Hey

Nu har man varit i knalleland med Tessan, köpte present åt pappa och drack lite kaffe, kollade även lite andra saker =) Sedan kom Kicki och lekte med oss lite också, hon är dum som inte kan säga vad hon vill ha när hon fyller år =/ Men jag som har så "bra" fantasi kommer väl på något =)

Nu ska det tydligen bli snöstorm också, skulle ha träffat Tessan ikväll igen, men vi bestämde oss för att stanna inomhus =) Vill ju inte blåsa bort..

Puss!

Weird :S

Mår allmänt konstigt, är trött och yr i bollen.. känns som om jag inte ätit på flera dagar, fast jag har ätit hur bra som helst :S

Imorgon blir det i vilket fall stan, ska träffa Tessan. Skulle även ha träffat Emma, men hon hinner tyvärr inte =/ Men kanske ska ses någon dag nästa vecka istället, kanske hälsa på, på gamla jobbet också!

Jobbat har man gjort hela kvällen, tiden börjar gå fortare på kvällarna nu, har även bestämt att jag inte ska ha någon semester i sommar, utan jobba mer under 4 veckor, kan behövas lite pengar =) Hoppas det blir skitväder ;) haha..

Funderar på att göra mig lite varmamackor och krypa ner i soffan framför sex and the city =)

Någon som vill leka med mig i helgen? ;)

30 januari

Fy fan vad det är kiligt att tvätta, men antar att det också måste göras =/
Ska strax väcka älsklingen så han får gå ner och ta tvätten, måste ju göra mig iordning.. ska till jobbet om en stund, klent kiligt =/

Imorgon MÅSTE jag till knalleland.. någon som vill följa med? ;)



29 januari

Har varit med älsklingen på jobbet inatt, kom hem för en liten stund sedan och jag är verkligen TRÖTT!
Vi kollade Bee Movie, den var faktiskt rolig, som jag hade förväntat mig ungefär.
Håller på att installera lite nya bildprogram, sedan blir det väl antagligen sängen.. saknar den faktiskt massa just nu, haha.


Imorgon: ska jag till knalleland? Kanske? Måste köpa en present åt pappa, och byta bil med pappa kanske, om han nu blev klar med den igår, men det tror jag.
Och självklart så ska jag pilla lite i mina nya program =) Alltid skoj!

28 januari

Fii..

Jobbade igår kväll till klockan 23, och så skulle man upp och jobba tidigt idag, är rätt slö nu. Har iaf varit borta på pappas jobb och lämnat bilen, han är så snäll som fixar den =)
Nu har jag precis käkat, fan vad slö man blir efter =/

Jag är trött på att skriva blogg, det kanske märks? Funderar faktiskt på att ta bort min helt. Men får se.


Vänner, vänner, vänner..
Det känns som om jag verkligen inte orkar bry mig längre, för det verkar inte som om någon annan gör det. Jag tänker sluta höra av mig, precis så som ni har gjort.. jag är trött på att alltid behöva vara den som ska fråga om man ska hitta på något /=

Ikväll ska jag iaf leka med älsklingen, för just nu känns det som om han är den enda som bryr sig!

PARTY

för hela slanten idag!

Är bra sugen på att börja dricka nu, men måste vänta på Frida =)
Sedan blir det antagligen das krog ikväll, inte helt fel det...

26 januari

Det gick ganska bra att jobba ikväll och tiden gick snabbare än förväntat, underbart!

Har diskat och plockat iordning här hemma sedan jag kom hem, såg för jävligt ut, men ibland måste man få vara lat.. Har dessutom inte vart hemma allt för mycket i veckan!

Imorgon/Idag (lördag) blir det party för hela slanten och antagligen krogen, ser fram emot detta, var bra längesedan jag var ute nu!
Har dock en massa saker att göra på dagen, måste lämna mammas bil osv. Och så fick jag nyss reda på att min älskade morfar skulle fyllt 80 imorgon, så jag måste verkligen dit och lägga någo fint.. förslag någon?!
Dessutom så skulle jag vilja hinna träffa syrran och Madeleine som kommer till Borås imorgon, men frågan är om man hinner det? Aja, vi får se.. tänker inte stressa så att jag är sur sedan på kvällen i vilket fall =)

Nu ska jag göra mat, eftersom jag inte hunnit äta på hela dagen, var och handlade och stressade runt innan jobbet idag =/
Efter det blir det en massa SEX AND THE CITY, wiihoo!

Have a nice saturday, med massa alkohol ;)

25 januari

Idag blir det jobb hela kvällen, även jobb på söndag, vilket jag ångrar innerligt att jag tog.. Men FÖRSENT att ångra sig nu =/ attans!

Ska strax åka och handla, Hoppas jag?!?! Älsklingen har inte haft vett på at gå ut sängen ännu och jag börjar ju som sagt jobba 15:30, innan dess ska vi både till knalleland, systemet och coop.. =/ Shit..

När jag kommer hem från jobbet ska jag iaf slappa, slappa och slappa!

Dagens låt



Green Day - Wake Me Up When September Ends
För att det är en gammal going, och man har minnen =)

LÖÖÖÖÖN =)

Äntligen, nu har man fått lön, rätt go sådan också =)

Har varit hos Frida hela kvällen, ovanligt va? =)
Ätit lite onyttigt, men iaf inte lika mycket som de andra kvällarna!

Imorgon ska jag jobba efter att ha varit ledig hela veckan, kommer väl bli rätt okej, har ju lördag att se fram emot, då blir det party.. och lilla Frida ska med =) Wiee...

Och så kommer man till det väldigt omtalade ämnet "vänner"
Men jag är grymt trött på en del folk kan jag lova! Om du nu tycker att jag är jobbig, så varför inte säga det till mig istället för att gå och säga det till andra?
Tycker du om att vända kappan efter vinden? om du ens vet vad det betyder.. Du kan inte tro att det är okej att snacka skit om alla.. är du med en så snackar du skit om en annan och tvärtom!
Tror du verkligen inte att sånt kommer fram?
Varför inte vara en RIKTIG vän istället och sluta snacka skit? Man vinner så jävla mycket på det!


Nej, nu tänker inte jag slösa mer tid på det, vill du att vi ska vara vänner så ta och visa det lite mer gumman!

24 januari

Vilket betyder att jag och min älskling har varit ihop i 13 månader idag, GRATTIS till oss ;)

Igår var jag ute hos Frida i vanlig ordning, igår blev det tacopaj och en massa godis och gottit.. =) Kollade tv och lyssnade på musik, Frida sjöng så vackert med ;)

I förrgår när jag var där var vi riktigt övertrötta, då ställde vi oss ute mitt i natten och spelade något jävla bollspel :P haha! Ahh, men det var iaf jävligt skoj då =)

Så, vad händer idag? Tänkte ringa Frida nu och tjöta skit.. sedan kanske man åker ut till Frida ikväll, skulle träffat Maliss, men hon var trött =/
Jaoo, men det löser sig..

Dagens...

Dagens humör: Trött och irriterad
Dagens mående: Ganska okej
Dagens borde: Träna
Dagens frisyr: utsläppt, hängande
Dagens smink: Inget
Dagens klädsel: Svarta Jeans och vitt linne
KVÄLLENS planer: Kanske åka till Frida?
Dagens vill ha: Massa nya kläder
Dagens längtan: Lördag, då det blir party
Dagens fundering: Vad fan är det med en del folk?
Dagens beroende: Kaffe
Dagens tråkigaste: Att folk ska vara så jävla sura
Dagens tidning: Ingen aning
Dagens låt: Takida - Curly Sue

23 januari

God morgon ;)
Nästan iaf, vakande vid 12 tiden idag, tidigt för att vara mig, nu håller jag på och tvättar vilket är så jävla tråkigt!

Igår var jag först i Knalleland, sedan åkte jag ut till Frida.. vräkte i oss en massa godis, MUMMA, vad gott det var, riktigt gottegrisar ;) Får bjuda igen lite godis någon dag =)
Sedan åkte jag hem, kollade lite tv och gick & la mig..

Ska väl träffa Tessan senare, får se vad som händer... vill helst inte gå ut ju, snöar och massa =/ Så jävla kiligt..

Måste ha blivit något fel med min lön också, var inne på internetbanken och kollade igår, där stod det att jag skulle få 1000 kr :S Men på min lönespec står det betydligt mer.. så jag vettefan vad det är för ngt :S

22 januari

Var hos Frida hela kvällen och en bra bit i in på natten igår =)
När jag skulle åka hem så ville inte låset fungera, det hade frusit.. =/ Och sedan på vägen hem märkte jag att även bromsarna hade frusit, så det gick knappt att bromsa, dom tog längst ner.. så man fick köra jätte sakta hela vägen hem.. var väl hemma runt 03:15.. men somnade inte förrän vid 6 tiden..

Nu har man vaknat, försökt få tag på Frida, men hon svarar inte.. så vad ska man då göra? Får kolla om någon annan vill leka med mig då kanske..


Jag skulle aldrig frågat, jag skulle aldrig ha tagit upp det igen.. men igår kände jag mig så lycklig.. kanske att det var värt ett försök att ändå fråga.. Men nu vet jag, nu frågar jag aldrig igen.
Jag gör ju bara bort mig i vilket fall, du vill ändå inte! Kanske är det så som du säger, att det beror på mig.. eller.. beror det på dig.. vill du helt enkelt inte?

Ne nu ska jag fixa mig och se vad som händer.. BYE

Hos Frida...

Är hos lilla Frida, har varit här sedan halv 8 eller ngt, käkat massa god mat och tjötat skit.
Lilla Philip spydde över min tröja, så ja får gå utan, haha...

SÅ har jag gjort en ny header också, under tiden då Frida har pluggat.. *håller tummarna för dig*
Nu käkar vi godis och kollar på tv:n, Frida försöker fixa med dvd:n och och allt men hon är inte så smart.. haha.

Jag börjar bli rejält trött.. =/


Älskar och saknar min sötnos, du är guld värd Joakim <3

21 januari

Jösses vad denna dagen har gått fort =/ Har nog sovit för mycket, och så blev det ju tyvärr ingen träning =/ Men imorn så =)

Nu ska jag strax ut till Frida, passa Philip medan hon pluggar som en tok =)

Huvudvärk =/

Hänt ganska mycket idag, jobbade ju på dagen.. sedan hem, sen träffade man Fia en stund på kvällen, redde ut ett missförstånd och tjöta lite skit.. sedan hem och käkade med älsklingen, efter det upp till mammas jobb (mitt gamla jobb) och solade lite.. tjötade lite med mamma och sådär =)

Nu är man hemma och har duschat, huvudvärken börjar gå över.
Tänkte kolla reprisen på efterlyst nu 01:15, sedan blir det antagligen sängen, finns ju inte så mycket att göra.


Vad har ni gjort i helgen?


...

Så, för att inte fel personer ska ta åt sig och tro att jag menar dom, så tog jag bort inlägget. Sedan kan jag ju passa på att förklara hur det var jag menade och att jag inte menade någon speciell person.


Det jag menade var:
att fler yngre skaffar barn (14,15 16-åringar), det känns som att dom gör det "bara för att" göra det. Enligt mig är man för ung, man är ju i stort sett fortfarande barn själv, men självklart finns det också dom som klarar av det i den åldern. Sedan känns det som om det har blivit någon trend, skaffar någon kompis barn så gör alla kompisar det också.
Givetvis gäller inte detta alla och alla har olika avsikt. En del kanske är emot abort m.m.

Sedan tycker inte jag att det spelar någon roll hur länge man har varit ihop när man skaffar barn, för det finns aldrig någon garanti för hur länge man kommer vara ihop oavsett. Dessutom om det är ett beslut som båda är med på, så varför inte?
Men det finns också dom som gör det för att "hämnas" på sin kille eller hur man ska säga.


Så nu hoppas jag att jag har rett ut vad jag egentligen menade, kanske blev lite fel i förra inlägget.

20 januari

Äntligen har man jobbat färdigt denna helgen, ska bli otroligt skönt att vara ledig nu =)

På tal om det jag skrev innan, om barn och bla bla.. så har jag fått en del kommentarer, men nu är det inte så att alla ska ta åt sig och tro att jag menar dom.. bland dessa menar jag Frida, Fia och Emma. För er känner jag tillräckligt bra att veta att detta inte stämmer på er.

Men man kan se 14, 15, 16 som skaffar barn.. är inte detta lite för tidigt i den åldern? Är man inte själv fortfarande barn då? Men men.. alla får ju göra som dom vill, men jag har också rätt att säga vad jag tycker.

Ikväll blir det iaf lugnt, ska kolla lite tv och så =)

19 januari

FY FAN, vad trött jag är idag.
Somnade klockan 23:30 igår men vaknade vid 04:15 och kunde inte somna om.. så jag fick vara vaken tills klockan 8 då jag skulle till jobbet.
Stensomnade dock när jag kom hem.. och så måste jag lägga mig tidigt ikväll igen, får väl se hur det går. Vill inte vara lika trött på jobbet imorgon som idag iaf.

Nu ska jag slappa, laga lite mat.. har sådan jävla huvudvärk =/

Storm

Fy fan, stormen ska tydligen börja på "riktigt" i morgon bitti.. om vem ska inte GÅ till jobbet imorgon bitti? Jo lilla Jenny.. nu tycker jag fan synd om mig själv.. jag kommer bokstavligt talat blåsa bort..

Aja, vi får väl se om jag överlever =P

Dark Tranquillity

Dagens låt, helt klart!



Dark Tranquillity - The Mundane And The Magic
det är nog inte många av er som kommer att gilla den, men den är helt underbar

Lyssna och njut =)

beroende...

av shopping, är så sugen på en massa nya grejer, får spara pengar så jag kan köpa en massa vårkläder, det är alltid roligare att köpa kläder under våren/sommaren, då man slipper gå med tjocka kläder.

Var inne på www.asos.com innan och kikade, hittade en del fina saker =)

image71
Halsband, såg deet när en tjej i sex and the city hade ett sånt, sedan dess har jag velat ha ett och nu har jag hittat det =)

image72 image73
Klockarmband typ, så jävla snyggt.. kostar dock 1200, men det är bara till att spara =)

image74
Ett armband, kostade bara 150 kr eller ngt, tyckte det var snyggt =)

image75image76image77 image78
Hittade dessa och tänkte på syrrans dotter Madeleine.. dom skulle vara jätte fina på henne =)

18 januari

Och idag är det fredag, men inte fan spelar det någon roll, ska ju i vilket fall upp och jobba tidigt imorgon, men jag får tänka på pengarna, det blir ju en del =)

Vaknade runt 3 idag, men kanske inte så konstigt med tanke på att jag somnade klockan 6 imorse, och ikväll måste jag i säng tidigt.. hur fan ska det gå? Aja, vi får väl se.

Nu ska jag nog iaf ringa Tessan och kolla om hon kommer till Borås idag eller inte =)

Natt/Morgon

Ja jag var inte riktigt vad det är för er, men för mig är det nog fortfarande natt.. klockan är 05:52.
Har varit med Mr. Love på jobbet, han körde till Malmö inatt.. det var faktiskt mycket trevligt.. kollade på två filmer (återkommer till dom), tjötade skit, lyssnade på radion, käkade.. matvrak som jag är =)

Kom väl hem runt 5 tiden, sedan blev det mys, har duschat nu och ska strax hoppa i säng hade jag tänkt.
Idag var jag riktigt duktig, höll mig faktiskt vaken HEEEELA tiden i lastbilen.. det är ändå 9 timmar eller ngt =)

Men iaf, vi kollade på saw 4 innan, den var faktiskt ganska bra.. om man jämför med 3 an.. den kändes dock ganska kort, eller så var det tiden som gick fort.
Kan ju inte rekommendera denna film till känsliga personer, för lite äckligt var det emellan åt, som när dom skar upp en människa och plockade ur en massa delar.. FYY!
Jag tror faktiskt att det kommer en till, med tanke på slutet (svårt att förklara), men vi får väl se =)


Ne fan, nu börjar jag bli riktigt tröttis..


GOD NATT!



image70

image69





Malmö

Mycket trevligt istan innan med Tessan =)
Drack lite kaffe och kollade runt på massa saker.. köpte en ny väska, nya jeans och en nice sjal =) Alltid gott att ha.

Ikväll/natt ska jag till Malmö, med älsklingen, känner inte för att sitta ensam hemma ikväll =)


Vad ska ni göra?

17 januari

Idag är jag trött, trött, trött.. Somnade runt halv 5 imorse efter att ha kollat på sex and the city ett bra tag.. vaknade ju inte ens när Jocke kom hem eller gick och la sig.. brukar alltid vakna någon gång =/
Sen är det rätt sjukt.. varje dag nu i tre dagar har jag vaknat 10:20 och sedan somnat om.. alla dagarna samma tid, jävla skumt!

Nu ska jag fixa till mig lite, sedan till Knalleland med min Tessan, ska bli trevligt. Byta in något spel och köpa ett nytt också.. (åt Jocke asså) Funderar faktiskt på att köpa mig något roligt själv också =)
SKa iaf ha en ny väska, då min tyvärr gått sönder.. har liksom inte ens haft den länge, fattar inte hur jag lyckas =/


Hej hopp

One Tree Hill

Shit, kollade precis på One tree hill säsong 5.. de två första avsnitten.. dom har inte börjat visas i Sverige än, men finns ju andra sätt att få tag i dom på, som ni vet ;)
I vilket fall.. dom var verkligen hur bra som helst. Det är 4 år efter dom har gått ur skolan, när alla träffas igen och så.. längtar verkligen tills nästa avsnitt kommer nu =)
Kommer att hålla utkik varje dag...

Nu, nu, nu.. blir det sex and the city =)

Home

Denna dagen har varit helt okej faktiskt!
Först var jag i stan med Tessan & Ellinor (vilket var det trevligaste idag), sedan fick jag tyvärr bege mig mot jobbet, okej det var inte så långsamt idag, tiden gick ganska fort, och tur var väl det. Ska ju jobba hela helgen också, och så har jag tagit en extra tid nästa helg och en helgen efter det.. sedan är det min helg att jobba igen, så nu kommer det att bli 4 helger på rad. Men jag är i stort behov av pengar. Min otroligt snälla mamma har lovat att betala min mobilräkning denna månaden eftersom jag inte får så mycket pengar. TAAACK!!!!


På måndag gäller det, händer det, sker det =)
Jag ska sluta röka och Mr.Love ska sluta snusa.. om det nu blir så.. men jag hoppas och håller tummarna. Fördelarna med det är ju många, dom flesta hoppas jag att ni vet om ;) Men det kommer nog att gå eftersom att jag ska köra igång med träning ordentligt nästa vecka också.
Nackdelen är dock att jag kommer vara en grinig satmara under den första tiden, men jag hoppas att de närmsta har överseende med detta och förlåter mig!

Nu däremot ska jag nog pilla lite i photoshop, kolla sex and the city, sova och längta tills min älskling kommer hem =)


Ciao!

16 januari

Idag var jag faktiskt duktig och gick upp i tid =) Vaknade redan 10:20, men orkade inte ta mig ur sängen förrän vid 11. Men duktigt ändå =)

Nu har jag duschat och fixat mig lite, ska ner till stan om en stund och sedan jobba hela kvällen =/ Fy fan vad kiligt.
Äta lite kanske? jag är hungrig..


DU! Jag tror inte att vi är kompisar längre, inte efter det du skrev igår, försöker du förstöra? Eller är du bara jävligt avundsjuk? Fattar fan inte vad ditt problem är.

ÄLSKLING - Jag älskar dig mer än något!

Stan

Nu har jag och älsklingen varit duktiga och städat, så nu är det massa fint här hemma =)
Tänkte käka lite och sedan hoppa in i duschen, efter det fixa sig lite och sedan ner till stan, vet inte riktigt när... men ska ringa och kolla det sen ;)

Jag längtar till lönen nu, inte för att jag får så mycket pga att jag var sjuk och shit, men det är ändå skönt att ha lite mer pengar.. men fan, nästa månad kommer bli tajt.. får väl sitta hemma och uggla, kommer ju inte kunna göra så mycket.
Ska ringa och kolla om mer jobb också, behöver verkligen det nu, blir ju tyvärr inte så mycket pengar när man jobbar deltid =/
Mamma och pappa har lovat mig att jag ska "få" deras bil om jag får mer jobb också, så att jag kan ta mig dit fort om dom skulle ringa, tycker det var massa snällt =)


Ne duschen väntar =)

15 januari

Mycket har krånglat idag, först så hade inte tvättmaskinen gått igång när jag tvättade, sedan gjorde jag en uppdatering på min mobil, sedan var hela förbannade mobilen på finska, wiie.. fattade inte ett ord =/
Jobbat hela kvällen, kom hem runt 00:30 tror jag!

Ligger och kollar på sex and the city nu, men funderar på att sova. Ska ju upp hyffsat i tid imorgon, åka till stan med Frida.. kanske träffa Tessan sen? =)

Saknar min gos, är tomt här hemma =/


God natt

13 januari

God morgon :D

Är inte bakis idag, förstår ni hur underbart det är? =)
Igår blev det party, vi var här först med allihop.. Eric kom också.. sedan begav vi oss vidare till Kickis moster som hade fest.. en blev för full och fick gå hem innan vi hade hunnit in.. =P
Sedan kom polisen.. men som dom säger, det är ingen riktig fest förrän polisen har kommit.. så nog var det en riktig fest! Polisen fick en inbjudan till festen, dom kunde komma när dom hade gått av sitt skift.. men dom kom aldrig, så dom visste väl någon bättre fest antagligen =)

När festen var slut skulle vi ner till stan och äta lite kebabrulle, då blev vi stannade av polisen.. dumma Eric körde i 60, där det var rekommenderat 30.. men tänk inte på det.. något körkort hade han inte heller med sig =P haha.. så han fick svara på 100 frågor istället.. men snälla poliserna gav honom inga böter eller något =)

Efter kebabrullen blev det hem och nana... nästan, blev lite saker innan det ;)


Ikväll ska vi på bio.. se National Treasure, hoppas att den är bra. Käka på Viking innan bion också.. haha, kul.. typ jag och 7 killar =P

Ne nu måste jag fräscha till mig lite =)

Vad har ni gjort i helgen?

image58image59


Party

Gbg innan, hälsade på syrran, mycket fin lägenhet dom har fått.

Nu är jag hemma, dricker öl, Jockes killkompisar är här.. har kollat fotbollen Manchester vann med 6-0


Men nu ska jag dricka vidare, vänta på Eric, sedan kanske det blir fest hos Kickis moster.. om vi får komma =)

12 januari

Fy bubblan, nu måste jag verkligen gå och duscha snart, sedan hoppa i säng.

Kvällen har varit väldigt lugn och skön. Som vanligt har jag nu dom senaste timmarna suttit här och ugglat, har även fått korten från i tisdags när jag var hos Frida, tänkte lägga upp någon längre ner sedan =)

Pratat med Frida ikväll också, hon har ringt och trakasserat mig två gånger, hon bara busringer =/ fyy.. haha nej då, hon var med mig ute och rökte i telefonen, alltid trevligt med sällskap..slippa "sitta där själv" på balkongen. Frida däremot behöve rnog mer sällskap, hon blir ju rädd för tak som låter och tror att harar är farliga =O haha..

I morgon blir det Göteborg för hela slanten, ska dit på dagen med Mr.Love.. hälsa på syrran som har flyttat, ska bli kul att se den nya lägenheten och allt. På kvällen vettefan vad som händer, dricka lite iaf, var jäkligt länge sedan nu!

image55image56image57

1. Philip och Jag
2. Frida & Jag
3. Phille


Och för er som inte vet så är Philip Fridas prins, hennes gosunge =)

Hoj hoj

Det var rätt okej att jobba idag ändå, tvättade och städade så tiden gick faktiskt rätt fort. Men har stressat så mycket att jag har ont i både mage och rygg =/

När man kom hem så var Glenn (Jockes kusin) och hans dotter här, mycket söt unge =) Väldigt rolig också, stod och diggade till musiken.. (hon är bara 1 år)

När dom hade gått blev det mys =P Mycket uppskattat ;) En bra fredag med andra ord, haha!
Saknat sötnosen som en tok hela dagen, jobbigt.. men fan vad skönt det var att komma hem när man hade gått och längtat hela dagen..
Idag är jag faktiskt på bra humör, har varit hela dagen (för en gångs skull) haha..

Ne nu tycker jag att Frida ska ringa (om jag vågar ge mitt hem nummer till henne, hon kanske busringer mig mitt i natten).. sedan ska jag dammsuga litegranna medan frallan min diskar!

11 Januari

God morgon!
Första gången bra ett tag jag är uppe så här tidigt, känns ganska bra faktiskt. Dock ska jag bege mig till jobbet nu, inte fullt lika bra.. men sedan är jag ledig hela helgen ju, så det är bara att stå ut!

Ikväll vetefan vad som händer ännu, men sånt löser sig alltid!

Joakim, Jag Älskar Dig!
Hoppas att du vet om det, du betyder verkligen mest för mig.
Du är världens mest underbara!

Lastbil =)

Varit med Jocke på jobbet ikväll/natt, så vi kom precis hem... nu ska jag äta och sedan sova, för jag börjar ju jobba 8:30 imorgon =/ Vill inte, men ändå skönt att vara ledig på kvällen sedan!

Vad händer imorgon kväll då? På lördag kväll..? Ge mig förslag, orkar inte sitta hemma och glo =P

God natt på er!

Tröttis

Vaknade sent idag, alldeles för sent.. och så måste man lägga sig tidigt ikväll =/ Fuck, detta kommer gå åt helvete.

Och som om inte det vore nog har jag fått tillbaka skiten i magen, tack så jävla mycket! Så nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra =/

får väl gå och vila igen =(

10 januari

Mötet var riktigt trevligt igår, chefen bjöd på fika och grejer =)
Kvällen gick jäkligt fort igår, kollade på filmen från Madeleines dop, sedan lite sex and the city.. Efter det snackade jag med Frida en väldigt bra stund.. men det var trevligt, ibland behöver man få prata av sig. När jag snackat med Frida var jag duktig och vek tvätt, kom då på att jag skulle ringt mamma.
Som tur var så jobbade hon natt idag, så jag kunde ringa även om klockan hade hunnit bli mycket =)

Som vanligt sitter man här och ugglar nu, ska äta lite snart, kolla mer sex and the city och sedan nana kudden. Älsklingen sitter och spelar så det finns ändå inte speciellt mycket att göra.

Idag är det faktiskt exakt 5 månader tills jag fyller 20, systemet säger jag bara, vilket frihet.

och... jag stör mig på idioter som addar en på msn (trots att man inte har den "utlagd" någonstans) och svammlar en massa, som om man inte skulle förstå att personen driver med en.. men om sådana små fjortisar inte har något bättre för sig så, låt dom hålla på.. förhoppningsvis mognar dom också någongång.

Ännu en lista =)

PICK ONE..
1. Pierca näsan eller tungan? Har i tungan, vill inte ha i näsan =P
 2.Vara seriös eller rolig? Rolig, man måste ha skoj!
3. Dricka röd eller grön mjölk? Helst vit (ja vet, tråkigt skämt)
4. Brinna upp eller drunkna? Dö fort
5. Umgås med dina fiender eller föräldrar? Föräldrar

SVARA ÄRLIGT..
1. Tycker du om någon? Ja, många
2. Sol eller måne? Sol
3. Vinter eller höst?
Höst
4. Vänster eller höger? Både och?
5. Soligt eller regn? Väldigt soligt
6. Vaniljglass eller chokladglass? Chokladglass

OM MIG..
1. Hur mycket är klockan just nu? 01:23... sekunder vet jag inte =P
2. Fullständigt namn? Jenny Kristina Thorén
3. Vart vill du bo? Någonstans där det är varmt året om =)
4. Hur många barn vill du ha? Max 2
5. Vill du gifta dig? Ja, om det känns rätt så varför inte
6. Rullar du spaghettin eller skär du den? Skär den väldigt smått
7. Har du ätit sushi? Ja två gånger
8. Favoritglass? Piggelin
9. Hur många olika sorters flingor har du i köksskåpet? Ja du, 2 kanske
10. Humör? Irriterad-trött och hungrig

HAR DU... DE SENASTE 24 TIMMARNA:
1. Kysst någon? Ja, alldeles nyss
2. Sjungit? Ja, innan i bilen (för mig själv)
3. Blivit kramad? Yes
4. Känt dig fånig? Haha, ja då
5. Saknat någon? Ja!
6. Dansat galet? Nja, dåligt med det =P
8. Klippt håret? Nee, det är ännu sämre med det
9. Gråtit? Njae
10. Ljugit? Nepp
11. Blivit kysst? Flera gånger =)

GREJER:
1. Har du någonsin blivit jagad av polisen?
Nej...
2. Har du en hund? Nae, sånt orkar jag inte
3. Tycker du att du är attraktiv? Nej, inte speciellt
4. Sover du helst själv eller med någon? Med älsklingen
5. Tror du på spöken? Ja, ibland.. men inte som några med vita lakan =P


image51image52image53

Möte strax

Snart ska jag på personalmöte, inte så roligt.. men man får betalt för det =P
Är trött som ett as idag, hämtade älsklingen på jobbet 00:30 inatt, sedan åkte vi hem.. käkade, kollade på film, sedan fick sötnosen för sig att vi skulle bada, så det gjorde vi.. klockan 06:00 imorse somnade jag.. haha

Ne, nu får jag ta och fixa mig lite =)

9 januari

Idag har det varit en lång dag med massa som har hänt.

Åkte ut till Frida på dagen, sedan hade vi planerat att åka in till stan och kika lite, men så hade ju C inte lämnat bilbarnstolen hemma... så vi böev kvar ute hos Frida, men det gör inget, det var lika trevligt det.
Fast sen när C kom hem och vi fick barnstolen, drog vi in och köpte donken, sedan hem till mig och käkade... sedan följde kvällen av en rad händelser jag inte skriver här.
Men det har iaf varit en väldigt trevlig dag, som vi snart måste göra om.... torsdag kanske, Frida? ;)

Imorgon ska man på personalmöte, så då kan man inte sova hur länge man vill, fyy =/ hehe.. men lilla lata jag får väl ta att gå upp i tid, kanske lika bra.. =) Men det är skönt att sova länge ju!

Nu ska jag duscha och sedan bänka mig framför tv:n hade jag tänkt.

Puss & Kram

Lalala

Jag är grymt kass på att komma på en rubrik, bara så ni vet =)

Hemkommen från jobbet, det var rätt skönt att jobba idag, det var ju ett tag sen och nu jobbar jag inte förrän på fredag igen.
Men veckan ser ganska full ut ändå.. i morgon ska jag förmodligen ut till Frida, om jag får låna Jockes bil vill säga, men han är så snäll, så det får jag säkert.. om jag är snäll och tankar lite =)

Funderar på att gå och diska, är rätt mycket disk pga. att lilla Jenny har varit lat i helgen. Lite mat i magen är inte heller speciellt fel.


image50

Jobb, jobb, jobb

Jag orkar och vill inte jobba idag.
Kan kännas så jobbigt pga. att man inte har jobbat på evigheter känns det som, men jag kan ju inte hjälpa att jag har varit sjuk och shit.
Fast det hade varit jädra skönt att slappa framför tv:n =)
Jag får trösta mig med att jag inte jobbar förrän på fredag igen.

Jao, men nu ska jag väl gå och göra mig iordning, det är ju dags att bege sig om ett tag.


You brought my life back, without you I wouldn't survive
Your touch makes it hard to breathe
The heart is pumping for my life, the mind is happy and I will love you til the day I die

Dagens låt



Takida - Curly Sue

7 januari

Okej, det kanske känns lite tidigt att skriva 7:e, men klockan är faktiskt efter 00:00. så då är det ju faktiskt den 7:e =P haha

Sista dagen man är ledig, imorgon ska man börja jobba igen =/ Fy.. men det kan vara skönt att ha något o göra, kanske ska leka med Tessan imorn innan jobbet också, annars får vi ta det en annan dag helt enkelt.

Ska fixa träningskortet någon dag, är riktigt sugen på att börja nu.. har även funderingar på att köpa en sådan där motionscykel hem eller ngt, tror faktiskt att jag skulle använda den väldigt mycket. Det börjar gå neråt på vågen ;)

Ne, men nu är jag hungrig.. nattmacka och lite yoghurt kanske? Man blir hungrig av "myspys".. men det är de värt, helt klart =)

♣♥♦

Boring

NAMN:  Jenny Thorén
ÅLDER: 19 (snart 20)
SÖNDAGSSYSSELSÄTTNING:
Slappa och äta gott =)
FRISYREN:
Svart, uppsatt hår
DAGENS KLÄDSEL: Pyjamas byxor och min nya heta tröja
VAD VILL DU GÖRA JUST NU? Bada
VAD HAR DU ÄTIT IDAG? Smörgåstårta
SENASTE LÅT DU HÖRDE? Lars Winnerbäck - Innan mörkret faller
SENASTE INKÖP? Två nya tröjor + nagelack
HUR MÅNGA TIMMAR SOVER DU PER NATT? Alldeles för många =)
VAD BEHÖVER DU MEST JUST NU? Oj, det är jävligt mycket
BOR DU ENSAM? Med pojkvännen
VAD GÖR DU NÄR DU INTE KAN SOVA? Kollar tv
ÅNGRAR DU NÅGOT? Ja, en del
HAR DU LÅNGA NAGLAR? Ja, dom börjar bli.
VILL DU FLYTTA UTOMLANDS? Ah, när det regnar och är kallt
BLIR DU OFTA KÄR? Nej, hur kan man bi kär ofta? :S
KAN DU NAMNEN PÅ ALLA DINA KLASSKAMRATER? Går inte i skolan
HAR DU POJK-/FLICKVÄN? Ja, pojkvän =)

6 januari

Vaknade sent idag, väldigt sent. Men det var så skönt att sova ut riktigt ordentligt.. (som om jag aldrig gör det i vanliga fall, haha!)
När jag hade vaknat begav jag mig upp till Emma, som "flyttstädade" sin lägenhet, tjötade lite.. sedan drog vi till City, köpte till gott. bla. varsin glass =) haha.. Sedan körde jag henne till tåget, för hon skulle hem till Kinna.
Åkte därefter upp till mamma och pappa för att lämna tillbaka deras bil, så var Claes där.. satt och tjötade lite med dom, sedan körde pappa hem mig.

Nu ska jag strax äta smörgåstårta, av ingen speciell anledning, baraför att det är jävligt gott!

Åhh, jag hoppas verkligen på att jag får börja jobba på mitt gamla jobb igen, det är den arbetsplats jag någonsin trivts riktigt bra på och personalen vill ju ha mig där.. men chefen tycker inte att jag och mamma kan jobba på samma ställe, vad spelar det för roll när mamma jobbar natt och jag kommer jobba dagar/kvällar?
Jäkla konstig chef man har.. men men får väl se på onsdag hur det går med allt.

BTW, fixade lite med min blogg igår igen, bytte lite stil på en del texter och så, nu är den superfin tycker jag =)

Vad tycker ni? ;)

Sömntuta

Kom på en sak, jag hittade en såå jävla snygg och sexig kjol innan i Knalleland, men självklart fanns den inte i min storlek, men jag ska kolla i Gbg =) Tro mig!

Jag blev sur över en annan sak också, igår skrev jag och Jocke en så jävla rolig berättelse på msn när han jobbade, haha! Jag skulle spara den, men så råkade jag trycka ner rutan.. och Jocke trodde att jag hade sparat den, så han sparade den inte heller.. Fii!

Tiden har gått fort idag.. käkade lite innan, sedan blev det "myspys" med älsklingen, efter det slocknade han, så nu ligger han och nanar. Men jag har ställt hans alarm och lagt mobilen brevid honom, så han lär vakna när det ringer ;) haha fan vad elak jag är.

Nu pratar jag med Frida, lite skitsnack ;) Nee, ingen skit, men inget ni behöver veta i vilket fall =)
Jag tycker att vi ska leka snart, väldigt snart ;)

Haha fan vad jag garvade innan, kunde inte sluta..
först började jag skratta åt ingenting, sedan skrattade jag åt att jag "nöffar" när jag skrattar, sedan hörde jag att när jag skrattar så låter det typ som om jag säger "ha ha" hela tiden, så då skrattade jag ännu mer.. Jocke måste trott att jag var helt sjuk i huvudet =P

Oväder

Fy, vilket jäkla oväder det är ute nu då =/

Hade en trevligt stund istan/knalleland innan med Tessan, kollade på massa saker, drack kaffe och tjötade.. och självklart så kunde inte lilla Jenny avstå från köpbegäret.. så jag köpte två tröjor och nagelack. Det var faktiskt rea ;)
Dessutom var det inga onödiga saker, dom var jävligt snygga. Skulle köpt en sjal på H&M också, men kön gick ju för sjutton genom hela affären, så jag avstod från det.

Ikväll blir det iaf lugnt, ska vara hemma med älsklingen och slappa. Skönt!
Har ändå ingen större lust att gå ut i detta förbannade oväder. Kallt som fan och blåser.. brrr!


Nae, back to the TV =)

Vad ska ni göra ikväll?

Stan strax

Håller på mig och fixar mig lite nu, ska strax ner till stan och träffa Tessan, kolla på lite saker.
Jag har då fan inte råd att köpa ngt bara =( Men det löser sig, jag kanske hittar något billigt...

är dock trött som fan, somnade 05:30 imorse =P

ikväll, ja va fan händer ikväll?

Design a la Jenny

Nu har jag suttit och pillat och pillat i någon timme, blev rätt bra till slut, med lite hjälp av Frida.. men det mesta klarade jag faktiskt av själv.. trots att jag är lite trög =)
Men imorgon har jag laddat med frågor till Frida, har ju mer saker jag vill fixa till.. lite detaljer, snyggt kommer det bli i alla fall.

Undra om man kanske ska gå och duscha? Sova?
Orkar jag duscha, eller ska jag göra det imorgon när jag går upp istället? Bra fråga.. Dagens i-lands problem.. verkligen.. haha =)

Har fortfarande beslutsångest.. fan!
Vet i alla fall att jag ska gå från datorn nu!

God natt

Lista :S

Vem vill du vara med just nu: Tessan

Vem saknar du: Malin

Vem pratade du med senast: Eric      

Vem skulle du ta med dig till en öde ö: Jocke

Vem träffade du senast: Eric

Vem älskar du: Alla mina underbara

Vem fick du senaste sms: Mamma

Vem ringde dig senast: Mamma

Vem vill du festa med: Tessan

Vem vet mest om dig: Tessan/Maliss

Vem kysste du senast: Jocke

Vem sov du i samma säng som senast: Jocke

Vem vill du gå på en konsert tillsammans med: Beror på vilken

Vem vill du helst träffa utav alla i världen: Shit, svårt...

Vem är din bästa kompis: Har mer än en

Vem kramade du senast: Mamma

Vem var du på fest med senast: Tessan, Ellinor, Jocke & hans kompisar

Vem lagade du mat med senast: Mamma

Vem åt du på restaurang med senast: Haha räknas Mc´Donalds? =P

Vem har du köpt den dyraste presenten till: Jocke

Vem fick du en present av senast: Julklappar, från många ;)

Vem gjorde du senaste utflykten med: utflykt? :S

Vem tog du ett kort på senast: Philip

Vem tog din oskuld: Skit du i det

Vem gjorde dig glad senast: Jocke

Vem gjorde dig besviken senast: *censur* (den personen vet)

Vem gjorde dig arg senast: samma som ovan

Vem är den tråkigaste du vet: Haha, kan jag inte skriva här =P

Vem är den lataste du vet: ja du, finns många

Vem gjorde du bort dig för senast: Jocke

Vem fick du senaste e-mailet ifrån: Nattstad

Vem är skyldig dig pengar: Några stycken

Vem är du skyldig pengar: Ingen

Vem såg du på film tillsammans med senast: Jocke

Vem vet du mest om: Tessan

Vem lärde du känna senast: Frida

Vem dansade du med senast: Shit.. typ Tessan :S

Vem kan du berätta allt för: Tessan

Vem skulle du vilja ge en ros till: Mamma&Pappa

Vem av dina msn-kontakter pratar du mest med: Svårt att svara på, räknar inte direkt

Vem umgås du mest med: Tessan

Vem vill du åka utomlands med: Jocke

Vem bryr sig mest om dig: Familjen + killen

Vem bryr du dig mest om: Bryr mig mycket om många

Vem hatar du: Haha, det är väl 3 stycken kanske.. nämner inga namn

Vem mer än du sover oftast i din säng: Alltid Jocke

Vem sov i din säng senast: Jocke

Vem är den gladaste du vet: Eric

Vem har den bästa sångrösten: Kicki

Vem drömmer du oftast om: Mig själv, haha =P

Vem snodde du den här listan ifrån: Ida =)

5 januari

Shit, vad fan.. jag vill skriva "5 december" hela tiden, jag är nog lite efter =)
Tiden har ju trots allt gått så jäkla fort, man hinner inte med längre, men det är bra för då går det fortare till sommaren, om det nu blir någon sommar detta året.. håll tummarna =)
Ska bli så skönt, mamma&pappa ska ha deras husvagn på Öland, så när dom inte är där får jag åka dit när jag vill, underbart!

Kom en nyss iaf, var hos mamma och pappa innan, tjötade lite.. sedan träffade jag Eric, så åkte vi och köpte kaffe och satt och tjötade.. mycket trevligt =) Vi har bestämt att börja träna ihop snart iaf.. det ska bli skönt!

Nu tänkte jag pilla lite med min blogg och se om man kan få den snygg på något sätt, det ska väl alltid få, så jäkla svårt att välja snygga färger som passar ihop bara!
Men håll utkik så får ni se resultatet =)

4 januari

Det är tråkigt att bara behöva vila magen =/ men vad ska man göra?
Klockan är 05:27, kanske borde gå och lägga mig snart så att man orkar upp och tvätta imorn? sheet..

Förlåt, men tillåt mig att skratta, för du är skrattretande.. ganska så trög och väldigt patetisk emellanåt!
Inse någon gång, snälla... du gör bort dig!
Men som tur är, NI är på samma nivå =)


God natt!

3 januari

Jag är inte trött men funderar på att sova ändå haha.
Kollar på sex and the city, fick ju boxen med alla säsonger av älsklingen i julklapp =)

Vad händer i helgen? Lelle Eric vill komma hit och dricka och spela lite Guitar Hero 3.. för det äger! Men vi får väl se vad som händer, krogen med flickorna? Snart kommer man ju in vart man vill =)

2 januari

Det är verkligen skönt att vara hemma. Tog det lugnt igårkväll... var lite med Tessan, satt och tjötade skit i någon timme.. det var riktigt trevligt..

Jag måste bara säga att man verkligen märker vid sådana här tillfällen vilka som är äkta.. Tack Tessan, du har verkligen varit helt underbar, varit med mig på akuten, hälsat på mig på sjukhuset och skickat sms.
Och Jocke som har funnits för mig hela tiden, offrade din nyårsafton.. vad ska man säga? Det finns ingen mer underbar kille än dig.. inte på hela denna jord!
Mamma&pappa, älskar er!

Jocke, Maliss & Tessan, ni är äkta <3

1 januari 2008

Jocke och Danne stannade här till lite efter klockan 2, så nu sitter jag här ensam igen, BORING!

2008 ja, känns ingen skillnad, kommer väl ta ett tag att vänja sig vid att säga "2008".

Nu är klockan 02:45, om 3h och 15min kommer dom in med frukost.

Imorgon ska dom tan ya prover igen, JAG VILL ÅKA HEM! Har mitt infektionsvärde sjunkt får jag åka hem, annars får jag stanna =/
Jag har bara kommit på en enda bra sak med att ligga här idag och det är att jag slipper baksmällan imorgon!
Jag saknar Jocke redan =( Är inte van vid att sova helt ensam såhär.

02:50... måste försöka sova!
Jocke <3


06:30
- Vaknade när sköterskan kom in och kollade tempern, den hade sjunkt till 36,5. Hon frågade om jag ville ha frukost, men det var alldeles för tidigt för mig. Så jag somnade om =)

08:30 - Kommer en annan sköterska in och ska ta nya prover på mig (snart ser jag ut som en narkoman)
12:00 - får jag provsvaren, infektionsvärdet har sjunkt från 70-50. Så nu väntar jag bara på att läkaren ska komma och bedömma om jag får åka hem eller inte.
13.00 - Nu har jag fått i mig lite mat, potatis och lax.. chokladpudding till efterrätt. Det var faktiskt rätt gott! Men nu får fan läkaren ta och komma!
13:30 - Sköterskan kom in nu och sa att kirurgdoktorn hade någon patient på AVC och någon annan, sedan skulle hon komma till mig. Men sköterskan sa att jag nog får åka hem idag.
14:30 - Tessan kom nu och hälsade på mig, det är verkligen uppskattat, man märker vilka som är ens äkta kompisar!

14:50
- Jag och Tessan såg när ambulanshelikoptern lyfte, det såg riktigt häftigt ut på så nära håll =)
15:00 - Nu kom läkaren in och sa att jag får åka hem idag, wiihoooo! Ska ringa Jocke nu så han kan komma och hämta mig =)

image43
image44
image45


31 december -nyårsafton-

Vaknade ca 06:00 när sköterskan kom in och kollade droppet, var så trött att jag inte minns speciellt mycket. Hon sa iaf att eftersom jag inte fick äta något så kunde jag sova lite till.

Vid 8-tiden kom en annan sköterska in och tog nytt blodprov + temp. Jag somnade om.

9.30, vaknade jag igen av att läkaren kom in, klämde på min mage och sa att vi skulle avvakta med operation. Efter det tvingade jag mig själv att somna om igen, tills städkillen kom. Slockande fort efter att han städat.

Sedan kon sköterskan, infektionsvärdet hade sjunkt, vilket innebar att jag inte längre behövde ha något dropp.

Efter 46 timmar, klockan 12:30, fick jag börja dricka igen. Vatten och saft. Drack upp och somnade.
14:15 - fick jag mer att dricka, sedan sov jag till 16:15.
(Anledningen till att jag sovit så förbannat mycket är att man blev grymt deprimerad av att ligga där, dessutom ville man att tiden skulle gå och sedan så hade jag inte så mycket energi när jag inte ätit på såpass länge)

16:30 kom två sköterskor in, frågade hur det var och pratade lite.. och äntligen fick jag en TV =)
17:00 fick börja äta flytande, jag hade då fastat i 50 timmar. Jag fick soppa, efterrättssoppa och näringsdryck.. det tog 55 minuter att få i sig allt, fy fan vad mätt jag blev.

Precis när jag ätit färdigt kom mamma och pappa, då fick dom följa med mig ut.. hade inte rökt på 35 timmar. Sedan tjötade vi och satt och kolla lite tv. Mamma hade smugglat med sig lite chocklad åt mig också =)
Vid 20 tiden kom Jocke också =)

Nu är klockan 23:30. En jättesnäll sköterska var här nyss och frågade hur allt var och så frågade hon och Jocke ville sova här inatt. Sen så gav hon mig en smörgås och julmust =) Mumma!
Haha, jag antar att alla fyllisar är stressade inför tolvslaget, allt mste ju vara perfekt =P

Jag är glad att jag har min älskling som är här med mig, det är verkligen gulligt att han offrar sin nyårsafton för att vara här med mig. MYCKET kärlek till dig sötnos!

20 min
, kvar till 2008, ska skåla med julmust, haha! Men jag har iaf väldigt bra utsikt här, så man kommer att se alla fina raketer =)

23:50 - Jockes alla killkompisar kom och ville fira 12-slaget med oss. Tyckte det var jättesnällt. Inte ens mina egna kompisar gjorde någon sådan offring.


30 december

Ja, det var bara att pallra sig tillbaka 8.30 på morgonen och min Tessan följde med =)
Fick vänta ett bra tag, sen när jag kom in tog dom ett nytt infektionsprov, som visade att mitt infektionsvärde i kroppen hade stigit väldigt högt och dom misstänkte en blindtarmsinflamation.
Resultat = blir inlagd!
Maliss, Tessan och pappa kom in och höll mig sällskap, ca 2,5 timmar senare får jag mitt rum uppe på gyn-avdelningen, eftersom det inte fanns plats någon annanstans.
Det var bara till att göra det så bekvämt som möjligt, Maliss och pappa hade varit och köpt tidningar åt mig så jag skulle ha lite och göra. 15:15 så åker dom alla tre..

Efter det var det mesta en enda stor pina. Där var jag ensam i ett jävla rum med min nya "kompis", droppstället Hugo =)
Läkaren kom in vid 16 tiden någon gång, klämde lite på min mage och sa att det ännu inte var något operationsfall, istället skulle vi vänta till morgondagen och se.

Vid 17 tiden kom min räddning för kvällen, Joakim my Mr.Love. Vi pratade, kollade film... sötnosen somnade lite, men vaknade när sköterskan kom in och skulle byta dropp.
Han gick dock vid 23-tiden, ändå en timme senare än planerat. Han är BÄST!

Efter det pratade jag med syrran, sedan fick sköterskan komma in och byta mitt dropp igen, det gjorde ont i armen av sockret.
00:30 Ja, sedan försökte jag sova, bokstavligen grät jag mig till sömns.

Vid detta laget hade jag inte:

- ätit på 34 timmar
- rökt på 15 timmar



29 december KVÄLL

Ja då fick man gå från jobbet tidigare och åka upp till akuten IGEN, dom på sjukvårdsupplysningen trodde att det kunde vara blindtarmen..
Väl uppe fick jag träffa en gynekolog, som konstaterade att det inte var något i de "nedre regionerna", så hon skickade mig vidare till en kirurg.. mjaa, han sa väl inte speciellt mycket.. inte om vad det kunde vara eller något.. Utan han bad att jag skulle komma tillbaka på söndagsmorgonen och vara fastande...

Tack min underbara Tessan för att du följde med mig =)

RSS 2.0