14 april

Den sista tiden har varit ganska upp och ner.. humöret likaså!

Efter att Madeleine varit här blev jag dunderförkyld.. och på det så fick jag göra ett glukosbelastningstest eftersom mitt blodsocker låg högt när jag var hos BM.
Fick komma dit fastande på morgonen och då låg mitt blodsocker jätte bra, sedan fick jag dricka en sockerlösning och sitta och vänta i 2 timmar. Efter det tog dom mitt blodsocker igen som visade sig vara högt =/
Jag som trodde att det kanske bara var en tillfällighet när jag var hos BM.

Så rådet blev kostbehandling... det är ärligt talat mycket svårare än vad man tror. Hade behövt mycket mer hjälp från början. Mådde skit dom två första dagarna och efter allt som hänt innan så tog jag det mycket hårdare än vad jag hade gjort annars. Känner mig väldigt uppgiven. Efter några dagar blev jag rädd för allting jag stoppade i mig, till och med knäckebröd.
Ringde då ner till en BM som var fruktansvärt otrevlig.. BLÄÄ! Senare på eftermiddagen ringde jag upp förlossningen och fick prata med en jätte gullig BM som fick min oro att försvinna.

Berättade att jag inte ens hade vågat äta potatis, men hon sa att jag kunde äta vanlig husmanskost och sallad och bara undvika godis, kakor osv. Att det inte fanns något som tyder på att barnet kommer att vara större än normalt (det är det som kan hända om den får i sig för mycket glukos) så avslutade hon med att säga att jag absolut inte har något att oroa mig för.

Efter det har jag mått mycket bättre, äter fortfarande väldigt nyttigt.. men det är ju faktiskt bara bra att få in sådana rutiner.. då fortsätter man med det efter så försvinner förhoppningsvis kilona fortare :)


Ja och som sagt, har legat hemma jätte förkyld i över en vecka. Men igår kände jag mig lite bättre.. så på kvällen blev det lite kaffe hos Kicki, Freddy, Casper och Ella. Väldigt mysigt.. var så längesedan jag träffade min lilla Kicki nu!

Idag ska vi fixa en massa här hemma, koppla ur airbagen i bilen.. städa golfen och lite sådana där nödvändiga saker. Sedan tänker jag mysa med min älskling hela kvällen lång :)

3 april

Det har varit några fartfyllda dagar här.
I lördags kom syster med familj på besök till mamma och pappa. Käkade lite gott. Sedan hade vi bestämt att Madeleine skulle stanna kvar här i några dagar.

I ösndags var vi ute i skogen och busade.. både madeleine och ozzy fick springa av sig och dom sprang runt och busade ihop.

Igår var vi ute en stund på förmiddagen och när Jim kommit hem och vi käkat så åkte vi en sväng till ramnaparken och matade fåglarna för det ville Madde göra :) Gick ett varv runt och lilltjejen hade jätte skoj.. Ozzy med ;P

Nu ska vi strax äta lite frukost.. sedan ska jag och Madde åka till barnmorskan och lyssna på bebis. Efter det ska vi hämta upp mamma och åka ut och äta lite lunch. roligt att hitta på lite saker.

Madde och Ozzy har blivit bästisar, han ligger vid hennes fötter och sover.. och igår när jag lagade mat hade han gått och lagt sig med huvudet i hennes knä och där satt hon och klappade honom :) sötnosar.
Han lyssnar jätte bra när hon säger till honom vad han ska göra, säger hon gå, så går han och säger hon ligg, så lägger han sig :)

Idag var dom trötta.. jag var uppe långt före dom och har hunnit duscha och fixa lite.. men jag fick också sova hela 4 timmar i sträck inatt.. så jag är lite piggare idag :)


16 dagar kvar <3

RSS 2.0