30 juni

Ohh, vart ska jag börja?

Kan börja med midsommarafton. Jobbade hela dagen fram till 3, sen var det bara att bege sig hem och fixa iordning sig. Åkte upp till mamma och pappa där även bror var, alltid roligt att träffa honom. Tog en cider och sedan körde pappa upp oss till Tosseryd där folket hade anlänt för längesen.

Satt på deras altan allihop, drack, sjöng snapsvisor och hade riktigt trevligt. Var folk både från Borås och Halmstad, vilket gjorde det ännu roligare, alla var verkligen jätte snälla.
Dom hade anordnat lite lekar ute och som tur va var det uppehåll. Tror det var riktigt längesedan jag skrattade på mycket. Fortsatte den trevliga kvällen med ännu mer tjöt och god dricka.

Jag och Linn fick för oss att vi var tvugna att hoppa studsmatta.. haha tror jag låg och krälade mer än vad jag hoppade. Men EN sak som är säker, ALDRIG mer! Hade fan ont i kroppen i två dagar efter haha.

Senare drog vi oss ner mot bygdegården och fortsatte där.
Måste ju säga att detta verkligen var den bästa midsommaren någonsin! Riktigt skoj.. och roligt också att Freddan bara hade bjudit dom han ville. Blev en bra blandning.

Igår var jag på Mary Kay visning på jobbet, vi fick alla göra både hand, läpp och ansiktbehandling. Man kände sig riktigt fräsch efter.
Så ja, det blev självklart att jag köpte lite produkter.. hade "shopping ångest" efter, men idag känns det bara bra att jag kunde unna mig det. Har aldrig haft något riktigt bra till mitt ansikte.

Dags för promenad och sedan se vad dagen har att bjuda på =)

18 juni

Dagen igår blev lugn, skönt innan man ska jobba hela helgen.

Efter utbildningen var jag duktig och uträttade en massa ärenden, hämtade ut läkarintyg, fyllde i alla papper och skickade in. Tankade bilen m.m.
Sen åkte jag och Ozzy upp till mamma och umgicks med henne tills det var dags att åka hem och fixa lite mat.

Blev så gott väder på kvällen så vi ringde Anders och & Solveig, begav oss upp till Rya Åsar och körde uppletande med alla hundar. Så jäkla roligt att se alla tre hundar för alla är så olika =)
På kvällen blev det lugnt med god mat och film.

Idag var det dags för jobb helg och dagen har bara sprungit iväg, så jäkla skönt med sådana dagar.
Dock har jag fått huvudvärken från helvetet nu och den vägrar släppa. Har tagit alvedon, men hjälper inte. Kanske är åska i luften? Blää.. får bli soffan nu resten av kvällen och hoppas på att det släpper.


Måste få klaga lite idag också.. för det är såhär, att jag orkar verkligen inte med moral "kärringar" som tror att dom vet bäst om allt och som endast tycker att det är roligt att prata om sig själva. Som om det inte finns något annat att prata om med folk? Inte konstigt att ingen orkar med en sådan människa.

Såå, nu tänker jag inte lägga någon mer energi på det eller på den personen =)

16 juni

Vilken härlig dag det har varit idag.
Började med långpromenad (såklart) med lilleman. Åkte sedan ner en sväng till Sabina, tjötade massa skit och jag fick massage.

När älskling kom hem från jobbet bestämde vi att vi skulle steka lite pannkakor och bege oss ut till någon sjö och käka lite.. köpte även med oss jordgubbar. Så det blev 2 timmar av prat och mys. Ozzy var i och badade lite, annars låg han och njöt brevid oss. Underbart!

När vi packat ihop och skulle bege oss hem så ringde Anders och frågade om vi ville komma förbi på en fika, så det blev att vi begav oss ut till dom. Satt väl där i 2 timmar, så vi var inte hemma förrän efter 21 här igen. Men vad gör det när man har det trevligt =)

Snart dags för sängen, ska på utbildning tidigt i morgon och sedan får vi se vad resten av dagen vill bjuda på för skoj.



15 juni

I´m back!

Kan börja med att säga att det varit på tok för mycket det senaste, så jag har verkligen inte haft någon ork till att skriva. Men nu ska jag börja försöka igen.

Har varit sjukskriven i 3 veckor, försökt ta det lugnt och umgås med lite vänner, bara göra sådant som man mår bra av. Allt går fortfarande upp och ner från dag till dag, vet inte riktigt hur jag kommer att må dagen därpå osv. Men ska nu försöka att blicka framåt.

Fyllde år i fredags, woohoo 1 år äldre, men fortfarande inte visare haha.
Fick ett frisör besök utav mamma & pappa i present, så förmiddagen spenderades där. Är mer än nöjd, blev så jäkla snyggt. Både färgen och klippningen, klippte upp det en del och gjorde mycket kortare snelugg.

Efter det åkte jag ut och spenderade både eftermiddagen och kvällen hos Frida <3 Var riktigt roligt, inte träffat henne på tok för länge. Busade med barnen och så sydde vi en duk.
Barnen fick hälsa på Ozzy också, var roligt att se att barnen inte var rädda och att Ozzy var så otroligt försiktig, han pussade dom så fint på händerna :)

Dop var vi på i söndags också.. Lina & Tidans lille Benjamin. Var ett väldigt fint och trevligt dop.

RSS 2.0