12 maj

Igår var en ledig dag.. jag gillar lediga dagar ;)
Promenader med ozzy.. det blev träning, joggade i 40 minuter sedan blev det styrketräning och ytterligare 10 minuter motion, härligt! Åkte hem, fixade mig och vidare till kursen "vardagsbalans" heter den. Såg faktiskt fram emot den igår.

Efter det drog vi ut till klubben.. MEN precis när vi kommer dit drar ett jäkla oväder in. OTUR! Men det blev lite fika och tjöt med dom andra under tiden och trots vädret så fylldes stugan på med folk. Så fort det slutat regna drog vi ut och träna.. måste säga att det gick riktigt bra. Ozzy har ett jätte fint fotgående =)
Vi pratade även om att börja träna in platsliggandet och trygga honom i det.. vissa tror ju att det bara är att gå ut och lägga hunden och lämna den där med alla andra hundar.. men det är lite svårade än så ;)
Tar ett tag om man ska trygga hunden i att ligga still i flera minuter med en massa andra hundar liggandes på rad brevid. Men men.. det ska bli roligt!

Imorse blev det en sväng till vårdcentralen.. ÄNTLIGEN har jag fått hjälp med mina handleder. På min förra vårdcentral tyckte dom bara att jag skulle ta alvedon. Men nu hittade han iaf varför jag har ont och det är skönt att veta. Så fick lite medecin och så får vi hoppas att det blir bättre. Orkar inte gå runt och knappt kunna röra högerhanden.
Men nu blir det andra bullar.. har hänt FÖR mycket den sista tiden.. och det är allt dags att jag börjar tänka på mig själv lite också!!!

Var med mamma en sväng på SISU också, dom hade öppet hus där. Vi har också varit på två husvisningar =)
Nu ska jag fortsätta tvätta.. mysa med Ozzy och bara ta det lugnt!

10 maj

Jag har haft en fantastisk helg. Riktigt skön och med bra väder.

I lördags morse fixade vi iordning kaffe och frukost.. åkte och hämtade Emma och begav oss till skogen. Hade en jätte mysig förmiddag, la ett spår åt Ozzy och under tiden det skulle ligga satt vi i solen, käkade och tjötade massa skit. Ozzy fick vara lös och bara ha det gott!
Åkte efter det upp en sväng till Jims mamma, sedan till mina föräldrar och lämnade Ozzy.

På kvällen blev det en spontan grillkväll hemma hos Jessica & Turbo.. med några andra. Vid 12 bestämde vi oss för att åka ner och kika läget på grand. Var väl både roligt och ganska drygt, eller mest folket som var drygt där! Kom hem sent iaf och pappa kom och lämnade Ozzy tidigt eftersom han och mamma skulle åka till Mullsjö.

Kom ur sängen ganska sent i söndags, men vi fixade iordning oss och styrde bilen ut mot Sandsjön där Jims mormor & morfar har stuga. Vilket underbart läge.. stugan låg helt perfekt. Inga andra stugor jätte nära. Runt deras stuga gick en bäck så man fick gå på en liten bro över. Tomten var jätte stor och Ozzy stormtrivdes. Han fick vara lös under hela tiden vi var där och det var så roligt. Vi behövde inte ens hålla koll på honom, han låg vid oss hela tiden. Bara när man själv rörde på sig så följde han med eller sprang runt. Underbart =)

Denna vecka kommer att vara både rolig, tråkig och sorlig. Så är det ibland tyvärr.

Igår lånade vi mammas och pappas baksida och låg och solade hela eftermiddagen, både jag, Jim och Ozzy stensomnade där.

Idag ska jag på massage, träna efter det om hon tillåter mig.. ut till klubben och träna lite med Ozzy och sedan simma med honom på blåstjärnan!

2 maj

Nu är vi redan inne i maj, det är sjukt vad tiden går. Våren är verkligen här för att stanna och det har varit otroligt varmt. Drömde i natt att det var snö ute igen, fruktansvärt!

Hela förra veckan var fullspäckad och jätte rolig. Var ledig 3 dagar men hade verkligen fullt upp. Handledning, möte och start på min kurs. Tänkte inte gått dit först, men är glad att jag gjorde det, för den verkar helt suverän!
I onsdags eftermiddag åkte vi ut till skogen med Angelica och hennes hundar och la varsitt spår åt varandra. Vi fick jätte mycket beröm för Ozzy i spåret, hon sa att han är jätte duktig även på markbyte.. alltså från torrt till vått osv.
På kvällen jobbade jag extra från 21-01. Torsdagen skulle jag jobbat kväll, men fick ett samtal på morgonen och fick hoppa in och ta långpasset istället. Så både i torsdags och fredags var det mest jobb som gällde. Emma kom och hälsade på oss i fredags.

Helgen har också varit underbar. I lördags morse tog vi med oss kaffe och smörgåsar och åkte upp till en sjö och bara njöt. Ozzy fick springa lite och bada också, det gillade han. Var där i någon timme och åkte vidare till knalleland för att inhanlda lite nya saker :) sen åkte vi bara hem och bytte kläder och drog till mamma och pappa och grillade.. och efter det en sväng och hälsade på Tidan, Lina och lille Benjamin som växer och växer =)

Söndagen blev det mycket hundträning, åkte ut till klubben och mötte upp Angelica.. satt och fikade en stund med dom som var där, sedan åkte vi ut till en skog för att köra lite uppletande.
Angelica tyckte att vi skulle göra det svårare för Ozzy eftersom han har ett jäkla nosarbete. Vi la ut 3 föremål.. ett nära och två längst bort i rutan. Det första hittade han direkt på första skicket.. tog väl bara 2 sekunder. Dom andra två hittade han på andra skicket.. så jag tror knappt att det tog 1 minut haha

Hon tyckte då att vi skulle testa en annan sak.. så vi la som en korridor istället över en bäck dessutom, för att bara kolla om han löste det. Och jajjemän, han letade till och med på stenarna hon hade gått på över bäcken.
Angelica var mäkta imponerad och tyckte att vi kunde byta hund =P Ne men han fick jätte mycket bröm och hon tycker verkligen att han var så jäkla duktig, hon blev nog lite förvånad!

Vi fick också jätte mycket beröm för honom i övrigt, att han har blivit som en helt annan hund på jätte kort tid. Men vi jobbar ju med honom och tränar honom såpass mycket! =)

RSS 2.0