22 april

Igår fick jag reda på en rolig nyhet =)
och jag längtar faktiskt, så myyysigt!


Igår han jag faktiskt inte med så mycket, jobbade till 3, lagade mat.. sen åkte jag upp till mamma och pappa. Skulle byta bil, men pappa var inte hemma.. och kom hem först vid 18:30 eller ngt =O haha.
Sen var jag tvungen att åka och köpa skruv och grejjer så jag kunde få upp våra skoställ inne i garderoben. Så nu äääntligen får jag plats med mina skor utan att behöva knöka ihop dom =)

Dags för jobb då snart igen.. ikväll ska jag med mamma och pappa på öppet hus!


21 april

har faktiskt inte hänt så mycket dom senaste dagarna. Jobbade ju hela helgen =/

Men i söndags på jobbet var vi duktiga och tog oss en låååångpromenad till knalleland, kikade runt lite och åkte sedan hem igen. Alltid skönt att ta sig en promenad.
När jag kom hem blev det mys med älskling, har ju inte hunnit träffa honom på hela helgen. Har faktiskt inte haft tid att göra ett skit på hela helgen.. och igår jobbade jag 11 timmar.. fyya! 35 timmar på 4 dagar.. TRÖTT!

Idag fick man inte heller sova ut, ska iväg om en stund.. i eftermiddag ska jag upp och byta bil med pappa, så han ska ta med sig min i morgon.. det är ngt fel på den. Trodde det behövdes göras en hjulinställning.. men det var tydligen inte det. Den drar väldigt mycket åt höger nu när vi har satt på dom breda däcken. =/

Ne nu måste jag skynda mig =)

18 april

Tjohoj ;D
Denna veckan har ju gått otroligt fort, jesus.
Får dra den lite kort.

I onsdags lekte jag med Kicki, var i knalleland och drack kaffe, såg en hemsk olycka =/ Sedan åkte jag upp till mammasen&pappsen, claes kikade på mitt ljud, han och pappa fixade även med lite lampor och sånt. Sedan blev det byte till sommardäck och fräscha fälgar =D

I torsdags myste jag och Bebben, var ute på picknick.. sedan hem och myste med en film =)

I går hade jag och älsko varit ihop i 7 månader =D.. blev en sväng på stan och kikade lite kläder. Sedan hem.. då blev det bestämt att vi skulle grilla.. så jag åkte och hämtade Emma, drog och köpte lite gott, sedan hem och monterade ihop elgrillen, vilket vi klarade jävligt bra ;) Började grilla.. sedan kom Jim & Freddan och joinade oss.. efter ett antal timmar kom även Kicki & Eddie.. satt hemma hos oss och tjötade. Sedan blev det en sväng ut till Almenäs för att kolla till småungarna.. dock hade dom redan åkt.. men jäävlar vad folk det var.. och mörkt, hur fan såg dom varandra liksom?!
Sen var Kicki snäll och körde hem oss.. och så blev det sängen =)

Nu ska man jobba hela helgen, inge roligt, men det blir ju lite pengar.. och det behövs alltid =D

FAAAN, fick parkeringsböter igår också, jävla skit.. har fan stått där i flera veckor utan att ngn brytt sig, måste vara ngn liten tant som stört sig och inte har ngt bättre för sig.. som har ringt =/ ÅÅÅÅH!

14 april

Känns som om denna dagen hittills har gått väldigt sakta, men det är iofs bara skönt =) Ska strax bege mig till jobbet =/

I morse var jag och drack lite kaffe hos Sabina och tjötade lite skit, alltid trevligt.. ibland behöver man prata av sig med någon. Sedan åkte jag iväg.. var hemma igen vid 12 eller ngt, fixade lite käk och städade köket! Så nu är det rent och fint där igen, gjorde även om lite.. det behövdes =)

Känner dock inte för att gå till jobbet, men det behövs ju.. är trött och jäkligt irriterad idag. Bläsch =/

13 april

Då var denna helgen också över. Men den har verkligen varit toppen!

Påskafton:  Efter att ha gjort lite mummsig frukost åkte jag och Jim först till kyrkogården, la lite blommor och sådär.. sedan vidare till knalleland, där jag köpte en "chinokjol" och jag fick även en pike t-shirt av min baby! =)
Sedan åkte vi hem, solade lite.. och vidare upp till mamma och pappa för lite påskmat. Trevligt, blev en promenad i det vackra värdet och så.
Sen hämtade vi upp Jims kompisar och körde dom till ngn fest. Åkte sedan ut till Kicki där det hade gjorts upp en påskbrasa.. så mysigt.
Sedan åkte vi in till stan, behöver ju inte gå in närmre på vad vi gjorde ;) Kicki var väl inte så nykter =) haha!

I söndags var jag helt dööd, man kunde tro att det var Jim som hade festat men jag som fick bakfyllan. Men efter att gjort sig i ordning lite och käkat så drog vi till Knalleland där vi träffade Emma. Satt och tjöta och åt glass, kikade även lite i affärer. Sen blev det spice´n rice och lite käk.. på kvällen kom mamma och pappa förbi på lite kaffe, dom ville se hur det hade blivit i lägenheten =) Dom stannade några timmar.. sen drog vi ut med bilen en sväng, upp till pickesjön.. sen blev det hem, kolla färdigt på en film och sedan sova =)

Nu ska jag strax bege mig till jobbet igen, jobba 11 timmar.. men idag är det ju bra betalt så ;)

7 april

Jag är så grymt besviken på dig "kompis"

6 april - kväll

Låååång dag har det varit idag, men fan så roligt jag har haft.
Tränade ju i morse, sen hem till mamma och hämta, bil.. duscha, hämta mamma och Michaela.. knalleland.. köpte nya skor ;) Sen åkte vi hem och lämnade mamma och vidare till stan. Kicki joina.. och sedan kom även Sandra, det var väldigt trevligt.. tjöta massa skit och dricka lite kaffe är aldrig fel ;)

Köpte även ett linne i stan.. SÅÅ snyggt verkligen ;) Fast det är ju mer party linne..

Sedan drog jag och Mischa hem till mig och käkade, hon fick även se lägenheten.. var roligt att höra att hon tyckte den var fin =) Sen kollade vi på Jims träning en stund, i brist på annat.. men det var bannemej trevligt =) Sedan blev det att vi körde hem henne till Fristad.

Och ja ... nu sitter jag här, ska strax hoppa i säng tänkte jag. Blir en lång dag i morgon också! Och i morgon får jag min biiiiiiil =)

Tack Mischa för en trevlig dag! <3
Bebben, du är bäst ... tack för att jag kan prata med dig om allt och för att du stöttar mig. Jag älskar dig <3

6 april

Goood morning, jag är uppe med tuppen.. men egentligen är jag skit trött. Vet inte när jag och älsko somnade igår, vi låg och pratade en massa.. och jag blev så glad, han är bäst ;D Verkligen den bästa att prata med.
Nu slänger jag i mig lite frukost, sedan är det dags att bege sig av mot träningen, det ska bli riktigt härligt att träna igen efter helgen .. känns ju som om man bara har ätit & ätit.

Efter träningen blir det hem, duscha och fixa sig.. sen får vi se om Mischa&Catte kunde ses, dom är inte snabba ;)  Och så får vi se om jag skulle träffa Sandra en sväng =D Men det löser sig.

Nu måste jag äta upp och fixa mig innan det är dags att dra.

ciao

5 april

Oh herregud, det var ju snart 1 månad sedan jag skrev blogg. Men jag har varken orkat eller haft speciellt mycket lust, har varit mycket annat nu.

Har iaf kommit iordning ganska ordentligt i lägenheten och det är härligt, den har verkligen blivit jätte fin. Har verkligen kommit igång ordentligt med träningen och det är ju jäkligt positivt eftersom jag brukar vara ganska lat i vanliga fall =D

Och dessutom har jag hittat en bil som jag ska köpa, riktigt fräsch är den.. och dom som har sett den tycker att det är skit fin, men jag lägger inte ut någon bild förrän den verkligen är min ;) Kul att se att vissa kan vara glad för ens skull iaf =D

Jaa, nu har jag jobbat hela helgen.. var på cirkus igår, fy fan vad roligt det var, över förväntan kan jag lova. - Härligt!

Åh, jag har hittat så otrooooligt fina skor jag MÅSTE ha, så i morgon lär det bli en shoppingrunda ;)

Vet inte om jag har så mycket mer roligt att berätta just nu, ska fixa lite bilder på lägenheten någon dag snart.

Och ja, åter igen lovar jag att uppdatera MYCKET oftare ;)

RSS 2.0