28 september

Nu är jag tillbaka, eller njae!
Har verkligen inte orkat blogga då det har varit så himla mycket med precis allt och jag har känt mig fruktansvärt nere.. osv! Skitsamma, men det blev inte bättre när folk tjööötar så förbannat på en om sitt. Inte det att jag inte bryr mig, men vet dom att man mår dåligt behöver dom inte tjata så förbannat.

Såg iaf till att jag hade fullt upp igår, för att inte gå under eller liknande.
Var ute på promenix såklart.. lekte och busade med Ozzy. Fixade mig och lagade lite mat, åkte upp till mami och tvättade sängkläder.. sedan drog jag och älskling till knalleland och inhandlade lite nytt! Släppte Ozzy och lekte med honom borta på en plan.. storhandling, åter upp till mami för att hämta sängkläderna.
JAA.. kan bara säga att jag hade magkatarr sen.. stress, stress.

Det positiva i all stress är ändå att jag är nöjd med mina inköp.. dessutom kom kicki upp till mamma och tog en cigg med mig. Så dagen var ju inte negativ ;)

Idag skulle ja gjort massor av saker, men har ingen energi. Har precis lagat kräftsoppa.. Mumms! Ska iväg och träna Ozzy nere på elfsborg sen.. borde städa och fixa.. men orkar jag? går nog och lägger mig i sängen istället!

25 september

Gud vad skönt det är att komma hem efter en lång dag när man är helt slut och mötas av positiva nyheter.

Jim och Anders hade varit och tränat med hundarna idag, Ozzy hade struntat i Kille och bara varit med Jim. Dom hade till och med kunnat ha honom lös och han struntade fullkomligt i Kille.
Dessutom hade han självmant utan att Jim hade kallat på honom, valt att vara & komma till honom. Ni som vet hur översocial Ozzy varit annars förstår vilket otroligt framsteg det faktiskt är.

Dessutom hade dom varit ute och spårat.. vi harinte använt oss så mycket av apporter innan, men dom hade iaf lagt ut 3 stycken.. han hade hittat alla 3 och lämnat dom i Jims hand.

Här går det undan och nu börjar man åter igen känna hur all träning börjar ge resultat.. tar ju alltid ett tag! =)

Dessutom hade min underbara lagat mat, potatisgratäng, lövbiff och vitlöksbröd! NAM NAM! Snart blir det film och massa mys!

24 september

Behövde inte gå på något möte igår, vilket gjorde att jag fick sovmorgon, wiihoo!
Jag tänkte ändå att jag skulle komma upp i tid, men hela morgonen blev helt snurrig.

Jag mindes att Jim sa hej då innan han gick till jobbet, jag hade ställt klockan på 8 och strax efter att han gått ringde mitt alarm. Så jag tänkte "vad fan börjar han senare idag"
Snoozar såklart alldeles för länge, sedan tänker jag "bara 5 minuter till". Vaknar upp nästa gång och då står min klocka på 10:00.. FAN, nu har jag sovit sådär länge igen.

Går upp och sätter på datorn, då står den klockan på 8:50?? Jag tänker givetvis, jäälva skit dator nu är det något fel på den också.
Ringer till Jim och frågar vad fan klockan är.. mycket riktigt den var bara 8:50!!

Sen så minns jag! Jag tog ju ur mitt simkort ur mobilen igår och när jag kollar på min telefon står det 1 januari 2000. TUR att jag inte skulle iväg och tur att jag inte jobbade!

Dagen sedan bestod av promenad, städ, tvätt, disk, laga mat.. sådana där nödvändiga saker! Men det är så himla gött när det är gjort..
På kvällen blev det hundträning med Anders och Solveig. och kaffe och tjöt hemma hos dom efter.



Idag kom jag upp i tid!! Weey.. ska käka lite frukost och bege mig ut med Ozzy en sväng.. duscha fixa iordning. Och så ska man jobba lite extra...

Kyäni

Tänkte tipsa er om en riktigt bra sak jag började med för ett tag sedan!
Nämligen: Kyäni.

Som vanligt från början var jag väldigt tveksam till detta, man tänkte att det var ännu ett försäljningstrick. Men i vilket fall så kom det hem en tjej och berättade om produkterna och vilka effekter dom har haft på folk. Jag hade då länge varit trött, orkeslös och haft mycket problem med magen. Så jag tänkte vad fan, jag testar!

Och helt ärligt utan att överdriva var det något av det bästa jag provat!!

Denna produkt är Kyäni och består av 3 produkter, men jag har endast testat 2 som jag tänkte berätta mer om.

Kyäni sunrise:
En juice som innehåller 10 olika frukter och bär, ihop täcker dom upp ett dagsbehov utan vitaminer.
Vilda alaskabär, Goji, Granatäpple, Druvor, Tranbär, Noni, Aloe Vera, Hallon, Druvkärnor/Druvskinn, Bi-pollen.

Efter att jag ätit en juice varje morgon kände jag mig mycket piggare och fick mycket energi. För vi alla vet ju hur svårt det är att täcka upp ett dagsbehov utav vitaminer, nästintill omöjligt. Dessutom, ska man få i sig hela detta innehållet från en påse.. hade man fått ersätta det med en jäkla massa annat. Brustabletter är inte rena vitaminer, men detta är färskt.

Den andra saken är:

Kyäni Body FX:
Detta är ett noniextrakt. Utav detta extrakt bildar kroppen kväveoxid. Detta har visat sig hjälpa, bevara, försvara och reparera kroppen på cellnivå.
Denna produkt främjar många kroppsfuktioner såsom inflammationer, minne, matsmältning och cirkulation.

Anledningen till att jag valde att testa denna från början var att jag har haft mycket problem med min mage och det sista fick jag ont av det mesta jag åt. Men denna gjorde susen, antaligen för att den ökar matsmältningen. Jag vill inte alls ont utav vissa saker jag fått ont utav innan. Tycker att den var toppen!


Jag hade ett litet uppehåll då jag inte åt någon av dessa två.. men såfort jag började känna mig nere och trött, så tänkte jag att jag skulle fortsätta. Har ätit vitaminerna nu i 2 dagar och dom sätter verkligen fart i kroppen. Innan kunde jag vara trött i flera timmar efter att jag stigit upp. Nu är jag pigg redan 15 minuter efter att ha tagit juicen.


Tro vad ni vill, men detta är något som verkligen fungerar. Finns en massa studier, undersökningar osv som stödjer detta!

22 september

Åh jag känner mig på så mycket bättre humör idag. Kändes inte alls så när jag vaknade imorse, men efter en härlig långpromenad med Ozzy mådde jag super! =)
Det känns som att allt det deppiga i mig har försvunnit.. för gott hoppas jag!

Har grejat här hemma nu, diskat, dansat runt till bra musik medan jag lagade mat, duschat och sådär.
Väntar på att älsklingen ska komma hem och att mamma ska vakna, så att vi kan åka upp för att städa & tvätta passaten. Ska även byta tillbaka bil med pappa så jag får min lilla Goffe igen =)
Han visade den igår.. den är SÅ fin nu, framskärmarna är bytta, den var polerad och blänkte som en pärla! Glad blev jag.


Ikväll har vi bestämt oss för att laga lite pannkakor, var riktigt längesedan. Mumms!!

21 september

Herregud vilket jäkla tjat det var om valet.. vart man än kollar står det om valet.
"ta bort mig om du har röstat på SD" bla bla bla.

Alltså man behöver inte alltid hålla med om allting.. men nu har alliansen vunnit och vad fan ska man göra åt saken? Det är ju så svenska folket har röstat, det är bara att finna sig i det.
Samma sak med fackeltåg mot SD, man behöver inte hålla med om deras åsikter, men fortfarande så har svenskafolket röstat in dom i riksdagen, antagligen för att det finns en efterfrågan på deras politik.

Man ser vuxna människor som sitter och smutskastar varandra för att dom enligt deras åsikter "har röstat fel", det går så långt att dom går till personangrepp och blandar in saker som inte har ett skit med politik att göra.

Och ärligt talat, vad är det med folk som inte kan acceptera att andra inte tycker likadant som dom? Dom är så fruktansvärt inrutade på det dom själva tycker att allt annat plötsligt blir "fel". Det blir för dom att deras åsikter/tankar/känslor alltid är det enda rätta.
Och vem är det egentligen som bestämmer vad som är rätt eller fel?

Detta gäller iofs inte bara det här med valet, utan överhuvudtaget. Det finns så många som vill tro att dom är så mycket mer än alla andra och så länge folk inte håller med dom, eller dom kan omvända folk till att tycka som dom, så är dom inget värda!

bilder

Ostbricka.. godare än godis =)


Fina blommorna jag fick av min älskling <3


Pappas tröja.. den är han mäkta stolt över ;)

19 september

God morgon (för några timmar sen)
Idag blev det en tidig söndagsmorgon, redan innan 8:30 var vi uppe ur sängen och vid 9:30 begav vi oss för att kika på ett MH, det var otroligt intressant och jätte skoj att kolla på... vi kunde dock bara kika på en hund eftersom Jim skulle iväg och jobba sedan. Hade varit roligt att se några olika och olika reaktioner.
Men nu vet vi iaf hur det går till och det var inga konstigheter alls =) skulle jätte gärna kolla igen bara för att!


resten av dagen blir ganska lugn, ska upp till mamma&pappa med golfen sen.. pappa skulle börja fixa lite med den. Jag & mamma tänkte bege oss ut på en promenad under tiden.
När jim har slutat går vi upp och röstar, sedan blir det slappt hela kvällen.. i morgon är det ju jobb igen, helgerna går alldeles för fort!

18 september

Igår firade jag och jim vår 2 års dag, och 1 åriga förlovningsdag.
Hade en helt fantastisk kväll, vi var ute och käkade god mat, pratade och sedan blev det vidare hem för mys med ostbricka. Älsklingen låg och kliade mig på ryggen till hela filmen. Efter blev det ännu mer mys ;)

Fick också underbart fina rosor i olika färger... och ja, klantig som jag är skulle jag ställa in rosorna på bordet i vardagsrummet (till detta hör att vi har kompostgaller stående till ingången i vardagsrummet)
Jag börjar iaf gå mot vardagsrummet, helt uppe i mina fina blommor jag har fått.. klampar rakt fram, känner att någon välter, att det gör ont och att jag trampar över något och får ännu mer ont! FAN, kompostgallret stod ju där. Börjar asgarva åt mig själv och frågar Jim vad i helvete han i varnade mig för =P Min vanliga klumpighet det där.


Idag har vi tagit en slappis dag och bara gjort det vi har känt för. Åkte till knalleland där det blev inhandlat en ny (och tjock) vinterjacka. Skit snygg och så slipper man tänka på det sen!
Drog vidare upp till mamma & pappa där Pernilla, Helen, Robert och barnen var. Mamma bjöd på mat och fika. Alltid mysigt att vara med familjen, dock saknades brorsan!
Ozzy var fantastiskt duktig med William idag (syrrans pojk på 10 månader) han pussade på honom och var jätte försiktig, inte ens när William drog honom i morrhåren och petade vid hans ögon brydde han sig!

Efter några timmar var det bara hem och byta om till regnkläder och bege sig ut i skogen med Ozzy, det är ju supermysigt att vandra rätt ut i skogen. Har aldrig gillat det innan.

Nu har vi rensat papper och grejer och flyttat över saker i den nya byrån, nu ska vi bara fixa resten så är det snart klart. Fick igår korten jag har framkallat också! =)
Och tack mamma för den fina mattan, det blev perfekt!

16 september

Jesus vilken morgon det har varit idag, Jim ringde strax efter 7 och sa att han fått punktering på vägen till jobbet. JIPPI tänkte jag, hur fasen gör vi nu.. han brukar ju åka hem på lunchen och gå ut med Ozzy, sedan ta med honom till jobbet och ha honom i bilen.

Skit.. så jag ringde till min kära far och pratade med honom.. (ska ju bara tillägga att vårt reservhjul ligger under Ozzys bur och det tar ett tag att få ut och in den).. men som räddaren i nöden fixade han ett annat reservhjul på jobbet och åkte med en gång ner till Jims jobb.
Så jag mötte honom där klockan 8, var ju bara att slänga på sig kläder och släpa upp Ozzy ur sängen.

Vi hade fått en skruv i däcket, så antagligen slipper vi köpa ett nytt, pappa skulle lämna in det hos ngn han kände och se om det bara går att laga :)

Hur som var det skönt att det löste sig. Och vilken tur att man har världens bästa pappa <3


Resten av dagen hitills har varit riktigt bra, ni vet annars brukar det kännas som att allt går emot en resten av dagen också. Men icke! Peppar, peppar.

Jobbar iaf till 20:45, sedan ska vi nog försöka greja iordning lite till i extra rummet.

Förresten så hämtade jag ut min skylt jag beställt idag, super fin var den och den kommer att stå på den nya byrån och pryda den så fint så!



Handlat =)

Så vi drog till Ikea i spöregnet... blev lite handlat, inte massa onödigt som det brukar bli, utan vi höll oss väldigt bra till det vi hade tänkt från början.

Det blev snabbt hem igen och nästan i dörren (okej han bytte om och så först) så vände Jim igen och skulle tillbaka till Göteborg. Han & Anders skulle på rottweilerklubbens möte.. trevlans! Sen så skulle dom träna på deras apell plan där har jag för mig..

Men i vilket fall som helst är byrån redan uppe.. bra kvinna reder sig själv ni vet ;) Jim kommer nog att bli överraskad när han kommer hem, dock inte så förvånad eftersom jag alltid gör sådana saker själv.

Åkte och handlade lite också, var hungrig och tvungen att ha frukost i morgon.. så iaf, så träffade jag på en utanför som var himla snäll..  som sa att jag var såå vacker, vacker som en tavla! Gud vad roligt det är att få höra sånt från folk som bara kommer fram.. ;)


Nu är jag helt slut verkligen.. ska kika lite på tv och sedan nana!


15 september

Uppe med tuppen och jobbar morgonpass... fan vad man absolut inte har någon koll på tiden när man börjar så tidigt.. alltså när man behöver gå upp och hur mycket tid man behöver ha på sig!
Är fortfarande yr i huvudet och hostig.. NU får det FAN gå över!

I vilket fall så jobbar jag till 14:45 och efter det beger vi oss mot Göteborg och Ikea.. woohoo, var jätte längesedan jag var där. Ska köpa en ny byrå till hallen och så blir det väl alltid lite småsaker ;)
Så ikväll kommer vi förhoppningsvis att orka greja lite hemma, ska flytta den byrån som står där och rensa ur den. Sedan organisera och rensa ur den sista i extrarummet.
Hoppas på att jag får skylten jag har beställt och även korten jag framkallat snart!


Men ne nu ska jag fortsätta jobba.. lägger upp bilder någon gång i veckan och visar hur det blev! :)

Nu så =)




Jim & Ozzy "fot"



Anders & Kille


Platsliggning med alla hundarna


Winnie

Bilder kommer snart





Har fått förfrågningar om inte jag kunde lägga upp bilder från brukslydnadshelgen.
Har totalt glömt av det, sorry.. men dom kommer upp under dagen :)

14 september

God mooorning.

Känns inte alls som en bra morgon idag, nee fy.. det regnar och är jävligt ute. Känner inte alls för att ta mig ut på en promenad. Vill hellre ligga kvar under täcket hela dagen och inte göra något alls.. Ozzy den latmasken ligger fortfarande i sängen och sover.

MEN, har inte så mycket val, det är bara att ta sig ut och sedan åka till jobbet.

Usch, känner mig sådär halvsjuk, tung i huvudet =/


Blev iaf hundträning igår, tycker alltid att det är lika skoj. Men fy fan vad mycket mygg det blir ute såfort solen går ner! BLÄ


Ne det är väl dags att göra lite nytta nu.

13 september

Min enda lediga dag denna vecka.. vaknade dock på tok för sent.. ca halv 12. Men antar att jag behövde det.

Gick ut en längre promenad med Ozzy nu när förkyldningen blivit lite bättre idag, det var skönt :) Sedan har jag gjort lite nytta här hemma, kalkat av kaffebryggaren osv.. sånt man inte orkar i vanliga fall ;)

La även en ansiktsmask och tog en lång skön dusch, nu har vi käkat lite.. funderar på vad som händer, vill åka till Ikea men är väl lite väl sent nu kanske. Blir nog iaf att åka till knalleland och köpa nya träningsskor!


Får se om det blir någon hundträning ikväll, men om inte så blir det nog att vi åker ut till skogen och kör lite uppletande istället!

12 september

Igår efter en lång arbetsdag var jag glad över att få komma hem till mina pojkar.. ännu gladare blev jag när jag kom hem!

I lägenheten är det tända ljus överallt, på bordet står smörgåstårta och en massa götta! VILKEN älskling jag har. Det blev verkligen mys.. kikade på film och älsklingen låg som vanligt och kliade mig på ryggen. Underbar lördagskväll.. inte många som har sådana killar ;)

Började sent idag så jag fick lite sovmorgon.. härligt att få ligga kvar och kramas en stund innan man går upp och sedan käka frukost ihop. Det är lyx det ;)
Nu har jag iaf bara 2 timmar kvar att jobba, sedan är jag ledig 1 dag.. bättre än inget ;)


Har hittat en del saker jag vill ha.. som är behövliga. Speciellt en tjock vinterjacka. Kanske får bli en sväng till Knalleland i morgon och kika lite och köpa om man har tur!

10 september

God eftermiddag.

Idag tog vi sovmorgon till 9:30, fasen vad skönt. Hostar inte lika mycket idag heller.. 1 dag närmare gymmet ;)

Har varit ute på promenad, lagat mat och fixat och donat, nu ska jag göra mig iordning för snart slutar Jim jobbet.. och när han kommer åker vi upp till mamma och lämnar Ozzy.. sedan beger vi oss mot Gekås för att inhandla saker till det nya rummet och självklart en massa annat roligt ;)


Ikväll blir det tacos och kanske börja fixa lite? ;)

Är verkligen på strålande humör idag, dansar omkring till musiken och bara mår underbart!

yeeeajjj




Nu är det helt 100.. waa vad glad jag är!


Nu har vi ett stort projekt på gång här hemma.. vi ska göra om extrarummet ;)
jag som verkligen älskar att fixa och dona.. vad det ska bli får ni se.. några vet redan, resten får veta senare, kanske!

9 september

Har jag världens bästa älskling or what?
Han har både fixat tvätten och storstädat, så denna vecka slipper jag göra ngt sådant tråkigt ;) BIG LOVE!

Nåja, kunde fan inte sova i morse. Vaknade och var helt tjock i halsen och började med en gång hosta som en tooook =/ Var bara till att gå upp, ta en dusch.. fixa iordning, långpromenad med Ozzy.. ringde Kicki och planerade, käkade frukost.
Hämtade upp Kicki och vi åkte ut till Frida.. har haft en supermysig dag med mina tjejor <3 och självklart Fridas underbart söta pojkar.
Var hos Frida några timmar, sedan blev vi hungriga.. så jag och Kicki åkte in till stan och käkade och fortsatte att prata av oss massa. Är alltid lika skönt att kunna göra det med folk som verkligen lyssnar.


Nu har jag rakat av Jims hår.. om en stund beger vi oss ut i skogen och spårar med Ozzy.. sedan har vi planerat mys i sängen med en film :)

8 september

Guud vad underbart det var att få sova ut i morse, dock var jag lika trött när jag vaknade ändå. Hostan håller i sig och det räcker att man varit vaken i 10 min och hostat så är man förbannat trött.


Efter vår dagliga morgonpromenad åkte jag & ozzy upp till mamma.. så nu har jag städat ur golfen ordentligt, dammsugit, dammat och även putsat alla rutor vilket var behövligt!!! Har även tagit bort mitt rosa ludd eftersom det var helt förstört =/ Sedan tvättade jag den ordentligt utanpå och checkade oljan osv.

Har kommit på att det nog är dags att rensa ur min garderob.. nu när jag köpt nytt så får jag inte in något mer. Så jag ska nog ta och gå igenom den någon dag och ge bort sådant jag inte använder. Finns ju alltid någon som vill ha =)

Nu har vi precis käkat lite mat.. flintastek, ris och wook.. mumma. Tänkte vila en stund innan vi ska möta upp Anders och träna vovvarna.

7 september

Fortfarande dunder förkyld och hostar snart upp mina lungor. Jäkla skit! Vill bli frisk nu så att jag kan börja träna igen, saknar gymmet nu!

Jobbade morgonpass igår och stendeckade när jag kom hem.. brukar inte kunna sova på dagen annars, men var nog lite trött =/
Skulle träffat Kicki igår, men ingen av oss orkade ta oss någonstans.. så vi umgicks på telefon i stället, pratade i en timme och sedan fortsatte vi tjöta på msn. Det var lika trevligt det =)
Ska träffa henne någon annan dag i veckan iaf.

Idag jobbar jag dubbelpass... det vill säga 7:45-21:15 så jag kommer nog att vara ännu tröttare efter denna dagen, men i morgon är jag ledig då hade jag tänkt att sova ut för första gången på 1½ vecka, förtjänar fasen det =) Sedan får vi se vad dagen har att bjuda på, tänker göra något roligt iaf.. något som gör en glad..!


Hämtade förresten ut min borttappade telefon idag och frågade polisen när dom fick in den.. 30 augusti fick jag till svar. Coolt.. den har legat ute i ett år haha.. dom hade hittat den i några buskar, det mest fascinerande var ändå att minneskortet fungerade.. Tänkt, efter den hårda vintern och allt regn, så fungerade det =P Batteriet fungerade inte lika bra.. det var som en bubbla.. haha




Jag har en liten hemlis.. ni får nog veta tidsnog ;D

<3





Tack för att du är du och att du alltid finns där för mig <3
detta kortet är nog ca 4 år gammalt

5 september

Synd att denna helgen tog slut så fort!
Den har verkligen varit givande på många olika sätt och man är alltid glad när man ser framsteg.. speciellt när det gäller STORA framsteg!
Är himla glad att vi fick denna chansen för det har nog aldrig hänt innan.

Är dock helt jäkla slut nu, både i huvud och kropp.. beror väl en del på förkyldningen också kan jag tro. Vi ska strax gå och lägga oss, med ett stort jävla smile på läpparna.
Inte bara för att allt gått så bra, utan också för att jag har världens bästa pojkvän, underbar familj och många fina kompisar!


Skönt att jag är ledig en del i veckan, behöver verkligen det.. har ändå en massa roliga saker att göra, ska bla åka ut till Frida, känns som om jag inte varit där på evigheter =/


Nu ska jag prata färdigt med Jessica ;D

Woohoo

Tänkte att jag ska slänga in ett till inlägg innan jag går till sängs. För jag är ännu mer glad nu!

Jo, så här är det.. att min mamma skicka sms innan där det stod följade:
- Vill ni provköra passaten i morgon? Kram

Jag ringde upp på studs och sa "JAAA"
och då tänker ni, vad fan liksom, vadå? jo mamma & pappa har lånat hem en Passat CC över helgen och den ska jag få köra.. hur kul? JÄVLIGT KUL. Ja, ni som inte har körtkort och sådär förstår nog inte.. ni förstår inte vilken känsla. Det är sååå olika från bil till bil.

Den är snygg och priset ligger på ca 300-400.000. Hur ofta får man chansen liksom?






Ne nu ska jag och Ozzy gå och nana. Jim är på kräftskiva/fest med grabbarna :)

4 september

Vilken dag! Är så otroligt nöjd och så förbaskat glad!

Har varit på brukslydnad hela dagen, Jim körde med Ozzy och det kunde inte ha gått bättre. Dom tyckte att han var en otroligt bra hund att jobba med, han har mycket motor.. dom tyckte även att han var super trevlig och lätt lärd.
Inom ett halvår tror dom att vi kan börja tävla, fan vad kul!
Han var lös bland andra hundar och människor med brydde sig inte ett skit om dom utan fokuserade bara på Jim =) Känns som en otroligt stor seger!

Nu blir det jobba, jobba, jobba med honom. I morgon ska vi köra platsliggning med alla hundarna, spännande!


Ledarna som är där är nog dom duktigaste jag träffat, dom har jobbat med allt från valpkurser, tävlinglydnad, spår, sök, problemhundar.. ja allt. Dom iaktar i 1 minut och sedan styr dom upp allt och säger hur man ska göra.

Dom berättade om en inlärningstrappa som är bra att ha i minnet och vikten om att inte börja ställa krav förän hunden kan ett kommando i alla miljöer, där gör väldigt många fel!

Dessutom hade dom ett nytänkade när det gäller att träna in ett "nej" som jag gillade skarpt och jag tror verkligen att det fungerar, så det ska vi också börja med.


Nu ska jag kika film, kurera mig från förkyldningen och ladda inför ännu en spännande och lärorik dag i morgon.

3 september

Uua det känns verkligen att det är höst nu när september kommit.
Var ute med Ozzy i morse och höll på att frysa halvt ihjäl.. mössa och vantar hade jag behövt. Folk stod till och med och skrapade sina bilar. Fy fan!

Har även blivit DUNDER förkyld, är helt slut i hela kroppen och vill bara krypa ner under täcket igen. Dessutom känner jag ingen mat, så det är ju verkligen ingen ide att äta någon mat. =/

Ska åka hem och lägga mig efter jobbet, vila upp mig inför ikväll, för idag börjar brukslydnadshelgen. Har verkligen sett fram emot denna, så jag tänker kämpa och göra det bästa av situationen. Vi kommer ju att få lära oss otroligt mycket =)

Blev så glad igår.. fick brev från hittegodset att dom har min mobil som jag tappade för snart ett år sedan.. haha så jag tänkte hämta ut den sen =) Man kan ju undra hur länge dom har haft den.





RSS 2.0