28 mars

Back home =)

Har varit en helt underbar helg med min älskade i Gbg! Bott på det finaste hotellet ever. Snacka om lyxhotell!
Har blivit en massa shopping, mycket prat.. skratt och mys!

I fredags tog vi det mest lugnt, myste, kollade film och lite så.

I lördags tog vi oss en heldag med shopping, var nog inte i de flesta affärer.. sedan käkade vi på restaurang. Myste lite.. och 20:30 släckte vi ner alla lampor.. låg i badet med en massa ljus tända och käkade sushi. Efter det gick vi ner till baren och tog oss en öl.. satt och tjötade lite.

Idag blev det en sväng hem till syster och hälsa på och en stooor sväng på Ikea :) Fick med oss en massa nya fina saker hem!

Har helt enkelt varit en underbar helg, känns så skönt att vi har pratat om allt mellan himmel och jord. Sånt man inte tar sig tid till att göra hemma.

Älskar min bebbe över allt! Forever and ever <3

25 mars

What a good day :)

Fick kliva upp kl 6 imorse.. GÄÄSP! Känns att man inte är van vid det. Det var bara att börja fixa sig, äta frukost m.m. och sedan bege sig till jobbet för att plocka upp folket.
Därefter blev det föreläsning på fristad folkhögskola.. (där vi läser varannan torsdag). I alla fall, var en föreläsning om personlig assistans m.m. Ja de som aldrig jobbat som det, förstår nog inte vilket otroligt svårt jobb det faktiskt är. Det är mycket att tänka på, ta hänsyn till osv osv.

JaoJao.. kom hem och har tvättat och städat, duktiga jag! Älskling var och köpte mat till Ozzy och så köpte han lite mat till oss. Så underbart att tända massa ljus i en helt nystädad lägenhet och bara mysa!

Dax att hämta tvätten och packa tills i morgon! :)

24 mars

God mooorning! Nästan :)

Detta blir säkert ett sånt där tråkigt inlägg.
Denna vecka har mestadels bestått av jobb.

Även varit hos Kicki och lekt, så härligt. Vi gör väl inte speciellt mycket, men dom tillfällerna är ändå speciella för oss ;) haha.. fick dock världens ryck och tyckte att hon skulle möblera om.. efter lite övertalan blev det så. JÄVLAR vad bra det blev! :) Tror att hon själv blev ganska nöjd.

Sen har det väl varit det vanliga.. långpromenader och träning med Ozzy. Har inte haft tid att träna själv ännu den här veckan. Men nu strax innan jag ska bege mig till jobbet så blir det en omgång för kroppen i gymmet.. hääärligt har längtat!

Och helgen, oooh den kommer bli underbar. inte långt kvar! LÄÄÄNGTAR!

20 mars

Jobb hela helgen. Ibland är det otroligt nog skönt att jobba helg! Speciellt när man har något underbart att se fram emot helgen efter ;)

Är ensam hemma med min Ozzypozz. Jim är hos en killkompis med alla andra pojkar och dricker, så han blir väl hemma sent inatt.
Men gud vad man känner att det är skönt att inte dricka, inte må dåligt i morgon och ha hela dagen på sig att göra en massa :) Har tröttnat en del på det där med alkohol. Dessutom är det verkligen inte bra att förstöra träningen :)

Nu ska jag och Ozzy mysa lite innan vi ska gå ut.. och sen blir det hopp i säng :)

Nu är lusten tillbaka!

Har haft en brejk från bloggandet, har inte allas haft lusten och såå mycket annat har det varit och göra. En hund tar upp mycket tid.. på ett positivt sätt :)

Men nu är jag tillbaka, hur länge får vi se. Det mesta bloggandet kommer antagligen att bli om min träning och Ozzy, det jag lägger ganska mycket tid på just nu. Träning för min egna del och träningen med Ozzy.

Är med på en jätte bra sida på internet där man kan lära sig allt om kost och motion. Och om mycket man för fel. T.ex. att man måste kombinera kondition med styrka för att få den ultimata träningen. Alltså om man kanske t.ex. vill gå ner i vikt, bli slankare.. eller framför allt MÅ BÄTTRE, så ska man både träna sin kondition, men även sin styra, kanske i form av stryketräning. Annars får man inte ut allt av träningen.

Var även på hundkursen med Ozzy idag. Känns så bra, vi fick så himla mycket beröm. Ledaren där har själv en rottis och kan ooootroligt mycket. Han tyckte verkligen att Ozzy var en jätte trevlig, snäll och fin hund. Vi ska träna mycket nu på att få bort vakten från honom.
fick även mycket andra bra tips och råd på hur man "uppfostrar" på rätt sätt. Man märkte att man har gjort en himla massa fel. Och man vet ju att många gör dom felen. Men med en rottis är det extra viktigt. Man får t.ex. aldrig väcka kamplusten i dom.

MEN allting känns mycket lättare och ljusare nu. Och mer tips och råd kommer vi nog att få :)

Tack =)

Får tacka Kicki för det fina inlägget här under.

Vill bara meddela att hon precis erkände att hon är avundsjuk på mig, hon vill vara som mig. Men det förstod ni säkert =)

Jennys blogg är hackad ;)

Jenny packar för fullt för att bege sig av mot sin älskade i Sveriges bästa stad GÖTEBORG!
Hon yrar runt som en höna, kaffe och cigg i högsta hugg..

Nu ska hon byta om igen? Hmm denna kvinna..

Förövirgit så är Jenny en liten kvinna i sina bästa år som lever ett samboliv på trandared med sina två olika män. När man 1 jobbar på dagen och hon är ledig umgås hon mest med nummer 2. På kvällen är det tvärtom..

Sen tror hon att hon ska bli smal genom att springa runt med ett koppel i handen. =) Om 1 månad eller 2 får vi svaret på denna fråga. Lyckas hon?

Nu är det cigg igen som står på schemat. Vilket jävla tjöt. Hon är en krävande kvinna med förkorta ben ;)



Älskar dig ändå skrutt <3

// Din korv :D

RSS 2.0