31 oktober

Har haft en sån där riktigt mys-härlig helg!

I fredags hade vi bokat bord på thai silk, alla underbara tjejer på jobbet var med. Blev en riktigt rolig tjejkväll. Är faktiskt lyckligt lottad över att ha sådana underbara människor runt mig på jobbet.
Kvällen blev fylld med massa god mat och väldigt mycket skratt! Efter maten gick vi till Tonic en stund, vissa tog sig gotta att dricka, medan vi andra bara var med ändå =) Blev massa tjöt innan det var dags för mig att bege mig hemåt.

I lördags blev det storhandling.. riktigt tråkigt, men GUD så skönt det är när både kyl och frys är fyllt =)
Fick den goda idén att bjuda mamma, pappa och syster på lite god mat och det ville dom så gära så. Grekisk pyttipanna blev det och det är verkligen det godaste jag ätit på flera år tror jag, har ni inte provat så gör det. Jätte lätt att laga! Maten var även väldigt uppskattad av familjen!
Blev kvar hos mamma&pappa ganska länge, sen blev det film och mys hemma.

Igår blev en lugn mys söndag.. åkte en sväng upp till Jims mamma&pappa som kom hem från Paris i lördags. Fick se alla kort där ifrån och gud vad vackert det var! Blev allt lite sugen!
Direkt efter åkte vi upp till Jessica & Turbo en sväng.

Väl hemma blev det film och mys. Perfekt avslut på helgen =)

24 oktober

Idag är det exakt två månader kvar till julafton! Känns väldigt konstigt och väldigt långt borta. Hoppas innerligt att snön vill hålla sig borta ett tag till iaf.

Denna helgen har varit helt underbar.
I fredags var vi på middag hos Jims föräldrar, fick grekisk pyttipanna. Det godaste jag ätit på riktigt länge! Haha, Ozzy och Lita är så roliga. Ozzy bryr sig inte om henne speciellt mycket.. tycker mest att hon är jobbig. Så han springer bara och sätter sig hos oss hela tiden. Och när han har lagt sig ner är hon framme och försöker få igång honom genom att skälla och slicka honom över hela huvudet. Man han struntar fullkomligt i henne och vrider bara undan huvudet. Han är för söt!

I lördags blev det långpromenad och handling. Sedan en sväng upp till mamma & pappa. Min syster med familj kom nämligen dit och hälsade på. Alltid lika mysigt. Härligt att ha barn runt omkring sig också!
Ozzy var så himla lugn och snäll med barnen som vanligt, nosade lite, slickade på händerna sen gick han och la sig. Minstingen som inte ens är en månad var han ännu mer försiktig med. Riktigt härligt att se, då blir man så jäkla glad!

Igår var det mysdag. Tog med oss varm choklad, engångsgrill och korv ut i skogen. Riktigt underbar väder.. Ozzy fick vara lös och bara va. Anders & Solveig var även med, härligt att man har vänner som också tycker sånt är roligt. Efter några timmar blev det hem för ännu mer mys med massa god mat, lite skip-bo (kortspel). Sedan somnade vi gott och idag är man verkligen laddad för en ny arbetsvecka!

20 oktober

Denna vecka har bara flugit iväg, kanske beror på att jag varit ledig tre dagar efter jobbhelgen. Men skönt har det varit!
Har blivit långpromenader varje dag, så himla skönt. Gått en massa nya vägar, vilken skillnad det gör! Promenaderna blir genast mycket härligare!
Har umgåtts med vänner, var hemma hos Solveig & Anders i måndags och igår var jag hos Kicki =)

I tisdags kom pappa hit och grejade lite, börjat fixa till lite saker här hemma. Även Anders kom upp på besök.

Idag är det dags för jobb igen, men börjar lite förrän ikväll så blir lugnt på förmiddagen, långpromenad och fixa lite mat osv. Jobb i morgon och sedan är det ledighet igen =)
Hoppas helgen har något roligt att bjuda på.

15 oktober

Veckan som gått har bjudit på en massa roliga saker.. inte nog med att jag varit ledig, Jim var även ledig tisdag-onsdag vilket gjorde ledigheten ännu bättre =)
På dom dagarna han vi hitta på både roliga saker och myst en massa.

Var hos Anders & Solveig och hälsade på en kväll, vi käkade pizza där och pratade en massa. Alltid skoj att umgås med vänner.
Har även varit ute hos Kicki och hälsat på, fick se deras sjukt fina övervåning som nu är färdig, inte alls avundsjuk! NEJ DÅ =) Haha, men RIKTIGT fin är den. Får åka ut i veckan som kommer igen så jag får se den med alla möbler uppe också.

Har hunnit med två husvisningar, dock var inget av dom något för oss.. känns som hus är väldigt långt bort nu, men men rätt som det är dyker det väl upp något hoppas jag.

Igår kom jag och Ozzy upp i tid, så det fick bli 5 km på kransmossen. Sedan började jag plocka in våra utemöbler inför vintern.. städade hela lägenheten. Ozzy fick sig en genomkörare i skogen.. sen åkte vi upp till Jessica & Turbo en sväng. Kvällen avslutades med mys!

Och jag måste ju bara tillägga att efter alla år vi bott i lägenheten har vi ÄNTLIGEN fått upp en taklampa i sovrummet, haha =)

Nu är det jobbhelg next!

9 oktober

Snart har denna helg passerat, förstår inte varför helgerna ska gå så otroligt fort! Men jag har iaf haft en riktigt bra helg och då känns det alltid lite bättre.

Blev lite mys i fredags med god mat hos Jims föräldrar.
Igår började dagen med att vi åkte ut till klubben och kikade på tävlingarna, var mest apellen jag ville se och bra gick det för dom.. Karin med sin rottis blev uppflyttad, så himla skoj!

Sen var meningen att vi skulle åkt hem, men istället åkte vi med Emma & Elias ut till torpasten hus och fikade lite, jätte mysigt var det. Hem och fixade käk, sen begav sig Jim till sina kompisar.

Emma & Lita kom hit på besök, gick en promenad med busarna.. roligt att se hur duktiga dom är när dom är tillsammans! Sen satt vi här och tjötade, fixade oss.. åkte hem och lämnade Lita och begav oss mot staden! Dead by April på Egde!! Riktigt bra.. glad att vi gick dit faktiskt, dom var jätte bra live.
Förstår dock inte, kan inte varit speciellt många som var jätte engagerade i att lyssna, vissa var upptagna med att hångla, andra med att ta 1000 kort och resten stod bara och knuffade på varandra som idioter. Lite onödigt. Man märker allt så mycket tydligare när man är ute nykter.

Men jag och Emma fick en bra kväll.. inväntade våra pojkar efter och åkte hemåt. Somnade nog klockan 3 inatt, känns idag att jag inte är riktigt van vid det. Huvudvärk, kanske blev bakis på alla andras ångor?

Nu ska vi upp till mammsen och pappsen och hälsa på lite, sedan får vi se vad resten av dagen har att erbjuda!

4 oktober

Den 3:e oktober kom lilla Isabella till världen 52 cm lång och en vikt på 3420 gram. För tredje gången blev jag en stolt moster <3

Avslutade min jobbhelg i söndags, vilket betyder att nästa helg är jag ledig.. och har massa tid med mina pojkar ;)
Blev ändå ett härligt avslut på helgen, i söndags när jag kom hem lagade jag och älsklingen räkor i het sås, men pasta och bröd till. Lovely! Men det bästa var faktiskt ändå att få vara hemma med mina pojkar. Ibland går man om varandra och syns inte mer än när man ska sova.. men det är väl bra på ett sätt det också.

Igår var min enda lediga dag denna vecka, så det blev en långpromenad och massa fix innan älsklingen slutade jobbet vid 15. Då åkte vi mot Göteborg för att träffa min syster och hennes nyfödda underbart söta lilla prinsessa! =) Hon var så lugn och så snäll, bara sov hela tiden.

Nu är det ganska så snart Kickis tur och det ser jag också fram emot, ska bli himla mysigt.. då får hon räkna med att ha mig där ofta =)



Jim och lilla Isabella


RSS 2.0