25 februari

Tänkte väl mest bara slänga ihop ett kort inlägg om att det inte händer så mycket intressant i mitt liv dom närmsta dagarna.. hela veckan har bestått utav jobb och nu har jag endast 4 dagar kvar.. heela helgen kommer jag i princip bo på jobbet, bara hem och sova emellan.

Men men, ska bli skönt att vara ledig sen efter 9 dagars arbete :)

Igår däremot gjorde vi något roligt.. äntligen var vi såpass friska att vi skulle åka och hälsa på Lina, Tidan och deras lille söte Benjamin! Gud, han var verkligen underbart söt! Mycket trevligt iaf.

Nu slutar jag om en stund, måste storhandla och massa idag.. ikväll tänker jag bara ligga i soffan och ta det lugnt, försöka få bort värken ur nacken.

21 februari

God kvällens på er!

Har varit en upptagen dag idag. Ja, morgonrutinerna kan ni nog vid detta laget.
Ringde även naprapaten pga att jag har haft så ont i mina axlar och min nacke. Så jag fick en tid redan idag, var bara att göra sig klar och åka.
Mycket riktigt så var mina muskler otroligt spända och det pga av att jag låg i en vecka när jag var sjuk antagligen. Och det var nog första gången det var obehagligt att ligga när med sugpropparna.. för det började värka på en punkt i huvudet, vilket tydligen var bihålorna.
Men jag känner mig verkligen mycket mer avslappnad nu och har inte alls lika ont. Får se om jag skulle tillbaka en gång till denna vecka, annars skulle jag gå och simma sa han :)
Han sa även att denna behandligen kommer skynda på förkylningen ur kroppen, ett extra plus för det!

Resten av dagen bestod av jobb och jobb.
Har nu hunnit äta lite och ska fixa tvätten, ikväll blir det nog sängen tidigt, man är verkligen helt slut efter dom behandlingarna, men dom tar ju lika mycket på kroppen som ett träningspass, så det är väl inte konstigt.

I morgon, ja då är det jobb heeela dagen igen =)

20 februari

God söndagskväll :)

Har haft en lugn och jätte skön helg verkligen.
Fick oväntat besök igår, Kicki ringde och frågade om hon och Ella fick kika förbi på lite kaffe och självklart fick dom det. Lite hembakta bullar fick dom också och saft för Ellas del såklart :)
Ozzy var så snäll och försiktig när han hälsade på henne, han gillar sannerligen barn. Och när Jim & Ozzy hade gått ut så gick Ella runt i lägenheten och letade efter dom, hon ville till och med gå ut och leta reda på dom.. hon är allt bra söt :)

Blev sedan en sväng till knalleland för min och Jims del och äntligen hittade jag en svart bikiniunderdel! =)

På kvällen blev det varm smörgåstårta, besök av Emma & Elias, maaaassa tjöt och guitar hero! En väldigt trevlig kväll.

Idag fick jag för mig att jag skulle färga håret, så var och köpte färg och åkte till mammsen. Jim och Ozzy kom också upp. Blev jätte fint, så nu behöver jag inte tänka på det på någon måndag igen :)
Mamma ska sticka ett mobilfodral till mig i rosa, på min begäran. Det gör hon så gärna så.. kan ju inte gå runt med mobilen i en vante hela tiden hahaha =)
När vi var klara blev det en långpromenad med mina pojkar.

Nu blir det film och mys. Ladda inför MASSOR av jobb hela veckan =)

19 februari

Vad skönt med en ledig helg :)

Min förkyldning går fortfarande lite upp och ner, ganska jobbigt faktiskt. Ena dagen känner jag mig okej, nästa dag fryser jag och känner mig sjuk igen. Hmm

Igår jobbade jag långpass, var ute en långis med Ozzy och grejade, sedan var jag klar så tidigt så jag tog mig även en promenad till jobbet. Riktigt skönt!

Idag blir det mestadels lugnt, Ozzy ska ju ha sitt.. sedan ska vi en sväng till knalleland och kika, behöver ju fortfarande ha lite grejer.
Ikväll skulle Emma & Elias komma hit, så då blir det lite spel och mat. Funderar på att göra fylld barkis eller varm smörgåstårta, får se lite =)

Men först nu så MÅSTE jag verkligen ta och städa lägenheten, Jim är och tränar så jag får väl ta Ozzy till hjälp =)

17 februari

Idag är en speciell dag.. det är min Kickis födelsedag <3
hoppas att din dag bli underbar!



Känner mig ganska överkörd idag, men det kan bero på att min dag igår var mindre bra kanske.
Dags för jobb om en timme, måste bara säga igen att det är SÅ skönt att vara tillbaka, jag blir så rastlös av att gå hemma.

På tal om det så saknar jag träningen sjukt mycket nu, man känner lycka efter att man har tränat. Man känner sig stark, pigg och glad. Såfort vi kommit hem från Lanzarote kör jag på stenhårt igen!
Har funderat på att skaffa mig ett löpband hit hem, det hade varit perfekt att ha när det är snö och is ute och dessutom kan man ju köra 2 gånger per dag då. Jaa, det är något att fundera på!

Nu ska jag få i mig lite mat, gå ut med Ozzy igen och sedan bege mig mot jobbet.

16 februari

God morgon, idag är man uppe med tuppen. Var riktigt längsedan jag var uppe såhär tidigt, eller ja iaf 1,5 vecka sedan.
Idag är det back to reality, det ska bli riktigt skönt. Börjar bli fruktansvärt rastlös över att gå hemma.
Först blir det APT och sedan jobb.

Igår fyllde Jims morfar år, så vi var där och firade honom. Mycket trevligt var det. Blev mycket hundsnack eftersom Emma ska köpa sig en hund också och vi ger henne alla tips och råd vi kan. Jim pratade även med Anders igår, som i sin tur pratade med en på klubben, så henne ska Emma få lite hjälp av också. Hon kan ju rasen =) Ska bli skoj när hon köper sen!

Innan vi var på kalaset var vi en sväng i knalleland och kikade, ÄNTLIGEN hittade jag ett par solglasögon, dom hade fått in en massa på H&M nu, har ju letat som en idiot innan. Mina gick sönder när vi var på Teneriffa.
Har förgäves försökt hitta nya flipflop också, ni kan ju kanske själva räkna ut hur det gick =P
Även en ny bikiniunderdel har jag försökt hitta, beställde en ny överdel, men det fanns bara boxer till den och jag vill ha med vanlig knytning i sidorna. Jaa, vilka I-lands problem alltså! Haha

Min bebbo är la söt, han kom hem med en bukett fina rosor igår också, sweet =)

Ne nu ska jag gå ut med Ozzy och fixa lite.

15 februari

Idag är jag på benen igen, whoho! Har ju varit mer eller mindre sängliggandes sen i onsdags. Men i morse när jag gick upp kände jag mig mycket bättre, kan nog tacka hostmedecinen jag fick utskriven igår. Mådde faktiskt bättre redan igår efter att jag hade tagit den.
Så snart jag jag ut på en promenad med Ozzy.. har bara varit ute och gått en gång på en vecka, fyy har ju verkligen inte kunnat. Tur att jag har en underbar älskling som har varit snäll och tagit allt med Ozzy.

Igår hade vi en sjukt underbar kväll. Fick åka upp till mamma&pappa en stund igår, när jag kom hem hade han lagat jätte god mat, det var tända ljus precis överallt i hela lägenheten och mysig musik hade han fixat. På bordet låg en ros och ett gulligt kort.
När jag kommer in i vardagsrummet så står det jordgubbar och grädde på bordet. Ni kan ju gissa om vi hade en mysig kväll.. sedan fick jag både rygg och fotmassade och det fick även Jim.
Ingen Tv, ingen dator.. bara vi och musiken! Det var helt underbart!
Tack älskling, du är bäst!


Bilden blev inge vidare, egentligen var det mörkt med bara tända ljus, men blixten förstörde lite =(






14 februari

Alla hjärtans dag!
Man älskar sina nära lika mycket varje dag året om!
Idag är en dag då man visar sina nära extra mycket vad dom betyder.


For you my darling:
Vi träffades för 2 år och 5 månader sen, men jag minns det fortfarande som igår. När jag inte är med dig så saknar jag dig tokigt mycket och jag får det där pirret i magen när jag tänker på dig.
Jag älskar dig och uppskattar dig, just för att du är du. Du är unik och har en så fantastiskt fin personlighet. Genomsnäll och omtänksam. Den sista som skulle vilja någon illa.

Sätter du behandlar mig på är något nytt för mig, aldrig har någon behandlat mig som om jag vore det mest värdefulla som finns. Jag mår bra när jag är med dig.. och ännu bättre när du drar mig tättintill.

Vi har gått igenom mycket tillsammans och jag vet att vi klarar allt tillsammans.
Du är min bästa vän och min kärlek.
Framtiden är vår.
Jag älskar dig.. då, nu och föralltid!




Min kära familj, det finns inget viktigare än ni. Ni ligger mig så varmt om hjärtat och jag är så glad över den otroligt underbara familj jag har!

13 februari

God kväll! =)
Igår blev det lugnt, massa vila. Älskling lagade god mat åt mig!
Jessica kom förbi en sväng och ville låna lite party kläder och hon hittade allt lite. Jim drog på spelkväll med grabbarna och jag åkte upp till mamma&pappa så fick jag lite mer mat.
Somnade dock på deras soffa kl 9 och sov en liten stund. Körde ner fyllisarna Jessica och Turbo till stan. Sen hem och deckade gott i sängen.

Och så himla tråkigt.. Tidan hade ringt till Jim igår och frågat om vi ville komma och hälsa på dom och bebis idag. Men vi vill ju absolut inte smitta, så vi får ta det när vi är friska sen istället. Fick ju ett mms när han föddes och han var otroligt söt iaf.


I morgon är det alla hjärtans dag <3

12 februari

Fortfarande sjuk! Blää skulle egentligen jobbat idag men fick ringa igår och säga att det inte gick.
Känner mig ändå bättre idag faktiskt, skönt det.. men är mör i kroppen, hostar och sådär. Kan i allafall stå på benen till skillnad från igår.
Vaknade med en massa röda utslag i morse, tydligen är det en biverkning av medecinen. Såg inte alls trevligt ut.

Blir väl fortsatt vila resten av dagen, kurera mig så mycket som möjligt.
Igår var älsklingen söt och kom hem med mat eftersom jag varken kunde laga mat eller hade någon aptit eller hungerkänslor alls. Men gott var det. Han hade även köpt med sin blåbärssoppa och kamomillte.. söt han är =) Tur att man har någon som tar hand om en när man är sjuk.

Fortfarande så är jag ändå glad att det kom nu några veckor innan vi åker, det går ju alltid att se något positivt i allt elände.

En sak måste jag däremot säga, jag kommer nog aldrig mer använda hostmedecin.. för honung fungerar fasen så mycket bättre!


J*vla förkyldning!

Jag är redan trött på skiten, vill bara att den ska försvinna ur min kropp.

Här hemma är det uppladdat med alvedon, hostmedecin, halstabletter, te, honung, nässpray och blåbärssoppa. Då kanske ni förstår ungefär hur jag mår?

Imorse var det ganska skapligt, men nu framåt kvällen är det värre. Mitt bröst sprängs nästan varje gång jag hostar, samtidigt som det river i halsen.. rinner ur min näsa och är helt tjockt när jag försöker andas!
Jag vet att jag är positiv. Det värsta är att jag inte heller känner någon smak och vet att jag kommer må ännu sämre i morgon. SKIT! Och som om inte det vore nog så är hela min kropp uppsvälld.

Jag är inte riktigt frisk.. men det kanske ni redan visste? =P
Nu ska jag försöka sitta, stå, ligga.. se vilket av det som fungerar.

Kanske hörs i morgon om jag känner mig lite mer positiv då.

10 februari

Efter att jag hade skrivit i tisdags kom Jim hem från jobbet och mådde inge vidare, febern bara steg på honom. Stackarn.
Dagen efter när vi vaknade hade jag också fått någon skit, hade så jäkla ont i hela bröstkorgen, kändes som om den skulle sprängas både när jag andades och hostade.

Vi var dock tvugna att åka ut och köpa mat och sånt till Ozzy, var otroligt skönt att få komma ut lite och mamma var snäll och åkte med mig.
Blev sämre framåt kvällen, kunde varken sitta eller ligga. Idag känns det bättre, men har blivit dunderförkyld.. hostar, snorar och har ont i varenda kroppsdel.
Är dock väldigt glad att det bryter ut ordentligt så kanske man blir av med all skit sen.. och så är jag frisk tills vi åker iaf =)

Tyckte dock lite synd om Ozzy igår, han fick inte så mycket som han brukar.. men blev lite pinnkastning här nere på fotbollsplanen och efter det var han trött!

Nu ska jag vila, vila vila =)

8 februari

Nu har det gått några dagar sedan jag skrev igen, har varken haft tid eller orkat.

Förra veckan var det mycket förberedelser inför pappas kalas/fest.
Anders var även här och hälsade på oss, drack lite kaffe och pratade hundar såklart. Ozzy blev överlycklig när han kom och Anders gillar verkligen Ozzy starkt. Han tycker det är bra med en hund som kan vara så lugn, men som man ändå kan få upp när man vill.
Ozzy skulle även visa hela tiden att han inte ville något illa, slickade sig runt munnen, slickade på Anders. Mycket bra ;)

Lördagen blev helt klart TOPPEN lyckad!
Grabbarna överraskade pappa hemma och tog med honom och körde gokart, sedan var dom en sväng på bishop och tog en öl. Dom hade haft riktigt roligt!
När dom kom tillbaka stod alla i hallen, redo att överraska med fest. Ja vad ska jag säga.. sedan var hela kvällen så jäkla rolig.. mat, lite gott och dricka. Vi körde även en musiktävling. Emma var snäll och körde hem oss och hon hade även hämtat upp Ozzy på sjöbo innan. Gulligt.. var hemma vid 2:30 och stenslocknade.

Idag har jag äntligen varit på vårdcentralen och fått en ordentlig utredning eller vad man ska kalla det.. bytte ju vårdcentral igår och dom var fan så mycket bättre här.
Har ju haft ont i hela kroppen ett tag, spänningshuvudvärk, spänningar i ryggen, ont i knäna och igår fick jag även ont i muskeln som går mellan bröstet och armhålan + tryck över bröstet.
Så dom tog prover, men dom visade ingenting.. så han trodde att det kunde vara en infektion som är på väg ur kroppen och även att min kropp reagerar på väderomslag.
Så nu har jag fått lite medecin jag ska äta en vecka, så får vi se om det är bättre efter =)

Nu är jag iaf ledig resten av veckan, så får se om det händer något roligt.. träningen får ligga på hyllan tills jag är helt bra!

3 februari

Har verkligen inte hunnit skriva på några dagar, har firat pappa och fixat en massa inför överraskningsfesten på lördag. Sen har jag haft en jäkla spänningshuvudvärk..

Jaja, nu är allt nästan fixat iaf =)

Vi fick ju även boka om vår resa, då alla var inställda till 29/4 till Egypten.
Så vi bestämde oss för Lanzarote, Playa Blanca.. ska vara väldigt fint där. Kommer även att bo på ett bungalow hotell.





RSS 2.0