satt vi där och njöt. Kan ju tillägga att den är "inhängnad" det är högt trä om hela så det blir helt vindstilla.. 20 grader var det :)

Igår var jag och mamma på begravning, sedan åkte vi hem till henne och fikade. Satt även ute på hennes altan och tjötade skit. Ozzy bara älskar ju att kunna ligga ute i skuggan och mysa.


Idag får vi se lite vad som händer. Troligen blir det en fika på stan med Lanja! Har så sjukt ont i mina knän, så jag får se hur mycket jag orkar. Synd att sitta inne när vädret är så härligt.

RSS 2.0