29 november

Jag har blivit dålig på att uppdatera, Skärpning!

Grattis till min älskade mamma som fyller år idag <3


Har jobbat, ända sedan i morse och slutade 21:15. Trött!
I morse var ändå värre, vaknade och det kändes som jag endast sovit 1 timme, MAX. Kicki hade ringt i natt också, har dock inte särskilt mkt minne av detta, DÅ är man trött!

Nu blir det iaf sängen, upp och jobba i morgon igen, woohoo? Och stackars mamma jobbar inatt, på sin födelsedag. Men hey, thats life. tyvärr.
Men nästa helg ska vi fira henne.. och "lillplutten" Michaela, som inte alls är så liten längre.. hon fyller redan 15!!!! Shit.


God natt på er!

27 november

Jag har bloggtorka, otrolig bloggtorka. Har faktiskt egentligen inte ork. Så är det.

Dom senaste dagarna har jag iaf inte gjort mkt vettigt alls. Är slö och har ingen matlust. Kanske börjar bli sjuk?
Igår var jag och älskling runt och kollade present till mamma iaf, hittade lite.. men inte allt. Så idag fick jag shoppa resten. Var även i Knalle med syster och kikade.. köpte en vas och satte i lite strån och en blomma, passade utmärkt på den nya byrån dom har köpt till köket. Hon fick även två jätte fina ljusgrejer av syster.
Dessutom fick hon dom lite i förväg eftersom hon inte fyller år förrens på lördag. Men vi passade på att ge det nu när syster är här.

I morgon ska det iaf bli massa roligt. Först träna aerobics och sedan på kvällen blir det ut och käka med jobbarkompisarna, alltid trevligt =) Sedan blir det nana hos baby <3


Hmm, riktiga kompisar.. finns dom?
Helt plötsligt slutar dom flesta bara att höra av sig.. vadå tror dom typ att baraför att man har kille så har man inte tid för sina kompisar längre, eller vad?!
Visst kanske inte heller hör av mig hela tiden, men jag tycker inte bara att det är min sak att höra av mig hela tiden, eller?!



Baby, du är bäst! <3

22 november

Jösses, idag var jag uppe tidigt, redan vid 8, halv 9 någon gång.. kände dock inte för att gå upp.. men jag skulle ju träna kl 10.
Ja så nu har man kört sitt första riktiga träningspass på riktigt längre. Det var verkligen underbart. Körde först bräda och sedan lite i gymmet.

Sedan var älsklingen här en stund, han och pappa bytte däck på hans bil, sedan åkte vi ut till Albrekts för att byta hans ring som var förstor.

Ikväll blir det väldigt lugnt, ska bara vara hemma och slappa. Kan behövas ibland också! Iofs så är jag väl redan uttråkad, men men..

21 november

Var en toppen dag igår.
Jobbade på förmiddagen, trevligt.. var nere i stan en sväng och så.

Sen åkte jag hem och väntade på älskligen, åkte upp till honom och fixade lite, sedan kom det massa gäster. Käkade lite frallor och sedan tårta =) Det var väldans trevligt faktiskt.
Efter det begav vi oss hem till mig för att fira honom lite med mamma och pappa.. Claes var även här när vi kom. Så vi allihop käkade lite Tacos och sedan blev det fika =)

Baby blev glad över sina presenter iaf, jääädrans tur. Var lite nervös där ett tag ;) Dock måste vi åka och byta ringen idag, den var lite förstor.. =/

sedan funderar jag på att fan inte göra ett skit idag, om ingen hör av sig såklart =) Orkar inte vara den som alltid ska höra av sig =/

20 november <3


Grattis =)




Idag blir min finaste 24 år, bara ett år kvar tills han är man ;)
Älskar dig baby <3


19 november

Goood morning!

Idag känns verkligen som en dag då man bara vill ligga inne under täcket och inte göra något alls. Men det går ju icke, för hela tiden är det fullt upp!
Nu först ska jag på taktilmassage, vilket iofs ska bli väldigt härligt. Det är avslappnande som bara den. Efter det blir det hem och så ska jag och mamma gå ut på en långpromenad  har vi bestämt. Inte helt fel iofs =)

Sen blir det dusch, lunch och dra till jobbet.. jobba hela kvällen =/ BLÄ!

Ja det är väl ungefär vad som händer idag, får se om det blir att jag skriver något mer ikväll, älsklingen KANSKE ska nana här ;)

18 november

Fy fan vilken hemsk dag ändå, det har ju typ spöregnat hela förmiddagen, sprack ju iofs upp på eftermiddagen.. men då kom man ju ändå inte ut =/

Jobbar till 20:45, sedan funderar jag på att åka hem och gå ut och gå en sväng, har ju inte mina skor hemma bara =/ Glömde dom hos Kicki sist, får ta och hämta dom ngn dag. Får se hur det blir med den saken också för den delen eftersom pappa nästan har gjort slut på min bensin =P hehe..

Jaoo, älsklingen kom faktiskt till mig igår på kvällen, så himla gullig är han. Han hörde att jag var lite deppig och nere, så då kom han och tog hand om mig.. efter massa kramar och fina ord mådde jag mycket bättre igen!


Förstår mig fortfarande inte på vissa människor, men det är väl inte mening att man ska göra kanske. Sköt era egna liv!

<3


17 november - 2 månader ♥

Grattis systeryster som fyller år idag =)

Idag har även jag och älsklingen varit ihop i 2 månader-.. känns dock som flera år, men jag antar att det är en bra sak. Trivs så oerhört med honom. Detta är äkta kärlek! ♥


Igår när jag hade slutat jobbet kom älsklingen, kändes massa skönt att få nana med honom, kändes dock inte lika roligt när han gick upp i morses =(
Idag har jag tagit det lugnt, körde Claes innan och sen slappat, varit hos min syster på lite kalas. Nu sitter man här och ugglar igen =D haha..

ohh jävlar idag köpte jag träningskort också, så nu jävlar är det bara att köra =D Börjar träna på lördag och det ska bli underbart skönt. Jag och Kicki har även bestämt lite andra saker, detta kommer att bli superbra! NU KÖR VI!

15 november

Lööördag, men inte fan händer det något spännande =/

Orkade faktiskt inte skriva igår, hade fullt upp. Först var jag med mamma uppe hos min syster. Sedan träffade jag Tessan och så kollade vi på innebandy match.
Sedan handlade jag och älskl lite, lagade tacos och kollade på film. Hur mys som helst! Han är verkligen bääst.. kanske säger det många gånger.. men det är för att det är så.
Det är som min baby sa igår, det känns som om vi har känt varandra i hur många år som helst. Vi kan prata om allt! Man känner sig verkligen bekväm.. och det är så det ska vara!

Ja nu sitter man iaf på jobbet, slutar om ca 2 timmar.. då ska jag hem och sooooova =D

13 november

Nu sitter jag och äter frukost. är inte ens hungrig, men måste man så måste man.

Är grymt trött idag och mår allmänt konstigt, som om det kommer hända något?! BLÄ!

Igår jobbade och jobbade jag hela långa dagen och kvällen, När jag kom hem var Claes här på besök, mycket trevligt. Satt och fikade och tjötade skit i någon timme. Sedan kom även älsklingen. När Claes hade gått kom brorsan och hans fru för att nana över här inatt. Dom åkte nämligen till landvetter klockan 4 imorses.. och nu är dom väl på väg till Egypten. ÅÅÅÅH, jag vill också. Men det är ju deras bröllopsresa och dom förtjänar den verkligen :)

Nu ska jag slänga på mig smink, sedan ska jag och mamma åka och handla nödvändiga saker, typ käk. Senare ska jag träffa Kicki, träna lite. Sedan får vi se.. och så till Jim ikväll. gott.

Kommer hem i morgon igen, så jag skriver väl då!

12 november

Hyffsat utvilad för en gångs skull.

I förrgår natt nanade Kicki hos mig, låg och tjötade skit och allt möjligt, helt plötsligt var klockan 2, så det blev inte många timmars sömn. Igår var man helt död på jobbet. BLÄ! Lekte med Kicki på eftermiddagen/kvällen.

Sedan kom min älskade älskling! Fikade lite med mamma och dom, sedan skulle vi lägga oss och kolla på film. Men som vanligt kollar vi inte riktigt på filmen.. haha. Ne vi började prata istället, men det var faktiskt mycket bättre.
Vi fick pratat ut om allt skitsnack som går nu, men kom överens om att det inte är något at bry sig om.. folk har väl inget bättre för sig.
Sedan sa älsklingen något massa gulligt, att allt skitsnack bara gör vår kärlek starkare. Och det är JÄVLIGT sant.

Han är den enda för mig ♥ always and forever

10 november

Då var denna helgen över. Har haft riktigt trevlig.

I fredags var vi hos babys mamma, hon fyllde år. Käkade lite gott och så. Sedan åkte vi hem och myste.

I lördags var vi en sväng i knalleland och lite sånt där. På kvällen blev det party med Tessan. Förfestade uppe hos Jim med massa gamla goa låtar och en del Rockband spelande =) haha.. sedan drog vi till Harrys. Jaa kvällen var faktiskt väldigt lyckad! Taxi hem och sedan nana..

I söndags körde älsklingen hem mig, sedan kom syster och så firade vi fars-dag. Lagade lövbiff, klyftpotatis =D Sedan blev det även lite tårta och fika. Sen på kvällen kom min baby och nanade med mig. Så mysigt. Tycker inte alls om att sova ensam längre =P

Idag blir det jobb hela kvällen, får väl hoppas att det går fort! Sedan ska jag leka lite med Kicki ikväll, blir att hon nanar här och så! Wiihooo!

Svara ;)

Har märkt att jag har en del besökare per dag och jag har nu kommit på att jag inte ens vet vilka hälften är.
Så om ni är gulliga och svarar på detta skulle jag bli super glad!

- Vad heter du?
- Varifrån kommer du? (Stad eller Ort)
- Ålder?
- Varför läser du min blogg?




snälla söta rara.. är så himla nyfiken =)

7 november

Mitt sista inlägg för denna veckan (tror jag).

Jag ska bege mig till jobbet om en stund, var uppe tidigt med älsklingen idag, gud vad snäll jag är =) haha! När jag kom hem igår var han redan här och jösses vad göad jag blev av att se honom.

Efter jobbet kommer han också att vara här, haha! För att hämta mig, jag slutar lite senare än honom och då ska vi följa med hans mamma när hon ska tatuera sig =D mohaaa..
Sedan blir det väl mys och shit innan vi ska på kalas ikväll. (Nana hos älsklingen)

I morgon blir det utgång med Tessan, var riktigt längesedan.. så det ska bli riktigt roligt =D (Nana hos älsklingen) Eftersom bådas pojkar bor på Sjöbo så har vi sällskap dit =)


Så kanske, kanske, kanske.. att jag uppdaterar på söndag. Det är ju faktiskt farsdag då också!

6 november

Idag är jag utvilad och mår ganska bra.
Var ute och gick en sväng i morses när jag vaknade, riktigt härligt var det. Nu när förkyldningen börjar släppa kan man börja träna lite igen =)

Sitter nu hemma och väntar på att Kicki ska höra av sig så att jag kan åka bort till Viskastrand. Skulle träffa Ellinor med, men jag antar att hon ligger och sover eller något liknande, haha!

Fick precis ett samtal av min älskling, så söt är han! Han ringde för att meddela att han saknade mig massor och att han ska sova här inatt. Och då blev jag massa glad =)
Så nu har jag något att se fram emot hela kvällen på jobbet!

Ne nu får jag väl försöka göra något vettigt!

5 novmeber

Hääärligt väder ute, det gör att man blir på så mycket bättre humör!

Igår hade jag det underbart med älsklingen. Blev en sväng i knalleland.. fick en t-shirt, en tröja, örhängen och underkläder av min bästa baby. Han är så snäll =)
Sedan var vi hemma hos hans mamma och sådär en sväng, alltid trevligt =)

Efter det blev det "myspys", sedan ett bad och efter det käkade vi lite gott. Och sedan massa mer mys hela kvällen. Ingen har nog någonsin gjort mig så glad som han gör!
Visst att jag har varit lycklig innan, men inget slår det jag känner nu.. detta är total lycka och det kan ingen ta ifrån mig. Jag har haft sån otrolig tur att få träffa världens bästa. Det är helt otroligt, jag finner inga ord!

Nu ska jag åka till jobbet om en stund. Tjooohej

4 november

Idag är jag trött..

Varit en slitsam dag på jobbet, men roligt =)

Nu är jag hemma en snabbis och landar, vid 3 ska jag möta älsklingen i knalleland, hoppas på shopping.. =) Sedan ska vi handla lite mat och så.. ikväll blir det ju myskväll hos honom.. längtar massor =)

Ibland förstår man sig inte på vissa, fast det kanske inte är meningen heller? Kan inte var och en bara sköta sina egna liv och sluta lägga sig i andras? Hur svårt ska det vara liksom..
Jag tänker inte längre lägga ner energi på personer som inte betyder något för mig!

Men så finns det dom personerna som verkligen överraskar en.. som är på ett helt annat sätt än vad man först trott, sånt gör en glad!


Ne nu har jag inte tid med det här, måste rusa

3 november

Denna dagen har varit låååång kan jag lova.

Efter 4 timmars sömn inatt tog jag mig upp och gick till jobbet, halvdöd. Klarade mig igenom mitt pass och sedan blev det knalle en sväng med Ellinor.
Efter det en snabbis hem, käkade.. sedan kom Ida förbi och vi åkte och hämtade Ellinor, för att sedan åka vidare till syrran i Gbg, eftersom älsklingen var smart nog att glömma sina nycklar där igår =P haha..
Körde även hem Ellinor till sin lägenhet, är fan stolt över mig själv, första gången jag kör där utan att hamna helt åt helvete fel. Fast iofs var vi på väg att hamna fel en gång, men då fick det bli en olaglig sväng och sedan var vi back on track.

Nu är jag hemma, har precis pratat med älsklingen, käärlek <3 Nu ska jag packa och sedan soooova.

I morgon kommer jag antagligen inte skriva någon blogg, jag och baby ska nämligen ha mysiskväll med mat, bad och lite sånt ;)

2 november - Kväll

För en gångs skull är jag bara hemma en kväll och gör ingenting, har kollat på Tv, lyssnat på bra musik och bara slappat.

Innan dag lekte jag med Kicki & Frida en stund, vi åkte ut till Frida och hälsade på. Trevligt som vanligt! Blev dock ingen lång stund, jag kände mig hängig, trött och allmänt osocial.. (sorry för det!!)

Nu har gjort mig redo för sängen, det är snart dags att krypa ner, ska upp tidigt i morgon och tjäna pengar!


Jag är inne i en väldigt trött, trist, hängig och deprimerad tid just nu. Jag känner mig elak och tråkig mot folk. Men det finns inte mycket jag kan göra åt det. Det går inte att ändra på. Det är inte ofta jag är glad som jag brukar vara. Jag HATAR hösten =/  Det är så mycket skit som händer just nu, vaaaaarför? Jag förstår inte. Det är orättvist. BLÄ PÅ DET!

November's Here Again
Raining Down On Me
I Disappear Again
Just Like The Memories
Let The Days Go By
So I Can Say Goodbye To November
Say Goodbye

2 november

Hojhoj!

Har haft en kanonhelg verkligen. Varit i Gbg hos syster med min älskling. Kan det bli bättre?! Dessutom har min förkyldning börjat släppa.

Kom dit i fredags, tog det lugnt och myste.
I lördags skulle jag och baby in till stan, men körde en aning fel så vi drog till Ikea och kikade istället, kollade sedan lite i affärer runt omkring. När vi kom tillbaka kollade vi film och kramades en massa <3 Sedan blev det film och mys hela kvällen.

Tänk att jag har världens bästa, är så otroligt glad! Finns ingen mer förstående, snäll, fin, omtänksam kille. Du är BÄST helt enkelt <3

Nu väntar jag på att Kicki ska ringa, sedan ska vi dra ut till Friiiiiida och hälsa på lite. WOOHOO!

1 november

hej baby!! ville bara säga att du är det bästa som finns!!! mysigt vi har haft det i helgen!!! :) Love u!!

// Jim


RSS 2.0