Kvällen 28 mars

Jobbade ända till 23 ikväll, efter det åkte jag och träffade lilla Tessan, köpte kaffe och satt och tjötade skit i någon timme, sedan åkte vi ut till kyrkogården och skulle kolla.. haha jag skulle kolla på en grav så ropar Tessan "akta den är ny" och fan vad rädd jag blev, sjönk ner i leran.. det var faktiskt hemskt, hemskare än vad det låter.. ska aldrig mer åka till en kyrkogård när det är kolsvart ute =P
Sedan tjötade vi ännu mer skit, sedan åkte vi hem. Så nu (precis som vanligt) sitter jag här, klockan är 02:27.. kollar på fråga Olle.. funderar på om jag ska duscha eller om jag ska sova.. vettefan vad jag orkar =P

Imorn, ja vad fan händer? Har inga pengar till att gå på krogen, måste ha pengar till mat och shit.. har inte handlat ännu! Hmm och det blir ju tyvärr ingen fest här hemma heller.

Ne jag ska fan duscha och sedan sova, måste orka upp i hyffsad tid imorn!

Åhh jag vill att älsklingen ska komma hem nu =(

xo, xo / Jenny

28 mars

Godmorgon/middag.. jag var inte alls för humör för att stiga upp ur sängen innan, men är man tvungen så är man =/ Och självklart sätter man sig direkt här och ugglar.. tragiska människa! haha

Dagen då, ja den kommer endast bestå utav jobb.. roligt va? Nae man kanske kan tillbringa en fredagkväll på ett bättre sätt, men det är ett extra klirr i kassan nästa månad, vilket jag behöver.. så ge mig mer jobb =)

Igår, eller inatt var min älskling så massa söt och sa söta saker.. och jag blev massa jätte glad!
Och du som försöker få det att låta som om vi har det dåligt, det har vi inte! Så lägg av med det där, tack!
Jag älskar min Jocke över allt annat och jag skulle aldrig vilja ha någon annan!

Nu ska jag ta tag i disken, så man slipper den ikväll när man kommer hem.. och förhoppningsvis ger sig älsklingen iväg snart så att han hinner hem med käk innan jag ska åka!

Vad ska ni göra idag/kväll?

xo, xo / Jenny

HAHAHAHA!

Fy fan, jag är ju bra pinsam.

Kom på att jag har skrivit tidigare på min blogg (24 mars) att jag och Jocke hade varit ihop i 13 månader. DET ÄR HELT FEL!

Vi har varit ihop i 15 månader och det jag menade att skriva var nog att vi hade varit ihop i 1 år och 3 månader.. men det råkade bli en aning fel! haha

Så nu vet ni det rätta iaf =)

27 mars

Idag har det varit en jäkla lång dag.
Som vanligt så vaknade jag lite innan älsklingen kom hem imorse (vid 6 tiden) och då vill jag poängtera att jag inte somnade förrän två.. sedan när han hade kommit hem kunde jag inte somna om förrän vid kvart över 7, för att sedan gå upp igen vid halv 9.
Bara till att göra sig iordning äta frukost och iväg till jobbet. Jobbat 11 timmar, men tiden gick faktiskt otroligt fort. Har fått massa tips idag om hur man ska äta för att gå ner i vikt.. mycket bra =)

Efter jobbet åkte jag upp till mamma&pappa, skulle bara ha lämnat ett kort som låg i bilen, som pappa tydligen behövde. Sedan skulle jag åkt till Kicki.. men hon svarade inte på mitt sms =/ Så det blev att jag var kvar hos mamma&pappa.. satt och tjötade massa skit med mamma till halv 12, då kände jag att det var dags att åka hem. Var verkligen helt slut..

Och nu sitter man här (som vanligt) inget roligt alls. Inte finns det något att göra heller. Ska nog lägga mig på soffan och kolla på tv, eller film.

Imorn är de på´t igen.. börjar jobba 15:30 och slutar inte förrän 23.. men sedan är man ledig hela helgen och på lördag blir det party.. skönt att ha något att se fram emot!

Fy, vilket tråkigt inlägg detta blev.. men men det är min vardag och vad som händer i mitt liv just nu, absolut inget intressant ;)

xo, xo / Jenny

Ännu en dag..

Jao, så var denna dagen nästan över också. Dagarna har börjar gå så otroligt fort, fast det är väl lika bra de.
Har jobbat hela kvällen, blev ganska trevligt.. lite tv och lite korsord, inte för att jag är speciellt bra på sånt! haha

Nu är det 40 minuter kvar till löning, wiiho! Tänkte ta mig en dusch så att man är lite fräschare på jobbet imorgon. Och efter det får jag väl ta och betala min räkningar.. fy fan att nästan hela lönen ska gå åt på den skiten.. man är glad när man får lön, men när räkningarna är betalda återstår inte så mycket av lönen =/
Jao, men livet är väl sånt!

Efter det får jag väl gå och lägga mig, imorgon har jag ju ett 11 timmars pass att se fram emot, det är mycket men det kommer nog att gå bra. Tiden går rätt fort när man väl är där!

Saknar min älskling massa nu bara, har inte träffat honom så mycket denna veckan och imorn kommer jag ju inte få träffa honom alls.. och knappt i helgen heller, då han ska ha sina kompisar här och jag känner inte direkt för att sitta och störa dom.. bättre att grabbarna får vara ifred =)

Jao, det var ännu ett väldig ointressant inlägg från mig, hoppas ni läser med njutning ;)
Men det skulle vara roligt att veta vilka ni som läser är?

xo, xo / Jenny

26 mars

Whey bara en dag kvar till löning =)

Idag är jag verkligen helt död, känns som om någon kört över mig. Vet inte riktigt vad det är. Imorse ringde dom iaf från mitt ena jobb och frågade om jag kan jobba imorn, och jajjemän klart jag kan det!
Ett 11 timmars pass, underbart! Blir ju pengar =)
Tio minuter efter ringer mitt andra jobb och frågar om jag kan jobba där, men det kunde jag ju icke då =(

Trodde att jag skulle vara ledig jätte mycket denna veckan, men istället så har jag fått jobba varenda dag, det tackar man absolut inte nej till.
Är ju ledig hela helgen sen! Men vad händer till helgen då? Just nu har jag ingen aning alls =/
Jag är party sugen!


Nu är det snart dags att ge sig iväg till jobbet, ska bara fixa lite här hemma först =)

xo, xo / Jenny

Nu jävlar...

... nu har jag bestämt mig för att skärpa mig riktigt ordentligt.

Nu är det dags att gå ner dom kilorna man har lagt på sig. Jag ska sluta med allt "äta gott", inget godis och inga chips, blir jag sugen på något får det bli frukt, för det är ju faktiskt gott! Inget fyllekäk och inget bakfyllekäk heller för den delen.

Jag har klagat länge nu på att jag har gått upp i vikt, men inte fan har jag gjort något åt det och gör jag det inte nu så kommer det aldrig bli av. Dessutom kanske man hinner gå ner lite tills i sommar, så man kan visa sig i bikini. Dessutom ska jag föra en dagbok över allt jag äter, för då är det lättare att se vad man kan trappa ner på t.ex allt jäkla småätande som är grymt farligt.
Jag måste också börja gå ut och gå lite, efter ett tag kan man ju börja jogga. För hur jobbigt är det egentligen att ta sig ut och gå en promenad varje dag? Inte så jävla jobbigt egentligen.. men alltid har man något att skylla på!

Och när ska jag börja? det är väl lika bra att man skriver det här också, för om jag skriver det här så kommer jag känna mer att det verkligen MÅSTE bli av.. så jag ska börja nästa gång vi handlar, då man kan handla mycket nyttiga saker.. =)

Önska mig lycka till ;)

?!

Hade verkligen ingen fantasi till att komma på en rubrik idag, så jag skippar den!

Har i alla fall jobbat hela kvällen, gick hur fort som helst, kan bero på att vi tvättade hela kvällen och det var grymt skönt att ha något och göra! Och så ska man jobba imorn kväll igen.. fan vad goa pengar det blir nästa månad asså =)

Nu sitter jag här och ugglar som vanligt, fy fan vad tråkigt liv man har ibland asså, händer ju fan inget intressant alls.
I helgen är jag iaf sugen på att gå ut.. Jocke ska ha två kompisar här och lana hela helgen och jag känner verkligen inte för att sitta hemma och uggla med dom!

Pratade med mamma innan och pappa hade tydligen blivit påkörd på motorvägen idag, fy =/ Jävla idioter som inte ser sig för ordentligt. Som tur var så hade han inte skadat sig, utan det hade bara blivit skador på bilen. Och det är ju skit samma egentligen, för den går ju att laga =)

Fick faktiskt reda på en annan intressant sak idag.. det har ju varit jordbävning i Sverige flera gånger.. ni får ursäkta mig om jag är trög eller lite efter, men jag hade faktiskt ingen som helst aning om det =/

Ne nu blir det Gossip Girl och sen kanske lite "Meet the spartans"..

xo, xo / Jenny

25 mars

Idag är jag på G, började tvätta klockan 12 och sedan dess har jag storstädat hela köket, så nu är det hur rent och fint som helst, känner mig riktigt duktig faktiskt =)

Dom ringde från jobbet innan och frågade om jag kunde jobba ikväll och eftersom att jag inte har något bättre för mig är det ju lika bra att ta det man får =) Blir ju mer pengar nästa månad dessutom! Kanske ska jobba imorgon kväll också, men det vet jag inte riktigt ännu.
Fick min lönespecifikation innan, fy fan vad glad jag blev.. fick 1400 mer än vad jag hade räknat med.. så nu kan man leva gott denna månaden, även om det är hur mycket räkningar som helst =) wiihoo!

Ne nu ska jag gå och väcka älsklingen, för han har faktiskt lovat att vi ska sätta upp vårt barbord idag!

Vad ska ni hitta på idag? =)
xo, xo / Jenny

snö snö snö

Fan vad snö det är ute då och halt som fan på vägarna =/

Igår blev det lite mys, vi orkade inte laga någon mat så det fick bli donken, sedan kollade vi på Lost och efter det en film.. "The Mist" en Stephen King film.. kan verkligen rekommendera den, somnade iofs i filmen, var hur trött som helst, men tänkte kolla på slutet idag =)

image168

Denna dagen har väl varit mindre rolig, vaknade ganska sent, helt död.. har inte ens hört att väckarklockan har ringt. Gick upp och satte mig och slöade.. sedan träffade jag Tessan.. drack kaffe och tjötade en massa skit. Sedan åkte jag och köpte lite godis tills ikväll =)

24 mars

Idag är det vår dag,
idag har jag & älsklingen varit ihop i 13 månader!
På ett sätt känns det inte alls som om vi har varit ihop så länge, men på ett annat så känns det som om det är dig jag alltid har varit med. Kanske för att du är mitt livs kärlek, aldrig har jag älskat någon som dig och aldrig någonsin kommer jag att kunna älska någon mer!

Föralltid <3


image167
Dagen efter att vi blev ihop =)

Tråkiga söndag

Ja, då var man hemkommen från jobbet.. bestämde mig för att jobba över, så jag jobbade från 8.30 - 20.00.. och så är det ju storhelgstillägg .. så sammanlagt igår och idag har jag tjänat 3400.. inte dåligt på två dagar, gud vad man känner sig duktig nu =) haha.. så jäkla skönt att man är ledig ända tills på fredag.. dessvärre finns det väl inte allt för mycket att hitta på.. men men det löser sig.

Nu tänkte jag strax laga lite mat, älsklingen ska bara bestämma sig vad han vill ha.. jag är sugen på flööt.. men det har jag inga pengar till =/ haha..
JÖSSES, älsklingen frågade innan om vi skulle kolla på film. trodde han hade slagit i huvudet.. men gud så glad jag blev att han frågade =) Nu är min dag gjord. (hoppas det blir av också bara)

Hmm ja jag hade inte så mycket intressant att skriva just nu, är dödstrött!

xo, xo / Jenny

23 mars

God morgon, jag är uppe med tuppen.. inte dåligt för att vara jag, klockan är ju trots allt bara 8:00 =)
men jag ska strax pallra mig till jobbet, känns helt okej. Vilket underbart väder det är ute idag! Och dessutom så känns förkyldningen mycket bättre idag! Peppar, peppar...

funderar starkt på att jobba över idag också, men jag vet inte ännu.. det är ju gött betalt, men jag är ganska trött. Ja, ja det ger sig, får väl se hur det känns sedan när man väl är på jobbet =)

Vad ska ni göra idag?

xo, xo / Jenny

22 mars

Ja då har man varit hos mamma&pappa och ätit lite påskmat, oh hej&hå vad gott det var! Brorsan, hans tjej, syrran hennes man + lilla bebis var där och så min andra syster! Så med andra ord var hela familjen samlad. Är alltid kul att träffa alla, blir inte så ofta då både syrran och brorsan bor på andra orter.

en överraskning fick man också, när efterrätten var uppäten och familjen samlad hade brorsan och hans tjej något att berätta.. dom ska gifta sig i augusti.. så himla gulligt! Och eftersom dom itne hade förlovat sig ännu tog dom på sig ringarna när hela familjen var samlad.. det var nästan så att man blev avundsjuk, men är grymt glad för deras skull och det är väl bra att man kan glädjas åt någon annans lycka iaf =)

Stort grattis och en massa lycka till!

image164

Glad påsk

ja, glad påsk på er alla trogna läsare, hoppas ni får en underbar dag =)

Nu har jag kommit hem från jobbet och landat och strax bär det av hem till mamma&pappa för att njuta det goa påskbordet som är efterlängtat.. har inte ätit något sedan imorse, man måste ju spara sig lite =)

Ikväll ska jag bara vara hemma och ta det lugnt, dels för förkyldningens skull och dels för att man ska upp klockan 7 och imorgonbitti och jobba. Men som sagt, det är goa pengar =)

xo, xo / Jenny

Tjolahej

Ja det var fan vad denna dagen gick fort, även om jag har varit grymt rastlös. Gjorde två jäkligt fula bilder o photoshop innan, men jag hade inget bättre att fördriva tiden med.
Iofs så fick jag lite tjolahej, massa gött av älsklingen innan ;)
Men är det verkligen sant att det kan vara farligt att ha sex när man är förkyld? För att det smittar via slemhinnorna? Ähh jag vettefan, får väl googla på det eller ngt =) haha..

Nu hade jag iaf tänkt att ta mig en dusch och slappa framför tv:n, somna framför tv:n också för den delen.. Imorn blir det till att jobba och sedan hem till mamma&pappa och käka massa god påskmat =)

image162

image163

21 mars

God middag =)

Idag känns det lite bättre med fökyldningen, fast jag är fortfarande jätte snuvig =/ Ringde till jobbet innan, så bestämde vi att jag kan komma och jobba ändå och det kändes faktiskt väldigt skönt.. det är ju goa pengar =)

Idag kommer dagen bara bestå utav slappande så att jag är tillräckligt frisk och utvilad imorgon. Ska nog kika lite film och mysa med mig själv eftersom att älsklingen sitter och spelar, Like always =) Men det gör inte så mycket.

Ne fy fan jag börjar bli riktigt trött på att bara vara inne och vila, fy fan.. man kanske ska ringa och se om det är någon som är lite sugen på kaffe? =)

xo, xo / Jenny

Snuva

Ja, inte fan känner man sig bättre, jag håller tummarna på att det ska vara bättre tills imorn.. men det återstå att se. Åhh jag vill att älsklingen ska komma hem nu =(
Nu hade jag tänkt att ta mig ett skönt bad och bada njuta!

Har faktiskt tänkt att prova en vecka med Detox.. om ni nu vet vad det är för något, det verkar faktiskt väldigt bra.


En sjukis Jenny =(

image159image160

20 mars

Grattis Joakim på namnsdagen =)

Ja inte fan har den här förkyldningen blivit bättre, utan på tok mycket sämre, är hur snuvig och hostig som helst. När jag ringde till jobbet innan och sa att det inte var säkert att jag kunde jobba på lördag fick jag svaret "Du låter inte speciellt sjuk".. nehe tack för den, kul att höra när man mår skit! Men han tyckte väl att eftersom jag inte har någon feber så kan jag jobba ändå.. men jag vill ju helst inte smitta andra!

Så idag blir det iaf bara att ta det lugnt, ligga hemma och ta igen sig. Blir säkerligen en hel del sex and the city ikväll.

Nu väntar jag iaf på att älsklingen ska komma hem med lite mat så att man kan äta, orkade inte laga något idag.

Vad ska ni hitta på?

xo, xo / Jenny

Sjukis

Mår fortfarande inte bra alls, det känns som om halsen ska rivas sönder såfort jag försöker hosta eller svälja =/ Men det är väl bara att fortsätta knarka hostmedicin och halstabletter och hoppas på att det snart blir bättre.. ska ju jobba i helgen och då kan jag inte vara sjuk!

Idag har jag iaf varit på personalmöte, alltid kul att sitta och tjöta skit med jobbarkompisarna =) Sedan blev det apoteket och city, sedan hem och lata sig.
Träffade Tessan istan så åkte vi upp till mamma, käkade lite och tankade bilen.. sedan vidare till stan, gick till pressbyrån för att ta oss en kaffe, Claes jobbade så vi blev kvar där ända tills han skulle gå faktiskt.. Azzar kom och tjötade skit en stund också.

Nu är jag hemma, ska lägga mig och kolla på One tree hill och Gossip girl hade jag tänkt. Sedan får man se om det händer något annat =)

xo, xo / Jenny

19 mars

Idag är det ett år sedan jag fick mitt körkort, wiihoo.. inte dåligt, tiden går ju hur fort som helst. Lyckats behålla det har jag också, inte dåligt, haha!
Och om jag minns rätt så var det fan ingen snö ute för ett år sedan.. så snälla, försvinn jag vill inte ha någon snö =/


Jag tror fan att jag har åkt på halsfluss, blir det inte bättre imorgon får jag väl ringa vårdcentralen och kolla upp detta, det gör så jäkla ont när jag andas och nu har det även börjat värka innanför revbenen när jag andas =/ Vill ju verkligen inte vara sjuk. Har tryckt i mig lite glass, får väl se om det gör någon skillnad.

Det värsta är att jag inte får pussa på min älskling nu när jag är sjuk.. vill ju inte smitta honom, egentligen borde vi väl inte sova ihop heller, men han envisas med att vi visst ska göra det =) Så söt!

Nu blir det kolla på CSI och försöka bota skiten i halsen.

xo, xo / Jenny

Under konstruktion

Ja som ni ser så är min blogg just nu under en stor konstruktion.. och jag vet inte riktigt när den blir helt klar.
Mår ju som sagt inte så bra, så jag orkar inte sitta här hela tiden.


Jag har suttit här och gjort mina huskurer ikväll, smält vicks (halstabletter) i varmt vatten bland annat.. haha jag vettefan om det funkar asså.. men jag måste verkligen bli bra tills i helgen när jag ska jobba.

Nu ska jag slänga mig framför tv:n och fortsätta knapra halstabletter och allt vad det är.

18 mars

Känns som om jag inte har skrivit på ett tag, men det var ju i förrgår, haha!
Vårat internet funkade inte igår, så då kunde jag inte skriva.. men i alla fall som jobbade jag hela kv'ällen, så jag hade väl ändå inget intressant att skriva.
Idag funkar vårt internet, men då cpade min dator istället.. nu har jag fårr igång datorn och är hyffsat glad för det.
Har jobbat idag också.. mår dock skit, ont i halsen och det gör ont som satan när jag andas.. inget bra alls =/ Så jag får väl ligga hemma i min ensamhet och vila.. gymt deprimerande. Vet inte ens om jag orka gå och köpa cigg.. kan ju knappt röka ändå.. men för sakens skull så känns det bra att ha om man du vill röka =)

Vad ska man göra? =/

16 mars

Igår var det melodifestivalen för hela slanten, inte för att jag tycker om att kolla, men resten av festen ville ju, så vad skulle man göra? =)
Höjdpunkten för alla var nog ändå när Björn ägde scenen.. hela festen satt klistrad och höjde volymen, gormande och klappade i händer.. haha så han var ganska populär igår =P

Det blev en utekväll igår tillslut ändå =)
Nästan hela gänget drog till Harrys, var längesedan man var där.. men jag tycker inte direkt att det är överdrivet kul där. Sandra bjöd på en drink "Sex on the beach", den var väl sådär.. vi skulle köpt en orgasm.. bara för namnets skull.. men det blev inte så. Får prova den en annan gång istället =)

Idag mår jag faktiskt riktigt bra, är inte ens bakis.. känns otroligt skönt! Känner verkligen för att hitta på något, älsklingen sitter ju ändå bara och spelar.. =/

Får se vad som händer, ska nog hoppa in i duschen nu!

xo, xo / Jenny

Party =)

Ja då var man full igen.
Party hos Maliss idag, kanske utgång sen?

Mått otroligt kasst hela dagen, blev inte människa igen förrän efter 2 dushar och en drink =)

Men nu jävlar så

15 mars

Bakis, bakis, bakis! Behöver jag säga mer?

Igår blev det party, jag och Tessan satt här och drack lite sedan drog vi till Knalleland där det var party i någon lokal. Hittade fan 120 kr där :D hehe.. vi var väl där till 1 sedan drog vi till stan.. köpte kebabrullar och fick skjuts hem.. så jävla gött ;D

Gick faktiskt upp ganska tidigt idag, redan vid 12, Tessan nanade här inatt.. så nu har vi precis ätit våfflor och ska strax äta mat.. sedan är det dags att göra sig iordning igen och dra till Maliss på party =) Får se om man orkar dricka så mkt idag =P

Ne nu ska jag kolla maten =)

Vad ska ni göra ikväll?

xo, xo / Jenny

14 mars

Ja, då var det dags för jobb igen. Ska strax kila iväg... och som vanligt så känner jag verkligen INTE för att gå till jobbet, men förhoppningsvis så kommer dagen att gå relativt fort.
Ikväll ska jag antingen träffa Tessan&Ellinor eller så ska jag till Maliss, vet inte riktigt hur det blir ännu, får väl ringa folket och kolla upp detta =)

Ååh, jag vill ligga kvar i sängen med älsklingen, han var så gullig imorse när han kom och la sig! Baaah,

Men jag får väl gå så att jag inte kommer försent.

Vad ska ni göra idag? ;) (inte för att ni brukar svara, men kan allltid göra ett till försök)


xo, xo /Jenny

Skit blogg

Som ni kanske har sett så ser min blogg ut som skit men jag orkar inte pilla mer idag och hålla på att ändra, är alldeles för trött för det.
Så ni får stå ut tills jag orkar göra om den igen =)


Nu ska jag diska och sova.
God natt!

xo, xo /Jenny

Grattis =)

image151

Berndt och Ingegerd Drotz från Svenljunga vann en miljon på Bingolotto i lördags.
  -Det kunde inte komma lägligare, säger Berndt Drotz som blev arbetslös i höstas.

Det var en slump att de satte sig och spelade i lördags.

- Jag började pricka och så fick jag fyra i rad och så plötsligt när jag tittade upp så hade jag fått den femte, berättar Berndt Drotz.

Efter att ha ringt flera gånger kom han till slut fram. Berndt Drotz var helt säker på att vinsten på en miljon kronor fanns bakom lucka sex. Och det gjorde den ju. När Berndt Drotz berättar om vinsten stockar det sig i halsen.

- Det är rörande. Jag trodde aldrig jag skulle få uppleva det, säger han.

Familjen ska nu renovera hela huset och till hösten blir det en utlandsresa. En del är redan inhandlat ? en ny bil och en sedan länge efterlängtad motorcykel.

- Jag har aldrig åkt mc i hela mitt liv så det ska spännande, säger Ingegerd Drotz.


12 mars

Jag funderar på att skaffa lösenord till min blogg, så att bara de närmsta kan läsa. Och så hade jag tänkt att börja skriva lite mer personliga saker isf, mer om känslor osv.
 Vad tycker ni?

Dagen idag har bestått av jobb, vilket faktiskt var ganska trevligt. Dagen gick fort och jag har mest slöat på jobbet, fanns inte så värst mycket att göra. Efter jobbet åkte jag hem till mamma&pappa för att hämta min byrå som min snälla mamma har målat åt mig, den blev riktigt fin!
Så nu tänkte jag att jag ska skruva i lite knoppar och ställa den på plats.

Ikväll, ja vad händer då?

xo, xo  /Jenny

Jomen visst!

Fy fan vad jag blir irriterad när fel folk ska ta åt sig jämt =/

Men, denna gången var personen iaf mogen nog att fråga först innan man blir anklagad för en massa, det var väl bra det.
En sak vill jag bara göra klar, jag skriver aldrig om folk jag inte känner osv.

11 mars

Snacka om att jag inte kunde somna igår, somnade klockan 6 imorse men 20 minuter efter vaknade jag av att Jocke kom hem, somnade igen lite över 7. Och bara därför så sov jag till ca 2 i eftermiddags =/

Idag har jag iaf varit duktig och städat, så nu är det massa rent och fint här hemma. Jag har även diskat, fast att Jocke egentligen skulle gjort det... men han har lovat att jag ska få något för det ;)
Nu ikväll har jag pratat med Maliss, gjort en blogg åt henne faktiskt, så hoppas att hon är inne och skriver lite --> Maliss blogg

Jaoo, nu ska jag hoppa in i duschen och sedan besöka min säng, ska upp tidigt imorn och jobba =/


xo, xo / Jenny

10 mars

Orkade inte skriva igår, var ganska bakis och sådär =)
Får väl skriva vad som hänt dom sista dagarna..

Lördag:
Gick upp ganska sent, alltid skönt att sova. Gjorde sig iordning och slängde i sig mat, sedan hämtade jag upp Tessan & Ellinor.. åkte upp till mamma&pappa för att lämna bilen och hämta alkoholen inför kvällen. Sedan begav vi oss ner till Joni som hade förfest. Drack och hade trevligt. Sedan blev det vidare till krogen. Kom hem ganska sent.

Söndag:
Gick upp ännu senare, tog det ganska lugnt, hade lite ont i bollen efter gårdagen =) Slappade i soffan, sedan kom Jockes pappa och syster upp på besök. Efter det blev det ännu mer slappande i soffan med film och lite sånt.. somnade till efterlyst =)

Måndag:
Idag har jag jobbat hela kvällen. Kiligt.. hade hellre legat kvar i sängen och myst med min älskling. Men det kunde man ju icke =/
Nu är jag hemma, funderar på om jag ska kolla lite på sex and the city. Det var ett tag sedan.
Idag är det även exakt 3 månader kvar tills jag fyller 20 =) hehe


image150



7 mars

Grattis Joni på 20-årsdagen, party party =)


Ja, idag har jag inte gjort sådär speciellt mkt.
Jobbade, slutade en timme tidigare vilket var mycket skönt, så efter jobbet åkte jag till knalleland och mötte Kicki.. så åkte vi hem till henne, skulle få kaffe men inte fick jag det =P hehe, fick mackor och o´boy iaf, har mycket gott.. jag var hungrig som jag vet inte vad!

Satt där ute och tjötade, sedan åkte jag hem vid 1-tiden.
Nu sitter jag här och ugglar, ska läsa ut min bok nu strax tänkte jag, när folk har slutat skriva på msn =P

Imorn blir det party, HOPPAS JAG!!

Nöjd!

Nu är jag hemma från Frida, trött som ett as =/ Har ju varit igång hela dagen.

Frida hjälpte mig iaf att sätta i lite löshår, blev grymt nöjd. TACK Frida!
image143image144

Phille bus vägrade sova ikväll,så därför han vi inte göra allt vi skulle, men det gör inte så mycket =)

image145


Nej nu ska jag göra något annat =)

xo. xo / Jenny

6 mars

Idag har det varit en lång idag, gick upp i tid (eller när Frida ringde och väckte mig), gjorde mig iordning och sådär, sedan åkte jag ner till stan för att hämta upp Frida & Philip, efter det åkte vi upp till H&M Rowells och köpte en vårjacka till mig, så jäkla fin är den =)
Sedan åkte vi upp till mamma och fikade, efter det så blev det knalleland. Kikade runt en massa och jag hittade ett par skit snygga knästrumpor =)
Kikade lite till, sedan körde jag hem Frida & Phille.

Åkte hem, umgicks lite med älsklingem, fixa och dona.
Sedan blev det ut till Frida igen.. så nu sitter jag här, vi har precis börjat fixa mitt hår lite, senare blir det nog lite ansiktsmasker och sånt där, så blir vi extra fina ;)

Lägger väl kanske upp lite kort sen =)

Jädrans snö

Nu är man hemma från Frida, varit där hela kvällen, passat Philip medan Frida har städat och så =) Sedan kollade vi på Rena Rama Rolf, det är så jäkla bra :D

Men fy fan vilket jäkla väder det är ute, har ju snöat hela kvällen, tog ett tag att skrapa av bilen vill jag lova. Och vägen från Sandhult in till stan är verkligen inte den roligaste att köra när det är snö. Fick köra max i 40 hela vägen, kunde knappt gasa eller bromsa för det bara slira och så gick bilen rakt fram.
Sedan när jag kom in till stan trodde jag ju att det skulle vara mycket bättre, skottat och allt så. Men icke, då blir vägen ännu sämre.. hur fan går det ihop?
Enligt SMHI så ska det iaf regna inatt och sedan vara sol imorgon på dagen, hoppas verkligen att det blir så!

Om det är bra väder imorgon blir det stan och kika lite med Frida och Phille =)

Nu tänkte jag fortsätta på min bok, läser fortfarande "Gömda", grymt bra!

xo, xo / Jenny

Hos Frida

Sitter hos Frida nu, hon ska vara duktig och städa =)

Philip sitter här i mitt knä och skrattar, han vill skriva en rad till er;
jjkkikö¨hjhjkugv  mfdfdj -ftgtjg4gik

Han skriver "hej, idag fyller jag 6 månader!"

Nej nu ska vi fortsätta busa lite =)


image140

SKIT

Då var det så, då var det dags.
Det man kanske fuktat mest.

Vad ska man säga? vad ska man göra?


=/

5 mars

och gissa vad det är idag?
idag fyller lilla Philip 6 månader, grattis :D

Kom precis hem från Frida, ätit våfflor och kollat en massa på tv =)
Fick åka en sväng förbi älsklingens jobb på vägen hem eftersom bromslampan lyste, icke bra. Men självklart när jag hade kommit dit så hade den slocknat.. haha!

Nu är jag iaf hemma, ska duscha, sedan blir det väl kanske film?!
Vet inte vad det är med dig, mår konstigt på kvällarna, snurrig och mår illa, som om jag vore sjuk =/ Jobbigt!

xo, xo Jenny ;)

Natti

Var uppe en sväng hos mamma&pappa innan, fick låna deras bil, så snällt =) Så nu Frida kan jag komma VARJE kväll =P
Lånade en bok av mamma också "Gömda", har kommit en bit och den är hitills verkligen skit bra! Beställde faktiskt en bok innan på rean också.. "Liza Marklund - Studio sex", har läst lite i den på jobbet och den är hur bra som helst, så jag tänkte att det var lika bra att köpa den så att jag kan läsa ut den =)

Imorgon är det jobb tidigt, så nu är det bäst att krypa ner, ska bara läsa lite till först ;)


Jag som tänker mycket har tänkt till igen, på mig och Jocke.. (ovanligt?!) hehe, men jag har iaf kommit på hur jävla bra vi har det egentligen. Det finns ju inget att klaga på!
Det känns ganska skumt och ovanligt för mig då jag i mina tidigare förhållanden inte haft det särskilt bra.
Så nu är det dags för Jenny att börja uppskatta alla dessa små ting och sluta klaga över småsaker som egentligen inte finns.
För jag har den bästa i hela världen och jag skulle aldrig vilja riskera att förlora honom. Och det bästa med det är att jag verkligen känner att han älskar mig och jag behöver inte oroa mig för att han ska vara otrogen eller stöta på någon annan. Det är verkligen guld värt!


3 mars

GRATTIS Thess på din 20-års dag! Stor flicka, det blir inhandla alkohol idag? ;)

Nu har jag käkat frukost, vad seg jag är.. men var faktiskt uppe i hyffsad tid, redan vid 12 tiden stod jag i duschen =) Strax ska vi antagligen till bilprovningen och sedan måste jag lämna in min lönelapp.

Senare funderar jag på att åka upp till mamma, kolla om jag kanske kan låna deras bil? Hade glömt att jag börjar jobba 7:45 imorgon =/

Nu måste jag bli klar här.

Vad ska NI göra idag?

Kläder =)

Tänkte visa kläderna jag köpte..

image135

Dom är dock finare i verkligheten =)
Så nu kan man ju bara hoppas på att ingen man känner går och köper likadant! TACK

2 mars

Tiden går otroligt fort, det är redan mars!

Igår jobbade man, sedan träffade jag Emma, vi tog en sväng i Knalleland.. då jag hittade en jävligt snygg kjol och ett linne. Sedan åkte vi upp till gamla jobbet och hälsade på. Hade mycket trevligt, tackar man för!

På kvällen blev det party, förfest uppe hos Walle eftersom Thess fyller 20 imorn.. sedan träffade vi Jockes kompisar, käkade istan och åkte hem.. somnade ganska omgående med en del alkohol i kroppen.

Idag har man jobbat hela kvällen, ganska segt.. men äntligen så är man hemma!

I veckan ska jag invadera Fridas hus, se till att ha myket mat hemma ;) haha.. nae jag ska nog äta innan jag åker dit, så slipper jag skämmas när jag äter dom ur huset =P
Har även bestämt med mamma att vi ska ut och gå lite i veckan, inte helt fel.

Nu ska jag äta lite strax och pussa på min älskling som jag har saknat massa =/

RSS 2.0