16 mars

Jag veeet, jag har varit fullkomligt värdelös på att skriva, men det har varit sååå mycket att göra hela tiden så jag har varken haft tid eller ork.

Flyttade ju som sagt i måndags så efter det har det bara varit flytten som gällt, i onsdags var vi och hämtade soffan, i torsdags var vi på ikea.. och sedan har det skruvats och grejats. Måste verkligen tacka alla som har hjälpt till, utan er hade inte detta gått =)

Nu är vi nästan helt iordning, bara lite tavlor och småbröte som ska upp på väggarna =) Får ta lite kort ngn dag och lägga ut.

Idag är en seeeg dag känner jag, håller på att tvättar, ska nog dammsuga av lite. sedan laga mat.. ååh jag vill ha kaffe =/

10 mars

God mooorning..
har dock varit vaken sedan 7:30 pga av att jag skulle till den där saken som gräver i ens mun och det gör ooooont. Men nu har jag iaf fått min sönderbitna tand lagad och hoppas på mycket mindre smärta i käften.

Igår körde vi flyttlasset, skulle bara kört lite kartonger, men till slut blev det att vi körde i princip ALLT, så nu har jag bara en säng, en byrå och lite småkraffs kvar =)

Funderar på om jag ska åka bort till lägenheten och fortsätta att diska allt som ska diskas, är ju så fruktansvärt tråkigt, speciellt att vara där själv =/
Senare idag ska vi åka och kolla på tapeter iaf, ska ju få nya i vardagsrummet och ommålat i köket, hääärligt. Dock tar det en sisådär 3-4 veckor innan dom får tummen ur att börja.

Nae nu ska jag fixa lite, försöka packa ner det sista så man får med sig det =)

Kväll

Ohoj, andra gånger jag uppdaterar idag. Har väl egentligen inte så mycket att säga, förrutom att jag är GRYMT trött. 4 timmars sömn inatt och snart jobbat 12 timmar, det tär på en. Men jag är ändå oväntat pigg, har haft "upp-och-ner-gångar" idag, ena studen får jag världens energi för att 5 minuter senare vara helt slut.
Men nu slutar jag snart iaf och då ska jag hem och mysa med älsklingen, han ska nana hos mig heeeela veckan.. han har inte så mycket till val eftersom han inte kommer ha så mycket saker i sin lägenhet =D

I morgon ska jag förhoppningsvis leka lite med min Kicki? =)

8 mars

Efter 4,5 timmar sömn så är man på jobbet igen.

Skulle åkt hem och sovit någon timme innan jag skulle hämta älsklingen, men riktigt så blev det inte. Skulle åka ut till Kicki en snabb sväng, men jag blev fast där, sen körde vi hennes mamma och moster ner till stan. Efter det ut till Kicki igen och hämta min bil, velade omkring.. körde folk ut till Fristad, sen var vi hungriga ... sen var klockan visst redan 2 och då var det dags att hämta älsko.
Fick inte sova när vi kom hem heller, för han skulle trycka i mig en massa glass =D haha, han är föööör söt!

Nu har jag 9 timmar kvar att jobba ...  och jag har jobbat 3, suck! Kommer gå runt som en zombie här idag, mitt huvud hänger inte med =P haha

7 mars

Jobb, jobbelijobb, jobb.

Det är nog i princip vad jag har gjort denna veckan, jobbat... och packat mellan varven, mycket mer hinns inte med! Men det kommer ju att bli bättre sen.
Dessutom har jag bytt så att jag är ledig på måndag, skulle egentligen ha jobbat =) Men istället kan jag börja köra mina saker redan på måndag eftermiddag =)

Igår mådde jag så skit.. usch trodde att jag skulle bli sjuk, men idag känns det lite bättre, dock sitter huvudvärken kvar, men det går nog över =)

5 mars

Hade varken tid, ork eller lust att skriva någon blogg igår. För det enda jag gjorde var att packa och slöa och på kvällen jobba =p

Blir väl nästan samma idag, ska till jobbet nu, efter ska jag hem en snabb sväng.. sedan ner till stan och leta present till Emma ... sedan ska jag hem till älsklingen och hjälpa honom att packa lite mer.. för nu är det inte många dagar kvar =D

Nee, måste bege mig! =)

3 mars

Har fått klagomål från en viss Kicki för att jag inte har uppdaterat på länge... men jag har verkligen inget roligt att skriva, händer inte så mycket just nu. Eller jo, det gör det.. kanske för mycket.

Känner mig rätt stressad hela tiden, även fast jag kanske inte har så mycket att vara stressad över, men det är ju flytt och allt sånt snart. Mår inte så bra, vet inte om det är årstiden eller vad ... känner mig nere helt enkelt.

Jobbade iaf hela helgen, igår var jag och Emma i knalleland och kikade runt, hittade massa.. men inget som jag har råd att köpa just för tillfället, alla pengar måste ju läggas på lägenheten. Idag jobbar jag hela dagen.. känner att jag hade behövt vara hemma, packa osv. Men hela torsdagen kommer gå åt till att packa, efter jobbet då såklart. Sen på fredag packa ännu mer och sedan till Emma på "kalas". Fasen.. måste hinna köpa present ngn dag också!

På måndag får vi nycklarna till lägenheten, så på tisdag morgon ska jag börja köra lite saker. Skönt att man är ledig en del. Kommer väl antagligen inte hinna uppdatera så mycket framöver heller, men ska försöka.

Får väl ta lite kort på lägenheten sen och lägga ut också, så att ni får se =)



Tänkte avsluta med att säga att jag älskar mina underbara ...  ni vet vilka ni är ;)

1 mars

Hej Kicki =D

RSS 2.0