28 september

Hallå!

Nu har jag varit så där dålig på att skriva igen, fy mig.
Men inte roligt att skriva när det inte händer speciellt mycket heller. Är ju mest jobb och sånt där nu!


Helgen har iaf varit väldigt trevlig.

Igår kom systeryster med familj så vi gick runt lite på höstmarknaden och kikade, sedan åkte vi till knalleland och käkade. Sedan blev det att kolla när honey spelade match, dock kom vi precis när han hade blivit skadad, så man fick ju inte se honom spela =/ Men vann gjorde dom iaf. gött det.
Sedan blev det vidare till Ellinor, började fixa oss.. käkade tårta och lite sånt. Sen bussen till Gbg och party =)

Idag har jag inte mått allt för bra, haha. Legat i sängen och degat. Sedan kom Claes hit, så vi satt och tjötade lite skit. Sedan åkte jag upp till Ellinor en sväng och tjötade skit och självklart sa hej till min baby och fick en puss.. eller fler ;)

I morgon blir det jobb tidigt, sedan ska jag och Jim åka till Gekås =) Wiihooo

24 september

Ohoj, då var man i Götet igen hos systeryster. börjar faktiskt känna mig ganska hemma här =) Flytt till Göteborg.. JA TACK!

Kom hit igår, har mest tagit det lugnt, blev lite shoppande igår.. och även idag =P
Igår köpte jag mig ett par leggins, en ny kjol och knästrumpor.. hur fint som helst.

Idag åkte jag och Madeleine in till Gbg och träffade Ellinor en stund, medan Helen stannade hemma och njöt av lite "egentid". Blev lite shoppade idag med.. ett nytt linne och en ring som jag ska ha i "pluppen" i örat sedan.. skit snygg!

Ikväll har jag färgat min systershår.. mörka och blonda slingor, var fan jobbigt., men blev iaf fint. Färgade min lugg brun också.. eller underhåret av luggen, syns inte speciellt mycket. men skitsamma.

I morgon blir det till att åka hem till trista Borås igen, måste ju jobba. På kvällen får jag iaf träffa min underbara <3

Nu ska jag strax sova, måste upp ganska tidigt imorgon!

22 september

Oj det har hänt mkt sedan jag skrev sist.
Orkar inte räkna upp allt.. och jag vet att jag är urusel på att skriva.

Har iaf varit i Gbg hos min syster. Var där med Tessan. Var även inne i Gbg och gick på rekryteringsmässa.. får väl se vad som händer.

Annars har jag väl mest varit hos Jim.. och lekt lite med Ellinor =) Händer inte så mkt nu, har jobbat hela helgen.

Nu är jag hos baby och ska kolla film.. var med Kicki en stund innan faktiskt, var roligt att träffas igen! Måste göras snart igen.

Imorn åker jag till min syster i Gbg och blir borta tills på torsdag. Helgen blir det party i Gbg.

Lovar att försöka uppdatera lite oftare.


17/9-2008.. min baby <3

13 september

woohoo!
Idag är det ju sol ute, helt otroligt.. trodde inte att detta var möjligt =D haha..

Har varit duktig idag, var ute och gick imorse, sedan blev det en dusch och så fastnade jag här. Har suttit och tjötat med min syster på msn, videosamtal.. kul faktiskt =)
Strax ska jag ta och göra mig iordning lite, sedan kommer min bror, hans fru och alla barnen hit, då blir det lite lunch och massa bus!

Funderar på om man ska fixa sig lite inför kvällen faktiskt, eftersom jag och Ellinor ska ner till stan och sedan på fotboll.. och efter det är ju klockan rätt mycket. Hmm, får se. Ellinor kommer ju hit sedan så vi får väl kolla då =P
Ska ha på mig mitt nya linne idag, hmm det är nästan som en klänning fast den är ganska kort, funderar på om man bara ska ha svarta strumpbyxor till.. men då kanske man visar röven när man böjer sig?! PROBLEM!

Idag ska jag iaf köpa min jääävligt fräscha höstjacka =D

Ne fan dags att lägga ölen på kylning.

So long fuckers

12 september

God morgon! =)

Igår orkade jag inte skriva mer blogg, så det får bli nu helt enkelt!

Jobb igår, för ovanlighetens skull. Jobbade till 14:45, sedan åkte jag och handlade lite som jag och Frida skulle ha till våra "negerbollar". Åkte ut dit, tjötade massa skit.. sedan bakade vi och oj så gott det blev. Philip fick även smaka på sin första negerboll. Sedan gjorde vi egen pizza, blev hur gott som helst. Tack Frida =)
Sedan helt plötsligt fick Frida för sig att vi skulle ut och åka fyrhjuling, så det fick bli så. Turedes om att köra lite.. fy helvete vad roligt det var!  Vid 22-tiden blev det att åka hem, sedan kom Jim och nanade hos mig.

Nu har jag varit duktig och städat. Nu blir det en snabbfixning... sedan ska jag ner till staden för att träffa Ellinor.

hej så länge

11 september

jaha och igår skulle jorden gått under, men inte fan gjorde den det. Det hade väl varit lika bra så hade jag sluppit alla falska människor. Haha seriöst så tycker jag att det är pinsamt, nästan så jag skäms för din skull. Du måste verkligen må dåligt över att vara dig själv, fast det vet vi ju alla redan att du gör. Patetiskt. Jag har iaf ett liv, jag har mina vänner, ett jobb och en underbar familj. Vad har du? Nae, precis. Dags att växa upp! Igår var jag duktig, var ute och gick innan jobbet, så träningen har kommit igång.. sedan var det jobb hela långa dagen. När jag kom hem var Claes uppe en sväng och hälsade på. trevligt. Sedan bar det av för att träffa Ellinor en stund och sedan hämta Jim och nana där =) Tack gode gud för att det finns vettiga människor. Idag är det jobb, efter jobbet ska jag fan hem och sova. Sedan ut och gå med Ellinor ikväll. Gott!

8 augusti

OMG vad jag verkligen inte har skrivit i min blogg på länge.
Men hur fan ska man hinna det när man aldrig är hemma?

Det har hänt mycket nu på sista tiden, alldeles för mycket för att jag ska orka rabbla upp det här. Kan ju skriva lite om det senaste veckan.

Hmm ja förra veckan var det väl mest jobb och så var jag med Ellinor.. Tessan också för den delen. I torsdags var jag med Jocke, väldans trevligt.. gick och käkade lunch, solade och kikade runt lite i affärer, sedan åkte jag till honom och plockade ihop lite mer av mina saker.. jag är inte snabb.. Men vi hade trevligt.
Hmm vad har jag gjort mer.. minns inte.

Men i lördags blev det iaf kalas på dagen ute hos Frida, för lille Philip fyllde ju 1 år, dock var jag så jävla stressad och hann inte alls stanna så länge som jag hade velat, var tuvngen att åka hem med bilen och shit.. och sedan hämta Ellinor i knalleland, för vi hade lite bråttom i slutet.
Fixade oss och så, sedan firade vi Tessan som fyllt 20 på kvällen.. fick låna Jims lägenhet snäll som han är. Vi käkade kinamat och sedan blev det utgång.

Igår låg jag bannemej HELA dagen, Jim åkte vid 16 för att spela match och efter det kom Ellinor, vi käkade pizza och chips.. sedan somnade vi i varsin ände av soffan haha..

Idag har det bara varit jobb.. och sedan en sväng för att träffa Ellinor istan.



sååå, nu lovar jag att försöka skriva lite oftare ;)

RSS 2.0