30 augusti

Bakis =S Var riktigt längesedan jag var det.. tur att jag inte är jätte dålig.

Gårdagen blev mer än lyckad. Började kvällen hos Veronica, där vi drack och käkade. Blev mer och mer snurrig :) Sen drog vi upp till pojkarna.. Jim, Tidan och Daniel som satt här hos oss. Överraska dom, tvinga dom att köra ner oss till stan. Sen blev det krogen.. mer dricka, en massa tjöt och sjukt mycket dansande. Vi har också konstaterat att det spelar ingen roll om man är blond eller brunett.. "dom där" är efter en lika mycket ändå!

Får tacka mina flickor för en underbar och lyckad kväll. Ni är bäst!

28 augusti

Freedag. panik.. sista dagen på semestern! Fy fan =/

Nu har jag tagit tag i det mesta igen iaf, börjat promenera igen.. 5 km om dagen. Ska även åka och köpa ett nytt träningskort.. så nu jäklar. nu kör vi :)

Jag är så glad.. det är verkligen härligt att vara omringad av underbara och positiva människor! Det värsta jag vet är att träffa en kompis som bara är sur och negativ. Men det slipper man när man inte har några såna man umgås med.

Var ute och gick igår med Jessica och Lanja, mycket tjöt och väldigt mycket skratt :) Sen gick jag upp till Veronica, kikade på deras nya vardagsrumsbord, drack lite kaffe och tjötade lite skit, alltid så trevligt =)

och idag har jag varit hos Sabina.. hon var nervös idag, så söt så :) Fick en jätte fin tunikaskjorta av henne.. thanks sweetie! Sen åkte jag och Emma till systemet.. och som alltid blir man glad av att träffa henne!

Nu ska jag fixa lite hemma och ladda inför i morgon :)

25 augusti

Får nog börja skriva lite oftare, glömmer ju av allt jag gör :)

I lördags var det iaf kalas i Gbg som gällde hos systeryster.. Madeleine fyllde ju 2 år igår :) men innan det så var vi en sväng på Ikea och Biltema.. på kvällen var jag och Jim hos Veronica och Daniel.. även Lina och Tidan var där.. så vi var 6 pers och 4 hundar :) Käkade pizza och kollade film. Var hemma först klockan 3 på natten.. längesen jag var uppe så länge ;D haha

Annars har jag mest varit med Sabina och lite sånt.. var och shoppade 3 par skor idag också, SJUKT snygga!



Väntar på mamma och pappa nu, så ska vi sätta upp dom nya sängborden. senare blir det att träffa Veronica.

PUSS

19 augusti

Soool :) Hur underbart är inte det? har sett alldeles för lite av den i sommar.

Var i stan en sväng i förmiddags, gick jättebra med Ozzy, dock skulle han fram till varenda människa och hälsa, lilla sötnosen :)

Sen skulle Jim iväg och spela match, då kom Emma upp en sväng och vi gick ut för att träffa Veronica och hundarna så fick dom leka av sig lite.. sen gick vi alla upp hit och tjötade lite skit. Sen en sväng upp till mamma och pappa..

Är hemma nu och måååste sova.. har ont precis överallt.. nästan. Nacken, axlarna, ryggen, fingrarna.. mår illa och är yr i huvudet. blir att ringa vårdcentralen i morgon för nu har det varit såhär i en vecka och jag orkar inte mer!! Satt och pratade med Sabina om det.. och hon är lika söt som vanligt.. och snabbtänkt.. helt plötsligt får jag denna dikten:

1 2 3 nu ska vi se.
En spänning har vi där, en knuta litet som ett bär.
Den trycker mot en nerv, dem finns inte i reserv.
 Därför blir hon yr, och känner sig lite lyr.
Och på lyran kan man må illa... och ibland faktiskt trilla!


haha lilla sötan :)

Ne nu ska jag be min älskling att massera och smörja in mig.. sedan soooova :)

18 augusti

Back home again.. tyvärr =/

Ska börja med att säga att jag och älsklingen igår hade varit ihop i 11 månader ;D

Åkte ju som sagt till Varberg i lördags med Jim och Ozzy, även Emma följde med vilket jag tyckte var superduper roligt :) Var regn när vi åkte från Borås och sol när vi kom ner till Varberg. Så på kvällen åkte jag och Emma in och handlade lite, sen grillade vi.. sen gurka, morötter, dipp och en film i soffan.. men det var en viss liten Emma som lyckades att somna efter 20 minuter, så jag och Jim fick kolla färdigt ensamma :)

I söndags åkte vi in till "Varberg centrum" en sväng, satte och vid fästningen och sedan körde vi Emma till stationen. Sen blev det massa mer mys i stugan.
Bestämde oss även för att dra vidare redan på måndagen eftersom att Ozzy inte alls kände sig hemma och bara kissade överallt =P

Ja, så igår åkte vi vidare till Mullsjö där Familjen och min brors familj med alla barnen var. Hur mysigt som helst :) Så nu har jag fått träffa Michaela också, sötan.. blir inte att man kan träffas så ofta när hon numera för i Falköping hos sin pappa (min bror)

Nu är man iaf hemma igen, tråkigt som bara den, men så är det. Dessutom skulle Jim fixa färdigt sin arm idag! funderar på att antingen åka ner till Sabina eller be Veronica komma ut med sina vovvar :)

14 augusti

Igår var en lååång dag, lilla Ozzy har kommit in i någon trotsålder och bet i ALLT ALLT ALLT! Men han lär sig fort och idag har han varit hur lugn och snäll som helst :) Dessutom kan han redan "sitt, ligg och stanna".

Tyckte det var skit mysigt med åskan igår, stod vid balkongen och kollade.. tänkte dock på stackars Frida som är livrädd =( Usch.
På kvällen gick vi iaf ut en sväng för att träffa Veronica och hennes vovvar, Ozzy blev jätte glad och lekte och busade som fasen. Är ju alltid bra att dom får träffa andra hundar och ännu bättre när dom går ihop så bra.

Idag på förmiddagen var jag uppe hos Veronica och drack kaffe, sen åkte vi ut en sväng till stallet och fixade lite. Senare åkte jag Jim och Ozzy ut till transås sjön och grillade med Tidan, Lina och deras lilla valp Coxi.. Ozzy förstod nog dock inte att hon var mindre än häflten utav honom. haha..
Ska strax iväg med Lina och vovvsingarna igen :) sen blir det nog mys med älsklingen ikväll..

OCH...

I morgon drar vi till Varberg i några dagar, WONDERFUL!


12 augusti

Hur kan det komma sig att semestern går så förbannat fort, men när man jobbar så går tiden sjukt segt? =S Snart har hälften av semestern gått.. gaah ångest!

Blev kvar hos Frida liiiite längre än vad någon av oss hade räknat med igår. För istället för att åka hem bestämde vi oss för att laga lite tacos.. så Jim var söt och åkte in till stan, hämtade mat åt huden och köpte det som behövdes. GOTT!
Jag och Frida kollade på det där Paris hilton programmet.. har aldrig tyckt om det, men fastnade igår.. sista avsnittet ;)
Sen efter maten spelade Frida och Jim buzz en stund.. så ja runt 11 tiden var vi hemma igen :)

Idag har vi knappt gjort något vettigt, slängde in en tvätt hos mamma och pappa och så har vi varit i knalleland.. köpt gröna och rosa bajspåsar till Ozzy, skit coola :) Haha.. köpte även en klosax.. skulle haft "fyspray" men tydligen så säljer dom inte det längre.. vilket har resulterat i att vi nu har en söndergnagt vardagsrumsbord.. tur att vi ska köpa nytt =)

Ne busa med huden nu.. sen träffa Emma :)

Gaaarv

Systembolaget;

Utanför systembolaget sitter en alkis som är nådigt full, helt plötsligt välter han.
Inspringandes på systembolget kommer en kille och ropar:
- Öh, öh eran reklamskylt har vält

11 augusti

Heej :)

Dags att skriva lite igen kanske. Ska börja med att berätta att förra söndagen hämtade vi hem vår lilla kärlek, Rottweilern Ozzy, världens sötaste!

I måndags åkte vi till Öland, mamma och pappa var där med husvagnen. regnade när vi åkte, hade på oss rätt mycket kläder, fick ta av oss hälften när vi kom fram för där var det sol och hur varmt som helst.
Har solat och badat HELA veckan, har varit strålande sol utan ett enda moln på himlen i säkert 4 dagar, underbart  var det, har fått jäkligt bra med färg.
Det enda Jim och pappa har tjatat om hela veckan är att dom skulle in i "dimmornas värld" igen.

På onsdagen kom Tidan&Lina ner, så det blev lite dricka, spökhistorier i mörkret, strandpromenader, kubb, sol och en maaassa bad. Kunde inte varit bättre.
Sedan kom även syster med familj ner, så det var varit fullt ös, men på ett helt annat sätt än hemma. Det var så skönt att slippa Borås, alla människor här och bara staden överhuvudtaget. Var också väldigt roligt att få träffa Chrille och Simon igen och tjöta lite skit!

Igår innan vi skulle åka hem åkte jag och Jim in till Borgholm på lite shopping, hittade lite fina saker, speciellt en typ skylt som det står "kärlek".. ska ta kort och lägga in.
Sen blev det käk och hemfärd.. alla var vi lika ledsna över att åka :'(

Veckan kunde absolut inte ha blivit bättre eller mer lyckad.

Just nu är jag, Jim och Ozzy ute och hälsar på hos Frida, Philip och Christopher.. mysigt :) Jim och Frida sitter och spelar Guitar Hero medans jag sitter här, eller springer runt och jagar hunden och Philip :)

1 augusti

Idag är det 1 år sedan jag fick kontakt med Jim för första gången, tänka sig vad tiden har gått fort!

Igår var det en riktig slappdag, sov rätt länge, sedan blev det mys i soffan med älskling.. en sväng upp till mamma och dom och tvättade, handlade.. och sedan var vi hos Sabina och hälsade på en sväng.. drack kaffe och tjötade om det mesta.

Sedan blev det åter igen mys i soffan.

Idag är det jobb på schemat.. efter jobbet, haha ska jag iväg och göra en sak.. än så länge hemlig.. vill inte att någon ska veta förrän jag är helt säker :) BIG BIG SMILE!

På måndag är det ÄNTLIGEN semester och då drar vi till Öland, mamma och pappa är redan där.. dom ligger ute och solar, fan vad härligt! Bara såååå typiskt att Jim ringde nyss och hade fårr punktering.. så innan vi åker på måndag blir det till att åka och byta däck. :)

RSS 2.0