21 september

Herregud vilket jäkla tjat det var om valet.. vart man än kollar står det om valet.
"ta bort mig om du har röstat på SD" bla bla bla.

Alltså man behöver inte alltid hålla med om allting.. men nu har alliansen vunnit och vad fan ska man göra åt saken? Det är ju så svenska folket har röstat, det är bara att finna sig i det.
Samma sak med fackeltåg mot SD, man behöver inte hålla med om deras åsikter, men fortfarande så har svenskafolket röstat in dom i riksdagen, antagligen för att det finns en efterfrågan på deras politik.

Man ser vuxna människor som sitter och smutskastar varandra för att dom enligt deras åsikter "har röstat fel", det går så långt att dom går till personangrepp och blandar in saker som inte har ett skit med politik att göra.

Och ärligt talat, vad är det med folk som inte kan acceptera att andra inte tycker likadant som dom? Dom är så fruktansvärt inrutade på det dom själva tycker att allt annat plötsligt blir "fel". Det blir för dom att deras åsikter/tankar/känslor alltid är det enda rätta.
Och vem är det egentligen som bestämmer vad som är rätt eller fel?

Detta gäller iofs inte bara det här med valet, utan överhuvudtaget. Det finns så många som vill tro att dom är så mycket mer än alla andra och så länge folk inte håller med dom, eller dom kan omvända folk till att tycka som dom, så är dom inget värda!

Postat av: Anonym

Touché!

2010-09-22 @ 00:26:53

Vad har du på hjärtat?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0