26 september

Det är väl ändå lite illa att man får lönen den 25:e denna månaden, samtidigt som det är bra. Men vad fan, pengarna kommer ju att gå åt mycket fortare +  att det blir 2 dagar längre tills man får nästa.. VA FAN =S haha.. men när man denna månaden kände sig fattig efter alla bravader så var det kanske ändå bra att den kom innan helgen :)

Behöver dock göra åt alldeles för mycket pengar, borde inte shoppa precis samma dag som lönen kommit, men men.. Jag och Veronica drog på utflykt till Gekås igår, det var mycket trevligt.. och MYCKET folk. Vi höll på att bli tokiga där inne. Men lite saker hittade vi iaf.. dock inte allt som man hade hoppats på.. men what ever.. Knalleland finns ju alltid :)

OzzyPozzy lillen är fortfarande kass i magen, dock vara på nätterna?! Så det blir inte allför mycket sömn när man måste på dass 2-4 gånger per natt. Mammas kille måste bli bra nu. Veterinären säger att det beror på stress.. alltså att han har varit för uppspelt på kvällarna och att han inflamation inte riktigt har läkt. Så han skulle ha mer fibermat på kvällen och ingen lek efter kl 16. Vi har nu hållt detta i 2 dagar.. men ser ingen förbättring ännu?? GAAAH

Nu är det jobb, ja.. hela långa helgen! Men det ska bli roligt, hälsa och livsstils mässa idag, knalleland i morgon.. OCH jag borde inte, men jag måste :)

20 september

På begäran får jag väl skriva lite då ;)

Som sagt så firade jag och Jim 1 år i torsdags, då slog vi till och förlovade oss samtidigt :) Ingen visste om det i förväg.. så ALLA inklusive familjen fick läsa det i Borås tidning. tycker vi var lite roligt.
Var på hotell i Sköve.. i en svit till och med, bubbelpool och så på rummet. Kom dit på eftermiddagen och kikade runt lite, sen slappade vi.. gjorde oss iordning och gick ut och käkade. När vi kom tillbaka tände vi ljus i heeeela badrummet, dukade fram champagnen, jordgubbarna, chokladen och ringarna..

Allt var underbart och helt perfekt.. bättre än så hade det ALDRIG kunnat bli <3




Jim tjatar på att jag ska skynda mig, skriver mer sen ;)


17 september


Jenny <3 Jim



1 år med min älskling idag <3

Måste en gång till säga att det inte finns någon bättre än dig. Utan dig vet jag inte vad jag hade gjort, du är min pojkvänn, men även min allra bästa vän. Föralltid är det ord som passar bäst på oss.

16 september

Fan fan fan.. nu har Ozzy blivit dålig igen.. det var bra igår under hela dagen, men på kvällen blev det sämre.. hela natten har han varit dålig i magen.
Så imorse ringde Jim till Blåstjärnan och vi fick en akuttid till honom, kom dit och dom skulle ta prover och även ge honom näring direkt ut i blodet eftesom detta pågått i snart en vecka.
Dom ville även behålla honom över dagen, så vi får hämta honom ikväll men i morgonbitti ska han tillbaka igen.. just för att dom inte har kvar valpar över natten.
Och vi som ska åka i morgon, vet inte riktigt hur det blir med detta nu.. förhoppningsvis hittar dom felet idag så att vi bara behöver åka dit en snabb sväng i morgon och att han får vara hemma.. men annars får vi försöka lösa det. Mamma och pappa ska ju ha honom över natten när vi är borta.

För övrigt så har jag varit med Bina i princip hela dagen :) Underbart.. har saknat henne massor. Fick en sån fin sak av henne som jag ska visa sen också!


Nu ska jag städa av, diska, äta och sedan bege mig till jobbet =/

15 september

Still at work!

Sist när jag var hos mn frisör, frågade jag henne vad hon trodde att jag behövde ha för schampo osv.. då tispade hon mig om ett nytt dom hade...


SCHAMPO - RENGÖR SKONSAMT FÄRGAT HÅR OCH GER UPP TILL 58% MER FÄRGSKYDD. VITAMIN E SKYDDAR HÅRFÄRGEN MOT PÅVERKAN FRÅN FRIA RADIKALER


GER INTENSIV NÄRING OCH SNABB ÅTERUPPBYGGNAD AV HÅRET. DE AKTIVA ÄMNENA AKTIVERAS NÄR DE KOMMER I KONTAKT MED VATTEN OCH SKAPAR EN VÄRMANDE EFFEKT, SOM GER NÄRING OCH REPARERAR HÅRET INIFRÅN – PÅ ENDAST 30 SEKUNDER!


Har alltid tidigare snålat och köpt billiga hårprodukter i affären.. dock har jag väl alltid någonstans vetat att dom lite dyrare faktiskt är bättre.. så när jag får lön ska jag springa till frisören och köpa dessa, för håret är verkligen något man borde vara mer rädd om. Vem vill bli flintis tillslut? :)

15 september

Ozzy verkar redan må mycket bättre, det enda som är tråkigt är att han har gått ner en massa i vikt =/

Tror att jag fick i mig dålig kyckling eller något igår, Jim hade köpt med sig mackor hem.. och efter att jag hade ätit den fick jag världens magont.. 10 gånger värre än mensvärk.. JAA! Är lite bättre idag, men fortfarande öm.

Sitter på jobbet, visst är det underbart när man trivs på sitt jobb och bara har underbara jobbarkompisar? Det känns ibland inte som om man går till jobbet... utan att man går för att umgås med sina vänner.
Vi tänkte iaf gå ut och gå en sväng sen, blir antagligen 5 km.. ska bara ringa Jessica och se om hon vill följa med :)
Sen ikväll kanske hon ska hjälpa mig med en sak.. wiiiie :)

Nu är det inte långt kvar tills vi åker och firar 1 års dagen.. MÅSTE verkligen ta kort och lägga upp, för det kommer bli grymt!

Ne dricka ännu mera kaffe.. för nu har jag ju bara 12 timmar av mina 13,5 kvar idag ;)

14 september

Igår hade man en rottweiler.. sen två och idag bara en igen.

På grund av vissa omständigheter fick vi igår ta hand om en till rottweiler som stod utan ägare, "ja men fan vad skoj" tänkte vi.. men det blev en djävulsmorgon när dom började leka 05:30 och sen när den ena skulle med ut och den andra stanna kvar.. så det blev att uppfödarna fick komma och hämta henne idag =/ Synd, för annars var hon go!

Men nu är det Ozzy som får all uppmärksamhet, dessutom är mammas lilla kille sjuk, har diarre så jag har varit på blå stjärnan och hämtat lite medecin åt honom.. han har gått ner massor i vikt =/

Har kommit på hur tråkigt det har blivit med bloggar egentligen.. inte för att min är speciellt rolig, men är fan inte någon annans heller. Innan läste jag massor av bloggar varje dag.. nu läser jag så många som.. typ inga! Är inte speciellt intresserad helt enkelt...

8 september

God morgon!

Sov morgon för andra dagen i rad, det gillar vi!

I aftonbladet i helgen stod det att det skulle vara sol och jätte fint väder denna vecka, det var en STOR sol.. därför undrar jag vart fan solen är?!!!!!!! Man kan då aldrig lita på dom! Har stått "sommaren tillbaka" och liknanade sedan i juli.. BLÄ!

Trots att jag vaknade sent igår han jag med ganska mycket.. var först hos Sabina på morgonen, drack massa kaffe och tjötade skit.. sen var det bara att åka hem, äta, åka upp till mamma och pappa.. sedan gå på husvisning.. dock var det huset jävla rötet inuti.. mycket värre än på bilderna, men det är roligt att kolla runt :) Sen var det snabbt hem, byta om och åka och träna.. duktiga duktiga jag :)

Nu ska jag åka till mamma och hämta min mobil som jag glömde igår, sen åka till Frida.. sen knalleland och ikväll träna..

tjohej

5 september

Igår på kvällen åkte jag, Jim, Jessica och hennes familj ut till Carola som också har en rottweiler och en annan liten dobermann blandning. Blev ganska oplanerat lite öl för oss tjejer.. killarna fick köra :)

Har iaf fått en jäkla massa bra råd och tips nu, går mycket bättre.. och känns framför allt mycket bättre.

Idag var jag Ehmm.. LITE seg, men fick bli en sväng till knalleland, sedan drog vi upp till pickesjön med Ozzy och lekte.. han fick testa "sök" för första gången.. och han var riktigt duktig.

Ska ta på mig lite kläder, sen ska jag och Veronica åka och köpa kinamat och hyra film. Blir en riktig tjejkväll..



4 september

Nyfärgat hår, är mer än nöjd :) Har nog aldrig varit så snygg i håret som nu!

Har varit duktig och tränat varenda dag, promenader och i gymmet.. idag tänkte jag och Lanja att vi ska prova på dansen och se om det är något att ha :)
Var också med Veronica och Milou hos veterinären i morse.. skönt att det gick bra!

Blev även en tjejlunch igår med Lanja, Jessica och Jessica.. underbara tjejer.

nu blir det laga mat och sen fortsätta att smida våra planer ;D


1 september

Första jobb dagen igår, tillbaka till verkligheten och till vardagslivet. Inte helt fel faktiskt. Känns bättre än väntat. Gått 5 kilometarn både igår och idag.. even better!

Har såklart även hunnit med en massa annat, var uppe hos Veronica igår och om en stund funderar vi på att dra till pickesjön med hundarna :)

Dagen i morgon är fullproppad.. möte, träna och sen frisören! Härligt.. dessutom har jag och Jim börjar planera 1 års dagen för fullt.. och den kommer bli TOPPEN!

RSS 2.0