31 oktober

Gooood morgon (nästan)

Har faktiskt redan varit vaken i någon timme. Väntar på att Kicki ska komma, sen ska vi leka. woohoo. men hon är lika seg som vanligt, hon skickade sms vid 10 och skrev att hon bara skulle äta och så.. nu har jag hunnit dammsuga hela huset, städa badrummet + mitt egna rum. Och fortfarande har hon inte kommit.. haha.
Nu tänkte jag ta och sminka mig lite, platta håret.. och packa det sista. Jaa, för det blir Gbg i helgen.. då jag ändå inte har något att göra i Borås.. alla ska typ ut idag, men min förkyldning tillåter mig inte att gå ut =/

Men men, i eftermiddag blir det då avfärd till Götet (igen).. men denna gången följer älsklingen med =) Wiihoo. Var ett tag sen vi gjorde något en helg så.
Men nästa helg är däremot planerad utgång.. om det blir som vi planerat vill säga. Ska bli roligt. Var fan längesedan jag var ute nu. Över en månad sen.. det hade ni inte kunnat tro om mig va ;)

Jaa, fan undra när Kicki kommer i sin lilla frallybil.. haha måste ta ett kort på den och lägga in sen, jävlar =D

Pappa har varit duktig och bytt till vinterdäck på min audi också, så nu jävlar är det bara att köra!

Blä!

Jag vill göra om min fula design, men ork?!

Någon som vill hjälpa mig? =)

30 oktober

Fy farao vad kallt det har varit ute idag, det är 40 minuter sedan jag kom hem, men jag kan lova att mina fötter fortfarande är som två isbitar =/

Jaa denna dagen har varit seg, lång och allmänt tråkig. Vaknade första gången imorse när älsklingen gick upp, somnade sedan om och vaknade nästa gång av att pappa pratade i telefon. Så det var bara att gå upp.

Sedan la jag mig i sängen och latade mig, kollade ett avsnitt av Gossip girl och sådär.

Sedan hade jag "hemma-spa" Tog ett fotbad, la ansiktsmask.. rakade benen med min epilator. Så nu känner man sig lite fräschare trots att jag är dunderförkyld =/ BLÄÄ på det!

Så var det dags att bege sig till jobbet, tiden har gått i slomotion idag.

Och nu är jag bara allmänt hängig och deppig, så nu ska jag bege mig till sängen, gosa ner mig och kolla på "Desperate" Wiii..



I morgon blir nog en mer spännande dag ;)

29 oktober

Hello =)
Har inte haft tid att skriva på några dagar då jag inte har varit hemma.

I måndags var jag och mamma på Gekås och shoppade loss. Var fan kö in, fick stå i säkert en halvtimme. Men trevligt hade vi och shoppade massa roligt.
På kvällen begav jag mitt till Kicki, kollade film, dippade morötter och gurka. Dock mådde jag piss

Igår åkte jag Kicki & Micha in till stan, stackarn fick vänta på oss hur länge som helst =/ Men till stan kom vi iaf, shoppade lite saker till Kickis rum och sådär. Sedan åkte vi upp till Jim.. lämnade Kicki & Micha i d-fors.. och sedan åkte jag och baby till lager. För en gångs skull så hittade jag faktiskt något, köpte två par jeans ett linne och en tröja =)

Jaa och efter det, blev vid halv 7.. så tatuerade jag mig =D Wooho, den blev hur jävla snygg som helst!


Idag har jag lekt med Kicki, åkte dit vid halv 11 imorse eller något, så idag har vi fixat och donat i hennes rum och det blev verkligen skit fint! Var inne istan en sväng, hämtade lite saker och käkade på Max.. vi tyckte att vi förtjänade det =D Raaaacer bil körde vi också, jävla ballt.. haha det var skit roligt att köra den. En liten renault 5:a =)

Nu är jag hemkommen från Kicki, snart kommer älsklingen och då blir det mys. Men nu måste jag hoppa in i duschen!



Min nya =)

26 oktober

Redan söndag.. jag har inte sovit alls bra inatt, har varit fruktansvärt täppt i näsan och haft så jävla ont i halsen. vaknat flera gånger. Sedan ringde älsklingen inatt två gånger också.. fast det gör ingenting, var ju  ändå mer eller mindre vaken =P Han var lika söt som vanligt.

Idag är det även hemfärd som gäller, om ca 2 timmar för att vara exakt. Och då ska jag få träffa baby =)
Imorgon blir det Gekås med mammsen och shoppa en massa.


Jag är faktiskt ganska trött på dig och ditt skitsnack nu. Är du typ mytoman eller något, eller vad är det frågan om?! Jag vet bäst själv vad jag har sagt och gjort, så de så.
Lika bra du lägger ner och försöker att sköta ditt eget "liv".

25 oktober

Jaha då har denna dagen också snart gått.

Har varit på kalas i Falköping idag, det var trevligt. Käkade, fikade och spelade Guitar Hero, woohoo! Var rätt nice faktiskt. Dock tappade jag min mobil i toaletten.. eller tappa och tappa.. hade den i fickan på kjolen och helt plötsligt hörde jag bara "plumms".. hmm vad fan var det.. JÄVLAR, min mobil =/

Jaja, men som tur är så funkar den faktiskt. Men dock är det nog dags att inskaffa en ny om ett tag.

Nu är jag i Gbg hos systeryster igen. Efter dessa kalla nätter i deras lägenhet har jag även gått och blivit dunderförkyld, så nu sitter jag här med mitt jäkla te ihopp om att snart må bättre i halsen =(

I morgon blir det hemfärd på eftermiddagen och så ska jag träffa älsklingen min. Fast jag vill ju inte smitta honom =/


Okej

Jaha ja, så du tror att jag lurar dig.. men jag kan ju skriva såhär då..

Kommentaren du hade skrivit den 22 Oktober, 12:41 var postat från Ulricehamn.. och kommentaren du hade skrivit 24 Oktober, 14:27 är postad från Finspång.. dessutom sitter du på Hi3G Access.
Tycker du fortfarande att det är nödvändigt att jag skriver ut ditt namn? =D
Och det är ingen idé att neka, för man kan kolla upp ip-nummret på kommentarerna och sedan söka efter det så får man upp allting =)



Nu ikväll har vi iaf varit och handlat lite och så. Pratat med min älskling i telefon.. sakna massa =/
Nu kollar jag lite på film, ska strax lägga mig.. upp tidigt i morgon för att åka till Falköping på kalas.

god natt på er sötnosar

wooj

Nu vet jag vem denna person är som har kommenterat iaf =D

Jenny är smart sörrö, hade dock inte gjort något om du hade erkänt innan, för jag hade bara blivit glad!

nu ska vi bege oss till affären för att köpa lite nödvändiga saker!

hmpf

Fick en kommentar av "En som följer din blogg." igen.. vilken var både snäll & gullig. Du verkar känna till mig rätt så bra?
Är jäkligt nyfiken på vem du är nu.. så du vore himla gullig om du berättade =D


Ja, nu har vi iaf varit iväg och tränat en timme.. och jäklar vad underbart skönt det var. Blir mer i morgon.
När vi kom hem la vi ansiktsmask i form av avokado, super bra för huden!

Så nu blir det lite kvällsmat.. vanilj yoghurt och honungsmelon. Mumms, jag är hungrig.

Blir nog sängen rätt tidigt idag, för i morgon ska jag orka upp tidigt =/

Överraskning

Nu har vi varit och handlat lite, ätit.. väntar på att Robert ska komma hem så att jag och Helen kan gå ner och träna. Ska bli HUR underbart som helst.

haha en sak som är lite sjuk är att ALLA mina kompisar ska toffla i helgen.. haha känns hur jävla skumt som helst =D

Jag har mkt planerat  nu framöver, blir kalas i helgen, på måndag ska jag och mamma åka till Gekås och på Tisdag ska jag och älsklingen åka till Lager.

Och vet ni vad som händer mer på tisdag? Kl 19:00 för att vara exakt? hmm.. ja det kan ni fundera på, för jag tänker inte säga ngt =D
Så ni får allt fundera tills på tisdag!


Nu ska jag slappa tills vi ska dra och träna!

23 oktober

Hade en supermysig kväll igår, älsklingen lagade massa god mat.. potatisgratäng, fläskfile och cesarsallad, mumms! Han är så himla bäst ;) Efterrätt blev det också, men den är lite mer hemlig =D

Nu sitter jag i Gbg, var här redan vid 11 i morses eller något, inte dåligt va?! Fick min röv ur sängen rätt tidigt, men det var inge roligt att ligga kvar när älsklingen hade gått =/

Nu vet jag inte vad som händer, ska iaf ut och gå en sväng sedan. duktig har jag bannemej blivit ;)


btw, fick min lönespec idag, ooohoo vad mycket pengar jag får denna månaden! YEES!

22 oktober

Idag har jag varit leeedig, så jäkla härligt men har ändå haft fullt upp.

Har varit och shoppat med mamma, lite presenter, mineralfoundation och kläder till mamma, även jag köpte en tröja, kunde inte hålla mig ;)

Nu sitter jag hemma ska strax till älsklingen, han ska bjuda på mat, GOTT ;) har fan inte käkat på hela dagen.
Har även packat färdigt för att bege mig till Gbg.

Nu ska jag lägga in lite ny musik på mitt usbminne =)

Fick dessa kommentarer idag:

Postat av: En som följer din blogg.
Du LISA OLSSON eller vad fan du nu hette. Det låter som om du vill förstöra mellan Jenny och hennes kille.
Tror inte du heter Lisa utan bara är en avundsjuk jävel... Ska du inte bara ta och dra och hitta en egen kille kanske?????? Finns sånna jävla fjortisar i Borås....
Någon som håller med???

Postat av: Kicki
Du om jag håller. Jag tror inte heller att denna Lisa finns. Så omoget så de finns inte. Jenny & Jim är massa fina ihop :)



Jag skulle gärna vilja att du "en som följer din blogg" berättar vem du är =)





21 oktober

Sista dagen att jobba, fy fan vad underbart måste jag bara säga!

Igår var det självklart jobb på schemat, hela jäkla dagen. Men sen fick jag ju leka med min Kicki. Färgade hennes hår, vilket blev riktigt fint tyckte jag. Sedan nanade hon här. Han inte göra speciellt mycket =/

Idag har jag varit på möte, eller någon slags "utvecklingsdag" och sedan var vi ute och käkade på Thai Silk, hur gott som helst. Nu sitter jag hemma innan jag ska dra mig till jobbet =(




"Lisa Olsson" ...  vem fan e du? =S

19 oktober

Söndag, deprimerande söndag!

Igår efter jobbet åkte jag hem en snabbis för att sedan hämta Kicki, sen stan för att hämta upp Michaela. Drack kaffe och tjötade skit, fick även hämta babys plånbok han hade glömt och lämna den till honom. Åkte ut till Frida en stund och sa hej. Sen körde vi Michaela till Fristad. Hände inte så mkt igår helt enkelt.

Fick hämta baby efter krogen, i hans bil.. massa go att köra =D
Kicki var massa snäll som vanligt och väntade med mig tills vi skulle hämta honom. Dock tror jag hon ångrar sig. Shit jobbiga killar borde inte få finnas =P

Idag har det bara varit jobb. Sedan blir det väl hem och sova.
haha låter som om jag har världens tråkigaste liv =P Men just nu är det bara jobb på schemat, men efter tisdag är jag ledig i 8 dagar.


Puss på er

Kärlek <3



Min finaste baby <3
massa kärlek.

18 oktober

Naw vilken mysig kväll det blev igår.
Åkte till min baby efter jobbet, väntade på att han skulle komma hem, sedan la vi oss på soffan, somnade en stund och myste lite. Sedan blev det dusch och sedan till hans mamma och käkade lite, gott =)
Sedan åkte vi upp till mig, tjötade lite, sedan blev det sola. Måste ju bli brun!

Jaa och efter det hem till baby igen, la oss på soffan och kollade "Turtles 1", fast jag somnade och tur var väl det eftersom jag skulle upp tidigt i morses.

Gud vad trött jag var, ville verkligen inte kliva ur sängen. Hade hellre legat kvar och myst hela morgonen.. helst hela dagen! Saknade honom redan när jag hade gått utanför dörren =( BUU!

Nu sitter jag på jobbet och slappar. Efter jobbet ska jag träffa Michaela.. och MIN Kicki <3

17 oktober

1 månad med min baby idag <3


Dagen igår blev mer än lyckad. hade hur trevligt som helst. Jag & Kicki begav oss till Kungsbacka för att shoppa, hittade lite iaf. Köpte en ny tröja, underkläder, ett armband, mössa och en ny plånbok.. Friis & company, hur snygg som helst. (Lägger in en bild sen) Drack även världens goaste kaffe där!!
Efter shoppingen åkte vi till Mölnlycke, där blev det käk hos Kickis farmor och farfar. Sedan blev det hemfärd. Storhandla åt Kickis mamma.. och det var inte lite hon skulle ha. Slutade med att den där jävla vagnen var knökad.. 6 påsar senare och en jävla massa som inte fick plats var vi färdiga.

Älsklingen hämtade mig, sedan blev det hem.. mat, mys och sängen.

Idag är jag TRÖTT, verkligen, fy fan. Vill sova. Men icke.. nu sitter man på jobbet igen, ska jobba till 14:45 och efter det ska jag hem till älsklingen och SOVA i flera timmar. Ikväll blir det mys <3


16 oktober

Grattis brorsan på födelsedagen =)

Skriver lite nu innan jobbet eftersom jag inte kommer hinna skriva något mer idag. Dagen kommer som sagt att bli helt fullspäckad, inte en lugn sekund.

Nu ska jag strax bege mig till jobbet.. jobba till 14:45 och därefter blir det direkt till Gbg/Kungsbacka. Gissa om jag längtar? Hittade ett par stövlar jag där som jag tänkte kolla på igen, eftersom jag inte hittade dom i Borås =/ Sedan kanske det blir något mer, vem vet?! =)

Ikväll nanar älsklingen här, mumma så mysigt! =)

Ha en bra dag, för det ska jag ha!

15 oktober

Grattis Jennifer på 5 års dagen =)

Denna dag har inte bestått av så värst mycket, vaknade alldeles för sent idag. Sedan var det bara att sätta igång och städa, sådana där nödvändiga saker ni vet.
Jaa och när det var klart blev det dusch, käka, fixa sig för att sedan bege sig till jobbet, där jag kommer spendera mest tid framöver.

I morgon däremot blir det roligare, först jobb och sedan drar jag och Kicki till Kungsbacka igen för shopping. WOOHOO! Hoppas bara att jag hittar det jag söker. På vägen hem ska vi stanna hos hennes pappa och käka lite. På kvällen ska baby nana hos mig.. så ja, det kommer bli en bra dag!

Nu måste jag sova så att jag är pigg i morgon! =)

Fattar ingenting

Postat av:
vi har känt varandra å jävla många år men du verkar inte bry dig. vi var vänner sen vi gick i 9:an men jag ska inte lägga mig i längre!!! fan!!


Ärligt talat om det nu skulle vara så, varför kan du inte vara såpass ärlig och säga vem du är?

Fick fina kommentarer av mina underbara, åhh gud vad jag älskar er <3

Postat av: Sandra
Mytoman och hycklare? Jenny? Då känner du inte jenny alls. Hon är alltid ärlig och säger va hon tycker. Men de är kanske du som lyssnar på va du vill höra. Skitsnack finns överallt, har du inte fattat de än så får du vakna upp. För Skitsnack är precis va du själv håller på med. Och att jenny inte skulle va värd ett Skit? För oss riktiga nära vänner är hon värd allt i världen.

Postat av: Din Kicki
Skit i vad alla skriver hjärtat! Den som kommenterar det fega anonyma inlägget är inte värd ett skit. Du är den bästa vännen man kan ha. <3


Jag har världens bästa kompisar, inget snack om saken! Ni är underbara.. dom bästa man kan ha. Fick nästan tårar när jag läste vad ni skrivit. All kärlek till er <3


ursäkta

Jag vet inte vem fan du tror att du är! Men kom fan inte och tro att du kan döma folk innan du vet vad du snackar om! Du är inget annat än en dum jävla hycklare och mytoman! Du skapar en egen bild om vad du tror och vad du tänker och gör det till din egen lilla "sanning"! Det är inte bara jag som tycker så! Utan många utav dina närmaste vänner, dom vågar bara inte öppna käften.. Du är inte värd ett skit! Det enda du är bra på det är att snacka skit!

Mvh en nära vän



Nu fick jag detta som kommentar på mitt lilla "arga" inlägg.
Men då kan jag bara säga såhär.. för det första du är inte ett dugg bättre, STÅ FÖR VEM DU ÄR!
Och dessutom, hur kan du ens öppna käften om du varken vet vad eller vem jag snackar om? Hur kan du säga att jag ljuger om en sån sak när du inte vet vem personen jag skriver om är?!
Och dessutom hur kan du säga att du är en "nära vän", om du nu hade varit så jävla nära, så hade du nog knappast tagit detta här, utan kommit direkt till mig. Är det vad du kallar vän? Och om du nu säger att det är många av mina närmsta vänner som tycker såhär.. så kan du ju för det första säga vilka som är mina närmsta vänner och för det andra säga vilka det är som inte vågar öppna sin käft.

TACK!

Kväll - 14 oktober

Denna dag har varit totalt fullspäckad.. nästan ;)

Jobbat hela dagen, långpass.. 11 timmar, ohoj!

När jag kom hem var Claes här och hälsade på, han gick nyss.. snäll som han är så körde han ner mamma till jobbet på vägen hem =P

Har precis pratat med min älskling lite, ååh saknar redan faktiskt.. visst är det härligt att vara nykär? Känns ändå som om jag har känt honom i flera år, konstigt va? Men gaah så härligt det är att trivas så bra ihop med någon! Har nog aldrig hänt mig innan. <3

Nu ska jag strax dra på mig mysis och sticka ner till mammas jobb och sola lite, orkar inte vara någon blekfis, perfekt när man kan sticka ner dit.. inte alls långt heller, tar ävl ca 5-10 minuter att gå. Shit tänk när jag jobbade där, fan vad nära man hade till jobbet asså!

Nae nu ska jag sluta tjata.

Längtar tills på torsdag <3

Förbannad

Vad är det för fel på en del brudar?!

Nu tänker jag skriva ett sådant där inlägg igen, men det skiter jag i, för att bete sig på det här sättet är sjukt. Till och med för att vara du!

Man lurar inte killar på det sättet du har gjort, skämms du inte? Gör du allt detta för att han ska stanna kvar hos dig och inte göra slut? Du bestämmer i princip vilka han ska umgås med, vad han får göra och inte. Vadå, vill han åka och hälsa på en kompis, sova där.. låt han göra det.. baraför att ni är ihop behöver ni inte umågs dygnet runt.
Han har gett upp allt för dig, han har typ inga kompisar kvar.. och dom han har kvar vet precis vad du håller på med.. han har berättat allt för dom.
Men hur dum kan han vara som stannar kvar? enligt mig behöver man inte vara ihop bara för att man har en unge ihop..

du vet precis hur det kommer att bli, lämnar han dig.. så står du där utan något alls. Vill du leva ett liv där du kontrollerar din kille, ljuger för honom och bestämmer över honom?! SKÄMMS DU INTE?

Tycker så synd om honom, hoppas han inser.. för du förtjänar honom inte.

14 oktober



Älskling <3

13 oktober

Åhh vad härligt att vara ledig. Slappat hela dagen, sedan mötte jag älsklingen i knalleland, kikade runt.. sedan gick vi och handlade, käkade lite gott och så.

Sedan ikväll träffade jag min älskade Kicki.. haha "en svart kaffe med mjölk" tjötade skit och massa..

nu ska jag och baby sova <3

12 oktober

Jobb idag igen, ända till 21:15 ikväll =/

Igår efter jobbet åkte jag hem, la en hårinpackning, ansiktsmask och la mig i badet.. helt underbart skönt vill jag lova. Hade tänkt ha en hel hemmakväll, men istället blev det att jag träffade Kicki och så ville älsklingen att jag skulle sova hos honom.

Så jag var med Kicki till 2 inatt då vi hämtade våra pojkar från krogen. Åh, min Kickiliiten du anar inte hur glad jag är över att vi umgås en massa igen, har verkligen saknat dig och allt jag kan prata med dig om. Jag är glad att vi har snackat ut om allt och kommit varandra nära igen. Du betyder <3

Hmm ja och efter jobbet ska jag hem till älsklingen och nana där, i morgon blir det att träffa Kicki en stund =) Beställa tid för min lilla tatuering också =D

10 oktober

Dagen igår blev lyckad!
Hämtade upp Kicki sedan begav vi oss till Kungsbacka, efter många om och men och några felkörningar kom vi fram till freeport, dock hittade vi inget. Så istället åkte vi in tll Kungsmässan där vi hittade en massa fint. Så shopping blev det iaf =) Sedan åkte vi upp till systeryster, käkade och fikade.
Hade en supermysig dag! Alltid roligt att vara med min Kickiliiten <3

Idag har jag slöat, sov hos Jim inatt.. vaknade 5 imorse av att han typ hade panik.. stackarn hade tappat sin percing, hittade den dock inte.. men vi löste det ändå.
träffade Sandra i knalleland sedan, gick runt och kikade en massa.. sedan följde jag med henne och handla. Sedan solade jag och lite sånt där.

Ikväll har jag varit och handlat lite med mamma&pappa, nödvändiga saker och massa jag måste ha på jobbet, då jag har kommit på att jag den närmsta tiden mer eller mindre kommer att bo på jobbet typ... jobbar 9 dagar av 10. Jiiippe.. nae?!

Nu sitter jag med färg i mitt hår, blev dock mycket mer än vad vi hade tänkt.. så nu kanske man blir ett jävla ljushuvve?! Får se.. ska iaf nana när detta är färdigt.


God natt!

9 oktober

Nu ska jag kort sammanfatta de senaste dagarna.
Hmm, i tisdags jobbade jag och sedan kom Jim och hämtade mig, på kvällen lekte jag lite med Kicki och hennes lover.. och sedan blev det mys med älsk och sängen.

Igår tog jag mig en sovmorgon och väntade på att baby skulle komma hem, sen när han kom drog v hem til mig en snabbis, sedan åkte vi och handlade lite.
Gjorde sedan tacos och kikade på Iron man, hur bra som helst var den! Sedan följde jag med när han skulle tatuera sig, Ellinor kom också.. så vi tjötade lite skit. Sedan hem och myste massa!

Idag, jaa fan idag ska jag och Kicki åka till Gbg, eller rättaresagt Kungsbacka och freeport, shoppa jävlar :D Det ska bli så jävla roligt, tycker massa om att vara med min Kickiliiten <3
Sedan ska vi till systeryster och hälsa på också, woohooo!


Nae nu får väl jag göra mig iordning, så att jag är klar när Kicki ska hämtas =D

8 oktober

Nu börjar jag bli ganska trött på folk som kommenterar och i stort sätt säger till mig vad jag ska skriva och inte. Denna kommentaren fick jag:

onödigt att blotta det över huvud taget då kanske. är väl inte det man vill läsa i någons blogg nåt som är menat för EN speciell person då kanske du kan skriva det till personen i fråga eftersom det verkar vara en sak mellan er o inte dina läsare. med tanke på hur meningarna är skrivna och lackande stavning ser det mest ut som ett påhopp utav frustration. kanske bättre att skriva några rader i word o lägga på skrivbordet om du måste få ut skitsnacket i text. känns väl fel att använda en blogg till att skriva om någon okänd person då det är dig bloggen ska handla om

Och detta blir mitt svar:

Nu är det såhär, att detta är MIN blogg.. och i min egna blogg är det väl ändå mening att jag ska få skriva vad jag vill? Och vad är du för person att dömma som sitter och kommenterar, men inte ens kan skriva ut ditt egna namn.. utan kommenterar anonymt? Just av den anledningen tycker jag inte att du borde yttra dig, eller klaga på någon annan.
Jag står för vad jag skriver, men du kan inte ens stå för vem du är.

Och vem har sagt att bloggen endast ska handla om mig? Det har jag aldrig sagt, jag kanske använer bloggen som en dagbok. Jag kanske använder den för att skriva av mig.. oavsett vad det gäller.

Om det inte passar dig, så tycker jag inte ens att du borde läsa. För ingen kan säga till mig vad jag ska och inte ska skriva.


Jag tänker fortsätta skriva vad jag känner för i min blogg, så för er som inte accepterar det, SLUTA LÄS NU!!


7 oktober

Ja nu var det tänkt att jag skulle sammanfatta helgen lite, så jag får väl göra det ;)

Helgen tillbringades i Gbg hos systeryster men min älsk, vilket var väldans trevligt.
Vi drog till med en "liten" fylla, vilket slutade med att jag och min syster stod och halsade ur lakritsshot flaskan, en viss person låg inne på toan och spydde.. medans den sista (Jim) fick hålla koll på oss. haha.. Men jävlar vad roligt vi hade.
Var på kalas hos Jims släkt och sådär i lördags, himlans trevligt!

I söndags var det dags för hemfärd, Jim skulle spela match. När jag kom hem fick jag åka och hämta bakruskandidaten Kicki.. haha sedan drog vi ut och kollade på matchen.. sedan "myskväll" hos mig. Kollade på en sketa bra film. Sedan nanade hon hos mig.

Ja och nu i veckan händer det väl en massa saker som vanligt =)


Fick en fråga om varför jag inte skriver vem personen i mitt förra inlägg är, men varför ska jag göra det?! Jag tänker inte sitta och skriva ut ett namn och "blotta" den personen för alla. För den personen vet mycket väl om att jag menar henne.

6 oktober

Haft en kanonhelg, men den kan jag berätta om sedan.

För just nu förstår jag mig verkligen inte på folk, varför lägga sig i andras liv, varför ens bry sig om andras? Om du nu är så himla mogen som du säger, så lägg ner allt. Skit i det. Bry dig inte ens liksom. Jag fattar inte..
Allt ska verka så himla perfekt på utsidan.. men det blir bara pinsamt för dig själv när alla vet hur det egentligen ligger till. Vi skämms nästan för din skull asså. Att men människa kan göra sig till åtlöje på det sättet, det är helt sjukt..

Jag tänker hellre på mig själv än att offra allt för en kille, för ens kille är inte allt i livet. Jag skulle aldirg i hela mitt liv få för mig att mestadel av min lön till min kille.. jag skulle aldrig vilja ha en kille som säger att jag jobbar för lite och inte tjänar tillräckligt.. jag skulle aldrig vilja ha en kille som förnedrar mig, som låter mig gå utan mat. ne fy!


BTW, jag är EGO.. för jag gratulerar mig själv på namnsdagen =D wooohooo!
Men ego är bra =)

Kväll - 2 oktober

Händelserik dag, har inte varit lugnt en stund.

Åkte och handlade lite med mamma, för hon fick för sig att baka bullar, vilket är uppskattat! Var inte längesedan hon bakade, men så mycket folk det är här hela tiden så går det ju åt =)

Sedan blev det en snabb sväng hem, käkade lite.. sedan kom Jocke och hämtade mig, drog till stan för jag skulle byta mitt smycke i örat, så nu har jag en guldring, hur fint som helst.
Efter det drog vi och solade.. testade drop-in solarie.. var faktiskt hur jäkla bra som helst. Ska defenitvit göras igen. Jaa och sedan åkte vi hem till mig, drack kaffe och tjötade lite skit.. fick nybakta bullar av mamma också.

Sedan har det bara varit jobb hela kvällen, som vanligt. Men men..

Nu ska jag sova upp tidigt i morgon!

2 oktober

Wooho, jag är uppe tidigt trots att jag inte börjar jobba förrän 15:15, helt otroligt =)

Idag händer inte allt för mycket, tänkte dra och sola sen så man slipper se ut som en blekfis.. ska även dra och byta mitt smycke i örat tänkte jag, är på tiden.. och det kommer bli sååå fint!

Ja och i eftermiddag ska jag jobba, hela kvällen lång. Sedan blir det väl hem och sova eller något.

Haha vilket tråkigt liv man har då =P

Men jag var ju tvungen att skriva blogg, eftersom jag har lovat Kicki att uppdatera VARJE dag.. för nu är det såhär.. att för varje dag jag inte uppdaterar blir jag skyldig henne en cigg.. och så mycket som jag har "slarvat" kan det bli dyrt.. haha.
Fast i helgen kommer det nog bli lite svårt när jag inte är hemma.. Men Kicki.. vi kan väl säga att helgerna är fria? ;)

1 oktober

OMG, måste bara säga att tiden går så otroligt jävla fort, vad fan redan oktober.. det betyder att vintern snart är här, att all snö snart är här.. BLÄ!

Idag har jag haft en riktigt bra dag, i morses kom Kicki och hämtade mig, sedan åkte vi och flötade en massa på Max och givetvis tjötade massa skit och skrattade en hel del. Sedan vidare till Maxi för att handla.. haha visste inte att man kunde ha så roligt när man handlade.. tror dom flesta i affären blev lite irriterade =P Sedan träffade vi Jim, som tipsade om en väldigt god glass han tyckte vi skulle köpa, så det gjorde vi.. 5 stycken också.. sedan var vi totalt blåa i hela käften =P
Sedan blev det hem en snabbis för att sedan åka till Viskastrand med KickiLiiten och hänga ett tag =D

Har haft en otroligt rolig dag, var längesedan man skrattade så mycket så så kort tid.. haha.
Har verkligen saknat min KickiLiiten en massa, vi har alltid massa roligt tillsammans. Nu ska vi leka mycket oftare. och nästa vecka blir det Gbg, Freeport för lite shopping =D woohooo!

Nu ska jag nog strax lägga mig, upp tidigt i morgon, fy fan!


Kicki, du betyder massa mest <3
Always and forever.

RSS 2.0