31 juli

Nu är det bara 15 minuter kvar tills det bär av mot Varberg.
Ska strax fixa det sista för att sedan åka och hämta Kicki och vidare för att hämta Tessan & Ellinor.
Sedan blir det köpa lite gott som man kan mummsa på och sådär.

Efter det, Varberg med sol och bad HEEELA dagen.
Ikväll blir det antagligen utgång i Borås =)

30 juli

Idag har det varit en ganska händelserik dag.

Åkte till Almenäs i morse med Natasha och Ellinor, sedan kom även Maliss, Jerry, PP, Markus och en jäkla massa andra. Låg och steke och badade ända tills jag skulle åka till jobbet =(
Jobbade hela kvällen och sådär.

Nu har jag gjort smörgåsar och skärt ner lite melon som jag och Kicki ska ha imorgon.. för i morgon beger vi oss ner till Varberg tidigt på morgonen för att sola och bada heeeeela dagen. Tessan & Ellinor ska även med =)
Ska bli skönt att komma bort, även om det bara är över dagen. Men att se lite nytt folk skadar ju aldrig, så jag hoppas på att INTE se några boråsare i morgon. Men sannorlikheten är fan jävligt stor =/ haha

Ne nu blir det en dusch, få lite kort av Kicki och sedan hoppa i säng =)

29 juli

Fullspäckat schema som vanligt ;)

Tog mig friheten att sova ut idag eftersom jag inte kunnat göra det på ett tag, sedan blev det Almenäs med Ellinor, Natasha, PP, Christian och sedan kom även lilla Jerry. Har solat, badat och kastat frisbee(stavning?)
Lite senare drog jag och Natasha hem till mig, käkade och duschade.. och så kom även Ellinor. Sedan blev det Borås Arena för att kolla när grabbarna spelade fotboll.. inte Elfsborg då utan dom som hade hyrt det ikväll ;)

Mycket nice, även om vi satt och hejade på båda lagen, haha!
Sedan en sväng upp till Sommerqvist så att Marcus fick duscha och en sväng ner på stan för att kika läget på krogen, var dock inget roligt så vi drog hem.

Och nu sitter man här =/

I morgon 10:30 är det Almenäs som gäller igen, efter det ska jag direkt till jobbet =)

27 juli

Igår var det party party.
Kvällen började väl sådär halvbra med att allt sket sig typ, men sedan så drog vi upp till Kry och började förfesta. Det var riktigt trevligt.
Sedan drog vi vidare till krogen, fick bli trägårn.. först tänkte vi typ gått med en gång, men vi gav det en chans och till sist hade vi fan riktigt trevligt.
Drog en sväng till Tonic, men sedan tillbaka till trägårn.

Sedan efter käk i stan blev det efterfest som planerat, väntade på Natasha och så drog vi upp till Jocke, var en jäkla massa folk.. och han hade världens största äckligaste spindel som husdjur.. FYFAN!
Men runt 5-6 snåret i morses var vi trötta och drog hem till Kry för att sova. Natasha och Crisse fick trängas i soffan =) haha.


Idag när vi vaknade drog vi och käkade lite pizza, antagligen världens sämsta eftersom både jag & N fick jävla ont i magen efter. Sedan åkte jag hem för att soooooova, sedan blev det bada.

Nu sitter jag hos Natasha, vi har gjort pastasallad.. och så sitter vi och kollar på Tsatsiki, haha.





25 juli

Goood morgon, till en för det första inte morgon, för det är eftermiddag.. och dessutom är denna dagen då fan inte speciellt god.

Igår var det torsdagskväll, var nere med flickorna såklart.. Ellinor, Kicki & Hanna. Hade verkligen hur jävla skoj som helst, yeaah vi rockade =)
Var inne på Tonic en sväng och sådär. riktigt nice.

Idag mår jag inte så bra, kan knappt öppna munnen pga av att vissa idioter slår tjejer!!! fy fan.
Claes har precis varit här för typ 3dje gången denna veckan, haha.. han har gått och köpt sig en gammal bubbla, som enligt mig inte alls är så tuff som han tycker =P

Nu ska jag dra mig till jobbet, hade helst velat stanna hemma och sova =/

23 juli

Hoj hoj, är verkligen helt slut idag.

Har solat hela dagen.. var på Almenäs med Natasha, sedan joinade vi Joni och hans kompis.. sedan när dom stack så kom Rikard, B1 och Dennis.. men dock stannade dom inte så länge, jävla torrisar ;)
Men vi stannade iaf kvar till kl 18 eller ngt, sen drog vi hem till mig och kollade tv, sedan en sväng till stan för att tjöta lite skit med Tessan =)

Nu ska jag strax sova, är jätte trött.

Och du grabben, det är nog ingen ide att vi är kompisar längre.. ahh du fattar nog själv varför. Men vi får väl se om du ens gör såpass som att höra av dig. Annars kan du enbart DRA!

22 juli

Hallå!

Fy fan jag har egentligen inget roligt alls att skriva.
Men igår blev det iaf jobb och sedan en sväng till Jocke och hälsade på, var tvungen att ha mina räkningar och sådär. Sedan blev det att man sov på bortaplan.

Så nu är jag iaf hemma, har käkat och ska strax bege mig till jobbet igen. Helt okej.. finns direkt inget annat att göra heller. kväll blir det nog träning en sväng, har tänkt att sätta igång ordentligt nu, känner att jag behöver det.

Och efter ett snack med en vän nyss så är jag mer motiverad än någonsin innan =)

Jag är verkligen glad över att jag har er att snacka med om allt, annars hade jag blivit tokig av alla tankar. Och tusen tack för att ni orkar lyssna och ge goda råd, för det är verkligen vad jag behöver nu.

Dessutom är jag faktiskt glad över att jag fortfarande har Jocke jag kan snacka med allt möjligt om, för det finns saker jag inte kan säga till vem som helst.


Ne nu får jag bege mig.

21 juli

Hallå på er =)

Fy fan vad seg jag är idag, men är inte van vid att gå upp i tid på morgonen, haha
Har varit nere på mitt gamla jobb och hälsat på en sväng idag... var ett tag sedan man var där, så det var väldans trevligt. Tjötat en massa skit med Mattias och lite sånt.. haha han är ju som han är.. "Han fattar ju fan inte vad han går miste om" var Mattias kommentar.. äääh fan =)

Nu har jag duschat och så.. ska strax käka lite, sedan är det dags för att bege sig till jobbet, vilket faktiskt ska bli ganska roligt när man har varit borta en vecka! Hääärligt.
Sedan efter det får man se vad som händer och fötter, hem och slappa antagligen.


Fy fan vilket ointressant inlägg.. men men =)

20 juli

Orkade verkligen inte skriva någon blogg igår. Så jag får sammanfatta =)

Lördag:
Shoppade en massa nya grejjer och jag hittade precis vad jag ville ha, så då var man jäkla glad =)
Pappa var mindre glad som var tvungen att springa omkring i alla affärer haha.
På eftermiddagen var det klarblå himmel, så jag passade på att sola lite.. satt väl ute till 7 iaf, sedan började vi packa ihop tältet och så.

Söndag:
Betydde hemfärd mot Borås. Och jag ville verkligen inte åka, hade mycket hellre varit kvar där, långt ifrån all skit här hemma! Men men, var tvungen att åka tillbaka till skiten. Kom iaf hem runt 16 och packade upp allt. Sedan kom Claes så vi satt och tjötade en stund.
Sedan begav jag mig till Blidsberg för att träffa Patrik, det var mycket trevligt.. var så jävla längesedan vi sågs sist! Så var där några timmar, tjötade skit och käkade lite =)

Nu är jag hemma och tänkte lägga mig och sova om en liten stund, i morgon är det jobb och så ska jag fixa lite saker på dagen innan också.

Bilder


Mina nya skor =)


Ny fotlänk, köpte en röd också som matchar skorna =)


Nya piercingen.. som mamma sa "nyckeln till vad?"


Såhär underbart väder var det igår


Lille Chrille när vi satt på stranden och tjötade =)

18 juli

God kväll =)

Har verkligen inte haft någon ork till att skriva idag.
Igår blev det en massa öl och kareoke, den var väl dock ingen höjdare.. men det var faktiskt några killar som sjöng "bag in da box" hahaha..
Kareoken var slut vid 22 och då kom Chrille och drack lite med mig också.
Gick ner till stranden och satte oss.. pratade om allt från "oldies sex" till förhållanden. Och det var verkligen trevligt att prata med en vettig person.
Efter någon timme gick vi hemmåt, drack lite mer och satt och tjötade. Sedan gick vi och nanade.

Vi vaknade väl rätt tidigt idag (enligt mig) och jag var helt död, kändes som om någon hade misshandlat mig, bakfylla kanske det kallas?
Jaa iaf så gick vi upp och käkade och så.. sedan vid 3 tiden somnade jag om och sov till 6. haha


Nu ska jag strax gå och ta mig en dusch, känner mig icke så fräsch idag.
Imorgon ska jag in till Kalmar för att shoppa ännu mer.. behöver matchande kläder till mina nya skor.

Och idag LOVAR jag att lägga in bilder!

17 juli

Även idag har det varit fint väder =)

Var inne en sväng i Borgholm för att shoppa lite innan, hittade dock bara en piercing till naveln och två fotlänkar.. men vi ska in till Kalmar någon dag och shoppa ännu mer. Träffade 4 killar från Borås inne i Borgholm också.. världen är allt bra liten ibland.

Ja, så när vi skulle åka hem från Borgholm, så stannade jag vid ett övergångsställe för att släppa förbi en man med sina barn.. och så vänder han sig om och vinkar "tack" typ..
Tro på fan.. det var Henrik Schyffert.. ja så nu jävlar har man sett honom i verkligheten =)




Ja, tänkte att jag skulle lägga in bilder på mina inköp sedan.. får dock se om jag orkar/hinner idag.. för ikväll blir det öl och kareoke =)

Bilder från igår

Här kommer lite bilder från igår som jag lovade er, men aldrig orkade lägga ut =)




Kväll - 15 juli

Ja då har ännu en dag här gått.
Har ju saom sagt solat idag och sedan åkte vi in för att shoppa lite. Hittade ett par jättefina skor, men dom kostade en del så jag fick beslutsångest och shoppade på systemet istället.. eller pappa var snäll och betalade all dricka.

Så som ni säkert kan förstå, så har min vitavecka både börjat bra och gått åt rätt håll.. haha men vad fan jag har ju semester =) och dessutom dricker jag mig inte full varje kväll.. men gött att ta lite =)

Nu har jag precis varit med Chrille och hans kusin/kompis vad fan det var.. mycket trevligt vill jag lova. Satt hos brorsan och dom och drack lite innan med.

Nu är det dags för sängen, dom har ju lovat sol imorgon också. Och då ska jag bennemej sola!

15 juli - Öland

Vilken underbar start på veckan, solen skiner ute och vi ligger och solar.
Ska strax till systemet och inhandla lite semester dricka =)
Har även hittat en par grymt fina högklackade skor som jag har tänkt att inhandla, riktiga sommarskor!

Har tagit lite kort idag, men jag tänkte att jag slänger in dom senare, för nu ska jag ute och steka igen!

Kväll - 14 juli

Ja då var man på Öland, har fixat och donat och handlat en massa.
Sedan blev det lite grillning, hur gött som helst. Och vädret är bara TOPPEN!

Min "vita vecka" började med öl och lite lakrits shot.. wiihoo! haha
Chrille kom hit och umgicks lite, väldigt trevligt.. har inte träffat honom på 2 år.. =)






14 juli

Nu sitter jag i bilen på väg till Öland, redigt gött ska det bli.
Får se hur länge batteriet på datorn räcker, men jag får väl stänga va den om en stund.

Tänkte kolla på Desperate Housewives som jag har fått låna av Tessan.. så har man lite att göra i bilen iaf.

När vi åkte från Borås regnade det, men här är det strålande sol, hoppas bara att vädret är lika bra på Öland så att man kan få lite färg.

Ne nu är det dags att kolla, skriver väl kanske mer sedan.

13 juli

Igår var nog första gången på länge som jag somnade tidigt.. men självklart så blev jag väckt av ett fyllesamtal från Björn, haha. Det värsta är att jag var så trött att jag inte minns vad vi snackade om =P
Får väl ringa honom och kolla detta.

Har iaf jobbat hela dagen, tiden har gått väldigt fort, vilket är skönt. Så denna helgen har jag jobbat 24 timmar sammanlagt, men det blir ju en del pengar =)

Efter jobbet har jag bara slappat, färgat håret och sådär, dock blev det en aning konstigt, men det ska jag fixa till imorgon, annars blev det helt perfekt =)

Jaoo och imorgon åker jag, ska upp om sisådär 5 timmar, så snart är det verkligen dags att sova. Ska bli så roligt att träffa Chrille igen! Fast jag kommer nog sakna er här hemma lite =)

Ne nu blir det sängen för min del.. datorn åker med i veckan, så ni kommer väl att få reda på vad som händer!


I hope you had the time of your life.

12 juli

Jobb jobb jobb, har varit och jobbat 11,5 timme idag. Imorgon har jag 12,5 timmar att jobba.
Men tiden har faktiskt gått väldigt fort, så det var ju bra =)

Nu ska jag strax hoppa i säng, upp tidigt imorgon.. vilket jag verkligen inte är van vid, attans.

Sorry, har verkligen inget roligt att tala om idag, men nästa vecka kommer jag ha massa skoj att berätta för er, och då kommer jag även att lägga in lite bilder varje dag.

Eller jo, nu kom jag på en rolig sak.. Chrille, en killkompis som bor på Öland dit vi ska.. han är ledig hela nästa vecka, så då har jag någon att leka med varje dag =)

Kväll - 11 juli

Ja då var man hemma.
Träffade Tessan innan och helt oplanerat drog vi på fest hos Patric uppe på Sjöbo. Det visade sig att han bodde precis bredvid Sandra, så hon och Stefan kom över en sväng också. Väldigt trevligt.. var längesedan vi sågs.
Vill bara påpeka att jag var nykter, för er som börjar tro att jag är alkis =)

Nu är jag iaf hemma och ska sova. Ska fan upp 8:30 imorgon =/
Blir jobba 11,5 timmar, men det kommer gå galant.
Sedan blir det väl hem och sova för att jobba på söndag igen. Och jag ska INTE dricka imorgon för er som tror det. Nej nej det blir en vit helg efter torsdagens bravader. Man gör bra konstiga saker ibland när man har druckit.

Jaja, nu får man väl ta och hoppa i säng

11 juli

Ohh herregud vilken kväll igår.
Började med lite förkrök hemma hos Rikard, sedan kom jag på att jag hade glömt min plånbok på jobbet.. SMART! Så det var bara att åka dit för att hämta den.
Sedan blev det krogen och alldeles för mycket öl, men sånt som händer =)

Sedan lite fyllekäk och hem för att "sova"... sov iofs inte ens hemma.

Idag har jag lunchat med brudarna, käkade thaimat. Hur gott som helst. Sedan satt vi i stan och tjötade skit ett jävla tag.
Nu är jag hemma, trött som ett as efter alldeles för lite sömn. Ska strax åka och handla med mamma, snäll som jag är ;)

Sedan måste jag städa mitt rum och sedan ska jag väl träffa brudarna igen =)

10 juli

Nu var man hemkommen från staden, har varit med Natasha och Ellinor och kikat runt lite, hittade dock inget.
Men det blev iaf en sväng på bolaget för att inhandla kvällens konsumtion =)

Nu har jag käkat och ska strax bege mig till jobbet, kanske blir en sväng till staden då också? Kan ju alltid vara trevligt.
Efter jobbet kommer Rikard och hämtar mig (tack!) och så åker vi hem till honom där mina bruds väntar. Och så blir det förkrök. Sedan krogen.

Kommer nog inte hinna skriva så mycket, för imorgon harr vi planerat lunch på chinatown 11:30. Om vi lyckas ta oss upp till det. Men det ska nog gå bra =)

Ha en trevlig kväll kära ni!

Kväll - 9 juli

Blev inte att göra något speciellt efter jobbet, var verkligen helt slut.
Så jag åkte hem och käkade lite gott med familjen, sedan har jag suttit här och fixat lite musik. Nu har jag även fått tummen ur att börja packa.. För nästa vecka åker jag ju =)
Gissa om jag längtar, det kommer bli så underbart kul. Så mycket man ska ha med sig bara =(

Har diskuterat kärlek med Kicki också.
Varför är det så.. varför blir man kär i en person, om det inte är mening att man ska vara ihop? Varför blir man olyckligt kär i killar som redan har tjej?
Det är ju helt meningslöst.. kan inte bara två människor bli kära i varandra och alltid hålla ihop istället.

Men det kanske är så, att man måste kyssa många grodor för att hitta sin prins?
Nästa kille ska jag iaf vara helt 110% säker på och då tänker jag satsa allt, inte göra samma misstag som jag gjort i mitt senaste förhållande.
Men alla gör vi misstag, men vi lär oss även utav dom.

Så egentligen.. man kanske blir "uppövad", så när man hittar sin drömprins är man nästintill perfekt?
Alla har sina brister, men det är ju även sånt man älskar med hos partner. INGEN är perfekt.


Nu ska jag sitta och nörda mig, lyssna på Nickelback och fundera över mitt liv.
Imorgon blir det andra bullar!

9 juli

Ja då har man varit hos tandläkaren och äntligen är den där förbannade tanden klar.
Fick en massa beröm för att jag orkade hålla min mun vidöppen i över en timme, måstej u ha ganska starka käkar nu =P

Efter tandläkaren gick jag och la mit en stund till, var så fruktansvärt trött efter att ha suttit och nördat mig i natt.
Men nu har jag iaf gått upp och gjort mig iordning.. ska vara vänta på att maten ska bli klar, sedan blir det knalleland med mina bruuds =)

Jobba ikväll och sedan vettefan vad som händer.. OM det ens händer något :S
Play with me ;)

Kväll - 8 juli

Har haft en underbar dag.
Jobbade imorse till 15:15, ca.

Åkte ner till stan och träffade Natasha&Ellinor.. kikade förgäves runt efter något man kan ha på sig på torsdag.. men hittade fan ingenting.
Åkte sedan hem, allihop.. N,E och Kicki till mig.. Natasha färgade Kickis hår, medan jag gjorde mig iordning inför kvällen

Sedan blev det Babbel med Kerstin och Emelie.. hade en så underbart trevlig kväll som snart måste göras om =)

Imorgon blir det tandläkaren, sedan knalleland, för att återigen försöka hitta något man kan ha på sig!

8 juli

God morgon mina sötnosar =)

Uppe med tuppen idag verkligen och det var nog bra längesedan jag var det!
Det är snart dags för mig att sticka till jobbet, ville bara slänga in ett litet inlägg.

Så idag blir det jobb och ikväll ska jag ut och käka på Babbel, hur mysigt kommer inte det att blI?!


Yes yes, gårdagen bestod också bara av jobb.
Claes var här en stund och tjötade lite skit, vi kollade på bilar och sånt. Sedan käkade vi och så var det bara att bege sig.

Hmm, ja, jag hoppas att kommande dagar har mer att ge =)

6 juli

Oj nu har jag inte skrivit på en massa dagar, men jag har faktiskt inte haft tid.
får väl skriva lite kort om varje dag som har gått.

Torsdags: Först var det jobb och efter åkte jag och mötte upp brudarna på förfesten. Var där och drack till 12 eller något och sedan fick det bli krogen en sväng =)

Fredag:
Hemsk dag, Vaknde upp, inte allt för pigg.. för att upptäcka att min plånbok var borta (!!!) jävlar vilken panik jag fick. Så det fick bli en sväng till polisen och hittegodset.. och gissa vad, dom hade min plånbok =D jävlar vad glad jag blev. Sedan kom brudarna hit, vi hade planerat att ta det lugnt, men så ville Rikard och dom att vi skulle komma dit och dom bjöd på öl, så då blev till att dricka igen =)
Träffade en något för full Coffe i stan också som man fick ta hand om, haha

Lördag: Skulle gått ut och lagt mig och sola, men det orkade jag inte.. så jag satt här vid datorn och luffade. Fixade lite käk. Sedan kom Natasha och vi började göra oss iordning & kröka. Sedan kom även Ellinor och då fick det bli att röka vattenpipa.. MUMMA ;) Förkröket blev hemma hos mig, för sedan kom även Rikard, Robin och Nicke förbi.. rökte lite till och spelade kubb.. självklart vann vi tjejer =)

Sedan kikade vi lite på Almenäs, tog porrkort och så haha.. efter det fortsatte vi förkröket hemma hos Rikard, sedan blev det krogen. Fick sällskap av Danne hem, vi gick till sjukhuset och tog taxi där ifrån.. på vägen tappade han dock mig i marken, så jag har sår över hela kroppen haha.
Och han fick för sig att han skulle gå från mig till norrmalm.. LOL, det tog över en timme =P


Idag har jag varit istan med brudarna igen, käkade lite.. sedan blev det en sväng på akuten.. och sedan lite kaffedrickande i stan.

Hela dagen 2 juli

Orka rubriker!

Idag har det blivit en väldans massa shopping, för mycket shopping!
Först var vi på Ikea, köpte en massa saker tills jag ska flytta.. och sedan upptäckte vi att det fanns affäret bredvid och dom ville vi självklart kolla i..
Så jag köpte även
  • 3 par skor
  • 2 halsband
  • 1 skärp
När man var åter i Borås, åkte jag nästan direkt ner till stan och mötte Tessan, Ellinor och Natasha.. för att shoppa lite till, dock hittade jag inte mycket alls.. och hade dessutom kommit på att jag shoppat för alldeles för mycket. Men en liten tunika/klänning fick det bli i knalleland iaf =D

Skulle egentligen köpt ett par nya jeans och lite så, men hittade inga =/

Men iaf, vi drog ner till stan sedan för att käka lite.. massa gott.. Fish´n Chips!
sedan massa mer skitsnack.. och hem.

Imorgon har vi planerat att åka till Almenäs och sola innan jag börjar jobba, måste bli brun.. Natasha klagar på att jag är blek.. men undra varför =P


Nee, min säng skriker efter mig!

2 juli

Ännu en händeslerik dag.

Sov ganska länge eftersom jag jobbade till 8 imorse, så vaknade vid 15:30, tjötade i telefon och tog mig en dusch. Sedan kom Claes upp till mig och sa att vi skulle grilla =P
Ja så det var bara att ta på sig lite kläder och gå ner för att vara social.
Grillade och käkade, mycket trevligt.. jag har ju nästan fått en platsbrorsa så ofta som han är här.. haha
blev ganska sent med grillandet + att dom skulle fixa bilen, så jag fick hoppa över att träffa Kicki =(

Men sedan iaf lekte jag med Tessan, Ellinor och Natasha.. ja, vi fikade.. trevligt =P
Sedan träffade vi Rasmus och så åkte vi upp till Dennis. Tjötat massa skit.

Nu är jag hemma, klockan är 03:23 och jag ska upp halv 9 för att åka till Ikea och shoppa.
Så nu tror jag att det är dags för mig att nana kudden.

Skriver väl mer imorn =)

1 juli

Det är redan 1 juli, shit ändå.
tider bara flyger iväg och än känns det inte som om det har varit någon riktig sommar. Men det får komma, vill ju ligga på stranden och spana på killar =)

Sitter iaf på jobbet nu, slutar om ca 1 timme.. då ska jag verkligen hem och sova, är dödstrött. Så ska jag sova så länge som det går.


Jag blir tokig på mig själv ibland, varför vill man alltid ha det "förbjudna".. är det för att det är mer spännande så?
Just nu så trivs jag jävligt bra som singel måste jag säga och som sagt så händer ju allt av en anledning =) Kanske var det så att jag var mer kär i kärleken, än vad jag var kär i dig?
Vem vet.. jag vet iaf att jag kommer någon gång i mitt liv hitta den jag alltid vill leva ihop med.. men inte ännu, har en massa jag ska göra innan dess!

RSS 2.0