29 maj

Wihoo tiden går fort, lönen har äntligen kommit och det är väl inte helt fel? =D

Igår hade Kicki bal, så jag och Veronica var nere och kikade på den, sedan drog vi och käkade.. tjötade massa skit. Det är såå trevligt! Och min Kicki såg ut som en prinsessa, men kanske är för att hon är en!? =D

Idag har jag varit hos frissan, färgade min utväxt och klippte mig lite, folk säger att det syns och det är väl positivt!
Väntar på att älsklingen ska komma hem, han har varit och spelat match, han skulle köpa med sig sallad åt mig och jag är dööhungrig nu! Vi var duktiga innan på jobbet och gick ända från knalleland och upp till hulta! De ni ;)

... snart fyller jag år måste jag bara påpeka, då blir det party. Och i juli ska jag få min present av älsklingen. Det kommer bli MASSA mys! Längtar som en tok nu.
Dock har jag inte kommit på en enda sak som jag kan önska mig ännu, förslag?

Ne nu ska jag slappa, sen sova.. har ett 12,5 timmars pass framför mig i morgon =/

22 maj

God morgon, uppe tidigt =/

vad härligt det var att vara ledig igår, och älsklingen slutade tidigt.
Var ute och gick en sväng med en jobbarkompis på morgonen.. sen blev det fixa och städa lite i lägenheten innan det var dags att tvätta.. finns det något tråkigare? Och vi hade såå mycket tvätt också =/
Men mellan varven åkte vi iaf en sväng till Knalleland, upp till Jims föräldrar.. sedan hem, fixa mer tvätt och upp till mina föräldrar. Fikade lite.. och så kom glassbilen, så vi var bara tvunga att köpa glass =D

Sen åkte vi hem igen, så kom Emma upp och sedan även Tidan och Lina. Kikade film.. hmm minns inte vad den hette, men jäkligt bra.
Dom gick efter 23 någon gång, så sedan blev det sängen.


Men vad händer idag/kväll tro?!

20 maj

har faktiskt inte haft så mycket tid till att skriva =)

I måndags jobbade jag, 11 timmar.. sedan lekte jag med Emma, tjötade skit och provkörde hennes nya bil =D Igår på förmiddagen var jag uppe hos Veronica och drack lite kaffe och busade med hundarna.. sedan gick vi ut en sväng med dom.. och så åkte vi till knalleland, kikade klänningar.. hittade en jättefin =D Funderar på att åka och köpa den idag! Sedan var det dags att bege sig till jobbet.. kvällen gick fort som tur var. Vi var ute på en promenix i 3 timmar, hääärligt!

Nu är det slapp i 10 minuter till, sedan jobb =D

17 maj

Today is our day!

8 månader med älsklingen. Älskar dig enormt, otroligt mycket <3

I onsdags och torsdags var vi på utvecklingsdag nere i Falkenberg med jobbet, det blev verkligen lyckat! Underbart med härliga jobbarkompisar =)

I fredags var jag och Tidan och kikade när GIF spelade match, älsklingen var duktig och gjorde ett mål till och med.. och självklart så vann dom.. med 5-0 =D

Igår var vi i Göteborg hos systeryster eftersom hon har fyllt år och jag jobbade förra helgen när hon hade kalas. Det var himla trevligt, träffas inte så ofta längre, men det ska bli oftare =) Var hemma runt 10 tiden. Kikade en film.. sedan somnade vi.
Jobbar idag, har bytt.. så det var till att gå upp vid 7 imorse =/ BLÄ PÅ DET.
Men jag är ju ledig nästa helg istället ;) det är skönt.

Måste även nämna.. 3 år och 6 månader igår, min Kicki är bääst <3

Jobbar ända till 20 ikväll, sen blir det hem och mysa med min älskling!

11 maj

Nu har jag massor att se fram emot. Och det kommer bli uuuunderbart <3

Bebben var så söt igår, när jag kom hem hade han tappat upp ett bad och tänt ljus i badrummet. Så badade vi och åt glass. massa mys. Han är bäst <3 det är så skönt att komma hem till sånt, till någon som bryr sig. Det är helt otroligt att vi kan prata om så mycket.. eller prata om allt.

Var ute hos Kicki en stund innan, drack kaffe... och kollade på resoooor =D I augusti åker vi.. och det ska bli såå härligt. Längtar, vill åka nu nu nu!

Känns som att denna sommaren kommer bli rätt okej efter allt.. hoppas <3 Har en del planerat och det är sånt man behöver. Dessutom blir det snart planering av midsommar =D

10 maj

Goood morgon. Inte så god.. är helt jävla slut.
Fick köra dom små alkisarna igår. Först hämta, sen från oss till stan. Och snabba var dom inte.
Så somnade man strax efter 12, vaknade av att Jim ringde, somnade.. vaknade av att jag hade fått näsblod. somnade. Vaknade av att Jim ringde. somnade. Vaknade när Jim kom hem. Shit, har knappt sovit och ska jobba 12,5 timme =(
men älskling var söt och hade plockat med sig en blomma hem åt mig inatt ;) haha min sötboll.

Nu har jag förresten sett "Twilight", alla tjötade ju om hur jäkla bra den var. Och det stämde jäkligt bra, den var verkligen den bästa jag sett på länge. Så om ni inte har sett den ännu. SE DEN NU!

Nu ska vi strax ut på en promenix.. 5 kilometarn.  häääärligt.

9 maj

Heeeelg. Kan ni ju säkert tycka är skönt, men icke för mig.. jag jobbar heeela helgen =( Bläsch!

Veckan har varit ganska lugn, men ändå haft massor att göra. Kalas osv. Har även tränat.. en dag på gymmet. Och nu två dagar i rad har jag varit ute och gått med två jobbarkompisar i 2 timmar. Härligt.. vi har även planerat att ta samma runda i morgon. Nu har det satts igång på riktigt igen. Låg lite lågt med träningen ett tag pga tidsbrist. Men nu när jag har lite mer tid över är det bara att köra. Gå ut och promenera är verkligen härligt!

Igår var vi på "big comedy" med älsklingens familj. Haha det var verkligen roligt. Helgrymt. Efter åkte vi till Spice´n Rice och köpte med oss mat hem till hans föräldrar. Satt där.. käkade och tjötade skit. Hade ännu en underbar kväll. Dom är så härliga!

Ja, så nu i helgen blir det tyvärr inte mycket mer än jobb :( Men sånt man får ta. Är ledig i en dag, sen jobba.. och på onsdag åker vi till falkenberg med jobbet.. "utvecklingsdag" ..  vi var ju där i höstas och då hade vi verkligen såå roligt. Får hoppas att det blir lika lyckat i år =) Antagligen blir det gekås på vägen hem också ;)

Ne, nu jäklar är klockan 20:12.. och jag slutar om en timme.. wiihooo =D

4 maj

Tyckte det var dags att uppdatera =)

Den sista tiden har det inte hänt så mkt speciellt, har mest jobbat och varit med Kicki.

Förra helgen var det toarpkampen, riktigt roligt. Började dricka redan klockan 7:30 på morgonen. Tipspromenad, stationer.. minst 100 "drickapauser" och en jäääävla massa skratt. 18:00 på kvällen var vi i mål, en mil och 10 timmar senare. Det var en helt oförglömlig dag! Nästa år kör vi igen!

Denna helgen blev det 50års kalas hos Jims föräldrar, smörgåstårta, öl, vin.. och väldigt trevligt sällskap. Sedan blev en en sväng hem till oss, lite mer "förfest" och sedan utgång. Klockrent! På dagen blev det lite shopping.. åkte ut till Visko på dagen, dock hade dom stäng 10 minuter innan vi kom dit, haha. Men vi drog och käkade och så istället. Har alltid så grymt roligt med min älskling =)

Igår var det mest slapp, en sväng upp till Sjöbo och hämta min bil, lite mer smörgåstårta.. på kvällen kom Tidan och hans tjej. Så åkte vi och hyrde film.. "amusement" om jag inte minns fel. Skum film det där.. men det var himla trevligt!

Idag har jag varit på utvecklingssamtal, gick toppen. Har även varit duktig och tvättat bilen, den var verkligen full av pollen.. dock började det regna lite när jag tvättade den =P Men men, den blev såå ren och fin.

Ska till jobbet om en stund. Får väl fixa lite här hemma innan.

RSS 2.0