ÄNTLIGEN!

Är man hemma, jobbat hela kvällen, ändå fram till 23, det känns vill jag lova! Men det är alltid bra med pengar =)

Vad ska man göra nu då? Kände för att ta en kaffe med någon och snacka lite skit, men alla ska ju dricka, vilket jag inte alls känner för!
Får väl plocka in all ren tvätt, ta mig en dusch och slappa i soffan lite.. vill ju att älsklingen ska vara här nu, KOM HEM =(


Har iallafall kommit på vad jag ska köpa för julklappar till alla, skönt att veta så man slipper springa runt i varenda affär och kolla... en julklapp har jag till och med köpt, till lilla snuttan Madeleine.. vad kan jag ju inte skriva, man vet aldrig om syrran snokar ;)
Jag ska ju faktiskt köpa en "1 års present" eller vad man säger, till min älskling, han förtjänar det eftersom att han är bäst i hela världen (och står ut med mitt humör, hehe)  vi har varit ihop i 1 år på julafton =)
Fast, undra om man ska ha råd att köpa alla denna månaden, så slipper man när nästa lön kommer? Vore jävligt skönt! Då kan jag köpa en massa nya saker till mig själv istället =)

Imorn ska vi iaf till mamma och pappa, fira födelse+bröllopsdagen.. blir tacos, mumms! Var ett bra tag sedan jag käkade det.. längtar nästan lite, får fasta tills dess så att jag får i mig RIKTIGT mycket ;) Flöthög som jag är, haha!

tvätt..

Jag hatar dom dagarna då man ska tvätta =/ det är grymt kiligt..!
Skulle handlat med pappa idag, lite mat och sånt tills på lördag eftersom mamma inte kan gå pga av foten.. men han är ju så seg så det hinner jag nog inte innan jobbet nu ändå =/ Och här vill jag inte vara kvar! Tessan svarar inte, dumma dej, jag vill dricka kaffe och snacka skit ;)

Får väl gå och lägga mig och vila mitt huvud (som ingen tar hänsyn till) !!!



Jag är bara någon man kan ha när man känner för det.. som en docka man plockar fram ur garderoben när man inte har något bättre för sig!

Grattis!

Mamma, som fyller år idag och till dom båda eftersom att det är deras bröllopsdag =)
Jobbat min sista dag min första arbetsplats.. var lite jobbigt, men jag kommer att hälsa på! Tur att man har ett till jobb =)

Har förbannat ont i huvudet.. god natt!

Ännu mer migrän =(

Fick åka hem från jobbet, klarade inte av att vara kvar.. denna huvudvärken tar död på mig =/
Och så ska man jobba imorgon också.. tidigt.. vet inte om jag klarar.. men jag måste, är sista dagen på det stället imorn eftersom chefen är som hon är.. =/ Men hon ska dra.. inte normal någonstans!

Mamma har opererats idag.. har inte hört något ännu, börjar bli lite orolig, hon skulle ju vara där klockan 12, och man tycker inte att det ska ta sådan tid =/ Hoppas verkligen att dom hör av sig snart!

Måste vila nu!

hej hopp

Migrän

Har sån fruktansvärd migrän idag, vet inte vad jag ska ta mig till.. och så ska man snart till jobbet, får se om jag klarar av det =/ vad ska jag göra annars? Det är verkligen inte det lättaste att få in någon med så kort varsel =(

Men men.. jag får väl överleva.

Gick upp tidigt idag, vi skulle byta till vinterdäck på bilen, kan ju behövas nu när det kommit massa snö ;) Efter det så handlade vi MASSA mat, så gott att ha massa smarrigt hemma!

Och så självklart hamnade man här sedan.. håller på att fixa med lite kort som jag ska framkalla, en jädrans massa från dopet.. och så lite andra.. tar en stund att "ladda" in dom på extra film..

får gå och byta om osv. nu.. så jag hinner till jobbet..


P&K

Shopping

Lite present och julshopping idag.. Varit i knalleland med Tessan hela eftermiddagen.
Mamma fyller ju år på torsdag och så firar hon och pappa 10 år som gifta samma dag, så man var ju tvungen att köpa lite presenter.. i vilket fall.. köpte en korg och massa saker att lägga i den som mamma&pappa ska få och så köpte jag ett presentkort åt massa på Helens Beautycenter, dom har ju massage där och jag tyckte att hon förtjänade det =) Så hela kalaset gick på en del, men som tur är ska jag dela med mina syskon =)

Var hos mamma&pappa en stund också, väntade på att pappa skulle komma hem för jag skulle följa med honom och köpa ngt fint till mamma också.. blev en ring och ett par örhängen.. så otroligt snyggt!! (jag vill också ha en sådan ring!!!!)

Sedan har jag lekt med Tessan hela kvällen, kollat desperate och lite sånt.. Var nog dock inget trevligt sällskap.. mått jätte dåligt.. började med att min syn försvann, mer och mer hela tiden.. sedan fick jag huvudvärk och mådde illa =/ uuuuscha!

Dop 25/11

Var på dop i söndags, det var faktiskt skoj.. lilltjejen har blivit så stor.. och hon blir bara sötare och sötare för var dag som går =)
Fick ju läsa på dopet också, gick bättre än förväntat tyckte jag allt..



image13
Jag & Madeleine

image14
Pappa, Mamma & Madeleine



11 månader / 3 månader

11 månader med min underbara älskling idag!
Tänk att tiden går så himla fort, det är helt overkligt.. men jag älskar dig mer och mer för var dag som går
Utan dig är jag halv.. det är faktiskt så, jag vill bara vara med dig

FÖRALLTID <3


Och Idag fyller lillsnuttan 3 månader, hon växer så det knarkar och på söndag är det dop!

Rubrik?

Varit med Tessan, mötte henne och Ellinor istan, sedan gick jag och Tessan hem till mig, för att kolla lite tv.. Hon ville kolla Top Model, men det gick inte pga fotbollen.. så det fick bli Grey´s Anatomy istället, gjorde mig glad iaf =)
Sedan Fråga Olle och Myggan.. sjukt program det där, men rätt så skoj!

Tog en pomenix ner till stan (duktig!) och sedan hem igen, nu börjar sex and the city om 5 min, ME LIKE... det är faktiskt grymt bra.. funderar på att köpa boxarna, men det är bannemej dyrt!


Allt känns riktigt bra idag, varit på dåligt humör de senaste dagarna, vet inte varför dock =/ Ber om ursäkt till alla drabbade ;)
Fast jag blev iofs sur innan, på chefen.. baraför att mamma ska jobba natt där så får inte jag gå kvar som timanställd eftersom vi är släkt.. TROTS att det redan jobbar två syskon där?
Mmm, vår chef är bra skum och har en sån enorm dubbelmoral.. kärring. ska ringa och snacka med henne imorn!

Shopping...

... nästan iaf, har varit i stan med Tessan, Eric och Sandra idag.. Eric drog iofs rätt fort för han skulle till jobbet och Sandra skulle hem och lämna hunden, så sedan var det bara jag och Tessan kvar...
Öppnade ett sparkonto åt lilltjejen i dop-present och sedan så köpte jag och Tessan varsin liten sak till, men kan ju inte skriva det här.. man vet aldrig om syrran e inne och läser =)
Kollat på lite andra saker också, fick lite idéer.. =) Drack kaffe gjorde vi också, det är givet!

Grattis mamma!, hon fick nytt jobb idag, det hon hade sökt och så gärna ville ha, så nu kanske vi ses på jobbet ibland.. =)

Nu har jag och älsklingen käkat pizza, flöthögar som vi är =) Men det var massa gott.. ska snart bege mig ner mot stan och möta Tessan & Ellinor..

Älskling, Jag älskar när du ler!

Lista...

Hittade denna när jag snokade hos Kicki, så jag tänkte "okej, har aldrig gjort en och någongång måste vara den första =)"

Vad blir ditt namn baklänges: ynnej
Har du gjort en snöängel i år:
knappast
Hur lång tid är det längsta du legat på sjukhus: någon timme
Platt eller lockigt hår: beror på...
Vad gör du när det regnar: vilken tid på dygnet?
Har en dröm gått i uppfyllese: Jo, många =)
Vad har du för startsida på internet: http://thepiratebay.org/
Vem ringde du senast:
Jocke
Har du haft vattekoppor: Nopp
Har du någon gång testat karate: Haha, ah min egna version
Vilken mobilsingnal har du: sonic syndicate - denied
Minimorötter eller pommes frítes: pommes
Första sporten du gick på:
basket
Vad längtar du mest till just nu: åka utomlands
Hur gammal har du tänkt bli: får väl se..
Vilken tv-serie är bäst: Sex and the city
Kan du gå ner i spagat: självklart!
Höga eller låga strumpor: beror på årstid
Vad är du mest rädd för i hela världen:
att någon nära ska dö
Har du varit kär i en kändis: haha nej
Läser du på baksidan av mjölkpaketen: ibland =)
Röd,grön,blå eller gul mjölk: vit, helst.
Vad har du för färg på ditt påslakan: massa olika
Vad ska du döpa dina barn till: vem har sagt att jag ska ha barn?
Sol eller snö: SOL helt klart
Bikini eller baddräkt: Bikini
Är du mörkrädd: Om jag går ensam i en mörk skog.. JA
Riktig gran eller plastgran: kvittar...
Tänt eller släckt när du ska sova: väääldigt släckt
Godaste drickan till frukost:
cola ;)
Senaste lästa bok:
Trasdocka
Vem kramade du senast:
Jocke
Duscha eller bada: duscha
Kan du ditt mobilnr utantill: hmm, JA?
Har du tråkigt: rätt så
Hur tar du dej till skolan: går inte i skolan? :S
Sjunger du i duschen: nej så mobbad är jag inte
Vilken färg har din jacka: svart
Är du höjd rädd: Yes!!
Vad var det senaste som fick dej att skratta:
Jag skrattar aldrig =P
Vad ska du göra nu: spara denna skiten

Varit hos mamma

Var hos mamma senare på kvällen, hon kom och hämtade mig så åkte vi hem till henne och lagade lite pannkakor, det var massa gott.. shit det var längesedan jag käkade pannkakor.. får börja göra det lite oftare faktiskt =)
Rensade lite av mina saker också, hittade en del roligt.. haha, saker man har haft i flera år.. är ganska skoj att hitta sånt.

Desperate klockan 21 också, det var helt okej.. efter det harj ag suttit och pillat med datorn, inget ville funka så jag gav upp och spelade lite istället, alltid mycket roligare =)
Men nu är klockan 02:15 och jag funderar starkt på att försöka få lite sömn, kanske lägga sig framför tv:n? Ska ju leka med Tessan, och förhoppningsvis Sandra imorgon.. köpa dop-present åt lillan och lite sådana grejjer, blir säkert en massa kaffe också, som vanligt när jag och Tessan tar oss en tripp i stan =)'


P&K Jenny

Gäsp

Jo, här var jag igen, med mitt tråkiga, händelselösa liv, jag antar att det är sånt man får leva med.
Tvättat och städat hela dagen, sånt som alltid behövs göras... jag vill bli rik och skaffa mig ett hembiträde, så slipper jag städa =P haha

snart, om en stund kommer mamma och hämtar mig, tänkte hälsa på lite hos dom, det blir så tråkigt att sitta ensam hemma varje kväll och bara uggla =P


Innan morgonen kommer vill jag blöda några droppar mot stenen
det är tid för några tårar än och göra klart för min norra stjärna att jag aldrig ska ner igen

mina ögon för blöta för att göra epilogen rättvis
 jag orkar inga flera ord
inga krafter för en vacker utgång jag lämnar inget dukat bord



Söndag

Söndag igen, veckorna bara springer iväg =/ Skönt, men det känns fan stressigt ibland. Det känns som om hela livet är en kamp mot tiden, vad man än gör, det är alltid något, man kan aldrig riktigt slappna av.. det börjar kännas konstigt.. man vill inte stressa.. men när man inte har något och göra, så önskar man att det fanns minst 100 saker att välja mellan (?!) ... jag blir galen bara av att tänka på det.. hela detta liv går ut på att äta sova, jobba, stressa och tänka på hur mycket pengar man har kvar.. FUCK ... så kan det vara!

Igår jobbade man, trött och sleten som ett as, pga alldeles för lite sömn, det gick bara inte att somna.. sedan hade man ju iofs en sjukling bredvid sig =p
Kalas hos syrran efter jobbet, hade RIKTIGT trevligt där, dete var kul att komma bort från allt och umgås lite med familjen, även om det bara gällde någon timme. Man slappnar verkligen av till 100 med dom.

Lekte med Kicki och Eric sedan, kollade Innebandy och lite smått&gott... blev inte så länge, jag mådde shit, var trött och allmänt jävla tråkig.. (förlåt för det)

Idag jobbade man också, jobbat 6av 7 dagar denna vecka och är rätt jävla slutkörd, så nu ska det bli skönt att vara ledig i några dagar och vila upp sig, om man inte blir sjuk ... det känns som om det är på väg.. =/ shit också...

Nu sitter man här och ugglar, Pälsklingen sitter vid sin dator och spelar, inget ovanligt.. men det gör faktiskt ingenting, jag älskar honom lika mycket för det.. vi skriver lite på msn emellanåt.. Galet och Gulligt =)
Lite gos&mys blev det innan också.. Ah, och så bestämde vi att vi ska vara ihop föralltid, hehe, ja men jag blir glad av att få höra sånt.. låt mig vara konstig =P


image10
Syster och hennes Madde, snart 3 månader =)


image11
Bror, syster och bebis =)

image12
Madeleine.. lite konfundersam över vad det är för ljud&video som kommer från mobilen =P

Wööörk

Jag vill ha en såndära liten kattunge =/ buhuu..

Dagen började med fixning, sedan till stan för att möta Tessan, en kaffe senare var man lite piggare =) Sedan kom även Ellinor, Angela och till sist Emma ;) Gick på stan och checkade olika saker, hittade en sminkväska, full med smink som jag vill ha, kanske kan önska sig i julklapp? ;)
Kollade dop-present till lilla Madeleine också, gud vad mycket fina saker vi hittade, men tyvärr så kan vi ju inte köpa allihop :)
Efter detta så åkte jag och Emma upp till jobbet, en mycket trevlig jobbkväll, men mycket flummande vill jag lova =) hehe.. blev trött efter allt skrattande och nu har jag ont i magen =P

Just det, på vägen hem köpte jag MASSA apelsiner... och Emma köpte 8 liter kattströ, haha! (BTW, mamma körde hem oss, hon är bäst!)


Boring

Ja, vad ska man säga? det händer väl inte så mycket i mitt liv just nu, mest jobba.. jo jag lekte med Sandra idag också, mycket trevligt =)

Takida i lördags, bäst på länge vill jag lova!

just det, världens sötaste kattunge förföljde mig hela vägen hem idag =P
Fattar inte att man kan låta en sådan liten sötnos gå ute, den höll ju på att bli överkörd flera gånger =(

Städa, städa...

Har tvättat och städat HELA dagen, It SUCKS! Men det måste ju göras, är iallafall jätte fint här hemma nu.. men jag längtar tills vi hittar en ny lägenhet.. har ringt som en tok på en idag, men snubben svarade ju för fan inte i telefon på hela dagen.. varför då sätta ut en annons? Aja, får väl pröva att ringa imorgon igen.. svarar han inte då så skiter jag fan i det!

Imorgon ska jag iaf till stan, förhoppningsvis hittar man något fint att köpa, får väl se. Fixa något åt pappa också eftersom att det är farsdag på söndag.

Nää, man får väl gå och sova nu, så man hinner upp något sådär i tid imorgon.


P&K Jenny

Massa mys!!

Haft en riktig myshelg med min älskling, kollat på film och käkat en massa gott =) Det var helt klart den mest underbara helgen på riktigt länge, mycket mys och massa skratt. Vill ha massa mer sådana!

Nästa helg blir det Takida i Gislaved med Jocke, Omarsson och Fia... det kommer verkligen att bli toppen!

Badat lite =)

Har badat lite med älsklingen, aah först mys och sedan bad.. var riktigt härligt faktiskt =)



image8

RSS 2.0