31 oktober

Jaha, igår var det då dags för Ozzys Mh (mentalbeskrivning). Givetvis var Anders och Solveig med oss, uppskattar det jätte mycket.

Mh:t gick suveränt, han fick känd mental status och skötte sig alldeles utmärkt. Han vill gärna visa att "jag är här, kom inte hit" men han gör inget, han attackerar inte osv.. det är ju bra!
Han var även så söt och flera gånger kollade han upp på mig och Jim.. och ville liksom fråga "får jag göra detta". Vilket betyder att vi fått upp vårt ledarskap massor och det märkes så tydligt att han respekterar oss mer.

Vi fick jätte mycket beröm utan testledaren, men även utav figuranterna.. dom tyckte det var fantastiskt att han var så social. Han var också mycket duktig i hanteringsbiten, hon klappade, tog på honom och kollade tänderna.. men han njöt ju bara av att bli ompysslad.

Dom sa att han är en jätte bra hund, att han inte är aggressiv och att han aldrig skulle skada eller göra någon illa om man säger så. Men det säger ju alla som har träffat honom som kan sina saker :)

Det är lika roligt varje gång man får så mycket beröm och att få höra från kunniga personer att han är en fantastisk hund och att vi jobbar bra med honom. Vi kommer att kunna gå långt..

Dessutom tyckte alla som var med, både Anders, testledare osv att han gjorde ett kanon MH!


Världens bästa Ozzy <3





Efter Mh:t följde vi med Anders & Solveig och kikade när dom la ett appell spår åt Frasse. Jäkla duktig är han =) Tjötade lite skit och sådär som vanligt..

Sedan när vi ändå var i D-fors så åkte vi hem till Kicki & Freddy och hälsade på, gosade lite med kattungarna. Dom är pyyyytte små! Jag och kicki lagade käk åt allihop.. dom är så gulliga och bjuder på mat :) Och Jim var en gentleman och diskade undan efteråt :) Skulle bara stannat där en stund, men blev någon timme istället. Ozzy skötte sig så himla bra inne hos dom, brydde sig knappt och la sig bara på köks golvet.


28 oktober

Fy fasen vad nervös jag är, men det hör ju till ibland. Då känner man att man lever iaf ;)
Det värsta är nog att jag varken vet ut eller in. Men jag hoppas att få klarhet i det om en stund när vi ska iväg.


Okeej, men jag måste berätta en sån jävla rolig sak, detta kommer inte låta hälften så roligt som det var. För vi höll på att dööö av skratt.

Jag & Sabina var på coop igår kväll och skulle handla lite, vi kommer fram till kassan.. DÄR STÅR:

En tant med sina barn.. på sig har hon ROSA pyjamasbyxor med hjärtan på, en ROSA morgonrock med mussepigg.. randiga strumpor och RÖDA foppatofflor..

HAHAHA FATTAR NI ELLER?!
vilken människa i världen åker och handlar klädd sådär!!! hon hade verkligen ingenting mer på sig heller. hahaha fy fan.. synd att vi inte tog kort asså.

kommer nog inte vara hemma resten av dagen/kvällen, har massa att fixa.
Och när allt är klart åker jag ut till Kicki, blir tjejkväll med gott käk osv =)

update!

Vill bara berätta att dagens I-landsproblem för dagen är min garderob. Den är verkligen för LITEN!

Har återigen rensat den och hittade en massa jag verkligen inte använder, upptäckte även att jag hade en massa kläder ovanför? garderoben.

Yeah yeah, är det ingen som vill ha det så slänger jag det, är ju inga speciellt vackra saker kanske.


Nu drar vi till knalleland.

OCH jag längtar tills i morgon, då blir det en dag fylld med en massa roliga saker. HEEELE DAN!

27 oktober

Löne dags igen, men det är ju samma visa varje månad. Pengarna försvinner lika fort ;)

igår var jaf effektiv och han med riktigt mycket.. var ute på en joggingrunda med Ozzy, sedan lekte vi en massa hemma. Duschade.. åkte en sväng och beställde lite nya saker ;) Tränade Ozzy, lagade mat.. sedan var det direkt till jobbet.

Idag är jag ledig, så himla skönt.. har varit ute med Ozzy och sedan har jag tränat, betalat räkningar. Ska strax hoppa in i duschen, i eftermiddag blir det hundträning med Anders och dom. Ska väl försöka hinna laga lite käk också =)


Mina tankar är inte med mig idag, det är som en virrvelvind i huvudet på mig, jag vet varken ut eller in. Jag vet inte vad jag känner, tycker eller vad jag vill.
Det är verkligen jobbigt det här.

en positiv sak har jag kommit på iaf.. när jag och ozzy går runt i lägenheten och t.ex. ska gå in i köket.. hinner han dit före mig så går han inte in, utan han väntar på att jag har kommit och gått in, sedan går han också in =)

25 oktober

Nu för tiden har jag blivit en morgonpigg dam.. nee okej, nu ljög jag, jag kommer aldrig bli morgonpigg. MEN jag går upp i tid och "för tidigt" för att jag ska få mer gjort. Innan var jag sådan att jag "bara" skulle ligga 5 minuter till och 5 minuter till och.. ja ni förstår.

Idag klev jag ur sängen redan 6:30, drack lite kaffe, gick en morgonpromenad med Ozzy, lekte med honom. Sedan tränade vi en stund hemma.. sedan drog jag till gymmet, för övrigt kan jag ju meddela att den isen som satt på bilen i morse inte var att leka med, tog 20 minuter att skrapa, så det var tur att jag inte hade bråttom.
Jaja, från gymmet drog jag direkt till jobbet.

såå ja, jag är otroligt stolt över mig själv. Att jag tar tag i saker och verkligen ser till att få dom gjorda. inte skjuter upp dom eller hoppar över dom. BRA kämpat Jenny... tack =P

I morgon ska jag beställa lite nya herbalife grejer.. och jag är SÅÅ sugen på Cookie & Cream =)

denna helg slut

Blev lite jogging innan =)

På vägen mötte vi denna hund.. jag gillar inte alls att möta den. För varje gång man möter den gör den utfall. Jag förstår att detta måste vara fruktansvärt jobbigt för ägarna och jag "ser inte ner" på dom på något sätt. MEN, det är även jobbigt för oss som möter dom.

Vi mötte dom 2 gånger under vår joggingrunda idag, Ozzy skötte sig fint.. men man blir oroad över hur dom varje gång verkar bli lika förvånade när hunden gör utfall. Dom borde ju efter 6 gånger mot Ozzy och mot en massa andra hundar veta vad som är på väg att hända. Dom försöker inte avleda eller göra någonting åt det. Igår stod dom på andra sidan vägen, uppe mitt bland massa träd, säkert 100 meter ifrån, hunden gör utfall och dom står kvar och låter den hålla på. Samma visa är det varje gång. Och varje gång flyger dom med och håller på att tappa hunden.
Dom behöver ju verkligen proffessionell hjälp. Hunden är ju otroligt osäker.


Yeah yeah, nog om det.. mamma & pappa bjöd på käk efter joggingrundan, mammas mat är ju alltid godast. Och så slapp vi ju laga mat. Sedan kom Claes på besök, Ozzys absoluta favorit verkligen :)

Nu har vi slappat i soffan och kikat Tv.. dags för sängen. I morgon är det dags för en ny fullspäckad och spännande ve

24 oktober

God eftermiddag! :)

Vi hade en riktig mys eftermiddag/kväll igår, gjorde vad vi kände för.
Käkade tacogratäng med fruktsallad & kesella till efterrätt. Mycket bättre än godis :) Sedan lyssnade vi på en himla massa gamla goa låtar och jäklar vad vi skrattade. Min bebbo är myys <3

Vaknade alldeles för sent idag, men gud så skönt det var att få sova. Har duschat nu, ska om en stund åka och kolla på fotboll med mina grabbar.. spåra står sedan på schemat och en joggingrunda.
Vi hade ju tänkt att åka ut och hälsa på Kicki & Freddy också, men Kicki jobbar.. så vi får ta det en annan dag istället.

Nu får jag nog ta och sätta lite fart.

Ny blogg!

http://jennythoren.blogg.se/traning/?tmp=23140201


Har gjort en ny, eller en till blogg.. där jag kommer skriva om min träning, vad jag tränat.. min resultat, mått osv. Har dock valt att lösenordsskydda den eftersom jag inte vill att vem som helst ska läsa. Utan bara dom som är intresserade.
Så är ni intresserade så är det bara att fråga :)

Liiiten Jenny





Mini me ;)

23 oktober

Hade en riktigt härlig dag igår.
Först på schemat stod jobb, sedan hem tvätta & städa.. ut i skogen och spåra med Ozzy. Det var verkligen SÅ härligt. Han älskar snön, sprang runt och gottade sig, körde ner nosen i snön och lekte :) Det är så underbart att se.
Handlade lite god mat till kvällen.. så vi käkade, kollade på TV och myste. Sedan hittade jag mina "tärningar" som vi var tvugna att testa ;) Spelade lite xbox, la oss i sängen, kikade på turtles.. somnade himla gott :)


Idag lyxade vi till det med lite god (nästan) hotellfrukost. Jim ska iväg och spela innebandycup.. jag och Ozzy ska träna, ta oss en joggingrunda och vem vet.. kanske hälsa på någon rolig :)







....



"- Jag har sett att det verkligen går att påverka fettdepåerna på speciella ställen på kroppen. Det gäller att se över kosten och livsstilen och lägga in rätt träning. Generellt gäller det att sova tillräckligt mycket, äta mer protein och träna med tuffare styrkeövningar, även som kvinna, säger han."

(
http://www.bt.se/lasvart/halsa/forma-kroppen-dar-du-vill%282153232%29.gm)



Vilken tur att jag är sömtuta, äter protein OCH styrketränar. Det ser ljust ut ;) haha

22 oktober

God morgon.
Visst är det mysigt med snö? Supermysigt ju!

Idag har jag träningvärk, jävla träningvärk. Härligt, då vet man att det har gjort nytta iaf. Kan röra mina armar, trodde att dom skulle vara värst, däremot gör det ont i mina bröstmuskler.
Tränade ju igår efter jobbet, körde kondition, armar, axlar och bröst. häärligt.

Stensomnade när jag kom hem, var hur jäkla trött som helst. Pillade och fixade lite hemma. Sedan kom Emma på besök, myspys. Satt och pratade om allt mellan himmel och jord, det är så roligt för vi är otroligt lika! =)


Min första tanke när jag vaknade i morse var "shit, hur fan ska jag kunna backa upp min bil". Men det var inga problem alls. Tur att jag är lite rallybrud, annars hade jag nog aldrig kunnat ta mig till jobbet idag. Snorhalt och jag bara gled genom rondellerna, fick ratta riktigt ordentligt.. haha.

Men det var mysigt på promenaden imorse, Ozzy bara älskar ju snön, leker med den och spårar.. luktar ju mycket :)

21 oktober

Det är konstigt, varje gång jag ska skriva datum som rubrik, så skriver jag "september" och kommer sedan på mig själv, har varit så varje gång nu =P

I alla fall, igår började ju appellkursen, det var roligt, otroligt lärorikt och kallt ;)
Det blev till och med bättre än vad jag hade tänkt mig. Alla hundar är i olika stadier, men man är ju där för att få hjälp!
Vi började kursen med platsliggning.. Ozzy var en utav dom som inte reste sig en enda gång, super duktig var han!
Sedan fortsatte vi med fot, linförighet och inkallning.. fikade lite och gick igenom lite regler angående tävling, spår och så.. måste nog märka vår spårlina med något, i tävling ska man gå 10 meter bakom hunden för att hunden ska få arbeta ensam utan förarens hjälp. Det har vi ju iofs inga problem med alls, men det är lika bra att man lär sig hur långt bakom man ska gå :)

Efter detta fortsatte vi ute med platsläggande under gång, svårare än vad man kan tro eftersom hunden ska lägga sig otroligt fort.
Nu har vi lite nya gejer att träna på och det är ju verkligen något av det roligaste tycker jag, att träna in NYA saker =)

Gud vad skoj!



Vi fick en väldigt rolig och spännande förfrågan idag och självklart tackade vi ja.
ser verkligen fram emot detta!

20 oktober

Får många frågor angående hundar.. en sak vill jag bara göra klart. Liten hund som stor, man måste oavsett storlek vara konsekvent!
Har märkt att folk behandlar en liten hund på helt annat vis än en stor. En liten hund biter när man ska ta av halsbandet.. "jag blev rädd". Fallet var här att tjejen inte förstod att man inte får visa rädsla mot en liten hund, att hunden märker det SÅ fort. Att hunden redan där har "vunnit". Men hon tyckte inte att det gjorde något att hunden reagerade genom att bita "för den var ju liten".. so what?

Så kommer jag där och ska visa, det är då absolut inga problem att få av halsbandet, ne för jag är lugn, bestämd och visar att det är jag som bestämmer.

Många glömmer också hur viktig det är att berömma hunden när den gör rätt.. det är väldigt lätt att "neja" hunden och visa när den gör fel. Men LIKA viktigt är det att visa när den gör rätt. Hur ska hunden annars veta att den gjort rätt? Då blir dom osäkra och vet inte hur dom ska bete sig.. och DET är farligt.


Yeye, nu har ni fått svar på det.

Tränade som sagt igår, det var himla skönt! Idag blir en vilodag från gymmet, kroppen måste ju återhämta sig. Men imorgon kör jag igen =) Otroligt.. jag längtar efter att träna!

Och ikväll börjar apellkursen, spännande.. skulle tydligen vara lydnad ikväll. Alltid roligt att göra nya saker med sin hund.

19 oktober

God morgon!!
Är verkligen uppe med tuppen idag, vad mycket svårare det är att kliva ur sängen när det är så jäkla mörkt ute!

Dricker lite kaffe för att vakna och ska ut med Ozzy om en stund.. sedan jobba långpass.
Anledningen till att jag är uppe såpass tidigt är såklart för att jag ska hinna till gymmet innan jag börjar jobba :) Tänka sig att för någon månad sen var jag den som sa att jag skulle träna, men hellre hoppade över det och sov lite till. Men icke nu, nu har jag verkligen tagit tag i mig själv.. släpar upp mig flera timmar tidigare på morgon och faktiskt tar mig till gymmet!

Hääärligt!

Blev samma igår, promenad med Ozzy, sedan en timme på gymmet, kondition, ben&rumpa. gott.. bränna lite!

Idag blir det kondition, mage&rygg. Det är iaf skönt att få det gjort tidigt innan man är för trött! =)


Känner att jag bara svamlar just nu.. FÖRRESTEN, missa inte desperate housewives ikväll hörrni!

17 oktober

Lite kiligt när man hör alla andra göra mysiga saker osv på helgerna, så sitter man själv på jobbet 24 timmar. Men det är ju så det är och jag har ju faktiskt också mina lediga helger så =)
Ibland är det bara riktigt underbart att jobba.

Grabbarna var hemma hos oss när jag kom hem efter jobbet igår, trevligt :) Körde dom till Norrmalm och sedan ringde dom givetvis och skulle ha skjuts hem, så jag var snäll och hämtade Jim, Josef och hans tjej :)

Så ja som ni förstår har jag jobbat hela helgen, är fortfarande helt slut efter i fredags när jag hjälpte Kicki att flytta och packa upp.. ;) men det var det verkligen värt. I veckan som varit har jag hjälpt henne att packa, men kunde ju inte skriva ngt om det eftersom dom hade valt att vänta med att säga att dom har köpt hus =)


Idag är jag på mindre bra humör pga av vissa saker.. och då är man extra glad över dom underbara personerna man har runt omkring sig. Speciellt mina två fantastiska killar hemma!
Jim som alltid ställer upp, är uppskattande, snäll och helt genom go!
Och Ozzy som alltid gör en på bra humör mitt i allt dåligt, så gosig och så otroligt duktig.

När man är lite nere är det bra att tänka på saker som piggar upp.. som häromdagen när vi gick förbi två hundar med Ozzy lös.. och han inte brydde sig det minsta, inte ens kolla på dom! Att veta att man har dessa två fantastiska killar att komma hem till gör en genast allt lite lättare!

14 oktober

GUD vad trött jag var igår, ville gå och lägga mig redan 20:30.. trodde klockan var typ 22.

När jag vaknade imorse kände jag mig helt mörbultad, som om någon kört över mig. Men det var bara att ta sig upp och hälla i sig massa kaffe. Blev lite bättre, men var fortfarande seg i kroppen. Gick ut med Ozzy och åkte sedan och tränade (30 min kondition + rygg & mage).. Började känna mig sämre efter och var hungrig som en tok.
En timme efter kom huvudvärken, som bara blev värre och värre. Men bestämde mig iaf för att åka och köpa mina gardiner jag beställt. Var inge bra och köra med huvudvärk =/

Kom hem för en stund sedan, har tagit en ipren och det känns bättre, men känner mig fortfarande "febrig" och fruktansvärt seg i kroppen. VILL INTE bli sjuk!!!

Jaja, har i allafall hunnit med mycket idag, har till och med strukit och hängt upp gardinerna. Får se om jag orkar gå med ut i skogen sen, eller om jag ska vara hemma och vila. Måste må bra i morgon, för då har jag fullt upp hela dagen!

YEEY

Anders ringde precis och sa att det är en som har hoppat av appellkursen.
och självklart frågade han om vi vill ha den platsen!
JAA det är klart att vi vill ;)


fasen vad gött, vi skulle anmäla oss till den men var försent ute. Löste ju sig bra nu ändå =)

Detta är en appellkurs med inriktning på spår och man ska ha ambitionen att tävla i appellklass.



13 oktober

Min lediga dag har spenderats på mycket roliga saker.

Lite tråkigt att ha APT på morgonen när man är ledig, men så är det ibland!
Åkte direkt och tränade efter, GUD vad skönt det var. Körde 30 minuters jogging idag.. och jag lyckades jogga 6 kilometer och bränna 300 kalorier på den halvtimmen. Fortsatte i gymmet, körde ben&rumpa.. gissa om mina ben var spaghetti efter.
Åkte hem en sväng, var ute med Ozzy och så kom dom och skulle greja i lägenheten.. så vi drog till bråt.. la ett spår och under tiden det låg lekte vi lite och så =)

Käkat lite middag för en stund sedan, omelett med champinjonstuvning på och vitkål&morots sallad! MUMMS!

Nu är jag HELT slut verkligen, ska ta det lugnt resten av kvällen och kika lite tv.

12 oktober

HELT SLUT!
jag är så jäkla trött, i huvudet och i kroppen.
Ledig i morgon, men ska självklart upp tidigt på APT + att dom kommer NÅGON GÅNG mellan 7:00 och 20:00 och ska greja i lägenheten, ja men tack för den!

Har knappt varit hemma idag, förrens nu. Jobbade, åkte hem och bytte kläder, drog direkt ut på en joggingrunda, snabbt hem igen och vidare till Kicki.. fortsatte att hjälpa henne med en massa grejer.
Åkte därifrån vid 7 och hem till Sabina för lite fika och tjöt så..

Var hemma först 20:40 nu.. självklart för att kolla desperate housewives =)
mina älsklingar är hos Josef och kikar på fotbollen, ganska skönt att få en stund för sig själv hemma när det har varit fullt upp.

iallafall så är det APT i morgon och direkt efter drar jag och tränar så har man det gjort. Är det skönt väder går jag och Ozzy ut i skogen.. sedan får vi se. Vill inte vara hemma om dom ska greja.



11 oktober

Vilken lugn och skön helg, sådant gillar vi.

Var som sagt på kalas i lördags och i söndags tog vi oss sovmorgon. Gick ut med Ozzy, käkade frukost.. och sedan joggingrunda. Skönt!

Dagen har varit fullspäckad idag!
Först jobb, åkte hem och han bara käka sedan åkte jag till Kicki, hjälpte henne med lite saker i någon timme, effektiva var vi och mycket fick vi gjort!
Mötte upp Jim & Ozzy utanför oss och åkte direkt till skogen och körde lite uppletande med Ozzy. Är mycket svårare och klurigare än vad man tror. Har aldrig kört ett riktigt på det viset innan.. så för mig var det första gången. Som alltid var det roligt att se Ozzy arbeta och se hur han älskar att få uppgifter och klara dom!
Han hittade alla föremål vi hade gömt och kom in och lämnade dom.
Snart ska vi antagligen träffa en väldigt rolig person som vi ska få lite hjälp och tips av.. tack pappa ;D

Nu har vi lagat mat här tillsammans, käkat och ska strax krypa ner i sängen, är jätte trött!


Charmtrollet Hero
nya tillskottet i brorsans familj


9 oktober

Skulle bara vila LITE igår på eftermiddagen, men det resulterade i att både jag och älsklingen stensomnade och vaknade först någon timme senare. Antar att vi behövde det ;)
Sen var det bara att bege sig ut.. och upp till hans föräldrar. Där bjöds på tacopaj och lite efterrätt. Och som vanligt pratade Jims mamma inredning med mig.. och jag med henne. Vi har samma sak, därför blir det extra roligt, komma med lite tips osv.. =)

Vi drog hem, kikade lite film "the unborn", somnade såklart efter halva.. vaknde till ordentligt när det var en massa poliser på trandared, med hundar och allt.. frågan är bara vad som hade hänt?! TRO mig, här blir man aldrig uttråkad iaf.

Idag fick vi gå upp tidigt, Jim skulle på uppletande kurs på Elfsborg och jag skulle upp till mamma och hjälpa henne & syster.
Så idag färgade vi deras hår, jag fixade Pernillas ögonbryn, hår och smink. Och även mammas hår. Jätte fina blev dom och mer än nöjda verkade det som ;) Skönt att dom har en egen stylist ;)

Kalas i Falköping hos brorsan, lika trevligt som vanligt. OOOCH, dom hade fått hem en liten valpis idag, så himla söt. En svart, långhårig schäfer. Hur lugn och snäll som helst.

Vi funderade på att dricka lite öl i aftonen.. men fan, vi blev så trötta på vägen hem.





8 oktober

Usch, jag hade verkligen ingen lust till att skriva igår, eller ork.. ne absolut ingen ork. Jag var helt slut när jag kom hem.

Gick upp 05:15!!! för att hinna med allt jag skulle göra, gå ut med Ozzy, äta frukost osv.. begav mig mot jobbet och jobbade till 14:45, sedan åkte jag mamma och min kära syster till knalleland.. köpte lite presenter åt Jennifer, köpte hårfärg till Pernilla och sedan hjälpte jag dom att hitta lite kläder :)
Kikade på en sak som kommer på måndag.. så snart ska ni få se vad! =)

Käkade lite gott och kikade film med mina älsklingar på kvällen.


Gick upp lika tidigt idag, så nu är jag HELT slut, ska vila en stund och sedan bege mig på en joggingrunda. Och sedan blir det lite käk hos älsklingens mor&far.

6 oktober

Grattis till mig själv på namnsdagen ;) haha

Har haft en GREAT dag, verkligen toppen.
Gick upp tidigt i morse eftersom dom borrade i trappuppgången (idioter) haha, skulle sätta på Tv:n, jaha myrornas krig.. JIPPI. Satte på datorn.. nehe inget internet heller. Nee och självklart ingen hemtelefon. Tänker att fan vad jag är smart, använder såklart mitt mobila internet då.. JAHA, men tro fan att det skulle vara störningar i 3:s när preeecis samtidigt. haha

Gick ut en långpromenad med Ozzy, när jag kommer hem ringer Kicki och frågar om vi ska hitta på något. Så kom kom upp hit, drack lite kaffe och sedan åkte jag med henne och handlade lite. Åkte hem och släppte av "skiten" hos henne och hem till mig igen. Snälla jag bjöd på lite käka.. dock inte så lyxigt kanske ;) Sedan satt vi och tjötade skit och hon hjälpte mig att tvätta i någon timme.
Men sedan blev vi rastlösa och drog till knalleland en sväng.. åkte runt och kikade lite på andra saker.. och hon visade *piip* *piip*, såå nice ;)
Släppte av henne nyss och nu hamnade jag här ;)
Måste ju även tillägga att Ozzy har blivit sååå jävla bra, för bara någon månad sedan hade han varit på henne som en tok när hon var här.. NU, ja han gick inte ens fram till henne och försökte hälsa.. duktig pojk =)

Ska hoppa in i duschen, slänga i mig någon macka.. hämta tvätten och sedan decka!



5 oktober

God morgon!
Uppe med tuppen idag också.
Blir samma "morgonrutin" idag. Ska ut en promenad med Ozzy, sedan drar jag till gymmet innan jobbet. Skönt att känna sig pigg efter och veta att man har det gjort.

Igår körde jag 35 minuters jogging och 5 minuters spurt? haha heter det så? aja, jag ökade och ökade hastigheten och tog ut mig dom sista 5 minutrarna iaf. Sedan körde jag 20 minuter i gymmet, ben & rumpa.

Idag blir det samma kondition, fast med mage & rygg till.


Skönt att vara igång efter allt och skönt att känna att man orkar lika mycket och inte har tappat något, det trodde jag inte. På lördag, söndag blir det även ridning. Jessica har köpt en till häst, så vi ska ut och rida ihop. ska bli riktigt skoj, samtidigt som det är sjukt bra träning, man kommer åt muskler som är svåra att komma åt.


Nu blir det frukost och ladda lite!






4 oktober

God morgon, är verkligen uppe med tuppen idag!
Usch har drömt en massa hemska drömmar inatt, förstår inte varför man mår så dåligt efter, när det bara är drömmar liksom? USCH =/

Idag valde jag att gå upp såhär tidigt, just för att jag ska hinna dricka lite kaffe och käka frukost nu, sedan ska jag ut och gå en morgon promenad med Ozzy.. och träna på gymmet en timme innan jag börjar jobba 9:45. Hejja! Man får vara effektiv om man ska hinna med allt =)


Igår hade vi (Jim) en bakis dag, nee så bakis var han inte.. gick upp sent, åt frukost och tog en lugnt, slöade några timmar innan vi bestämde oss för att åka till skogen och spåra & leka med Ozzy. Var väl där i 1,5 timme.. sedan skulle vi åka och köpa käk i knalleland. Men istället så drog vi till media markt för att kika på en telefon till mig, hittade ingen rolig men köpte iaf en plattång.. dom var super billiga!

Köpte mat, drog hem och tog det lugnt, myste. Blev en kvällspromenad och gick och hyrde film.. skit bra var den faktiskt. "Legion" tror jag den hette..


yyyya, får nog sätta lite fart!





2/3 oktober

Efter joggingturen idag tog jag mig en lååång skön dusch. Älsklingen åkte vid 2 tiden och jag satt här hemma uttråkad och försökte komma på något roligt att göra.
Efter någon timme tog jag en promenad med Ozzy, ringde mamma och bestämde att jag skulle dit. Så ikväll har vi tjötat skit och bakat bullar.. supergoda vaniljbullar. Tror älskling kommer bli glad i morgon när han får se dom, han är ju större gottegris än vad jag är ;)

Ska iaf hämta honom i stan sedan, OM jag orkar hålla mig vaken, ögonen går redan i kors och vill helst bara krypa ner. Ozzy har legat och stensovit ända sen vi kom hem.. dags att gå ut och kissa honom strax förresten.
På tal och ingenting (i-lands problem) så är det sjukt kallt i vår lägenhet, alla elementen är på, men inte fan får vi någon värme. Dom sätter väl på värmen samtidigt, eller om dom andra också måste ha på sina.. jag minns inte riktigt hur det fungerade.

usch jag borde.. borde.. och borde göra det och det just nu. Men jag är trött!! haha.. svamlar ju bara =D

2 oktober

Nu är jag fasen igång efter en långdragen förkyldning.
Igår drog jag med mig Jim & Ozzy ut på en joggingrunda.. 5km:an på kransmossen. Varvade med att gå och jogga, intervall ger mest =) Tog ca en timme runt där. Orkade mycket mer än vad jag trodde att jag skulle göra, till och med Jim var chockad ;)

Idag drog jag med mig dom ut i spåret igen.. blev samma, 5km:an. JESUS, idag tog det endast 40 minuter. Jag orkade hur mycket som helst, hade massor av energi och det var lättare ätt jogga än att gå! stannade på deras station och gjorde lite situps och så med.

Nu är jag back on track. I veckan blir det ny premiär i gymmet också!


Ikväll, eller ja strax ska Jim iväg med grabbarna på en hel eftermiddag/kväll. Så jag och Ozzy blir ensamma hemma. Undra vad man ska hitta på?




1 oktober

Oj! Det är redan oktober idag, nu känns det som att tiden springer iväg. Hösten är verkligen här på riktigt och förrutom att det är förbaskat kallt på morgonen så är det underbart.
Kalla vindar, solen lyser, löven är riktigt röd-gröna och luften är så frisk. Ja, jag brukar inte gilla hösten speciellt mycket, men nu uppskattar jag den verkligen.

Har ju inte hunnit skriva, så tar en snabbis om vad som hänt som 2 sista dagarna.

i onsdags åkte jag och Kicki ut till Frida och umgicks, busade med barnen, drack kaffe och tjötade massa skit. Lite äventyr och sådär.. jaa =)
Sen på eftermiddagen kvällen tog jag och Jim en mys dag/kväll. Åkte upp till ryaåsar och gick i skogen med Ozzy.. en sväng till knalleland och mys hemma med varma mackor.

Igår var det fullt upp på förmiddagen, städade lite.. tvättade och donade. Sedan var det dags för lite jobb.
Jim & Ozzy hade varit och tränat, lite uppletande övningar och dom hade även haft hundarna lösa ihop, utan att dom fick hälsa givetvis.

Nu sitter jag och dricker kaffe, försöker vakna till liv.. sedan ska jag dra på mig maaassor av kläder, bege mig ut med Ozzy.. fixa, trixa och dona. Sedan blir det jobb.

RSS 2.0