Hos Kicki =)

Nu är Jenny hos Kicki. Kicki ska gå ner i tvättstugan och Jenny ska fixa ny bra musik. Kicki & Jenny har precis ätit jätte god frukost julskinka flingor och smoooo något var det ja.

Jenny älskar Kicki

och

Kicki älskar Jenny ;)

22 december

Har gått och blivit sjuk. Kände mig inte så bra på jobbet igår. hade fruktansvärt ont i halsen. Senare på kvällen tog jag tempen som visade att JAG hade FEBER. JAG?! trodde den gick fel.. har inte haft feber på 10 år eller något.
Jag fick iaf snällt stanna hemma från jobbet idag för att vila och bli frisk. BLÄ! Hatar att vara hemma.

Älskling kom hem med te och honung innan som jag måste dricka. Han är allt bra söt :)

20 december

Jag har kommit på hur många gånger jag lovar att skriva, men aldrig gör det. Jag är URKASS på att skriva blogg. Förvisso händer det väl mycket spännande i mitt liv.. men inte alltid man hinner eller har lust till att skriva.

Idag kände jag för att skriva av mig lite.. dels för att det är skönt och dels för att jag inte har ett skit att göra ;)

Ozzy har blivit dålig igen, "benhinneinflamation".. växtvärk för den som inte förstår. Trodde inte att man behövde behandla växtvärk. Men det ska man tydligen. Fick åka till veterinären igår, då han knappt kunde stå på sina ben. 2000 fattigare. TACKAR MAN FÖR! Men huvudsaken är att mammas bebis blir bra :) Han fick smärtstillande.. och i morgon ska vi tillbaka och röngta honom.. får hoppas att det går bra. Dom skulle behålla honom där över dagen iaf.
Och vi som ville gå ut och busa med honom i snön!

Snart är det jul.. men trots att det är vitt överallt har jag inte den minsta julkänsla. Konstigt. Men jag längtar ändå. Det är så underbart när hela familjen är samlad. Helen med familj kommer även på julafton, vilket är ett STORT plus :)
Men nu är det ju 3 familjer.. min, jims och så jag, Jim och Ozzy. Så det blir lite flängande.. men det gör verkligen ingenting alls :)
Skönt att man har varit klar med julklapparna så länge iaf.

Ne.. detta kan bli hur långt som helst. Får försöka skriva lite oftare.

Men en sak är VÄLDIGT viktig. Och det är att jag har världens underbaraste kille.. verkligen!

GÅ MED

Gå in, bli medlem och samla poäng.. sedan får du presentkort på t.ex H&M och Kicks.

http://www.gratismakeup.se/Register.asp?r=230155

13 december

Lucia idag. Har faktiskt inte ens kollat.. känns inte alls som lucia.

Snart är denna helgen slut. Jobb igen..

Var ute i skogen i lördags och tränade "sök" med Ozzy. Var med en kille som tävlar sök med sin Rottis. Var faktiskt skoj att göra det "på riktigt". Ozzy var dessutom riktigt duktig och gick precis i fotspåren. Så det ska vi fortsätta att göra med honom. Och jäklar vad trött han var efter.

Sitter och väntar på KickiLiiten som verkar har försvunnit?! Var ett jävla tag sen nu hon sa att hon bara skulle duscha.. men blir jag förvånad? haha nej inte speciellt...

Inte långt kvar tills julafton nu heller.. och jag är nästan klar med alla klapparna! Härligt må jag säga :)

4 december

Varit ledig både igår och idag, innan jag ska jobba hela helgen. Men ibland får man inte vara helt ledig, mycket måsten. Dagen igår var i alla fall mysig.

Var först ute och gick en sväng med Jessica och alla hundarna.. sen hem och lämna Ozzy och så begav jag mig ut till Frida och hälsade på, var alldeles för längesen! Fikade och tjötade massa skit tills det var dags för mig att åka hem. Vågade inte åka försent, för den vägen dit ut är inte den bästa och det var kallt och halt som attans.

Sedan åkte jag och älskling och handlade lite till Tacosen. Så det blev tacos och sedan mys till en bra film.. minns dock inte vad den hette, men Brad Pitt var med ;)

Idag har jag och Jessica varit ute och gått igen, dock utan hundarna, kände att det var lite väl för Ozzy.. så vi gick 7,5 km :)
Sen har jag pratat lite med mamma och städat hela lägenheten.. håller på att tvätta nu också! Fy fan vad mycket tvätt det blir =/ Och jääävlar var hundhår det ligger precis överallt!

Käka och fixa sig lite nu, sen kommer Jim och hämtar mig för hans bil är klar, så den måste hämtas :)
Senare kommer Emma hit och hälsar på.. myycket trevligt. Saknar den lilla sötnosen ;D

2 december

inte långt kvar till jul nu =)

Detta med blogg är inte speciellt roligt längre. Men jag får väl uppdatera om läget lite.

Jim fyllde 25 den 20 november. Då blev det massa mys och käk på Geroges. Hur gott som helst. På lördagen hade han fest.. mycket folk och det var vääääldigt trevligt. Lägger väl ut dom korten på facebook =)

Sen har jag även blivit moster igen.. till en liten William. Sötaste bebisen, helt klart!

Vad har jag gjort mer?! tränat en massa med Ozzy, lekt med Kicki..

Träningen är väl det som tar upp mest tid just nu. Träning för min del och träning med Ozzy. Han är så himla duktig!


RSS 2.0