28 januari

God mooorning. Nästan.

Har dessvärre varit vaken i ett antal timmar. Varit ute och shoppat lite med mamma, hittade nödvändiga saker, fast det var mest mamma som köpte :)

Har fått i mig lite mat, älsklingen kommer och hämtar mig strax och så ska vi ta en sväng i knalleland, MÅSTE ha skor asså! Sedan får vi se vad vi hittar mer, ska köpa en present åt pappa..


Ikväll det det bara jooobb,jobb, jooooobb =/ TRÅK!
ne nu måste jag skynda.

MEN

Herregud, fick världens kommentar angående mitt inlägg den 25 januari.

För det första är inte JAG omogen, utan DU.. du som inte vågar stå för vem du är, utan kommenterar anonymt. Är det moget? Stå för vad du tycker istället.

För det andra har jag aldrig sagt att dom som bloggar inte har något liv, isf har du tolkat fel.. jag bloggar ju liksom själv! HALLÅ! Folk får skriva blogg HUR MYCKET DOM VILL! I don´t care. Jag sa bara att jag hade varit dålig på att uppdatera för att jag har ett liv, alltså att jag har varit upptagen med annat.

Dessutom får folk skriva precis vad dom vill i sina bloggar, vilket även gäller mig. Så fortsätt låta mig skriva vad jag vill. Och sluta ta åt dig så mkt ;)

Och varför skulle jag vara missnöjd med mitt liv när jag har allt jag vill ha?!

27 januari

Tiden går, livet går.. fan ibland önskar man bara att tiden stod still. Fast dock vill jag ha sommar NU!

Träningen har kört igång lite mer på allvar, på riktigt. Köpte mig ett halvårskort nu. och det ska ta mej fan utnyttjas till max, Nu är det hårdträning som gäller. Håll tummarna för det ;)

Annars är det bara jobb och allt det där vanliga som händer just nu. Planera flytten lite, mycket som ska fixas innan. Men det är ett tag kvar, tacka gudarna för det. Inte lätt att hitta allt man ska och vill ha. Men det ska nog ordna sig. Hoppas på en sväng till Gekås nu i februari också.

Igår var jag ute hos min Kicki en sväng, var trevligt.. som vanligt =) Tjöta lite skit och sådär.
Idag har jag inte hunnit med mkt mer än att jobba. Fick lön idag, det är alltid lika skönt. Så i morgon ska jag och mamma åka och köpa lite nödvändiga saker tänkte vi =)
Måste faktiskt köpa mig ett par nya skor också.. sedan är det en massa presenter som måste handlas. Pappa fyller år på söndag.. =D

Nu ska jag lägga mig i sängen och glo film eller ngt.

25 januari

aah fan vad dålig jag har varit på att uppdatera, men det är bara att konstatera.. jag har faktiskt ett liv, till skillnad från andra kanske ;) woohoo..
Orkar inte heller skriva hela mitt liv just nu, som andra också gör. Utan LITE privatliv, tack.

Har hänt ganska mycket det senaste, men mest har jag umgåtts med min älskade Kicki, min aaaallra bästa kompis. Finns ingen som du. Och vi har haft roligt, trots att vi inte gjort så mkt. Det är skönt att kunna slappna av och prata om precis vad som helst med dig. <3

Sedan så jag har självklart varit med min älskling.. och oavsett vad vi säger så är han världens bästa pojkvänn. Finns ingen som honom. Mer stöttande, förstående, underbar, omtänksam och snäll kille kommer ni aldrig att hitta. Så ni kan lika gärna ge upp för jag delar inte med mig! Suckers..

Hela denna helgen har bestått av jobb, vilket är lika bra.. för man har ju knappt ett ruttet öre.. och vad gör man då? JO. man internetshoppar.. tacka gode gud för det =P haha..
och på helgerna när man får jobba hela dagen, så passar man på att umgås med sina älskade på kvällen. Ja.. jag var med Kicki igår, sedan nanade jag hos älsklingen.


nu vill jag hem!

19 januari

Helgen har gått otroligt fort.

I lördags var jag lite med baby, sen åkte familjen till Gbg för att hälsa på Systeryster med familj. Var jätte trevligt, käkade lite, kikade på tv.. och sedan fick jag prova deras Wii.. var hur roligt som helst, så nu har jag bestämt mig för att köpa ett jag också =D Ska dock försöka att inte slå kontrollen i bordet ngt mera =(
Sedan på natten fick jag köra en tur och hämta baby som hade varit ute.. sen kunde jag inte somna om, tror jag somnade vid halv 5 och vaknade vid 7 tiden igen =/

I söndags tog vi en sväng till knalleland och kikade saker, så nu har vi hittat lite.. eller en hel del saker vi ska köpa när vi flyttar sen.. får ta lite i taget, men det viktigaste köper vi först =)

Idag har jag snackat med han som har lägenheten och vi kanske kan ta den tidigare =D

ne time for work =/

17 januari - 4 månader

Tiden går fooort. Tänk att jag och älsklingen redan har varit ihop i 4 månader, det är helt sjukt! Jag har aldrig i mitt liv känt så här innan. Aldrig haft någon som är så mysig och gullig. Det bästa är när man får komplimanger och sånt där helt oväntat.. det är man inte van vid! Sjukt underbart.
Kan man älska någon mer? =D



Jag släpper dig aldrig. Soul mates baby <3

hahaha

Älsklingen ringde precis, så satt vi och snackade lite. haha och så sa han att han ska ta med sig sin dator till den nya lägenheten. Fast än att jag tycker den är ful.
Och helt plötsligt säger han:

- Kan man använda skärmen till något annat, för jag vill ha tv i badrummet.

hahaha, jag som tyckte att jag var trög. Men att tro att man kan använda en datorskärm som TV, det är TRÖGARE!

det värsta.. är han att precis sa "men man kan ju det"

15 januari

Jag var sjukt depp igår! FY FASEN vad jobbigt det är när det blir så =/

Somnade ganska sent inatt, kunde inte ens sova. vad är det som händer =S Det resulterade iaf i att jag vaknade sent idag, vilket har förstört större delen av dagen och snart är det dags att bege sig till jobbet. Jaja, får hoppas tiden går fort.
Det är en sån där "sängliggar" dag idag. Man känner inte ens för att kliva upp, även om det är fint väder ute.

Ja, men jag får väl kämpa mig igenom denna dag också =/

I helgen händer absolut ingenting heller, alla ska bort eller göra ngt. Så det blir att lilla Jenny får sitta hemma med mamma och pappa.. aja det får gå. Är ju bara 2 dagar =D haha.. Får väl träna hela dagen och sola kanske =P
Fixa lite bra filmer.. jaafan det ska jag göra.

Ne nu ska jag fortsätta med att göra ingenting.

Heipa!

14 januari

Ja, då var det klart.. idag fick vi svaret!
Det jag har skrivit om innan, men inte ville säga ngt förrän det var HELT säkert.

Den 1 april 2009 blir jag sambo med min älskling!

Vi har hittat en så jäkla fin lägenhet, en 3a. Helt perfekt. Nu känns allt på riktigt, det känns bra. Och vi är sååå himla glada! Vi blev kära i den lägenheten när vi såg den. Bättre kan det inte bli!

12 januari

Jobb.. händer inget roligt alls i mitt liv just nu. Känns som om jag bara jobbar och sitter hemma. Men fan vad härligt det är att vara hemma. Gosa ner sig i sängen och inte göra ett skit.

Det gick iaf bra idag, nu hoppas vi bara på att resten ska gå bra också. Håll tummarna stenhårt!

Skulle lekt med Kicki.. aah vi skulle tränat, men min älskade vän är lite lat, så hon föreslog Max istället, men icke. Haha.. blev att vi satt hemma istället, var och en hos sig. Men fan palla ta sig ut i detta ovädret egentligen =/ Men jag saknar ju!
Jaja, vi har ju hela livet på oss att ses =D

Nu ska jag gooosa och kolla på Djävulen bär prada.. I morgon måste jag gå upp tidigt, för jag ska till tandläkis.. klockan 07:15, vad f-n är det för tid då? Kommer ju knappt vara vaken =P

Måste bara erkänna att mina och Kickis konversationer på msn är givade.. den ena skriver typ "blää" och den andra "jaa"... haha!

- Kicki || 100%party sa: blää
Jenny - Jim <3 sa: jaa

Roligare än så blev det inte =)

11 januari

Nu var helgen slut igen, fya då!

Igår blev det träning igen, dags att dra igång ordentligt nu asså. Blir att träna i morgon igen.
Helgen har i övrigt varit rätt lugn. Inte hänt allt för mycket.

Skulle vara lite smart innan och lösa korsord, det slutade med att jag blev sur och sket i det istället =P haha.

I morgon, klockan 2.. då jävlar gör vi ett nytt försök och hoppas på bättre tur denna gången! =)

Kollar på 5an, det där om trollkarlen.. sketa bra ju! Haha jag har alltid velat veta hur sånt där går till.. nu kanske man har en ny karriär att satsa på? haha..

god natt

8 januari

Nu har jag varit dålig på att skriva i några dagar, men jag har haft mycket att göra =)

I måndags blev det lite utgång med Jim och co. Var en sväng på X&Y men stannade inte så länge. Hade en trevlig kväll iaf.
I tisdags drog jag och älsklingen till Ikea och kikade lite, hur myyysigt som helst att bara gå där och kolla.. tur att vi har samma smak också =)
På kvällen blev det bara mys.

Igår var jag med Kicki, dampade som vanligt, men jävlar.. vi har alltid så roligt! Trots att Kicki fällde mig så att jag trillade pladask, men okej.. vi är väl fortfarande kompisar ändå ;)

Idag blir det jobb, händer inte så mycket mer.. sitter och kikar runt på internet, kan inte säga efter vad ;) För det är en hemlis som bara några få vet om.. och det är lika bra att det förblir så ett tag till.

I morgon ska jag jobba långpass, så då hinner jag inte med speciellt mycket heller, dock ska jag faktiskt träna på morgonen innan jag börjar jobba. Och det ska verkligen bli underbart. Kör på lördag också! Snart är mitt 10-kort slut och då blir det till att köpa ett årskort.

Nästa vecka har dom som där "prova-på" vecka på friskis.. någon som har lust att hänga på? =)

4 januari

Fifan, idag är jag inte pigg, inte på hugget och inte på bra humör.
Är super trött och har varit hela dagen.. längtar bara hem till sängen och till min älskling.

Igår var jag med Kicki på kvällen, latjade runt lite. Hon hittade självfallet det hon letade efter, men inte jag, ger upp snart =P haha.. och förresten borde kicki uppdatera sin blogg lite oftare =D

Nu får jag väl fortsätta att tråka, slutar om 2 timmar, ngt att hurra över?

Är ledig i 3 dagar sen, det ska iaf bli sååå jälva skönt. Bara sova och hitta på roliga saker. haha

3 januari

Igår blev en enda mysdag. Vaknade och var hos älsklingen, helt underbart. När han kom hem åkte vi upp till mamma&pappa, hämtade lite saker och sånt. Sedan hem till hans mamma och käkade, massa mys.
Sedan hyrde vi film "The love guru" så jävla rolig. Och massa underbart mys hela tiden, älskling masserade mig och kliade mig.

Sedan när vi skulle nana sjöng han för mig och höll om mig, det är så man somnar gott. Kan det bli mer underbart? Man bara ligger där, så lycklig. det går inte att beskriva.
"Vi är som bitar i ett pussel
Inte lätt att hitta rätt
När vi ligger där känns allt så bra
Å vi släpper aldrig varandra"

Lite av det han sjöng =D hehe.. massa söt min baby är.


Idag är det jobb, jobb, jobb.. ända tills 20:15 ikväll. Blää och jag som vill ligga och mysa =/ Men jag hoppas på att få vara med min Kicki lite ikväll, då blir jag glad!


2 januari

Känns ganska konstigt att skriva "Januari" haha..

Nyårsafton..
Först var vi 4 tjejer som satt här hemma hos Jim och spelade lite spel, drack osv. Det var väldigt trevligt. Sedan drog vi vidare på en annan fest här uppe på Sjöbo där man träffade lite kändisar. På tolvslaget var hela festen utomhus, det är väl så det ska vara? Och jag har hört att man ska pussa ngn, så jag fick pussa min Kicki =D

Sedan blev vi kvar där tills ca 02:30 eller ngt då vi började dra hos hem till Jim för att nana, dock försvann Kicki lika fort och kom hem ngn timme senare!

Igår spenderade vi dagen mestadels i sängen, Kicki vaknade först och gick och hämta melon.. sedan hämtade vi Kex och massa, och det blev picknick i Jims säng. Men sedan blev vi hungriga och ringde hemkörning =D slöade heeela dagen, så härligt. På kvällen skulle Kicki köra hem en kompis, så efter det drog vi till donken, drack kaffe och åt muffins.. fast vi lekte nog mest med dom =P Mycket skratt med min babe iaf, me like =D

Idag blir det nog mest lugnt också, känns som om jag ska hosta upp mina lungor snart =/ Ta en dusch och så nu iaf.

RSS 2.0