29 april

Denna veckan har gått riktigt fort.
Igår var jag och baby på en shopping runda i knalleland. Min söta.. innan vi åkte sa han "jag köper vad du vill till dig, ta vad du vill".
Men självklart hittade man inte så mkt. Fick mig en fin tröja och ett linne iaf. Men det blir nog någon mer tur till knalle.

Fullt upp idag, jobba till 14:45.. sen följa med Jessica till knotknäckaren. Passa lilla Oliwia medan hon är där. Sedan ikväll är det sista gången på hundkursen :)

27 april

Fasen vad trist väder det är ute idag, dock var det varmt när jag var ute med Ozzy iaf. Har hunnit med en del redan fast jag valde att inte stiga upp ur sängen i tid =)

Varit ute en promenix med Ozzy, lämnat tillbaka en film, varit på babys jobb och lämnat maten han glömde.. och städat lite =)
Nu får jag ta tag i det som är kvar av städningen och sedan börja tvätta. Fullt upp! Men det är tonvis med tvätt efter i helgen.

Har inte bara tråkiga saker för mig nej.. igår fick jag och Jim oss ett jävligt gott skratt när han fick ett nytt smeknamn.. lite oväntat, men det kom från en person som sa en grej :) hahaha
Kunde inte sluta skratta när jag berättade det för Kicki i morse. Och även en annan har fått ett smeknamn av Jim nu.. vågar inte skriva det här ;)

Nej nu blev det störning i planerna.. Kicki skickade, blir en sväng till henne och hjälpa till lite.. Anything for my babe <3

PUSS


26 april

Wooow vilken helg!

I fredags drog vi, alla tjejer på jobbet på kiel-kryssning. Man visste att det skulle bli kul.. men det blev mycket bättre än förväntat. Party på fredag kvällen.. lördag förmiddag spenderades i Kiel med att handla sprit och en massa annat. 9 timmars shopping, rena drömmen =)
Lördag kvällen blev det ännu mer party.
Hände så mycket roligt, men inget jag orkar sitta här och skriva om.

20 april

Off to work om en stund.
Tycker egentligen inte om att jobba ikväll, men idag känns det helt okej.

Veronica kom upp imorses och käkade frukost, har suttit och tjötat om allt mellan himmel och jord i några timmar, hon gick för en stund sedan och jag har nu börjat tvätta =)

I morgon har jag fullt upp hela dagen, ska iväg med mamma på förmiddagen, sedan följa med Lanja när hon ska tatuera sig.. och sedan ta en fika med Sandra som jag inte träffat på år och dar.

På torsdag skulle jag varit ledig, men så är det skola.. och till råga på allt så ska vi på föreläsning i Vara som startar 8:30. Vilket betyder att vi får åka från Borås senast kl 7. Vet inte hur jag ska orka upp!
Sen efter skolan måste jag hem och packa inför tysklandsredan.. och det är ju en del man (jag iaf) måste ha med sig, haha.. vanliga kläder, partykläder m.m.

Men nu måste jag skynda att fortsätta med tvätten innan jag ska dra mig.

18 april

Hade en helt lovley lördag.
Vaknade alldeles för sent... 11:30. MEN jag behövde nog få sova ut lite. Var lite för lat för att ta mig för att göra något, men en dusch och lite städ blev det.
Sen kom älsklingen hem efter matchen och vi åkte till Rya Åsar och gick i skogen med Ozzy i någon timme. Åkte även pulka i deras hoppbacke på platsgräset =D haha riktigt skoj!

Senare åkte vi till några vänner och grillade, stannade där till 21, sedan hem och gav Ozzy mat. Efter det blev det en sväng upp till Jessica, Turbo och barnen.. skulle bara stanna en stund, men vi var hemma först vid 1. Men trevligt hade vi.. Jim&Turbo satt och spelade tv spel, medan jag och Jessica kollade lite av hennes kläder.

Kommer nog bli en skön söndag också.. nu ska vi bege oss mot knalleland, sen Rya Åsar så Ozzy får sig en promenad. Vidare upp till mor och far, ta kort på Mazdan så att vi kan få sålt den snart =)

16 april

Hundkurs igår, gick lika bra som vanligt =) Man ser verkligen hur Ozzy utvecklas från gång till gång. Härligt! Tråkigt bara att det är sista gången nästa gång =/

Vill bara göra en sak klar.. jag är ingen kompis man bara kan ha i perioder när man känner för det. Sådana männsikor tänker jag från och med NU, utesluta ur mitt liv.

Ingen idé att ringa och fråga "är det mig du skriver om". Utan personen/personerna vet om det själva. Så det är bara att välja.

13 april

Gud jag är helt slut.

Var en hektiskt dag på jobbet kan man lugnt säga. Promenad ner till stan osv.
Sen direkt efter jobbet tog vi en sväng ut till Örby och köpte mat till Ozzy en sväng till Åhlens han vi med också, så nu är det massa fint i köket. Köpte en ny duk och två tabletter.

Sen var det i princip bara hem och ut igen.. promenad ner till Maxi och handla lite. Hem, laga mat och städa.

PUH! Först nu har jag hunnit sitta ner.. för nu är det Desperata hemmafruar. Får man INTE missa =)

våååår :)

Dålig uppdatering igen, ajabaja.

Men det är ju våååår, går inte att sitta framför datorn hela tiden :)

Hr funderat en del över "kompisar" och kompisar. Och vad olika ens kompisar har varit och är. Folk man umgicks med innan och en del man fortfarande umgås med. Herregud alla är ju så olika.

Det finns dom som är "jag vet alltid bäst", spelar ingen roll vad man säger eller gör så ska dom på något sätt försöka köra över en. Säga till en vad man ska göra, vad som är bäst för mig. Sådana männsikor stör man sig på. Dom försöker på något sätt hävda sig genom att trycka ner sina kompisar. Säger man något så är det inte så, utan det är på det sätter han/hon säger. Personen ska alltid visa vad han/hon kan, skryta helt enkelt. Och såfort man säger något om sig själv eller pratar om annat än vad den personen vill så vänder han/hon dövörat till och sitter och pillar med ngt annat.

Sen finns det dom som är avundsjuka, inte kan glädjas över sina kompisars framgångar. usch usch usch

Som tur är har jag verkligen några riktigt underbara kompisar.

Omtanke

Tack för omtanken, ni bryr er tydligen om mig, annars hade ni ju inte lagt er i mitt liv. Utan struntat i det och koncentrerat er på ert eget liksom.
Det är pretty damn roligt att ni dessutom tror er veta hur jag har det i mitt förhållande! För hur skulle ni liksom kunna veta det, lever ni med oss varje dag? Eller lyssnar ni på sån skit som folk snackar?
Ja isf får ni ju skylla er själva, för nästa gång är det er det snackas om.

Folk tro sig känna mig och veta hur jag är, men HALLÅ! Jag känner inte dig, jag umgås inte med dig. Fine, du kände mig för något år sedan. Men jag har förändrats.. och det är kanske dags för dig också att göra. Åtminstonde gå vidare i ditt liv och fullständigt strunta i om jag har det bra eller dåligt i mitt förhållande för det är en sak jag kan sköta själv.

Jag har tidigare haft killar som dragit fram mindre bra sidor hos mig och jag kan erkänna mina fel och brister, till skillnad från er, för ni kommer ingenstans med er utveckling eller era liv.

Jag har nu en kille som drar fram det absolut bästa i mig, han ger mig aldrig anledning till att tvivla på honom, han bryr sig, visar uppstattning. Han är en kille man kan prata med.. och i ett förhållande är det viktigt att kunna prata om saker! Sen är det väl självklart att vi bråkar, vilket normalt par gör inte det?!

Men i fortsättningen kan ni vara snälla och låta mig själv sköta mitt förhållande.. och tro er inte veta saker! Sköt era egna liv.

Det är inte direkt så att jag skulle gå och snacka med era nya flickvänner om ni nu får några. Det är att skämma ut sig och att vara extremt osäker!


Till sist, sluta vara så anvundsjuka för att vissa har det bättre än andra!

RSS 2.0