30 oktober

Vilken stressig, rolig dag trots allt.

Skulle sovit ut i morse, men vaknade redan klockan 9.. så det var bara att gå upp. Städa lite och fixa med saker.. sen gick ja ut och gick 5km med mina underbara jobbarkompisar.. även Ozzy fick följa med.. första gången han går så långt :) Men han klarade det jätte bra. Är faktiskt lätt att gå med honom.. lättare än vad man kan tro. Lyssnar otroligt bra när han är lös också! Stackarn var dock helt slut efter, men han behövde nog det.

Sen blev det luncha en sväng med Kicki i Knalleland, det var himla stressigt eftersom hon skulle börja jobba och det var världens köer överallt, men så är det :)

Sen kom min älskling hem och vi var hundvakter åt Kingston i någon timme, var ute med odjuren på fotbollsplanen så dom fick leka av sig. Sen bar det iväg till knalleland för lite ärenden..

Vidare upp till Jims mamma&pappa för lite "fredagsmiddag".. MYCKET trevligt, dom är underbara. Så innan vi kom hem fick vi även svänga förbi pappa för att hämta en sak han hade fixat.

NU ÄNTLIGEN är man hemma igen, slapp med tända ljus överallt och två grisar som ligger brevid mig och snarkar ikapp. Mina älsklingar är så söta! :)

Blir sängen strax, jobba i morgon!

27 oktober

LÖÖÖÖÖN idag, den var inte en dag för sen!

Har haft en jätte bra helg iaf. Var på kalas i Falköping i lördags på dagen, firade min bror, Jennifer och Jonas. Alltid lika trevligt att vara där, händer inte så ofta!
Sen på kvällen blev det 60 årsfest på GIF.. får tacka Claes som var snäll och körde upp oss.. och mamma&pappa som passade Ozzy över natten.
Kände inte så många där och alla var äldre.. mer eller mindre. Men attans trevliga. Så det blev en riktigt bra kväll!

I söndags hade vi mys hela dagen, käkade massa gott.. hämtade Ozzy och kikade film :)

Igår vaknade jag av sms från Veronica som frågade om vi skulle käka frukost ihop.. så det var bara att gå upp, klä på sig.. gå ut med hunden och upp till henne.. riktigt mysigt att man kan göra så. Var där till ca 14, sen var det hem och laga mat och bege sig till jobbet.

Idag är det jobb och lööön.. haha :)
Ska betala alla räkningar och lite sånt snart. Ikväll blir det ut och gå!

22 oktober

Har verkligen haft fullt upp. Igår efter jobbet åkte jag och mamma till knalleland och köpte presenter. Sen blev det bara en snabb sväng hem, sätta på kaffe.. Jag, Jim och Ozzy gick sen upp till lekplatsen och mötte Jessica, Jessica, Lanja och lilla Wille en sväng... vi fikade och hundarna busade. Och direkt efter var det valpkurs :)

Idag har det också varit massa jobb, stannade till och med kvar lite extra. Nu är det slapp.. älsklingen ligger och sover. Men om en stund ska vi ut och gå 5 km med Jessica, Lanja, Wille och Kenzo :) Här ligger vi i bannemej!


EKOOOOOO... *tomt* jag saknar alla kompisar nu! Orkar inte vara någon som folk bara är kompis med i perioder, då kan det lika gärna kvitta!!

19 oktober

Ja herregud. Just nu är det verkligen fullt upp känns det som och jag hinner inte med att göra allt jag egentligen vill. Så många jag vill träffa, umågs med och bara tjöta skit. Men tiden finns inte.. ge mig mer tid?! :)

Jobbat över idag pga att en var sjuk och så blir det även i morgon. Sen på onsdag är det jobb, köpa presenter och valpkurs.. PUH känns som varenda sekund är bokad liksom.
Men det är väl så ibland.. tro absolut inte att jag har glömt av er bara. Ni finns i mitt hjärta varje dag!


18 oktober

Har haft en riktigt skön toppen helg.. skönt att få vila ut sig.
Blev mys i fredags, lite käk hos älsklings föräldrar, sedan film och somna på soffan :)

I lördags åkte jag och Veronica till knalleland med hennes bror och shoppade lite.. dock bara åt honom. Men trevligt var det ändå :) Sen blev det en sväng upp till mamma&pappa eftersom mina systrar var där. Sedan blev det åter upp till Veronica.. drack kaffe, tjötade och kollade på film.

Idag har varit en riktig slappardag, men även fixardag. Väntade på att älskling skulle komma hem från jobbet.. sen kom Hannu upp på lite kaffe och så gick vi alla ner till fotbollsplanen och lekte med Ozzy och Kingston.. Kenzo (ozzys bästis) var hos Hannus föräldrar. Men det var skönt att dom fick leka av sig lite.. så jävla söta! :) Sen åkte vi en sväng till Blåstjärnan och vädge dom.. Ozzy väger redan 20 kilo.. medan lillskiten Kingston bara vägde 5 =P

Har även varit duktiga och rensat lite på vinden. Precis kollat Gossip girl och nu blir det slapp och sova :)


Ozzy & Kingston

Kingston



13 oktober

Hellu!

Jäkla skit......mage! Hade ont 4 dagar förra veckan. Fick ont senast i lördags igen och då hade jag bara ätit sallad. Aja, var på vårdcentralen i måndags.. dom sa antingen gallsten eller livmoderinflamtaion!!!! Trevligt. Får väl se.

Ledig iaf.. har varit duktig och städat lägenheten. Tänkte åkt ut till Frida i förmiddags, men vi har ringt om varandra hela dagen, så sen var det försent =P haha så typiskt. Får se om man kan åka ut i eftermiddagen sen istället :)

I morgon blir det Gbg, först en sväng till Ikea?! Och sen ska jag och mamma till systeryster och hälsa på. Trevligt, träffar ju tyvärr inte dom så ofta längre.

Men nu ska jag äta, ta på mig lite kläder.. sen möta älskling och ut och busa med Ozzy :)

9 oktober

Jahaja, det blev ju mycket av den där myskvällen. Efter att vi hade ätit började lilla Jenny få ont i magen igen =/ Så det var bara att gå och lägga sig.. och natten ska vi inte prata om den har varit hemsk.
Ozzy är dålig i magen igen så han var tvungen att gå ut en gång i timmen, det var jätte roligt när man hade så ont att man knappt kunde stå =/
Dessutom var man tvungen att gå upp klockan 9 imorse och tvätta. JIPPIE!

Ringde till vårdcentralen imorse och fick en tid hos läkaren på måndag, så nu fasen får dom faktiskt hitta vad som är fel på magen.

Har nästan tvättat färdigt och så nu iaf, sen ska jag ut till Frida en sväng och hälsa på :)

Mys =)

Nu är det Jenny&Jim mys... resten av dagen OCH kvällen :)

Älskling ringde och sa att vi skulle äta tacos och hyra film. Och så blir det!
men först ska vi göra lite ärenden.

PUSS!

8 oktober

God morgon!
Är både förbannad, trött, orkeslös och allt möjligt.'
Får väl börja med att säga att vissa personer verkligen borde ta och inse hur gamla dom är, inse hur fruktansvärt pinsamma dom är! Pinsamma är nog bara förnamnet.. var det 20+, eller 10+? Man börjar faktiskt undra. Säger som jag alltid gör.. när folk inte har något eget liv, det är då dom börjar att lägga sig i andras. Skaffa er en hobby istället ;)

Ja och vad har jag gjort det senaste? Har iaf haft en otrolig bloggtorka.. beror väl på att jag har gjort annat än och suttit vid datorn. yes!

I lördags var de iaf förlovningsfest här.. så söndagen kan ni ju ränka ut själva. I veckan har det varit mycket jobb.. vart med Veronica, valpkurs.. ja lite sånt där :)

Är ledig idag, så det fick bli en lååång sovmorgon. Nu sitter jag och gör absolut ingenting och det är underbart. Kanske ska gå ut och gå med Jessica och dom sen. Måste även köpa ett nytt koppel åt Ozzy.. var och köpte ett nytt halsband och sele igår.. får väl ta kort på det ngn dag.

Nu ska jag och Ozzy gooosa och vänta på att husse kommer hem :)

5 oktober

Jaha, då var man hemkommen från aktuen..

Fick gå hem från jobbet vid 16 tiden, då jag åter igen fick så förbannat ont i magen, kunde varken sitta, stå eller ligga.. mådde illa och ja massor. Har fått så här kanske 4 gånger nu på 2 veckor och det är PAAIN.

Så jag ringde sjukvårdsupplysningen och fick en tid på akuten, dom tog en massa prover som inte visade någonting alls!!! Men han sa däremot att jag kan ha "orolig mage" även kallat colon irritabile.
nu så får jag inte äta några mjölkprodukter på några dagar, inte heller nåfon frukt. GAAAH

jaja, jag är hemma och får sova hemma iaf.. och är stolt över mig själv som åkte dit :)



RSS 2.0