31 mars

God dagens!
Märks det att det är på väg att bli vår eller? Vädret är lurigt, precis som det brukar vara vid denna tid.

Det känns som att det händer mycket i mitt liv, men samtidigt inte. Jag har mycket att se fram emot, men det är ganska långt fram kan man säga. Men blir glad när jag tänker på det :)

Var hos sjukgymnasten igår, vi kikade igenom övningarna och la till lite saker. Känns riktigt bra, hon visade mig lite maskiner som jag kan använda på gymmet också.
Så träningen går framåt hela tiden, både konditionsmässigt och styrkemässigt, det är skönt. Inte ge upp, det är först nu jag börjar få ordning på min rygg och mina axlar.

Jaja, efter besöket drog jag, Emma, Jim och Ozzy på en roadtrip till Lager 157, dom hade fått in en hel del fint. Jim köpte en massa grejer och jag hittade en fin tröja. Emma var mest med som smakråd och självklart för trevligt sällskap.

Idag är det jobb, träning.. åka och köpa en ny spårsele åt Ozzy, den andra har blivit aningen liten. Man ser hur hans muskler börjar utvecklas nu och hans huvud har växt rätt mycket. Han börjar bli biff den lille skiten. Han har ett så fint ansikte och jag är 100 på att hans huvud kommer bli riktigt fint när det är färdigvuxet. Haha kanske låter konstigt för er som inte är så insatt i sånt där.


29 mars

Hallå på er. Nu var det längesedan jag skrev. Har verkligen inte haft tid, har varit ganska mycket det senaste.

Får väl börja med att berätta om förra helgen då det var brukslydnad igen. Är verkligen glad att vi tagit chansen att vara med där, instruktörerna vi har där är fantastiskt duktiga.
Och bra gick det för Ozzy, har var super duktig! Fick massa beröm och dom tyckte att vi snart kan börja tävla! Tränade på att alla gick runt och att Ozzy inte skulle gå fram till någon, alltså träna bort hans översociala.. han klarade det super och gick inte fram till en enda, inte ens Anders.. och Anders är hans absoluta favorit =) Anders kunde till och med stå brevid utan att Ozzy brydde sig!
Var en tjej som kom fram och så "ni har väl inga problem med honom" och nej det har vi ju egentligen inte!

Hela förra veckan var fullspäckad, var och hälsade på min älskade Kicki, som jag saknat henne!  Vi var även med Anders och Solveig och kikade när dom simmade med sina hundar på blåstjärnan. Så det ska vi börja med nu, kör igång nu i april. Många tror att det är rehab sim men man kan också få komma dit och simma "för skojs skull". Det är ju otroligt bra träning för hunden samtidigt som man bygger upp relationen ännu mer. Man simmar och avslutar med massage och allt ska gå lugnt och fint till. Roligt att testa nytt!

I lördags var vi ute och spårade med Anders, Solveig och alla hundar. Oj vad Ozzy var glad, händer ju inte så ofta nu när det varit så mycket snö. Det gick jätte bra och vi hade väldigt trevligt.
På kvällen var det dags för tjejkväll med mina fina flickor, sandra hade lagat god mat och vi spelade lite spel. Hade nästan träningsvärk i skrattmusklerna dagen efter! Blev faktiskt utgång också, mötte upp Jim och grabbarna på krogen.. sen träffade vi också Micke & Freddy. Och min söta Kicki kom och hämtade oss! Tack hun!

Oj oj, detta blev ett långt inlägg och jag har inte ens skrivit hälften, men så kan det va :)





18 mars

Idag är jag glad, glad glad... varför?
Jo för jag ska iväg och träna.. ska bli så himla skönt att komma igång efter förkyldningar och allt.


Härligt det var att pulsa fram med Ozzy på promenaden, inte så värst. Jag som sa häromdagen att det var så skönt att gå på asfalt. Men vad ska man göra.. haha var bara tvungen att gå in på FB imorse för att se hur många som satt och klagade.. ja och det var ju självklart hur många som helst =)

Efter träningen ska jag ta en lång dusch och ta hand om mig själv.. oj det kan tolkas fel. Men ni vet, skrubba och allt det där. Tvätta står också på schemat idag.
Sen följa med älsklingen när han ska tatuera sig och efter upp till Jims mamma på middag!

Blir en skön fredag innan jobb hela helgen!



17 mars

2 år och 6 månader med min älskling. Sanslöst vad tiden går fort. På ett sätt känns det som om vi alltid varit ihop, vi känner varandra utan och innan. Men på ett annat sätt känns det som att det inte alls var längsedan vi blev ihop!
Nu och för alltid <3


Man måste ta vara på dom små ögonblicken och verkligen suga in dom.
Igår satte jag och Ozzy oss i solen och bara satt, tittade ut över omgivningen. Det var så härligt och så fint på ett sätt man inte känt under hela vintern. Längtar tills våren är här på riktigt!

Imorse blev det snabba ryck, ringde mamma när jag gått upp och skulle kolla om hon var sugen på en långpromenad. Men hon skulle åka till Göteborg och vara barnvakt, så jag och Ozzy följde med. Gick ut på ett härlig promenad där och Ozzy fick både en dos utav uppletande och även ett spår.

William och Ozzy blev bästa kompisar och William delade med sig av sin mat, satt och matade Ozzy som tog så fint så. Han ville pussa på William hela tiden också. Super gulliga var dom =)

Nu är vi hemma och både jag och Ozzy är verkligen helt slut. Ska göra mina magövningar snart och sedan slänga i mig lite kvällsmat.

16 mars

Igår när vi gick och la oss låg jag och höll om Jim, blundade hårt och låtsades att vi var tillbaka i sovrummet på Lanzarote. Det kändes underbart...

Vädret som är nu gör en verkligen på bättre humör. Imorse fick jag kliva ur sängen redan klockan 6 på min lediga dag, vi hade hanledning. Men det gjorde ingenting, för redan vid den tiden på morgonen så började det bli ljust, vilken energikick!

Har även hunnit vara en sväng hos sjukgymnasten, vi startade ett träningsprogram för mage och rygg, så om 2 veckor ska jag tillbaka.. kolla hur det har gått och göra övningarna svårare.
Det var jäkligt bra övningar må jag säga.. man förstår mer och mer varför man egentligen haft så ont och på vilka felaktiga sätt man använt sin rygg, sina leder osv.
Vi anmälde även mig till en stresshanteringsgrupp som kommer starta om någon månad. Hon kände att jag behövde det och jag känner även själv att det hade varit bra för mig.
Man går tydligen igenom mycket varför stress uppkommer, hur den påverkar muskler, hur och vart man får ont. Mycket även om ångest. Sen var det olika teman varje gång och kursen avslutas med avslappningsövningar. Hemuppgifter skulle vi också få.
Ska bli intressant, gillar att lära mig nya saker och kunna förstå vad det är som händer i kroppen.


Min älskade Goffen!
Måste ju också berätta att min lilla älskade Golf gick igenom besiktningen utan en enda anmärkning! Woohoo, nu rullar den minst 1 år till.. hon som jobbade där hade sagt att den är ovanligt fin för att vara en 93:a =)


Nee nu blir det en långpromenad med mina pojkar!

15 mars

Nu är man tillbaka i vardagen igen. Igår var det jobb hela dagen, var riktigt roligt att komma tillbaka och få träffa alla igen.

Skönt var det också att vi var lediga fredag och hela helgen när vi kom hem, hade många att träffa.
I fredags efter att vi hämtat hem Ozzy så kom Josef och hans tjej upp och hälsade på. Det var himla trevligt. På eftermiddagen åkte vi upp till mamma & pappa, gav dom deras presenter vi köpt för att dom var snälla och passade Ozzy.. visade lite kort och sådär. Blev även en sväng förbi Jessica & Turbo. Alexzandra blev överlycklig när "bebben" kom =) Myskväll efter det och vi somnade inte förrän vid 3.

På lördagen åkte vi upp till Emma och hon fick en till present.. vidare på middag hos Jims föräldrar. I söndags bjöd mamma & pappa upp oss på fika.. då hade dom köpt semlor. Gottit =)

Kom nyss in från en riktigt härlig långpromenad.. vi var ute i över två timmar. Vädret är underbart idag! Känns som att våren är på väg. Lite snödroppar hittade vi också ut med vägen!


14 mars

Nu är jag tillbaka, starkare och lyckligare!
Blev inte av att jag skrev innan vi åkte, mådde inge vidare och det var mycket tråkigheter som hände. Spenderade tiden då Jim var på jobbet hos mamma.

Resan:
Innan vi skulle åka hade man förväntningar, förhoppningar, men någonstans vågar man ändå inte hoppas för mycket. Det är ju svårt att veta hur allt är innan man vart där, det enda man har är bilderna från resebolaget.

Vi kom dit, kikade runt och ganska snart märkte man att det faktiskt var 10 gånger finare och bättre än vad man någonsin hoppats.
Jag kan ärligt från hjärtat säga att detta var min bästa vecka någonsin. Underbart, fantastiskt, lyckligt. Det är ett ställe jag absolut skulle kunna tänka mig att åka till igen.

Det var jag och Jim, bara vi.. ingenting annat att tänka på, inte promenader, träning, disk, städning. BARA VI!

Vi har solat, badat, shoppat.. gått runt och kikat. Vi har spelat kort och pratat, pratat och pratat. Vissa saker blir så underskattat och bortglömt utav vardagen.
Att umgås utan Tv, dator och mobil var fantastiskt. Finns ju så mycket annat man kan göra.

Jag har blivit riktigt nykär på nytt. Och vi har efter denna resa lovat varandra en massa saker. Dessutom kände man när man kom hem att saker var annorlunda, man stör sig inte på småsaker längre. Man stannar upp, uppskattar varandra.
Det är precis som Jim sa.. nu är jag mig själv igen, den vanliga gamla Jenny och det känns super!

Hotellet, ja det var jätte mysigt, skönt att ha en bungalow istället för att bo på hotellrum, man hade sin egen lilla uteplats. Restaurangen och maten var jätte bra. Drickat självklart också. Dom hade underhållning nästan hela tiden. På dagarna spelade dom musik när man solade. På kvällarna var det alltid något som hände.. en kväll hade dom en papegoja show och en annan kväll reptil show.

Vi utnyttjade självklart också alkoholen som var gratis.

Omgivningen var jätte fin och den var verkligen mysigt. Affärerna var många.

Det är svårt att beskriva denna resa i ord. Nu lever vi på minnerna och bilderna.
Jag har sagt det innan och jag säger det igen, jag har den bästa killen man kan ha. Han har en så fin personlighet!












RSS 2.0