31 maj - Ozzy 1 år

Mammas "lilla" kille fyller 1 år idag <3
han blir bara större och större...

Presenter har han också fått.





Ozzy 1 år

 


29 maj

Hujeda mig vad trött jag var igår, eller snarare seg. Var ute med Ozzy en sväng.. sen låg vi mest och kikade på tv och myste. Men fick ett ryck och började möblera om i extrarummet. Blev riktigt bra =D

Jim ville att jag skulle kolla på hans match.. och jag tänkte att visst det är ju bra träning för Ozzy också. Men fasen kiligt att åka ensam. Men så ringde Veronica och frågade om jag skulle dit.. trevligt att få lite sällskap och hon hade även med sina vovvar.
Tänkte att Ozzy skulle vara helt galen.. men det gick super, han la sig ner och bara tittade. STOLT MATTE =)

Vi fick även bevittna ett bråk, haha så jädra löjligt.

Senare myste jag och bebbon, gjorde egen pizza :)


28 maj

Det blev en kanon kväll igår!

Jag och Jessica åkte och hämtade Lanja, hon hade ingen aning om vad vi skulle göra. Det enda hon fick veta var att hon skulle ha med sig en varm tröja. Satte på henne ögonbindel och körde runt, runt, runt.. in på grusvägar m.m. Sen åkte vi hem till Jessica, där stod hennes kille och väntade med moped.. så efter lite övertalan och dragande fick vi upp henne där på. Och så åkte han runt, runt med henne.. stackarn hon trodde hon var mitt ute i ingenstans.

Sen släppte han va henne på baksidan av deras trädgård, där jag och Jessica väntade med vin :)
Gissa om hon var arg.. och chockad! hahaha
Sen grillade vi, drack och tjötade skit hela kvällen. Var nog hemma vid 01:30 inatt.

Hade en toppenkväll med mina grils :)
Är lite seg idag, men det var de verkligen värt. Och vi gjorde detta för att vi skulle ses innan Lanja åker bort i 1 månad och sedan går vi på semester.

27 maj

Lönedag.. och som vanligt försvinner pengarna lika fort igen =(

Har även varit ledig idag, började dagen med en promenad såklart, Ozzy behöver ju komma ut. sen fixa och dona lite hemma..
Kicki kom och hämtade mig vid 12, så jag hon och lilla Ella åkte ut till Frida och hennes två söner och hälsade på. Var lika trevligt som vanligt att vara med mina flickor =) Fullt upp med alla barn bara, men det var bara skoj!

Tvätta och städa lite, sen bär det av... ;)

26 maj

"You're my everything
You make me feel so alive
"

Just nu i mitt huvud och på spotify: Mötley Crue - If I Die Tomorrow" ...  SJUKT bra!





Nepp, time to ge sig ut på promenad med girlsen :)

25 maj

Tråkigt väder det var idag då =/

Igår satt vi ute och solade nästan hela dagen, var helt underbart. Sen på eftermiddagen blev det en promenad med Jessica. Och på kvällen var jag och Jim ute och tränade med Ozzy på fotbollsplan. Gick bättre än väntat =)

Idag måste vi åka till Örby och köpa mer mat åt den lille krabaten, tänkte köpa på oss några lådor så man har över sommaren =) Sen blir det träning med Ozzy på elfsborg, dom har ju fri träning på tisdagar =)
Och på kvällen får det bli en promenix med Jessica och Lanja :)

23 maj

Skönt att vara ledig hela helgen!

I lördags var vi som sagt på utställning, bra träning för Ozzy att få vänja sig vid miljön. skulle kolla när dom ställde ut Rottisar.. dock kom INGEN utav dom som skulle ställa ut. Jäkla skit.. tyckte det var rätt dåligt gjort faktiskt.
Men Ozzy fick iaf vara med på ett kort.. hon som gick runt och tog kort tyckte att han var SÅ fin! Roligt att höra!

På kvällen blev det lite grill med Jim och Simon. Sedan drog jag upp till Jessica och drack lite cider. Stackarn blev lite snurrig och glömde av hur gammal hon var =P haha.. blev en sväng ner till staden och Franks. Mycket trevligt.

Var lite seg i morse, men när vi såg det fina vädret blev vi sugna på picknick. så vi åkte upp till Tosseryd och satte oss på en brygga, jag, jim och ozzy. Väldans mysigt. Ozzy badade för första gången helt =)
Sen var vi uppe hos mamma och pappa, drack kaffe och satte in hundgallret, så nu är det också fixat.

Nu har vi varit ute på promenix och snart blir det sängen. Workday tomorrow =)

21 maj

Fy vilket kiligt väder det ska vara ute då =/ Skulle gått ut en sväng, men känner verkligen inte för det längre!
ne, nu vill jag bara ligga hemma på soffan och kramas. Får göra det sen =)

Längtar till utställningen i morgon, ska bli riktigt roligt!


Har ju glömt att berätta en sak.. I november blir det en "tripp" till Teneriffa´, 1 vecka. UNDERBART!

20 maj

Varit på studiebesök på Mun-H-center idag med skolan. Riktigt intressant faktiskt! Dock var det svårt att hitta till detta ställe.. låg på Lilla Amundön. Men dit kom vi. Och vilken underbar Ö det var. Massa fina hus precis vid havet. Harmoni!

Varit på vårdcentralen för vidare utredning av min mage också, gick ganska bra. Äntligen händer det något.
ska dit nästa vecka igen och ta provet, bla. levervärde, laktos, B12 och järn. Sedan blir det ultraljud för att utesluta gallsten. Dock sa hon att det tydligen är många unga som kommer in med sådana här besvär, men i många fall vet dom inte vad det beror på =/


Snart kommer älskligen hem också, han har varit borta i 2 dagar på kurs. Så jag och Ozzy har fått klara oss ensamma, med massor av hjälp av min kära mor och far! Så snälla dom är och ställer upp! Han har tydligen varit super duktig när han varit där också =)

Nu ska jag greja lite innan darling kommer hem :)

Helgen <3

Åhh vilken helg.

Vi drog ner till Tylösand sent i fredags kväll, umgicks med mamma, pappa och syster med familj på kvällen. Blev lite dricka och tjöt.

Vaknade på lördagen och det SPÖregnade emellanåt, käkade lite frukost och bara myste. Kollade film, sen kom Helen, Madeleine och William över.. då blev det livat =)
Sen började det att spricka upp så jag, Jim, Helen, Madeleine och William gick på en promenad ner till havet. Madeleine bara älskade att vara vid havet och sa hela tiden "gå till vattnet".

Handlade en sväng, fikade och sedan grillade vi allihop.
Busade mer med Madeleine, målade osv.

Sedan blev det en till promenad med Jim, Madeleine och Ozzy. Tycker det är super att han får vara så mycket med barn och man märker hur mkt försiktigare han blir när han är bland barn. Men men, vi gick ner till havet.. Ozzy och Jim kastade pinnar medan jag och Madeleine plockade snäckor.. hon skulle plocka åt alla =)
Och hon som tidigare varit blyg mot Jim var på honom HELA tiden och skulle busa, var jätte roligt att se.
Blev lite mer dricka och tjöt på kvällen. OCH en jäääkla massa skratt! Får ju påpeka att min familj och deras skämt inte är riktigt som alla andras =)

Söndag och dags för hemfärd, kom iväg vid 12 tiden. Stannade i Varberg och käkade med mamma&pappa.

Varit hemma i några timmar nu, jag och baby har legat i soffan och myst, myst och MYST! Så skönt, har gått och blivit dunder förkyld blandat med allergi. INGE bra!
Ozzy har legat helt utslagen ända sen vi kom hem. haha

Nu ska vi laga lite mat och kika på TV!

Tylösand baby

Om någon timme drar jag, älskling och Ozzy till Tylösand över helgen. Mamma, pappa och syster med familj är där! HÄRLIGT! Be back at sunday

13 maj

Lika duktig idag serru! Sprungit 3 km och gått 4,5! Wooho.. men det känns i benen idag vill jag lova. Så i morgon blir en vilodag.. men inte vilodag från promenad, det går inte när man har hund. Men vila från springandet.. så tar vi tag i det på lördag igen :)
Men måste säga att redan idag kändes det så mycket lättare!

Jobbat ikväll också.. skönt! Har ju varit ledig i 3 dagar, inte för att det är helt fel.. men ibland är det skönt att komma till jobbet faktiskt.
Jobba i morgon också 9.45-20:45, sen drar jag och älskling vår kos från Borås över helgen. Tylösand baby =D

12 maj

Det blir lite mer blogg nu, bra va? =P

Idag har jag faktiskt varit lite extra duktig.. blev inte bara en promenad i morse inte. Ne jag och Jessica har börjat jogga.. så 4,5 km promenad och 3 kilometer jogging :)
Det var jobbigt, men känns skönt nu när det är gjort. Var bra träning för Ozzy med, han fick springa löst hela rundan. Och duktig var han. Gick inte fram till en enda person vi mötte på vägen.

Har pratat med min Kicki en stund <3 Nu är det dags att ta tag i städningen. sen får vi se vad resten av dagen har att bjuda på :D

<3

 

 


11 maj

Underbara lediga dag!

Jessica skickade sms och väckte mig imorse, bra! Sover man inte bort hela dagen.
Gick upp och käkade frukost sen åkte jag och Ozzy upp till Jessica.. tog en promenad på 7 km.

Sen skulle jag åka och lämna mat till min bebbo och få lite kaffe hos Jessica, men sötan bjöd också på mat. Potatisgratäng och grillad kyckling.. hon hade aldrig grillat kyckling innan i sitt liv, så jag fick snällt göra det åt henne. Men hon gillade det skarpt ;)

Mötte bebbo när han slutade, skulle åka och köpa en plywood skiva till hundgallret och fixa & dona lite.

Nu ska vi snart åka ner på hans träning och sedan gå en liten promenad, gå till alemnäs och kolla om Ozzy vill bada ;D

10 maj

Jag måste bara säga att jag är SÅ stolt matte just nu. Ozzy är verkligen superduktig och han blir bara bättre och bättre.

I lördags när vi var på kalas så kunde vi inte ta med honom, så först var Jessica här och gick ut en promenad med honom. Han släppte in henne och så, inga problem alls.. och han gick fint heeela tiden.
Senare var Hannu här och gav honom mat och gick ut med honom, då hade han också gått fot hela tiden. Han sa att han aldrig sett en hund gå bättre =)

STOLT MATTE! Stolt över att han inte vaktade när dom kom hit och stolt över att han uppförde sig så bra. Sen kanske han släppte in dom för att han kände dom.. men det finns hundar som inte släpper in någon om inte matte/husse är hemma.

Sen har han blivit så himla duktig på att gå lös.. på att lyssna, han är lugn och fin hemma.

Mammas ozzypozz <3





8 maj

Blev en sån där spontan utgång i går, mycket skoj!

Åkte upp till Jessica&Turbo vid 18:30 tiden för att hjälpa dom att sätta upp deras studsmatta, under tiden dom gjorde det gick jag, Jessica och lilla Oliwia till hästhagen och släppte hundarna så att dom fick springa och busa.
Sen serverades det öl.. och Jim blev lite sugen på utgång. Så det var bara att skynda sig hem, fixa sig och dricka lite.. sen kom Tidan, Lina och Hannu upp. Drog en sväng till Puls.. hårdrockskväll och sedan vidare till Brassan.

Hade verkligen en kanon kväll.. spontan är alltid bäst ;D


Nu ska vi göra oss iordning och bege oss av mot Göteborg på kalas hos systeryster.

7 maj

Grattis min älskade syster på födelsedagen <3


Igår hade jag en lite mindre bra dag, huvudvärk/migrän.. nära döden upplevelse. Men som tur är har jag så otroligt underbara vänner. Så tack Lanja & Jessica för att ni ställde upp och bryr er. Och tack till min älskade Kicki som kom hit och höll mig sällskap under kvällen. Det betydde verkligen så mycket för mig!

Har iaf varit på vårdcentralen nu, hade lite lågt blodtryck men mitt blodvärde var bra. Skönt! Nu väntar bara en längre utredning...

Nu ska jag bege mig in till stan och Möta Frida <3

4 maj

Det börjar hända grejer, märks att det går åt vår/sommar hållet. Nu kommer energin sakta men säkert tillbaka. Man har liksom kommit ur sitt vinteride.

Har beställt hundbur till bilen som beräknas komma i slutet av denna vecka, behövs verkligen nu när det börjar bli varmt så att man kan ställa upp bagageluckan på bilen åt Ozzy. Min snälla pappa har även fixat en tid till att tona rutorna på bilen och han hade sagt att vi ville ha en som håller borta mycket solljus. Också för vår lilla Ozzy =)
Nu ska jag och Lanja bara få tummen ur att åka och kolla på nya fälgar och däck. Sedan är vår pärla sommarfin!

Denna vecka kommer att bestå av goda vänners sällskap. Ut i skogen och spåra med Ozzy och kalas för min kära syster =)

4 maj

Det börjar hända grejer, märks att det går åt vår/sommar hållet. Nu kommer energin sakta men säkert tillbaka. Man har liksom kommit ur sitt vinteride.

Har beställt hundbur till bilen som beräknas komma i slutet av denna vecka, behövs verkligen nu när det börjar bli varmt så att man kan ställa upp bagageluckan på bilen åt Ozzy. Min snälla pappa har även fixat en tid till att tona rutorna på bilen och han hade sagt att vi ville ha en som håller borta mycket solljus. Också för vår lilla Ozzy =)
Nu ska jag och Lanja bara få tummen ur att åka och kolla på nya fälgar och däck. Sedan är vår pärla sommarfin!

Denna vecka kommer att bestå av goda vänners sällskap. Ut i skogen och spåra med Ozzy och kalas för min kära syster =)

2 maj

Nu känns det verkligen som om sommaren närmar sig med stormsteg! Härligt.

Denna helg har verkligen lärt mig något.. att INTE lita på Jessica. haha.
Vi tog oss en tripp ut till D-fors igår för att kika lite på hundträning, började väl ganska bra, satt och tjöta, drack kaffe kollade alla fina rottisar. Sen får Jessica för sig den ljusa idéen att vi kan ta en promenad hem.
Blev lite osäker, men hon lyckades övertala mig med att "det bara tar 1 timma". Sagt och gjort.. vi började knata.. 2 timmar och 45 minuter senare är vi framme på Ica Maxi. HELT döda, HELT slut båda två.

JÄVLA JESSICA ;D haha

Men dagen slutade lite bättre med grillning.. potatisgratäng och vitlöksbaguetter.. så sen var vi vänner igen.
Men både hon och jag kom överens om att aldrig gå med på hennes påhitt mera :)

RSS 2.0