28 december

Nu är det snart nyår, vad tiden går fort.
Men tänk sedan efter nyår, då går man bara och längtar till sommaren.
Satt precis och  kollade sista minuten resor, hittade till Egypten för 9300.. för två personer då, all inclusive dessutom. Hur underbart hade inte det varit?

Igår kom Jim hem från jobbet, stackarn hade ont i både nacken och huvudet efter att han trillade, men vårdcentralen bryr sig såklart inte! Han fick ringa till min naprapat istället, så han ska dit i morgon.. då kommer han nog må bättre efter!

Körde ett hårt träningspass med Ozzy igår, riktigt skoj var det.. sen åkte vi till stan en sväng, köpte en klänning och fick ett par nya leggins av älsklingen.. skit coola var dom :)



Bild tagen från jc.se

Käkade lite, och sen gick vi över till Veronica, Daniel och lilla Nellie och hälsade på, hon är sannerligen ett litet charmtroll.. så himla söt och skrattar åt allt =)





Nytt bord!

Har helt glömt av att visa vårt nya köksbord vi har köpt. Är så sjukt nöjd.. en liten julklapp till oss själva =)






25 december

Jag måste börja med att säga att jag hade en helt underbar julafton! Bästa på många år tror jag :)

Julaftons morgon började med mysig julfrukost hemma, julskinka och pepparkaksfil. Jag och Jim öppnade varsin julklapp.
Sedan ringde mamma med lite smått panik, det var en stor vattenläcka på boda, en huvudledning som hade gått sönder. Så dom hade inte en enda droppe vatten hemma.. fick åka upp med vatten och lämna nyckel till oss, så dom kunde åka och duscha.
Vid 11 begav vi oss upp till Jims mamma&pappa.. käkade massa, öppnade julklappar och åt tomtegröt. Ozzy fick ett STORT ben som han låg och mummsade på hela tiden :)
Åkte vidare för att hämta upp mamma, pappa och syster.. styrde bilen mot Göteborg där firandet fortsatte. Mat, julklappar och så.. mysigt att fira med barnen också.
Ozzy skötte sig utmärkt och var så himla snäll och försiktig (som alltid) med barnen, pussade William i heela ansiktet. Inget att oroa sig för med honom och barn.. väldigt viktigt tycker jag.
Madeleine sprang runt och pratade om hur snäll Ozzy var hela tiden.

Blev BRA chockad över mina julklappar.. och helt överlycklig.
Jag fick:
* En ny mobiltelefon.. av Jim, mamma & pappa. Precis den jag har velat ha. Dom är bäst =)
* En lacoste parfym av Jim
* Presentkort av mamma & pappa
* Presentkort av Jims mamma & pappa
* En super gulligt kort på Madeleine

Fick precis allt jag hade önskat mig =)

Till Jim köpte jag rakhyvelsett, Hundförarväst och ett presentkort! Så idag har han varit ute och tränat Ozzy i den nya västen, haha.

Julfrukost mys!


Både Williams och Ozzys favoritlekasak, men Ozzy var snäll och lät William leka med den själv ;D


Precis när jag tog kortet säger Madeleine "Ozzy är sååå snäll". Dom hade det mysigt dom =)



Idag är det ju "årets största utedag"... ska ni ut?
Jag ska stanna hemma och ta det lugnt, bättre att jobba och tjäna lite pengar istället för att knö med allt folk på krogen.. Dessutom lär jag må mycket bättre i morgon utan bakfylla och ångest ;)
Bebben däremot han ska ut.. fast han har ju också turen att inte bli bakis.

23 december

Vad skönt det är med sådana här dagar, mycket energi = mycket gjort.

Klev ur sängen klockan 7 imorse, betalade alla räkningar och drack lite kaffe. Sedan tänkte jag att det var lika bra att hoppa in i duschen.. och jag fick sån jävla energi att jag städade badrummet också.. så klockan 9 hade jag redan fått massa gjort.

Var sedan dags att släpa upp Ozzy ur sängen (jävlar vilken sjusovare) och bege sig ut på promenix.. lekte och tränade gjorde vi också. Han slocknade igen när vi kom in =)
Åkte vidare till naprapaten, det var sista gången där.. MEN jäklar det har verkligen gjort susen, mår mycket bättre, ingen värk i ryggen och ingen värk i knäna! Han sa att jag kommer må som en drottning om några veckor ;)

Ja, så när jag kom hem var det bara till att börja städa, skruvade ner hyllorna i köket osv.. NU är det SÅ rent här hemma så., längtar tills vi ska hämta bordet nu, i eftermiddag kommer köket vara sjukt fint! Får ta lite kort och visa!

Göra sig iordning om en stund och bege sig.. ikväll kommer vi ha uppersittarkväll här.

Och i morgon är det ju juuulafton. Underbar dag, inte för julklappar.. mest för att få umgås med familj och släkt. Enligt mig det mysigaste som finns :)


GOD JUL på er!

22 december

Igår var ännu en fullspäckad dag.. jobb, fixa mat, åka hem till mamma och göra julskinka =)
När jag var hos min mamma så ringde min morbror.. han jobbar på ett lager för märkeskläder, så hade dom beiga skinnjackor som dom inte kunde sälja.. så då frågade han och jag ville kika ner och testa en. Och det gjorde jag.. JÄLVAR vad snygg den var! Kan garantera att ingen annan kommer att ha en likadan och det är ju greeat!

Men i allafall, jag blev lite nyfiken på märket, eftersom jag aldrig hört det innan "Rutzou".. blev GANSKA chockad när jag hittade dom kan jag lova! Priserna på deras jackor låg allt mellan 4000-8000. Inte ofta man äger ett plagg för så mycket pengar =P


Idag fick jag gå upp tidigt, dom ska komma hit och installera någon box.. "mellan 7-16" stod det på lappen. TACK FÖR DEN! Dom har fortfarande inte kommit.. Ozzy är sömntuta och ligger fortfarande och snarkar, får nog släpa upp honom så att vi kan gå ut på promenad. Direkt efter drar jag och tränar..
I eftermiddag blir det nog stallet och så ska jag färga Jims hår.. fullt upp hela tiden.


Fick även lite tråkiga besked igår, mormor ligger på sjukhuset IGEN =/ Denna gången hade hon trillat och brutit lårbenshalsen på 3 ställen. Stackars lilla mormor =(

20 december

Får väl kanske fortsätta med vad som hänt i helgen =)

I lördags åkte vi ut till ridhuset och mötte upp Anders, Solveig och deras 2 hundar. Så tog vi en jätte härlig promenad med alla hundarna.. var riktigt bra ställe att gå på! Turades om med att släppa hundarna.. lite riskabelt att släppa 3 hundar ihop.. men däremot fick Ozzy och Frasse vara lösa lite ihop.
Ozzy var duktig när han var lös och gick med oss hela tiden =) Får bli mer sådan träning med folk man litar på och som kan sina saker.. annars är det bara onödigt.
Mitt mål är fasen att få Ozzy som Kille (anders rottis) han gick lös med honom nästan hela tiden, förbi hästar.. han försökte inte gå fram till Ozzy en enda gång, kollade inte ens åt hans håll. 100 % ledarskap.. absolut!
Sen blev det mys resten av kvällen, morötter, dipp, naturgodis och en film.Tr

I söndags städade vi och grejade, sen åkte vi upp till Jims föräldrar och hälsade på, mycket trevligt. Finns det något bättre än att umgås med familjen? Käkade lite på kvällen och gick och la oss tiidigt, Jim började 5 imorse stackarn =/


Idag har vi också hunnit med en massa.. jobbat, tränat, hämtat Ozzy hos mamma, Städat bilen.. och pappa var snäll och bytte olja och oljefilter.. vilket VERKLIGEN behövdes, för när han tog ut oljefiltret sprutade det bara ut olja. OPS!
Tränat Ozzy.. nu ska jag ta mig en dusch och slappa innan sängen =)

18 december

Har inte hunnit skriva så mycket här.
Har jobbat, tränat Ozzy.. tränat själv, varit på julbord, köpt dom sista julklapparna med mamma. Det har helt enkelt varit fullt upp HELA tiden.

Igår blev det en långpromenad och sedan träning. Efter det traskade jag över till Veronica och hälsade på. Verkligen super trevligt och deras lilla flicka hade växt massor! =) Ett litet charmtroll det är..
Sedan han jag bara fixa lite, plocka ihop saker och sedan begav vi oss upp till mamma och pappa, där också Pernilla var. Vi hade bestämt oss för att bjuda dom på fredags middag.. men är ju lättare att vara i deras hus.

Så ja, jag lagade mat... vi kollade ut på mammas&pappas baksida, dom hade satt upp massa fina ljus.. och så pratade pappa om att han inte ville ha en massa fotspår i snön på baksidan (låter inte så intressant, men kommer till poängen sen)
Vi satte oss iaf ner och började äta.. då kommer grannen in och säger att det står 4 polisbilar på gården. Nyfikna som jag och mamma är var vi ju givetvis tvugna att gå ut och "röka", så vi stod där en stund, sen kom det en polis med hund och frågade om vi hade hört om inbrottet.. då hade det varit inbrott bara något hus från mamma & pappa en halvtimme tidigare.. och dom hade fått upp ett spår som hade gått bakom husen.
Så vi gick iaf in.. av någon anledning kollade vi ut på baksidan.. DÅ helt plötsligt var det fotspår i snön på deras trädgård. Så inbrottstjuvarna hade alltså sprungit över deras trädgård, när pappa satt och kollade på TV. Sååå jäkla äckligt!

14 december

Äntligen hemma efter 11 timmars jobb! =)

Gick riktigt bra hos naprapaten igår, han känner att ryggen har blivit mycket bättre. Var även mer motstånd när han knäckte den.. innan var det mer som gummi. Dessutom kändes det inte lika mycket när han knäckte.

Fortsatte att prata om träningen eftersom träning är en viktig del i att må bra, både psykiskt och fysiskt. Han tycker inte att jag ska träna ryggen alls.. eftersom den är gjort av stål som han sa! Har tydligen sjuka muskler i den =) Blir mer mage, har fått lite övningar jag ska göra till nästa gång jag ska dit.
Han sa än en gång vilken otroligt bra fysik jag har.. och att om jag fortsätter att ta hand om min kropp ordentligt och träna så "kommer jag bli brutal" haha började avgarva när han sa brutal.. men det är ju jäkligt positivt att veta att man har så bra kropp.. och kan bli mycket bättre!

Jobbade som sagt kvällen igår, så mycket mer han jag inte med.
Inte idag heller.. bara jobb, jobb jobb.

I morgon jobbar jag kväll igen, men har fullt upp ändå.. ska träna Ozzy, träna själv.. sedan till knalleland med mamma för absolut sista julklappshandlingen!

Torsdag är också fullspäckad med Jobb, handledning och julfest.. på fredag har jag faktiskt tagit semester, hade ganska mycket kvar att ta ut, så lika bra att passa på liksom =)

Nu väntar jag på att desperate ska börja.. sista avsnittet för säsongen =/

13 december

Blev en massa julbak i lördags... lussekatter, vaniljbullar, kanelbullar, kladdkakor, rocky road och chokladbollar =)
Hade en riktigt mysigt kväll med min mor och syster!
Åkte från mamma vid 12, körde hem syster.. precis när jag kommit in hemma ringer Jim och vill hem.. så det var bara att bege sig ut igen och hämta hem min älskling.

Tog en lång sovmorgon igår, åkte till knalleland en sväng, köpte den sista julklappen till pappa.. kikade runt lite. Myspys.
Käkade lite tacos.. sen hade vi mys med glögg, lussekatter och så slog vi in alla julklappar, så nu är det också klart.
Åhh jag längtar till julafton nu, brukar inte göra det.. men det är nog mest för att få umgås med familj. Ska hem till jims familj på dagen och på eftermiddagen åker vi till min syster i Gbg och firar där.

Idag ska jag tillbaka till naprapaten och sedan jobba.
Jag och Ozzy har varit ute på en härlig långpromenad och tränat lite. Nu ligger han och snarkar i sängen, han är bra slö den där hunden.

Har en fundering.. hundar måste ju kunna drömma att dom springer?
För igår kväll när vi skulle sova så började Ozzy låta som fasiken och när jag kollar ligger han och sprattlar med benen, ungefär som att han låg ner och sprang.. höll på att dö utav garv. Han är för go =)


Nu måste jag sätta lite fart!

11 december

God morgon =)
Skönt att vara ledig denna helgen faktiskt, få lite gjort här hemma.

Igår blev det lugnt, jobbade och Jim & Ozzy var på Elfsborg (brukshundsklubben) dom hade julklappsspel där, så han åkte dit med Anders och Solveig. Dom hade haft trevligt och Ozzy hade fått vara med där inne, Anders berättade efter att han hade varit så himla duktig, jätte lugn och hade bara varit med Jim.. och nosat lite såklart!

Lagade käk så när Jim kom hem åt vi lite gott.. sen ringde Anders och Solveig och ville komma hit istället, dock blev det så sent och Jim skulle jobba så vi körde hem dom. Dom är verkligen så jäkla härliga, man känner liksom ingen åldersskillnad när man är med dom.. gillar dom skarpt. Fick även en massa beröm för hur jag skött en viss situation där två lösa hundar sprang fram till mig och Ozzy. (berättar senare)

Fick även mina "piller" igår, tur var det.. för dom var slut.

Kollade även idolfinalen.. och jag blev så glad när Jay skulle sjunga Higher med Creed, dock gjorde han den inte så bra som jag trott. Älskar ju den låten!

Ska strax bege mig ut med Ozzy en sväng, sedan får det nog bli skogen.. Jim ska på julbord med jobbet och jag ska hem till mamma och baka lussekatter, bullar och lite julgodis!

10 december

God eftermiddag!

Idag var det dags för träning igen.. 30 minuters jogging. Riktigt härligt, känns om man bara vill springa och springa, mer och mer.

Ska berätta om en händelse lite senare, orkar inte sitta och skriva allt här nu. Så senare som sagt.


en sak bara:
Vissa borde ta lärdom av sig själva, sina råd och det dom uttalar sig om!

9 december

Grattis min sötaste lillsyster på födelsedagen <3

 


Igår hade jag och Jim en heldag ihop på Gekås, var jätte mysigt att gå runt där. Shoppade en jäkla massa och stannade i fiket emellan och drack lite kaffe och sen shoppade vi lite till. Så nu är dom flesta julklapparna klara, skönt det.. har till Jim kvar, men äntligen har jag kommit på vad jag ska köpa ;)

Igår fick jag äntligen träna igen, blev 30 minuters jogging.. gick jäkligt smidigt, gjorde lite ont i ryggen och knäna bara! Får se hur det går i morgon för då är det dags igen.

En fantastisk sak var att jag brukar få JÄTTE ont i min ländrygg när jag har gått mkt, t.ex. i knalleland. Men igår efter 4-5 timmar på Gekås hade jag inte det minsta ont.. min naprapat gör underverk =P

 

OCH jag får väl hålla med min pappa, som så många gånger innan när det gäller detta.. ATT JAG ALDRIG LÄR MIG! Det var absolut sista gången.. stupid me! Dags att jag lär mig alltså...

 


6 december

Andra gången hos naprapaten idag. Kändes mycket bättre i ryggen idag och han sa också att jag kändes mycket mjukare. Hade otroliga spänningar och min rygg har i flera veckor varit inne i träningsfas dygnet runt. Men efter denna gången skulle det inte vara lika farligt. Nu går det framåt.

Fick en massa bra träningstips.. han sa att man inte ska träna efter "den gamla stenålders stilen". Så styrketräningen är slopad nu eftersom det endast sliter på kroppen. Ska istället börja med övningar där jag bara använder tyngden från min egen kropp. Alltså jag ska träna dynamiskt. Mycket kondition, simning och löpning. Ingen mer crosstrainer för det sliter också. Är roligt att han är träningscoach för man får en massa bra tips på hur man tränar bäst och så.

Han tycker även att jag har otroligt bra fysik, väldigt fina muskler men måste träna mer på min uthållighet. Han förklara det så här "Du har kropp som en porsche, men tank som en Fiat"
Tjötade på honom att jag ville börja träna igen, så fick i hemläxa att träna löpning 2 gånger, 30 min varera gång eftersom det räcker. Jag är bara glad över att jag får träna överhuvudtaget!!
Haha dessutom när han satte akupunktur, så tänkte han göra ett försök att sticka mig i längryggen, men nålen böjde sig så hård var jag =P


En annan intressant sak är att varje gång man tuggar tuggummi så pumpar kroppen ut en massa insulin, men när det inte finns något att ta upp så lagras insulinet som fett istället.
Samma sak gäller när man dricker light läsk.. så sänder kroppen också ut insulin som istället lagras som fett. Så light av alla dess former är rena skiten.. "nyttigare" att dricka vanligt om man så ska.

Ja man får lära sig mycket när man går dit.. and I love it!


Jaa, så iaf efter naprapaten åkte jag en sväng upp till mamma och drack lite kaffe, lämnade mina 2 par nya jeans som hon ska fålla upp!
Sedan ringde Kicki och ville umgås.. har saknat min Kicki ju =)
Så hon kom hit en sväng och lånade några tröjor, drack lite kaffe. Sedan åkte vi till knalleland och kikade runt, vi fick lite julklappar köpta.. tjötade massa skit och käkade lite. Är alltid på så bra humör när jag varit med henne... det känns och Jim säger också alltid det! <3
Nu är jag HELT slut i både huvud och rygg, blir lugnt resten av kvällen.

5 december

Jobbhelg.. känns skönt att vara på jobbet när man varit ledig så länge.

Efter en långarbetsdag igår (12,5 timma) så kommer jag hem till mina killar.. då får jag massa överraskningar!
Jim har städat hela lägenheten så allt var super fint..  han hade också fixat käk, klyftpotatis, vitlökssås och kycklingfilé med mozarella och salami. UNDERBART gott!
DESSUTOM så hade han varit och köpt ett par skor åt mig som han visste att jag ville ha, blev helt paff och överväldigad av den fina gesten. Blev nog gladare över gesten än skorna... fast jag blev iofs jäkligt glad över dom också. Sådana överraskningar i vardagen är guld =)
Och jag som redan var glad över städningen och maten, som om inte det var gulligt nog!

Har världens underbaraste och mest omtänksamma kille <3

Så som ni förstår så hade vi en riktig myskväll.. kollade på Case 39 riiiktigt bra film!

=)

Fick bli en långpromenad för mig och Ozzy med Jessica och hennes två hundar. Var skönt att gå ihop med någon för en gångs skull, tjöta lite skit och sådär.

Har tagit mig ett varmt bad, skrubbat och tagit hand om mig själv.

När Jim kommer hem ska vi åka och handla lite.. jag kan ju inte köra bil nu, så finns ju fan inget och göra =/ Men folk kan ju komma hit.. tycker jag allt!

Blir en sväng ut till skogen också, Ozzy måste ju faktiskt få sitt oavsett.
Och ikväll har vi bestämt med Jessica, Turbo och barnen.. så vi ska upp till dom och käka lite och Jessica skulle fixa lite glögg! Mumma.. alltid trevligt att umgås med dom.
Blir väl att Jim, Turbo och Alexzandra sitter och spelar.. och jag och Jessica tjötar skit haha

Ska försöka ta mig i kragen och ta på mig lite kläder så att jag är redo att åka.

3 december

Okej, alltså jag måste verkligen varit ganska väck igår eftermiddag/kväll.. minns knappt vad jag sluddrat om haha! Kändes som om jag inte sovit på flera dygn.

Var uppe hos mamma efter naprapaten, haha jag pratade, men visste inte vad jag pratade om ungefär och jag tappade bort mig hela tiden. Men det var iaf mysigt.. vi gjorde varma mackor och prata om lite allt möjligt.

STEN somnade vid 4 igår och vaknade igen vid halv 6, hade inte ens märkt att Jim & Ozzy gått ut.
Skulle ju träffat Kicki också, men fick avboka det.. som tur är har jag underbara kompisar så till svar av henne fick jag något i stil med "men herregud, det är ingen fara.. vi har hela livet på oss att umgås"
Tack gumman <3


Idag har jag SJUKT ont.. känns som träningsvärk gånger 5 ungefär, nu förstår jag verkligen varför han sa till mig att INTE träna igår. Hade jag gjort det hade jag knappast tagit mig ur sängen.
Så jag antar att denna dagen också får bli lugn, kan knappt röra mig haha, vaknade av att jag hade ont och kunde inte somna om.
Städa blir det ju inget med.. men en långpromenad med Ozzy måste jag klara av iaf!

Naprapaten!

Nu är jag klar hos "kotknäckaren"
Tyckte han var riktigt bra faktiskt, pratade mycket om allt möjligt, förklarade osv.. man kände sig bekväm.

Han började iaf med att mjuka upp och JÄVLAR vad ont det gjorde, dock tog han inte ens i.
Fick sedan nålar och sugproppar med el i.. var avslappnande att ligga där med det. Och sen säger han dom hemska orden.. "några minuter till, sedan ska vi börja knäcka" FAAN

Var ganska obehagligt faktiskt, gjorde inte ont.. men ljudet är för jävligt.

Så nu får jag inte träna heller.. han sa att jag skulle ta det lugnt tills på måndag när jag ska tillbaka, GAAH! Aja, har ju inget annat val än att stå ut med det!

Usch, jag är så sjukt trött nu och värre skulle det tydligen bli ikväll, han sa att den behandlingen är samma sak för kroppen som att springa Göteborgsvarvet.. så det är nog fan inte konstigt att jag är helt slut.

Så nu och resten av kvällen får det bli lugnt.. jag skulle vila, dricka mycket och äta ordentligt.

Orsaken till allt detta med ryggen får jag nog reda på längre fram, han sa däremot att jag är väldigt svankryggad och att jag gått med detta på tok för länge. Men det skulle iaf vara enklare att behandla! Jo.. jag är tydligen överrörlig också sa han =P

Vet ni förresten att när man joggar i 10 minuter så utsätter man kroppen för över 12 ton. Häftigt! Och ändå så sliter det inte på kroppen, det är snarare bra för den. En "bodybuilder" utsätter bara kroppen för ca 5 ton per pass, men det är mycket värre för kroppen.

Ozzypozz!!

Måste börja med att säga hur OTROLIGT stolt jag är över Ozzy.. och över Jim och mig också för den delen.

Igår vann Ozzy sin första inofficiella tävling kan man säga.
Det var avslutning på appellkursen och alla skulle visa upp vad hundarna lärt sig, så dom gjorde det till en tävling, allting gick till som på en riktig appelltävling.


OCH OZZY VANN =)

förstår ni hur roligt det är? Dom andra hade i början av kursen kommit SÅÅ mycket längre med sina hundar redan.

Det är ett stort bevis på hur mycket vi tränat och hur mycket han utvecklats. Han fick en 10a på inkallningen och det är ju fantastiskt. Trots publik osv så vill man ju alltid att hunden kommer till en själv, det betyder att den inte vill vara hos någon annan än ägaren!
Inkallning är något jag vi iaf tycker är superviktigt, för vet man inte att hunden bara vill vara hos en själv, så blir alla andra moment mycket svårare.

Trots att han just nu är i sin riktigt jobbiga könsmognad så tycker jag att han är fantastisk och vi har kommit så himla långt. Det är först i denna könsmognad hundarna brukar göra utfall mot andra hundar, dom vill gärna visa att dom är "störst, bäst och vackrast".. men några dumheter har han inte gjort, trots könsmognaden.
Vi märkte ju först att han blev väldigt stissig, eller vad ska man säga.. man märkte att han hade så mycket testosteron att han inte visste vart han skulle ta vägen.. men ute har vi inte märkt av något! Skönt.

Tror ju iofs att det kan bero på att under denna period har vi kört otroligt mycket lydnad.. och spår.
Han har ju till och med kunnat gå brevid Kille (en annan rottishane) utan att bry sig... FRAMSTEG =)


Så nu är jag så jääääkla glad, i vår hoppas jag verkligen att vi startar i appellen.




Nu ska jag strax bege mig ut med Ozzy.. och sedan mot naprapaten och få bot på min onda rygg!



1 december

Är det nedräkning till julafton nu eller? =)

Jag och Jim disskuterade julklappar innan, vi ska ta en heldag då vi ska handla till alla, ingen julstress.. utan mysa och sedan sätta oss någonstans och käka.. ska bli skönt!

Svårt att veta vad man själv ska önska sig bara, är ju faktiskt nöjd som det är. (dagens I-landproblem) eller hur? =P


Får jag klaga lite också? haha
Ne men var iaf hos massören igår, dock vågade hon inte göra något eftersom jag hade så ont på och runt en kota. Så hon tyckte det var bättre att jag fixade en tid hos en naprapat. Så det har jag ringt och fixat idag, fick en akuttid redan i morgon.
Har ju satt sig i knäna också, så har fruktansvärt svårt att gå ner & upp för trapporna =/

Men men, i morgon är det nog fixat hoppas vi, träningen får väl antagligen ligga på hyllan denna vecka, beroende på vad han säger i morgon.

Nu håller jag på att laga mat, köttfärspaj, luktar underbart gott.. nu kommer älsklingen bli överraskad när han kommer hem. Hoppas den smakar lika gott =)

Just det ja, appellkursen ikväll får jag väl hoppa över den också, Jim får åka dit ensam.. synd när det är sista gången

RSS 2.0