31 juli

God moooorgon :)

Igår i princip hela dagen var jag ute hos Frida och lekte med henne och Philip, väärldens busunge. Men så söt så. Drack en himla massa kaffe och tjötade en massa skit om allt och ingenting ;D Fixade och donade.. det är alltid lika trevligt. Man känner att man kan ses utan några som helst krav på sig, om ni förstår.. inget "men ååh vad ska vi göra då" och det är härligt.

Sen åkte hon med mig in till stan för hon skulle jobba och jag skulle hem och fixa mig..

Så iallafall, vid 8 tiden efter att ha hämtat Josef var vi äntligen uppe hos Totte där förfesten skulle hållas, kom en massa himla trevliga människor.. Var där till ca, 23:30.. sen drog vi vidare till stan för att sätta oss på Lilla Torget och ta en öl.. eller två. Ett himla underbart gäng måste jag säga.. jag, Jim, Totte, Danijela, Petra, Josef, Simon och hans kompis. . men vårt bord förökade sig hela tiden och folk rullade in, bla. Emma och Elias.. vilket jag blev himla glad över ;D

Sen blev det iaf Tonic en snabb sväng, sedan GICK vi hem och nanade kudden :)

Idag ska jag slappa tills min bebbe kommer hem, sen upp till mamma och pappa & fixa med tvätt, hälsa på Sabina en sväng innan jag åker.. så att jag inte saknar ihjäl henne ;D Sen ja, packa och lite myskväll med min älskade?

Tack för igår, underbara människor!

29 juli

Har haft en hääärlig dag idag.. Vaknade och gjorde mig iordning, sedan upp till Veronica där jag, hon och Lina fikade lite, sedan efter MÅNGA om och men kom vi ut till stallet, gjorde iordning hästen (vilket jag kan nu, stolt) sen red vi, en lååång runda. Och det gick faktiskt riktigt bra.. tyckte även Veronica...

Från Facebook
Veronica Lovèn: Va duktiga ni var tjejer! Gick ju kanon bra är stolt över er! =)

Det är faktiskt underbart att rida, ska vi allt göra om snart igen!
Men efter det var det bara att hem och duscha, sen åka och hämta Frida och Marie i sandared.. galningarna hade gått från sandhult till sandared och var ganska trötta, vilket är förståligt.
Sen har vi bara suttit hos Frida och tjötat en massa skit.

Nu ska jag sortera lite tvätt, sen ska jag nana kudden :)

Woohoo =D

Var hos läkaren innan idag, där dom konstaterade att jag inte har någon astma, hur SKÖNT är inte det?! Wiie

Har jobbat hela kvällen, mycket trevligt! Pratat med Monika en jäääkla stund också, hon tipsade mig om en jätte bra sida men smink från england, riktigt billigt är det också.. mineral foundation för ca 40 kronor :) Frakten ligger på 50 kronor och det är ingen tullavgift eller något sånt alls!
så nu har jag och Tessan bestämt att vi ska sätta oss och beställa lite därifrån någon dag.

ska lägga mig och mysa med min Bebbe nu, i morgon har jag fuuullt upp ;)

28 juli

Uppe med tuppen, har en del jag måste fixa med idag, soom vanligt.
Är fruktansvärt trött, har inte kunnat sova i natt =/ SKIT!

Blir glad när man vaknar och får läsa en sån här otroligt flummig, men SÅÅ gullig kommentar :)

Bina om ja men jösses!:
Wiiihooo! Gumsilumsan! =D Jag är ju så kär så ja blir alldeles tokig! och ja saknar DIG så jag blir alldeles tokig av det oxå! Fan, du vet väl hur jävla bäst du är va?! jag hoppas aldrig du glömmer det. Nu går jag snart av mitt arbetspass. Givetvis chattat med Micke hela natten =D Muaaahaha! Hoppas du får en kanon bra dag på jobbet. Tänker massvis på dig! Ja för att du är en sån underbar vän helt enkelt som man värdesätter och uppskattar otroligt mkt! Nåja... Pusssssss! =D

Hon är min sötnöt :)

ja men jösses!

Höll på att få panik ett tag, min internet dosa var spårlöst försvunnen och skulle betala mina räkningar, då får man lite halvt panik! Men som tur var så hittade min älskling den.. JÖSSES vilken tur :)

Har jobbat hela dagen och har fortfarande några timmar kvar, men det har gått ganska fort, var nere i stan och shoppade lite, hittade en tröja och en väska.. jätte fina. Är nöjd.

Och gumman, tänker på dig.. finns här. tvivla inte en sekund på det. <3

Nu ska jag jobba dom sista timmarna, sen ska jag hem och ta en dusch, slappa i soffan och bara inte göra något alls.. ska ta kort på vad jag har köpt också, så att ni får se :)

27 juli

Nämen shit, vilket underbar helg jag har haft!

I fredags åkte jag och Emma först till Gbg på dagen, shoppade lite (ganska lite) hehe, hittade mig ett par diesel jeans, för jävla snygga. Sedan på kvällen, ganska oplanerat blev det lite öl, först här hemma hos oss, sen vidare ner till stan och lilla torget. Satt och tjötade och drack ännu mer, även lilla Eric kom också :) Vid 1 tiden, drog vi oss vidare till Tonic och kikade läget, fasen.. det var rätt roligt där också.. förrutom folk som ska knuffas och hålla på. Men vilken oplanerad toppenkväll :)

I lördags kom bror med familj på dagen, dom kikade lägenheten.. sen åkte vi upp till mamma och pappa och fikade lite. Sedan var det bara att åka hem och käka och börja fixa sig, hämta Emma och Elias.. sen vid 6 började folket droppa in här igen. Förfestade ett tag, sen dog vi ner och bowlade.. och jag kom 3a ;) Inte illa asså! haha..
Efter bowlingen drog vi upp hit igen, mer förfest.. och sedan ner till krogen. Härligt!

Har haft två SJUKT roliga kvällar, med väldigt underbara människor. TACK!


Sjuk =/

Jävla skit, jag som trodde att allt var bättre idag, men fasen så fel jag hade. I morse trodde jag att jag bara var lite trött, men strax efter att jag hade skrivit förra inlägget började jag må skit igen.. så lilla Jenny fick snällt gå hem från jobbet och bädda ner sig i soffan :'(

Nu ska jag försöka kurera mig en stund tills älsklingen kommer och tar hand om mig, sen får jag se om jag orkar ta mig upp till mamma&pappa och träffa familjen.

fasen, har ju lovat att ta kort på lägenheten och lägga upp.. Monika, du får nog snällt vänta en dag till =) Men jag lovar, det kommer såfort jag orkar :)


Ne, nu blir det viiiiila.

Sabina,. väntar på ett sms från dej, är såååå nyfiken :)

23 juli

Mår faktiskt lite bättre idag, hoppas och håller alla tummar på att det fortsätter så!

Igår var jag hos mamma och pappa på förmiddagen, skulle bara stanna en stund men sen kom Claes och då blev det att man stannade längre, tjötade massa om allt och ingenting.. fikade och så! Jag och pappa försökte få Claes att polera min bil, men det gock ju sådär, pappa la till och med polermaskinen brevid honom, men han fattade nog inte allvaret ;) haha..
Men snart är det faktiskt dags att börja fixa till pärlan, polera, fixa och byta lite saker.. sedan kommer den att vara ännu finare :)

Nu är jag på jobbet, jippi =P I eftermiddag kommer syster med familj och hälsar på, ska bli roligt då man inte träffar dom allt för ofta längre... får se, bror med familj kanske kommer också :)

Och Sabina den fjanten går knappt att snacka med, inte igår iaf.. helt okontaktbar, på ett positivt sätt.. eller av en positiv anledning kanske man ska säga.. You go girl!

22 juli

Wiihoo, mår aningen bättre idag.. men är fortfarande inte helt frisk, sitter och funderar på om man ska stanna hemma från jobbet ikväll och kurera sig, eller om man ska åka till jobbet och kämpa dom få timmarna..

Sitter och snackar med Sabina på msn nu, pratar om "vissa" människor.. och självklart är hon som alltid lika smart och vet vad som är "felet" på personer =P haha
Det roligaste var nu när Sabina skrev precis hur det var, asså jag kunde inte sluta skratta, bäst!

" Men att hon försummar en vän som dig i detta... ja alltså. Det är ju jävligt sorgligt för du är en underbar vän! På alla sätt! Har inte ett ont ord att säga om dej"

"Du vet hur bra du är! Du ställer fan alltid upp, man kan prata med dej om allt, du vet precis hur du ska sparka en i röven när man halkar efter Du e trög ibland =) Men det e bara charmigt, utöver det så e du fan svin smart. Vilket jag uppskattar mkt Jag hade aldrig umgåtts med dej om du inte va smart liksom. Du är medveten oxå. Sedan så har du skaffat bra värderingar det senaste... du "sållar" personer i din omgivning som inte e bra för dej, eller för dina andra vänner."

Tack Sabina var du är gulligt :) Det känns skönt att kunna ha någon att prata med och någon som för en gångs skull bryr sig och ställer upp. Är trött på att vara den enda som ställer upp.

21 juli

Ne usch, nu har jag gått och blivit lite sjuk =/ Inge bra alls, känns dock inte heller som att det går åt rätt håll.

Denna helgen har varit relativt lugn, i fredags åkte jag Jim, Veronica och Daniel ut i D:s båt, åkte till någon udde där vi grillade och tjötade en massa skit. Det blev verkligen en lyckad kväll, med underbara människor. Härligt att umgås med folk som inte bara sitter och snackar skit om alla andra!

Sen hela helgen har det mest varit jobb, i lördags åkte jag hem och la mig direkt när jag hade slutat, var helt död och såå förkyld. I söndags kom Emma till oss och lekte lite, gjorde varm smörgåstårta och kikade lite film :)

Men dagen igår var nog värst i sjukväg, vaknade halv 11 och det kändes som om jag inte hade sovit något alls, så jag gick och la mig på soffan och kikade tv.. och stensomnade igen =/
Sen var det bara att börja tvätta och åka med Emma till knalleland, vi hittade allt lite fina saker. Sen direkt efter det åkte jag ut till Frida.. MYCKET trevligt måste jag säga. Drack massa kaffe, tjötade maaassa skit, handlade lite, fikade och sånt =)
Sen väl hemma blev det såå mycket mys med min underbaraste i heeela världen. Finns verkligen ingen bättre. PUNKT!

Just det.. finns en väldans massa jag skulle vilja skriva här, så mycket som DU har gjort mig det senaste.. så mycket folk gör fel just nu. Snackar skit hit och dit och alla möjliga.. och sen så.. ah.
Förstår faktiskt inte vad folk håller på med. Jag har märkt vilka som är riktiga kompisar och inte, det är underbart! Jag vet precis vilka jag ska bry mig om och inte.. vissa stannar kvar medan andra helt plötsligt försvinner.. kul när man har ställt upp så mycket på folk hela tiden! Man får ju inte ett skit för det.. det är inte en riktig kompis.

11 juli

igår jobbade jag, ovanligt va?
Sen fick jag köra Jim och Simon hit och dit, glömska pojkar ;) Sen åkte jag upp till Lanja, vi kollade igenom alla hennes smycken, skor och allt hennes smink.. fick lite saker också, hon är för söt! Aldrig träffat någon mer generös! Sen gick vi ut på en promenad, tjötade SÅÅ mycket skit ;)
Sen åkte jag vidare upp till Veronica, drack kaffe.. tjötade, sen fick vi bege oss för att hämta våra fulla pojkvänner, den ena värre än den andre säger jag bara =)

Och idag är älsklingen lite bakfull, haha kan han gött ha ;D

Ikväll blir det iaf lite födelsedags party hemma hos Sabina med trevligt folk, ska bli roligt! Har köpt sjukt snygga kläder att ha på mig.. får lägga upp bild sen!

9 juli

Har varit ganska seg på att skriva, men jag har helt enkelt bättre saker för mig :)

Helgen i Stockholm var i vilket fall som helst den mest underbara jag har varit med om. FInns inget som kan slå den, Jim är inte bara min pojkvänn utan även min bästa kompis. Han vet vad "bästa kompis" innebär och det är inte många som vet har jag märkt. Han skulle aldrig skita i mig eller sluta höra av sig bara sådär.. han skulle heller aldrig skita i mig när han hittade någon annan att umgås med.. det gör honom till min bästa kompis. Dessutom kan vi prata om allt och han bryr sig verkligen! I love my boy <3

Klart att man vill ha kompisar också, men ofta.. väldigt många gånger så undrar man vad fan man har dom till, det är så tröttsamt att ha vissa kompisar i perioder.. den man tror är ens bästa vän, visar sig inte vara det.. helt plötsligt är man bortglömd.. SKUMT!

Jaja, jag har iaf börjat bli väldigt duktig, varit ute och gått minst 5 km varje dag nu och snart är det dags att köpa nytt träningskort också =D Jäävlar vad fort man ser skillnad då! =) woohoo..

3 juli

Jag har haft ett par riktigt underbara dagar!

i onsdags blev det att gå upp tidigt, åka till mamma och fixa kaffe, hämta upp Bina och sedan drog vi till varberg för att ha en heldag vid havet.
Åkte ut till Getterön, la oss i sanden precis vid havet, wonderful! Solade och badade om vartannat hela dagen. Blev kaffe, massa tjöt, tidningar och sånt :)
Men framåt eftermiddagen kände vi att det brände lite väl i huden, så begav oss in mot staden för att kika, hittade dock inget, så vi drog oss hemåt, käkade..

Var hemma en stund, sedan var det bara att dra vidare med Veronica ut till stallet, var som rena terapin att vara där ute och vilken fin och snäll häst hon hade =)
Men shit, fatta att jag red för första gången på över 10 år, men lite satt kvar.. lite kunde man fortfarande :) Har bestämt att jag ska följa med fler gånger!

Igår var det mest jobb, sen var jag och Jim ute och gick 5 kilometarn, sen hem till mamma och pappa, pappa opererade ju sig igår, tur att det gick bra! =) sen drog vi hem och städade, tyckte det kunde vara skönt nu innan vi åker.

Så om ca 2 timmar kommer mamma och hämtar oss och kör oss till tåget.. heeeela helgen kommer att spenderas i Stockholm, med shopping och mycket mycket mycket mer =)


RSS 2.0