30 april

Idag, idag, idag idag... ska jag och älskling åka till Lager 157 och shoppa en massa =)

Så nu håller jag på att fixa mig, så vi kan ge oss av. Måste dock till apoteket innan.
Jag hatar den jävla tanden, den värker fortfarande.. den provisoriska lagningen är för hög, så den tanden "tar i" innan dom andra, så det gör skit ont när jag ska tugga.

Och sedan så mår jag piss utav penicillinet. =/

Så nu har jag fått klaga av mig, slipper Jocke bli sur när han får höra det hela tiden =)


Vad ska ni göra idag?

Kväll - 29 april

God kväll =)

Jobbat långpass idag, gick bra.. trodde jag skulle vara dödstrött efter att inte ha sovit många timmar inatt, men jag har varit väldigt pigg =)

Ringde tandläkaren imorse och fick en tid redan i eftermiddags. Jag HATAR tandläkaren.. men bätte att gå dit än att gå runt och ha ont.
Fick reda på att min tand låg och tryckte mot den andre, därför det inte hjälpte med alvedon. Fick även reda på att jag måste rotfylla min tand, samt att jag har en tandinfektion.
Så hon slipade lite, gav mig smärtstillande och nu går jag på pencillin.

Ja, så imorgon blir det ingen utgång som planerat.. och vilken tur att man ska jobba i helgen så man inte behöver må dåligt över att bara kunna sitta hemma =)

Nu ska jag vila, är grymt trött.. sedan kolla lite desperate housewievs, har laddat ner så ligger långt före ansvitten på tv =P

29 april

God morgon.

Fy fan idag är det VERKLIGEN ingen bra dag.
Har inte lunnat sova något alls inatt pga. av att jag fick sådan jävla tandvärk igår när jag skulle lägga mig. Och den håller fan i ännu.. hjälper inte med alvedon eller något.
Man blir fan galen.

Ne nu är det dags för work work work.. får väl se hur det går med denna smärta =/
slutar iaf 20:45 ikväll.. wiihoo

Kväll - 28 april

Ja då har man jobbat, det gick väldans bra faktiskt och kvällen gick fort.
Dock så gjorde det lite ont i min handled, eller båda faktiskt. Men det får man väl ta.

Har precis pratat med mammsen och sså har jag lagat mig lite mat som jag ska ha med mig till jobbet imorgon. Kom på det när jag kom hem, som tur va så jag slapp göra det imorgon bitti.

Nu tänkte jag ta mig en dusch och sedan vänta på att älsklingen kommer hem, så blir det en film innan jag ska sova. Börjar kvart i 10, så behöver inte lägga mig jätte tidigt =)

Just nu känns det som om jag har tappat lusten för att skriva blogg.. jag vet inte vilka det är som läser, det är ingen som kommenterar.. alltså, det verkar inte som om någon är speciellt intresserad av min blogg i vilket fall?!




28 april

Yes, time for work.
Kommer kännas lite underligt när man inte har jobbat på en vecka, men samtidigt skönt på något sätt. Är ju inte så många dagar denna vecka heller.

OCH, jag har en STOR nyhet att berätta. Jag har fått nytt jobb =) hiihooo

Morgon 28 april

Ja, klockan är 05:07 (!!) och jag är fortfarande vaken :S
Jösses..

Jag och min J har kollat på film hela natten, först "Apocalypto" och sedan "Bilar".. båda filmerna på Blu-ray, så jävla nice!

Jag kanske borde ta och lägga mig?! Ska ju faktiskt upp och jobba sedan, så jag måste upp senast klockan 1 om jag ska hinna duscha och allt sånt. Ja, så jag får väl sova max 7 timmar =/ Äsch, jag klarar mig nog.

Så jäkla skönt att inte jobba morgon på måndagar =)

image265


27 april

God kväll.

Har verkligen inte haft någon lust till att skriva blogg idag, kanske för att jag är otroligt seg och hela huvudet har dunkat? Och självklart har man fått sin "roliga" vecka på det. Usch.. inte min dag idag!

Igår blev det lite fest hos Maliss&Jerry.. kände inte så himla många, men det var trevlgit. Drog ner till stan och mötte Ellinor och Tessan..så blev det Tonic en liten stund innan man skulle dra hem. Det var faktiskt kul, träffade en massa folk man inte har träffat på ett jäkla tag.

När jag kom hem låg älsklingen redan och nanade, som en jäkla stock. Alkis ;)

Idag blir det bara slapp, vi tänkte kolla lite film och sådär senare.. alltid mys!

image264



Party party

Ja då jävlar är man redo för party.
öppnade första ölen vid 5, men dock är det bara 4,6 =)

Så nu sitter jag här, färdig. Får se när man drar sig bort till Maliss.. Eric ska med så han kör, men nu har han fått för sig att han ska hem och duscha först. ÄÄSCH! skit i det!

Jocke ska vara här med sina killkompisar ikväll, så jag får väl dra när dom kommer =)

image262


26 april

 Jag blir förbannad när blogg.se inte vill fungera!
Tänkte skriva lite imorse, men då gick det inte.

Var faktiskt uppe vid 6 tiden idag, åt frukost och grejjer, men sen vid 8 tiden gick vi och la oss. Ja, jag vaknade när älsklingen kom hem och var precis klarvaken =(

Nu har jag varit uppe hos mamma&pappa och lämnat deras bil, så fick jag skjuts hem när dom skulle åka till Gbg. så nu har jag duschat och lite sånt där. Ska strax väcka älsklingen, sedan ska vi åka och köpa kinamat, igen! Hehe.. men det var så jävla gott och Jocke sa att han kunde bjuda.

Ikväll blir det fest, ska till Maliss för hennes kille fyller år, så det kommer nog att bli trevligt. Får dock se hur länge jag orkar stanna. Får ladda lite så att jag orkar.

Ne nu har jag bråttom!

image261



Natt - 25 april

Ja jävlar.

Nu ikväll himage260ar jag lagt ansiktsmask i hopp om att få bort den inbrända röda färgen i mitt ansikte, men helt utan resultat.. är minst lika röd fortfarande =/ Jag hoppas att det hinner lägga sig tills imorgon iaf!
Ansiktsmasken var någon choklad och luktade verkligen hur gott som helst, det var ju nästan så att man ville äta upp det =)

Jag har ingen som helst aning om vad jag ska göra nu, för jag är verkligen inte trött. Kanske kolla lite sex and the city?

Åhh jag vill faktiskt att älsklingen ska komma hem nu, det är så tråkigt att sitta här ensam i en tyst lägenhet =(

Kväll - 25 april

Hej =)

Det var varit en LÅNG dag idag, först var jag på det där jobbet och hälsade på, gick bra tyckte jag allt.
Efter det begav jag mig till Knalleland och träffade Tessan & Ellinor, kikade runt och köpte lite nödvändiga saker, hittade dock inget att ha på mig imorn =/
Sedan fixade vi lite hår till mitt troll, får väl lägga upp ett kort på det sen eller ngt.

Ja sedan blev det hem och umgås med älsklingen innan han skulle åka till jobbet.
efter det tränade jag och sedan städade jag HELA lägenheten + lite på balkongen. Oj oj..
Nu har jag precis varit på city och handlat lite nödvändigt hem.

Så ja, jag kan säga att jag har varit väldigt duktig idag! =)

Nu tänkte jag bara ta det lugnt, kolla någon film och lägga ansiktsmask!

image259


25 april

god morgon!


Då var det snart dags att ge sig iväg, ska hälsa på på det nya stället, önska mig lycka till!
Men det kommer nog att gå bra. lite nervös är man allt.

Efter detta blir det knalle med Tessan, hoppas jag?! Om hon itne har ångrat sig. Jag måste iaf dit och köpa lite nödvändiga saker.

Fy fan jag ser ut som en kräfta idag, lyckades självklart att bränna mig igår, det svider i hela ansiktet. Kanske inte borde sola så länge nästa gång =)

Vad ska ni göra idag?

image258



Kväll/Natt - 24 april

Då var denna dagen också gjord.

Gick en sväng upp till mamma och dom, trodde det skulle ta lång tid, men tog bara 50 minuter =)
sedan följde jag med mamma till jobbet och solade. Måste ju bli lite brun nu när det börjar bli bra väder och man har mindre kläder på sig.

Lönen har kommit nu också, alltid lika härligt. Speciellt denna månaden när det blev en go lön!
Så nu har jag betalt alla räkningar och även satt in lite mer på mitt sparkonto. kan bara bra att ha till sommaren och allt sånt där. Vet ju inte om jag får något betalt dom dagarna jag har tagit semester.

Nu ska jag strax gå och lägga mig, upp tidigt imorgon och hälsa på, på ett nytt jobb. Sedan blir det en sväng i knalleland med Tessan, kika lite saker och även present till syster!

God natt!

image257


Eftermiddag - 24 april

Jag är på STRÅLANDE humör!

Denna dagen har varit så bra, eller snarare helt underbar!
Jag och älsklingen var och käkade på ChinaTown innan och det var så himla gott, friterade räkor och lite sånt och till efterrätt friterade bananer med glass. Jag kände mig nästan nykär när jag satt där, haha! Det var massa mysigt!

Efter det åkte vi till knalleland och kollade lite, hittade ju ett par fina skor igår, så jag visade dom för älsklingen och då tyckte han att jag skulle ha dom, så han köpte dom åt mig =) Så himla gulligt!
Älsklingen hittade även en ny musmatta åt sig själv. en sån där i glas.

Ja, sedan åkte vi hem.. Ohej vad mysigt det blev då ;)

Och nu var han tvungen att åka till jobbet, så jäkla kiligt. Men jag har ju ändå fått vara med honom massa idag!
det var nog längesedan jag var såhär glad, har ett stort leende på läpparna =)


image254
Min BÄSTASTE älskling!

image255
Nya skorna! Fina? Me like..

Yonis kom förbi en stund innan också, han var snäll och lämnade den fina krukan som jag fick av hans mamma! Tusen tack!

image256
Ska bara plantera lite hår i den =)





24 april

Idag är det DEN dagen!

Idag fyller lilla Madeleine 8 MÅNADER, jösses jag fattar inte att tiden kan gå så himla fort, känns som om det inte var alls längesedan hon ploppade ut =)
för er som inte vet, så är Madeleine min systerdotter

image251


Och idag är det även 1 år och 4 månader sedan jag och älsklingen blev ihop =)
och självklart, så älskar jag honom mest.. mer än mest ;)

image252


Ja så idag ska jag och Jocke iväg och käka Kinamat.. MUMMA.. han ska bara komma ur sängen och sådär först! haha.. men än så länge behöver jag itne stressa, måste göra mig iordning lite.

Ikväll vettefan vad som händer, kanske skulle träffa Tessan senare? Får ringa och höra med henne sen. Blir ju inget jobb för min del imorgon heller =/ USCH, det är tråkigt att bara vara hemma. Men, jag har ju fortfarande ont så. På måndag blir det nya tag!

Har inte fått min lönespecifikation än, så jag blev sur och ringde till chefen.. så nu vet jag vad jag får i lön =) Det är alltid skönt att veta det innan.

Men nu har jag annat och göra ;)

image253


Kväll/Natt - 23 april

Ja då var denna dagen också slut.

Innan ikväll var jag nere istan och träffade Tessan, som vanligt drack vi kaffe och tjötade skit.. sedan träffade vi även Ellinor en stund!
Pratade med mamma på vägen hem och när jag hade kommit hem, blev närmare 2 timmar. Känns skönt att få prata av sig ibland. Och tänk att man kan få så mycket bättre kontakt med sina föräldrar när man har flyttat hemifrån. För när man bodde hemma hade man inte alls sån lust att prata så mycket med dom om allt.

Nu har jag iaf varit duktig och diskat och sådär. Tänkte lägga mig i sängen och kolla på sex and the city!
Är lite sur över att jag inte vet vad jag får i lön ännu =/ Vill ju veta, så att man kan planera.

Haha gjorde världens miss innan, köpte det där handledsskyddet och har använt det hela kvällen, bara det att man kan ha den på båda händer, men man får flytta skenan, beroende på vilken hand man har den.
Men detta hade jag missat, så jag har haft skenan fel, den satt på ovansidan av armen, så den skar in och jag har skit ont. Haha.. men nu vet jag iaf det rätta. Får börja lära mig att läsa på sakerna innan jag använder dom =)

Nu blir det sängen, god natt!

image250


Roligt!

Det är roligt att se att det är allt fler som läser =)

Fortsätt så!

Eftermiddag - 23 april

Denna dagen började bra.

Har varit i knalleland, köpt handledsskydd och lekt lite med Emma, hon hittade massa fina skor och jag tyvärr inte råd att köpa några nu =/
Sedan pratade jag med chefen som sa att det fanns en ny brukare som jag ska hälsa på. Blir en tjänst på 80% isåfall.

Men sen, ja då blev dagen skit i alla fall =/

Jaa så då sitter jag här och ruttnar, väntar på att Tessan ska ringa så att jag kan träffa henne sen =)
men tills dess så ska väl jag vika lite tvätt, för den orkar jag inte ha liggandes i sängen!

image248

23 april

Solen skiner idag också, är det inte underbart? =)

Har slängt in lite tvätt, alltid lika tråkigt. Men skönt efteråt.

Ska om en stund bege mig ner till knalleland och träffa Emma, har lite saker jag måste köpa. såsom handledsskydd och lite så man har något att käka sedan. Ska göra "Majas gryta" fast utan ris, för mycket kolhydrater i det. Så det blir bara champinjoner, bacon, sås och ost! och, JA.. man får äta så mycket fett.

Ne nu får väl jag sätta fart här!

Vad ska ni göra idag?

image247


Kväll - 22 april

God kväll =)

Har nu varit hos mamma och färgat mitt hår och jag blev superduper nöjd faktiskt! Dock fick mamma rusa iväg för att köpa mer färg, den räckte inte riktigt, men då vet vi det till nästa gång!

Här kommer lite kort på den nyfärgade håret, DOCK ser det väldigt rött ut, men det är det inte, för det är brunt med blonda slingor.. vet inte om det beror på ljuset :S

image244

image245

Ja då vet ni hur det ser ut. ska försöka fixa ett bättre kort då man verkligen ser hur det ser ut!

Nu ska jag bänka mig framför tv:n och sedan sova. Tänkte gå upp klockan 8 imorgon och jaga en tid på vårdcentralen, sedan blir det fika med Emma.

image246


Troll

image243

Någon som vet vart man kan köpa sådana här?

Eftermiddag - 22 april

Ja. då har man varit iväg på personalmöte, snackade en hel del om hur vi ska göra osv. Fick reda på att en ska säga upp sig på torsdag och den andre vill också sluta. Båda kanske har nytt jobb.. så sedan är det bara jag kvar =/
Men chefen lovade att höra av sig om det dyker upp något. Och han sa även att jag ska köpa en riktig "stödgrej" till min handled, som han betalar.. var bara att komma dit med kvittot =) Mycket snällt!

Nu har vi precis käkat lite här, sitter och försöker hitta på någon present till syrran som fyller år snart. Får väl se vad det blir.
Jag måste ju snart börja önska mig saker också, många som frågar, men inte så lätt att komma på något.

Ska upp till mamma&pappa senare, färga mitt hår klart och grejja. Hoppas verkligen att det blir bra nu. Lägger kanske upp en bild senare om jag blir nöjd =)

På torsdag har jag och älsklingen varit ihop i 1 år och 4 månader.. så då ska vi käka lite kina mat.. MUMMA!

Vad händer för er i veckan?

image242



22 april

Moorning =)

Ingen vårdcentral idag heller, blir till att ringa imorgon bitti igen!
måste bara fixa hemtelefonen, för jag antar att dom icke ringer upp till mobil? Eller? Någon som vet?

Har sovit så jävla konstigt inatt och drömt skumma saker, sedan så har en "viss person" trott att han har varit ensam i sängen eller ngt, så ett tag låg man nästan på golvet.

Jao, det blir iaf inget jobb imorgon heller, har fortfarande lika ont, jävla skit!
Fick mina mobilräkningar idag också och då blev jag glad, den var inte alls så hög som jag trott.

Nu ska jag iaf strax iväg på peronalmöte, vilket kommer bli trevligt.. sitta tre tjejer och tjöta skit i 1½ timme =)
efter det blir det att träna lite, får se om någon vill hänga på!

image241

Dagens horoskop

Tvillingarna 22/5-21/6


Tur:
Framgång finns inom räckhåll för dig, och en lyckosam händelse kan nu bli en vändpunkt.

Hälsa:
Du kan känna dig lite trött idag. Beror det inte på sömnbrist kan det vara fråga om brist på vitaminer. Pröva att äta mer frukt.

Ekonomi:
Du kan bli sur när du inser att det du köpt idag inte alls motsvarar dina förväntningar. Om du har tur går det att byta.

Arbete:
Kanske är en arbetskamrat idag frånvarande på grund av sjukdom. I så fall är det troligt att du får ta hand om dennes uppgifter och det är du inte så pigg på.

Kärlek:
Ett fast förhållande kan få en del mysiga stunder, men för en singel kommer både kärlek och romantik långt ner på listan just nu.

Relationer:
En tilltagande irritation kan märkas hos dig. Du bör just nu gå varsamt fram i känslomässiga sammanhang.


Källa: http://www.ditthoroskop.nu

Eftermiddag - 21 april

Det är verkligen underbart väder ute!
var ute och gick min dagliga promenad innan, var verkligen jätte varmt..

Nu har jag precis ätit, lagade kroketter, kyckligfilé, hetsås och sallad.. fast jag åt inga kroketter, dom fick älsklinge.. för mkt kolhydrater i =P Och han åt dock ingen sallad, han är bra kräsen =)

Nu ska jag slappa lite, har gått runt och plockat här hemma, bytt lakan och sånt där.

Det är verkligen tråkigt att inte kunna jobba =/

image240


Vårdcentral SKIT

Dom är fan helt otroliga!

"Ta en värktablett"

jo men visst, som om det hjälper?
Så om man har brutit benet eller ngt så ska man ta en värktablett och vänta på att det går över?
herregud, man ska ju behöva vara döende för att få hjälp och knappt då får man det.

Nae, det blir till att ringa imorgon bitti igen och hoppas på att man kan få en tid då, annars får jag ringa på onsdag.. för jag SKA ha en tid. Kan fan inte gå runt och ha ont!

21 april

Idag är verkligen INGEN bra dag alls!

Vaknade och hade fortfarande ont i min förbannade handled, så jag var tvungen att sjukanmäla mig, KUL.. ne fan heller. Blir så irriterad. Jag har varken tid eller råd att vara sjuk. Men samtidigt känns det onödigt att riskera något. Vill ju inte att det ska bli värre.

Ja, så nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Får väl se.. kan ju ändå hitta på saker :S Jösses.

Har ringt vårdcentralen, så dom ska ringa upp strax, får väl se vad som säger.
Mamma&Jocke säger att en nerv kan ligga i kläm, men jag har ju försökr virda och vända på handen.. så om det var en nerv borde det väl ändå gått över? Hmm..

Jao, nu får jag sätta mig här och vänta på att dom ringer!

image239

Dagens horoskop

Tvillingarna 22/5-21/6


Tur:

Du får ett meddelande om en storvinst som sedan visar sig vara falskt. Åter grinar oturen mot dig, och du får svälja förtreten.

Hälsa:
Fortsätt mot ett mål du satt upp för ditt välbefinnande. Det finns alltid en väg för den som har fantasi och optimism.

Ekonomi:
När du planerar en ledighet är din ekonomi den springande punkten. Du rättar mun efter matsäck.

Arbete:

Har du ett fritt arbete kan du idag få sota för din lathet senaste veckan. Idag kan du få slutföra ett arbete hemmavid.

Kärlek:
Kärleken får lite plats idag eftersom du har mycket annat att tänka på. Det blir heller inte tid för romantik, vilket du skulle vilja se mer av.

Relationer:
Din envishet kan vara både positiv och negativ för din del. Om du bara inte målar in dig i ett hörn utan försöker se det hela från den andra partens sida, så får det hela ett bra slut.


Källa: http://www.ditthoroskop.nu

20 april

jo vars, det blev allt lite fest igår ändå. Ellinor hade ångrat sig och skulle följa med ändå, så det blev till att börja dricka och sedan bege sig bort mot Yonis (som bor rakt över gatan)
Drack, tjötade skit och lyssnade på alla som skulle sjunga "singstar", blev inget för min del, även om folk försökte övertala =)

Kvällen slutade sent, klockan 04:15 fick killarna för sig att vi skulle gå en runda på kyppe och så blev det.. 4,6 km mitt i den mörka skogen haha.. okej det var onödigt, men rätt kul såhär i efterhand. Klockan 05:30 var vi hemma och sängen längtade verkligen efter mig =)

Nu har man vaknat, för en stund sedan.. mår så jäkla bra idag.. men älsklingen har nog aldrig varit såhär bakis :D haha.. "blir sånt efter sånt"

Tänkte att jag skulle lägga upp lite (fina) bilder från igår.. enjoy!

image232
Yonis "byggarebob"

image233
Danne "byggarebob"

image234
Jocke "byggarebob" ( han hade lovat att ha denna på msn, men idag när han såg den i nyktert tillstånd, så vägarar han!

image235
Jag "byggarebob" Yeah, jag får väl bjuda på den!

image236
Johan "saknar en kromosom"


Alla bilder från igår kommer jag att lägga in på min bilddagbok, så om ni vill se resten TRYCK HÄR!

Nu ska jag slappa vidare i soffan!

image238


Dagens horoskop

Tvillingarna 22/5-21/6


Tur:

Du kan bli erbjuden en vadslagning idag och bör då följa dina impulser. Det kommer att ge dig mest tur.

Hälsa:

Dagen är lämplig för lite lugna aktiviteter som inte gör dig utmattad. Du är väl förtjänt av att bara slappa och finna ro.

Ekonomi:
Det kan bli svårt att intressera andra för en gemensam investering i samband med en ny affärsidé.

Arbete:
En ouppklarad dispyt med en arbetskamrat kan ge dig olustkänslor då du ska till jobbet. Men när du väl är där trivs du som fisken i vattnet.

Kärlek:
Du känner dig tillfreds med kärleken idag även om du inte har någon att hålla i handen. Om du har ett förhållande känns det bättre än på länge.

Relationer:
Den närmaste tiden trivs du kanske bäst med vännerna utanför släktkretsen.

Eftermiddag - 19 april

Nu är jag hemma =)
Har varit ute hos Frida sedan klockan 2 och det var väldigt trevligt måste jag säga.
Käkade lite och sådär, nu är jag verkligen proppmätt.. men har redan börjar dricka lite öl =)

ska strax göra mig iordning lite, för sedan ska vi iväg till Yonis som har fyllt år, så det blir till att fira honom lite också.

Har faktiskt inte så mycket vettigt att skriva =) haha!
skriver lite mer imorn och då kanske det även kommer upp lite kort!

Ha en bra helg och sup lugnt =)

image231


19 april

Orkade inte skriva mer igår, så jag gör det idag istället =)

Fredag kväll:
jobbade ända till 23, sedan pratade jag med min mammi och fick reda på att brorsan ligger på Östra sjukhuset i Gbg, han hade fått akut operera bort blindtarmen, så jäkla kiligt =/
Sedan gjorde jag inte så mycket, var trött och allmänt jävla sur och gnällig.. stackars älsklingen som får ta all skit när jag är på kasst humör =(

Lördag:
Gick upp i hyffsad tid, gick ut och gick.. så jäkla underbart var det, jätte skönt väder =)
Så nu har jag precis duschat och så. ska slänga i mig lite frukost och göra mig iordning för att sedan åka ut till Frida och säga grattis, hon fyller ju år imorgon =)
Ikväll blir det väl party tror jag, har inte bestämt mig ännu =/

Jao hade väl inte så mycket vettigt att skriva just nu!

image230


Dagens horoskop

Tvillingarna 22/5-21/6


Tur:
När något nu tycks sluta på ett tursamt sätt, är det kanske din envishet som betalar sig.

Hälsa:
Du känner dig fysiskt stark just nu. Bäst mår du om du kan röra på dig och vara ute i skog och mark.

Ekonomi:
Ekonomin ser ljus ut trots att det kanske inte verkar så i början på dagen. Men senare så kommer det antagligen att hända något positivt.

Arbete:
Det förefaller som om det blir en hel del att göra på ditt arbete, och kanske måste du hoppa in några dagar och jobba extra.

Kärlek:

Om du har ett förhållande så kan du idag känna en känsla av trygghet som du inte känt förut.

Relationer:
Du kan känna att du inte får gehör för dina idéer. Försök att tala om hur du känner istället för att gå och irritera dig på dem som inte lyssnar på dig.

18 april

Tvättdag = BOTTEN!
Är aldrig roligt att tvätta, men roligare är det när man har all sin tvätt ren =)

Nu ska jag strax bege mig till jobbet, det tar emot måste jag säga. Fredag.. då vill man aldrig jobba kväll, men jag är ju faktiskt ledig hela helgen!

Här är en bild på min nya hårfärg, dock ingen bra bild!

image229


DAGENS MÅSTE: Köpa vårskor!

Lista

Har du pojkvän/flickvän?     Ja.
Är du kär?     Som bara den!
Hur tidigt stiger du upp?     Beror på om jag har något att göra =)
Vem/vilka vet mest om dig?     Svårt att säga
Gillar du att slåss?     Haha, beror på om dom har gjort mig ngt
Vad ska du göra ikväll?     Rensa min garderob
Har du utländska föräldrar?     Nopp
Var har du ont?     Handleden
Är du bra på att måla?     Ne, kääss fan
Vem kramade du senast?     JockePocke
Vad längtar du till?     Tills jag fyller 20
Har du körkort?     Självklart ;)
Favoritgodis?     Fillidutter och choklad
Morgon- eller nattmänniska?     Nattmännsika helt klart
Sparare eller slösare?     Både och faktiskt
Bio eller promenad?     Beror på med vem man gör det
Är du kittlig?     Lite här och var
Rädd för insekter?     Ja, vissa iaf
Anser du att du är stark?     Ja, hyffsat =)

17 april

Tjooo!

Idag har jag inte alls hunnit/orkat att skriva!
Har varit ganska mycket att göra faktiskt.

Började min morgon med att gå upp i tid.. aah vid 11.. lagom för mig! haha
Sedan begav jag mig genast till Knalle för att köpa ny hårfärg, en ny mascara slank med också.. det var nästan pinsamt att visa sig!

Efter det blev det en sväng upp till sköterskan för att få delegering, gick super, så nu har jag den.. nu är det bara att jobba, jobba jobba.. om man får några tider vill säga!

Ja och sedan åkte jag upp till mamma, käkade lunch, drack lite kaffe.. och sedan färgade vi om mitt hår.. så nu ser jag riktigt normal ut i huvudet faktiskt.. =) Men det är ju inte rikigt klart ännu, ska lägga slingor, men färger måste få lägga sig ordenligt i huvudet på mig nu.

Yes yes.. för en stund sedan kom jag hem från dagens motionsrunda, blev det lång promenad.. en ny sväng. Va skoj att se lite nya saker, har aldrig gått där innan.. och F*N vilka fina hus det finns! Ja.. drömma kan man ju alltid!


Nu jävlar blir det en ordentlig vårrensning av garderoben.. UT med det gamla och IN med de nya!
Får se om Michaela kan tänkas vilja ha lite utav det.

image228

Kväll - 16 april

Jösses det har verkligen varit en heldag idag, är helt slut!

Åkte som sagt till Gekås vid 10 tiden, kom dit, gick in..(NÄHÄ?!) och jävlar var saker det var överallt och folk som ska slå sig fram med dom förbannade kundvagnarna.. det var verkligen värst precis vid ingången.
Men sedan lugnade det ner sig, för att bli lika jäkligt igen.

Hittade så mycket saker, trodde inte att det fanns så mycket.. jag och mamma delade på en kundvagn, men helt plötsligt var den full.. så vi bestämde att vi skulle betala det vi hade, gå ut, ta rökpaus, packa in i bilen.. för att sedan gå in en gång till och fortsätta där vi slutade.. och det var en jäkligt bra idé.. man behövde en paus emellan!

Så.. både jag och mamma hittade hur mycket som helst och köpte saker för över 1000 kr mer än vad vi hade räknat med att göra. Men men.. allt var ju nödvändigt.
Jag kan verkligen inte sitta här ovh rabbla upp allt, för då skulle ni få huvuvärk.. men det blev iaf massa saker till lägenheten, lite tröjor, träningsbyxor, underkläder "skönhetsgrejjer" m.m.

Ska åka dit någon gång senare igen, när man hunnit spara pengar =) haha för det behöver man!

Köpte faktiskt hårfärg också.. så nu har jag färgat mitt hår.. avfärgade först och sedan skulle det bli ljusbrunt, men det blev typ guldbrun-rött.. så imorgon är det jag som åker och köper ny brun färg!
Ska även lägga i blonda slingor i detta sedan, men det tar jag nästa vecka eller något, när den bruna färger har lagt sig lite.. blir snyggare då!


Nu har jag iaf packat upp allt och fixat här hemma, så nu ska jag kolla Tv och vänta på min älskling =)


image227


16 april

Ja då var det dags, om 5-10 minuter kommer mamma och hämtar mig, sedan bär det av mot Ullared och Gekås =)

Wiihoo.. laddad? OM JAG ÄR!
trodde att jag skulle vara dödstrött idag, men jag antar att om man ska göra något roligt som man sett fram emot så är man inte lika trött som när man t.ex. ska till jobbet =)

Ne nu får jag fixa det sista så att jag är redo när hon kommer!

image226

Kväll - 15 april

Ja då var denna dagen också gjord.

Mötet på det nya jobbet gick över förväntning, det verkade rätt bra faktiskt, så jag ska gå bredvid där redan nästa vecka. Ganska bra för då kan man känna efter lite mer hur det verkar och så. Se om det är något man skulle trivas med.

Efter mötet träffade jag Tessan, åkte till knalleland och drack lite kaffe, kollade i äffärer och sådär. Sedan åkte vi hit och tjötade massa skit. Sedan var det dags att bege sig av till jobbet, det var skönt att ha någon att gå med ner till stan =) Kan vara ganska tråkigt att gå ensam!

På jobbet gick tiden faktiskt fort, vilket var väldigt uppskattat från mitt håll vill jag lova, vet inte vad det berodde på... kanske att det fanns lite att göra och för att man var på bra humör.

Pratat med mamma i telefon nu, duschat och lite sånt också. Vi bestämde tid och så tills imorn.. för imorn jävlar blir det shopping på Gekås.. LÄNGTAR! Var bra många år sedan jag var där.. så nu får man hoppas att man hittar lite man vill ha också!

Nu ska jag kolla färdigt avsnittet av One tree hill som för övrigt började idag igen efter ett upphåll! Good shit!


image225


15 april

Morning!

Superduper trött, FII FAN!
Men bara att pallra sig upp och göra sig iordning.. för strax ska jag iväg och hälsa på en som jag förhoppningsvis får jobb hos.. personlig assistent snackar vi om här.
Så håll tummarna och önska mig lycka till.. för ett nytt jobb är precis vad jag behöver!


Skriver mer sen =)

image224


Recept

Tänkte ge er ett recept på en sjukt god sås, MÅSTE smakas!


Räkor i het sås:

  • 5 dl creme fraiche
  • 1 msk tomatpure
  • 1 msk soya
  • 1 krm curry
  • 1 krm cayennepeppar
  • 1 vitlöksklyfta
Sedan är det bara att röra ihop allt och kika lite på spisen, tar max 10 minuter att göra denna. Fast jag brukar krydda lite mer för att få den starkare.. och istället för vitlöksklyfta tar jag vitlökspulver.

Sedan så kan man ha någon sorts pasta till och räkor om man nu gillar det, det är verkligen inget måste.


Smaklig måltid =)

14 april

God kväll!
Har inte riktigt haft tid eller ork till att skriva något idag.
Men nu så..

Igår kväll/natt kollade jag och älsklingen på film.. Alien vs. Preditor 2.. dock slockande båda två rätt så fort och vaknade flera timmar efter att filmen var slut. Oops. kanske inte så bra att projektorn står på när man inte kollar, men men.

Dagen har bestått av sömn och jobb, som tur var jobbade jag bara några timmar idag. Efter det åkte jag hem och nu har jag bara slappat. Är grymt trött idag och jag vet egentligen inte varför.

Skulle ha träffat Tessan nu en stund ikväll, men hon var ganska så tröttis. Så istället ska jag dra med mig mamma för att handla lite, så att jag kan baka lite gott ikväll, var jätte längesen. Men nu så.. antagligen blir det kladdkaka och hallongrottor =) MUMMA!

Ne nu ska jag pussa på älsklingen innan han beger sig till jobbet.

image223

Kväll - 13 april

Ja, då har denna kvällen också sprungit förbi med en jäkla fart.
Har väl inte gjort så värst mycket speciellt.

Åt lite god mat innan, diskade.. och självklart har jag suttit och glott framför denna dator. Det var väl väldigt onödigt? Vad fan gör man en söndag liksom? Är dessutom dödstrött.. haha kan knappt skriva.

Kollar på insider nu, vilket strax är slut och då blir det film med älsklingen, sedan ska jag sooooova, för imorgon är det dags att jobba igen.., kiligt när man har jobbat hela helgen, men money money i kassan behövs.

Längtar massa tills på onsdag, är så förbannat sugen på att shoppa, men bara därför så kommer man väl säkerligen inte hitta så mycket.. håll tummarna för mig. STENHÅRT!

♥Joakim - det finns ingen bättre än du! Vad hade jag tagit mig till utan dig? Föralltid! ♥



image222


haha

Men shit vilka idioter..
någon som såg insider?


http://www.aceonline-info.com/

Jag dödade Engla



http://www.aftonbladet.se/nyheter/article2248365.ab

Eftermiddag - 13 april

Då var man för ett tag sedan hemkommen från jobbet, återigen! Och tacka gud för att den här dagen fick i hyffsad takt. Har varit seg, trött och allmänt irriterad idag, men det kan ju bero på vissa saker också.. inget som ni får veta =) Har med jobbet och göra.

Men äntligen så kom man hem runt kvart i 4 och fick pussa på min älskling, då blev dagen genast mycket bättre. Blev så fruktansvärt sugen på öl, så jag tog mig en ur vår "draught master" MUMMA säger jag bara. Det är något som alla öl-älskare bara MÅSTE ha!

Så nu sitter jag här med min öl, ska strax ta mig en LÅNG och UNDERAR dusch, innan jag parkerar mitt feta arsle framför tv:n.. One tree hill börjar ju runt 18-tiden och det finns inget vettigare att göra en söndag, speciellt nu när jag inte kan ta mig någonstans utan att gå.. och det orkar jag fan inte idag!

Ska nog lägga ansiktsmask också, alltid lika gött.. och huden är bara så len efter. För dom som aldrig har gjort det PRÖVA! Finns jätte billiga och så finns det dyra, men jag kör med dom billiga.. dom funkar bra på mig =)

Nästa helg blir det väl antagligen party, det förtjänar jag efter 2 helgers nyktert!


image221

13 april

Men jösses vad tiden srpinger iväg, känns som om det var igår det var den 1 april :S Ja herregud man hinner ju knappt med.. men det är bara bra att tiden går fort ibland, speciellt när det närmar sig löning ;)

Kvällen igår blev lugn, kollade mest på TV och sådär, sedan lagade jag och älsklingen mat och kollade på "desperations" en Stephen King film.. hans filmer brukar ju vara bra, men den här var inte alls speciellt bra, men seg och långdragen, ganska psyko och också! Så det blev lite mys istället =)

Efter det var det dags för lilla Jenny att nana, klockan hade ju redan hunnit bli 1 och jag skulle upp tidigt idag för att jobba. Sovit som en stock inatt, så jäkla skönt! Jag sover alltid bättre när älsklingen är i närheten.

Nu är det dags för mig att trippa till jobbet, kommer vara SÅÅ trött efter denna dagen känner jag, helst hade man velat sjukanmäla sig, men det går tyvärr ICKE =/ Okej om jag hade varit ledig imorn och så va.. men för fan jag ska ju jobba både måndag och tisdag också.. aja, pengar, pengar, pengar =)

Vad ska ni göra idag?


image220



Eftermiddag - 12 april

Hemma från wörk!
Handlade lite nödvändigt efter jobbet och nu är jag riktigt fattig =/ BLÄÄÄ! Kommer inte ha råd att andas den här månaden.. så jag hoppas att den går foooort!

Ska ju faktiskt till Ullared nästa vecka också med mamma, då måste jag ha lite pengar, fast dom har jag ju redan sparat undan, duktig som jag är =)

Ne, vad ska man göra nu/ikväll då?
Vill kolla film, men den kommer antagligen inte bli klar =/
Ska ju jobba tidigt imorgon igen, fy fan!

Och hungrig är jag, som fan.. vill ha pizza, men det går icke.. bjud mig någon ;) hehe

Ne, här kan jag inte sitta hela dagen!



image219



12 april

God morgon allihop!

Uppe med tuppen, JA!
Trött, JAAAA!

somnade sent igår och har vaknat flera gånger inatt, som sagt så sover jag aldrig bra när jag vet att jag ska upp tidigt dagen efter. Men jag vaknar väl till liv om en stund antar jag.
Tänkte tagit mig en promenad till jobbet, men nu snöar det som bara den, så jag känner verkligen inte för det =/ Så jag får låna älsklingens bil.. han är massa snäll =)

Åhh, han var så söt innan, blev så otroligt glad när du sa så där  ♥
har nog aldrig hört dig säga så innan.. jag kommer att leva på det hela dagen! Så antagligen kommer jag gå runt med ett stort leende på läpparna!

Men nu är det dags att dra sig, skriver väl kanske lite mer när jag kommit hem!



image218


Kväll - 11 april

Hemkommen, äntligen!

Var inte så jäkla jobbigt att jobba, tiden gick fort!
Efter jobbet träffade man Eric och tjötade massa skit, var ett jäkla bra tag sen man träffade honom vill jag lova. Nu så är jag grymt trött, ska diska och ta hand om tvätten, sedan blir det slappa på soffan tills man somnar.. ska ju upp och jobba imorgon.. och eftersom jag vet att jag ska upp tidigt så kommer jag inte att kunna somna om jag lägger mig i sängen.. jag blir så "stressad" och tänker.. "Nu måste jag somna, nu måste jag somna". Grymt jobbigt faktiskt!

Så min helg kommer endast bestå utav jobb, men sånt är livet.
Vad ska ni hitta på för något i helgen?



image217

11 april

Hallå!

Då var det dags igen.. trodde att jag skulle vara ledig idag, hade tänkt njuta av mina sista lediga dag innan man ska jobba hela helgen, MEN... då ringer dom och vill att jag ska jobba idag.. så det var bara till att duscha och slänga i sig mat. Så strax ska jag bege mig. Får väl tänka på pengarna.. för nu ska jag jobba fre,lör,sön, mån och tisdag.. sedan är jag iaf ledig i 2 dagar.. och sen jobba massa igen =/

När jag kommer hem ska jag sova, sova.. fast iofs jag måste fan handla lite till jobbet imorgon =/ får se om man orkar!





image216



Shoppa

jag är TRÖTT!

Varit igång hela långa dagen, först kollade jag och Frida på massa skor och vad jag vill ha säger jag bara. Frida hittade även två par hon köpte.. efter det åkte vi in till stan och kollade på lite kläder åt Phille och jacka åt Frida, hon hittade massa fint och en skit snygg jacka =)

Jag kollade inte så mycket för jag var sur över att jag inte kunde köpa dom skorna jag ville ha =/ Dom kostar 600 spänn, ingen som vill betala åt mig eller? =) Men funderar verkligen på att köpa dom ändå, för jag vill ju så jätte gärna ha dom!

image213

Köpa?




image214



10 april

Ohoy!

Hur är det med er idag?
jag är trött som bara den, men skit samma jag vaknar väl kanske till liv snart, kanske efter lite frukost? Jajjemän!

Om en sisådär 30 minuter ska jag bege mig av ut mot Frida och sedan vidare mot Visko... WIIHOO!

Har nog inte så mycket mer att skriva just nu faktiskt... förrutom att jag fyller 20 om EXAKT 2 månader, de ni ;)


Sedan undrar jag vad ni anser om ett förhållande utan sex?


image212


Kväll - 9 april

Nu jävlar.. gud vad duktig jag känner mig, har tränat idag.. joggat 3 km och gått 3 km =)
Imorn blir det en runda till, Kyppe är helt perfekt =) Inte så överdrivet mycket folk heller.

Imorgon SKA jag bara shoppa skor.. jag, Frida och Philip ska nämligen åka till Visko.. visst att det är en bit men jag tror att dom har mer skor där än vad dom har här istan. För nu finns det typ bara sommarskor och det vill jag inte köpa ännu. Vill ju ha ett par stövlar... mina är verkligen helt trasiga!
Har fått en vägbeskrivning av pappa, nu gäller det bara att komma ihåg den också, vilket jag inte är världs bäst på direkt. Men det ska nog gå bra, vet iaf vart jag ska svänga av på varbergsvägen haha!

Så imorgon blir det en tidig morgon för fröken Jenny, men det är de bannemej värt vill jag lova.
Och nästa vecka blir det Ullared och shoppa ännu mer med mammsen.. snacka om att jag är beroende.

Nu ska jag kolla på "Sverige pussas & kramas" på 5an.. och sakna älsklingen, för det gör jag massa. Känns som om vi går om varandra ibland och jag hinner inte träffa honom så mycket som jag vill.. men, vi har ju hela livet på oss =)


Håll tummarna för att det blir bra väder imorn!

Puss på er!



image209

Eftermiddag - 9 april

Ja, eftermiddag och eftermiddag.. snarare kväll kanske? Jag vet inte..
Idag har jag varit duktig och jobbat 07:30 - 15:30, så nu är jag ganska slut.. har precis käkat lite och nu ska jag ge mig av ner mot Kyppe för en joggingrunda.. DUKTIG FLICKA =) Beach 2008 är ju på ingång!


Har även planer imorgon! Wiihoo.. hoppas på fint väder bara!
Ska leka med Frida & Philip.. först Visko och sedan stan/knalleland.. I HOPE! För nu ser jag verkligen fram emot detta, så Frida.. gör mig icke besviken ;) Då blir jag tvungen att kidnappa dig.

Ne dags att ge sig av. Skriver mer sen, lita på det =)



image208


9 april

God morgon, idag är jag verkligen uppe med tuppen.. grymt ovanligt för att vara jag vill jag lova. Men, det är dags för lite jobb strax.. det tar emot, men jag är ju ledig i två hela dagar sen och det ska bli grymt skönt =)

Har inte sovit speciellt bra inatt heller, isch! Drömde en mardröm.. den var verkligen HEMSK! Berättar mer när jag har kommit hem från jobbet =)



image207



Träning

Ja då har man varit riktigt duktig och tränat idag också.. detta börjar arta sig, har även vissa övningar som jag ska göra varje dag, så att man vågar visa sig i bikini i sommar =)

Usch jag tycker verkligen inte om att tjafsa, men ibland tror jag att man behöver det, för att reda ut saker och få det bättre. Alla tjafsar ju och bråkar ibland.. och det värsta är ju om man aldrig bråkar och allt kommer ut på samma gång sedan, jag tror att allt blir mycket värre då!

Jag är otroligt glad att jag har min Joakim ♥, han är verkligen den bäste som finns och den jag alltid vill leva med.
jag älskar honom för den han är och inte för någon som han "borde" vara... vill han spela så får man spela. Baraför att man är ihop med någon kan man inte ta ifrån den personen sina intressen.. Right?

Har fått höra rätt mycket om detta, men ni vet ingenting, så varför ska ni ens lägga er i? Jag förstår inte det, jag förstår mig verkligen inte på dom som tror sig veta hur vi har det. Dom som försöker få det till att vi har det dåligt, för det har vi verkligen inte.

Visst om ni vill tvinga era pojkvänner till saker så gör det, men hur länge tror ni att ett förhållande varar om man tvingar varandra till saker?

Tänk på det!!!




image205


Home

Hemma från staden, mycket trevligt. Tjötat en jävla massa skit och kollat runt på saker. Hittade massa söta saker, ska köpa nya solglasögon och en fodral så dom slipper gå sönder och bli repiga, dom hade faktiskt skit snygga på H&M för bara 70 kr och det är det värt!

Ikväll blir det antagligen en joggrunda duktig som jag är, måste man så måste man =)

Men innan det ska jag slappa framför tv:n så att man orkar sen!




image203

8 april

Good morning =)

Har iofs varit vaken en stund, duktiga mig.. skulle gått upp tidigt och gå ut och gå.. men lat som jag är tyckte jag att det var mycket skönare att ligga kvar i sängen =)

Men snart så är det dags att dra sig ner till staden för att träffa Sandra, får väl se vad vi kan tänkas hitta på.. tänkte iaf att jag ska handla lite sedan så att man har lite frukt och sånt där hemma!

Blir till att lägga sig tidigt ikväll då man börjar jobba tidigt imorgon, är inte van vid det men det kan nog bli rätt skönt, man är ju nöjd och glad sedan när man slutar iaf =)

Fick min deklaration idag, får tillbaka 1600.. inte så värst mycket men det är ju skönt att få lite extra pengar iaf.

Vad ska ni hitta på idag? =)



image201





Kväll - 7 april

Då var man hemma från jobbet igen! Eller har varit det en stund, snackat lite med mamma och så också.

Var helt sjukt när jag var på väg hem från jobbet, kommer en bil i världens fart, sen hör man bara ett däcktjut och världens smäll.. dom typ "missade" kurvan och körde rakt in i en stolpe.. försök att förklara det för polisen! SMART POJKEN!

Isch jag har tråkigt och det finns inget att göra, ska nog lägga mig om en liten stund, för imorgonbitti blir det en promenad och sedan ner till staden för att träffa Sandra =) Ska bli mycket trevligt!

Funderar faktiskt på att göra om min header.. den ser så grymt tråkig ut, men jag vet inte hur jag vill ha den eller ngt och jag orkar inte sitta och pilla i evigheter heller =/ BLÄÄ! haha..

Ne lite Scrubs och sedan 2½ männ, så sover man gott sen =)



image198






7 april

Idag vill jag inte göra något, jag vill bara ligga inne och ta det lugnt.. men det går icke =/

Igår blev det lite mys-söndag. Tog mig en dusch, efter det smörjde jag in mig, la ansiktsmask, filade och målade tånaglarna och lite såndana där saker.. ska fan börja att göra sånt varje söndag. Helmys!

Jag och älsklingen kollade på någon film igår också.. kommer inte riktigt ihåg vad den hette.. Edward.. något iaf. Handlade om en kille med typ saxar till händer.

Jaoo, men nu är det strax dags för jobbet, får väl se hur det går idag. Är verkligen inte taggad, men men...
och denna vecka kommer bli en av dom jobbiga, när älsklingen kör Malmö och vi knappt hinner ses något alls.. FYY! Men det är väl bara att le och se glad ut antar jag.



image196

6 april

Denna dagen har inte bestått av allt för mycket.
Gick upp lagom sent då jag inte kom i säng förrän halv 7 imorse.

Gick upp och satte mig vid datorn, sedan spelade jag Sega i någon timme och sedan kollat tv igen. Nu strax ska jag hoppa in i duschen och sedan laga lite käk. Får se om det blir någon film med älsklingen sedan, beror på om han känner för det.. och jag kan ju inte tvinga honom precis!

OCH jag börjar bli sur och trött på folk som ljuger och håller på, säg sanningen och våga stå för vad du tycker och tänker istället. Bara så jävla fegt att hålla på och ljuga. TACK!

Kollar just nu på parlamentet, så jäkla bra.. fast Björn skulle ha varit med. har faktiskt laddat ner säsongen med honom, den lär ju vara den bästa =)

"Hon vet vart man ska hänga, hon vet vart man ska käka, hon vet vad som är topnotch"



image194



Alex Kidd in miracle world

Hej och hå!
FIck fram mitt gamla Sega idag, ett tv-spel för er som inte vet.
Var så jävla längesedan jag spelade, så nu har jag suttit här ett tag och spelat & spelat... hur jävla kul som helst även om det är ganska uråldrigt.



Gamla godingar

Tänkte att jag skulle lägga upp en gammal goding.. men så hittade jag en massa och kunde verkligen inte bestämma mig för vilken, så då tänkte jag att jag kan ju lägga upp en gammal goding varje dag istället.. detta kommer att vara musik man lyssnade på när man var liten =)

Först ut är:
Pandora med låten "Trust me"




Någon mer som brukade lyssna på denna?

Kväll - 5 april

Haft en helbra kväll faktiskt.. kollade film med älsklingen innan "Enemy at the gates" en film om andra världskriget.. riktigt bra var den faktiskt, trodde inte alls att den skulle vara bra.
När den var slut ville älsklingen spela lite och Tessan ville att jag skulle komma och träffa henne en stund, så jag begav mig för att möta henne.. tjötade massa skit och sånt som vanligt =) Mycket trevligt..

Kom hem för ca 30 minuter sedan och nu är klockan 03:35, börjar bli lite trött men ska icke sova än på ett tag, för då kan jag sova länge imorn utan dåligt samvete =) hehe..

Ja imorn, vad kan tänkas hända då? Blir säkert kolla lite tv, brukar gå en del bra på söndagskvällarna faktiskt.. hmm kommer Wallander imorn tro? Nehe, icke det buuhuu vad sur jag blir. det brukar ju vara en av höjdpunkterna på söndagar.. jaja, får väl ta och kika någon Beck film, har fått en massa =) Kan alltid vara trevligt.

tjoohej, nu blir det sex and the city..
ska bara tilläga en sak.. det är grymt skönt att vara nykter =)



image193

5 april

Vaknade alldeles försent idag och hade sån ångest, men ändå så orkade jag verkligen inte gå upp, somnade ju fan inte förrän imorse. Drog mig upp ur sängen efter ett tag iaf, gjorde mig iordning och grejja, så skulle jag pussa älsklingen hej då.. ooh oops, så blev det bannemej mysigt =)

Åkte till coop efter det för att handla lite inför kvällen, sedan upp till mamma&pappa där syster med familj var + min andra syster. Var mycket trevligt.. och hej & hå vad stolt jag är över mig själv, när dom fikade med kakor och bullar åt jag istället en apelsin.. de ni ;) Fick även reda på att jag har gått ner 1,5 kilo på 1 vecka.. icke dåligt!

Var iaf där ett jäkla tag, tjötade skit och lekte lite med Madeleine som har blivit så stor och hänger med mycket mer, när någon skakade på huvudet skulle hon göra likadant =) lilla sötnos!

Nu har jag och älsklingen precis ätit lite tacos, vilket var massa mums! Så nu är jag proppmätt.. senare tänkte jag dippa lite morötter.. oj vad nyttig man kan vara! Blir även att kika på film, väntar bara på att älsklingen ska bli färdig med sitt spelande ;)

Skönt med en lugn helg faktiskt. Imorn blir det nog en promenad om vädret tillåter.

Vad ska ni göra i helgen? (om ni vill svara, ni är fan dåliga på att kommentera!)


image190

Sova kanske?

Ja nu har man kört hem Jockes kusiner, så slapp dom gå till D-fors mitt i natten. Fick ändå 200 spänn + cigg och dricka och så fick Jocke godis och en macka!

Nu ska jag nog ta och hoppa i säng, klockan är fan 5 på morgonen och jag går på mina sista krafter, knappt det. Är dödstrött! Måste orka upp någorlunda i tid imorn.
Ska bara få med älsklingen också.. vill inte nana ensam =/

Så... God natt på er =)

jaha...

Ja då var man vaken igen, hade precis somnat när det small till som fan på fönster rutan, fattade inte var det var. Då stod det två personer där nere och kastade sten.. blev asförbannad. Jao, då var det Jockes kusiner.. fulla som ägg.. så skulle dom komma upp..

Så nu sitter dom här, så inte får man sova.. men jag överlever väl det. Idioterna ska gå ända från Norrmalm till Dalsjöfors. haha vilka fyllisar!

4 april

Ja, då var denna dagen också snart slut och den har inte varit speciellt givande vill jag lova. Har bara jobbat, städat och tvättat... iofs var det Jocke som tvättade, men jag får ju vika och lägga in den =) haha

Nu har jag klarat en hel vecka och det känns inte ens jobbigt.. hur underbart är inte det? Jag kommer klara det här, det vet jag.. bara en vecka till sedan får jag börja äta pasta och bröd igen =) Men om jag ska vara ärlig så saknar jag det inte speciellt mycket!

Imorn ska jag unna mig lite tacos, för en dag i veckan får man äta precis vad man vill nämligen.. men det blir inget godis, utan jag ska doppa morötter och det är faktiskt jäkligt gott.. eller vad säger du Frida? ;)

Massa massa grattis till min Maliss, du är verkligen värd det.. du vet vad jag menar =)
Ska bli såååå himla skoj!

Nee, nu ska jag försöka fördriva tiden lite tills min älskling kommer hem, det blir väl sex and the city.. like always! Grymt bra!


image187



3 april

Har verkligen inte orkat skriva på hela dagen så jag får göra det nu istället!

Ja, dagen började med att man var i stan med Tessan, träffade Sandra.. gick till arbetsförmedlingen ( Tessan skulle dit på något) sedan gick vi åter igen och träffade Sandra för att ta en kaffe och tjöta skit.. det vanliga vi gör hehe.
Planerna för kvällen var utgång, men så blev det icke =/ Var verkligen hur sugen som helst, men nu får jag väl vänta 2 veckor istället.. men jag dör inte för det =)

Imorn blir det jobb och sedan vettefan =/ Kolla sex and the city kanske? Har faktiskt kommit in i det igen och det är lika bra som allitd.

Lördag, ja då hoppas jag att syster med familj kommer på besök, så isf blir det en sväng upp till mamma&pappa och umgås lite, det är aldrig fel! På kvällen blir det lugnt, med tacos och lite film, MYS!

Känner att även detta blev ett väldans tråkigt inlägg, men jag kände egentligen inte för att skriva, så imorn mina vänner, lovar jag att komma med lite positiva saker.. (om jag kan) haha, kommer väl vara grinig över att behöva jobba! =P


image183


Vårkänslor

Fick sådana vårkänslor när det var fint väder och jag lyssnade på denna låten, det är RIKTIGT bra!




Within Temptation - Frozen

Kväll 2 april

Nu är jag på mycket bättre humör =)
Var nog väldigt trött innan, för jag somnade efter att jag har skrivit blogg.. och när jag vaknade hade min underbara älskling diskat och plockat iordning här hemma.. så jäkla gulligt!

Så när jag vaknade satte jag igång att dammsuga.. sedan åkte jag ner till stan en stund och tjötade massa skit med Tessan.. efter det var det bara hem igen och fortsätta städa.. så nu är det hur fint som helst här hemma, hoppas att älsklingen blir massa glad när han kommer hem =)

Fan, har ett fat med ett ljus på bordet i vardagsrummet, så när killarna hade suttit här och lanar i helgen, så har det blivit så varmt från datorerna att det enda ljuset har smällt fast på fatet.. haha lite störande faktiskt!

Ne nu ska jag fixa lite med min systers blogg, göra om den lite och så =) Ni kan hitta hennes blogg här --> Helen

Imorn ska jag ner till stan med Tessan på dagen och kolla på skor.. JAG ÄLSKAR SKOR! Hon hade köpt ett par jävligt fina idag och lite avis blev jag bannemej =)

Btw, det är ingen som har något gott recept på laxsallad eller något liknande?

image178

2 april

Fy fan vilken dag asså, önskar att jag hade legat kvar i sängen hela dagen!

Var och handlade innan, så nu har jag fått min sallad och allt annat nyttigt! Mycket bra. Det svider verkligen att storhandla.. fy fasen vad dyrt det är =/

Nu har jag precis ätit lite sallad, vitkål med creme fraiche, farinsocker och senap.. låter kankse inte speciellt inbjudande.. men det är verkligen supergott =) Och jag tänker inte sitta och tvinga i mig massa nyttigt som jag inte tycker om, då blir det tillslut att man fuskar eller något.

Nu kanske man ska ta och dammsuga lite? Jag vet inte.. är mest sur och trött på allting just nu. Det finns inget som har någon mening idag.

Det känns som om vi står på samma ställe och bara trampar, det händer ingenting. Och du verkar varken lyssna eller bry dig, så vad fan ska jag göra?!


image177


Kväll/Natt 1 april

Ja, hela kvällen har jag spenderat ute hos Frida, men mycket tjöt, kaffe och ta hand om en stackars sjuk Philip.. men han verkade må mycket bättre när jag åkte där ifrån.. så jag hoppas att dom båda får sova inatt =)

Har faktiskt varit väldigt duktig idag och stått emot all "skit", håller stenhårt på min diet nu. Om inte så kommer jag väl aldrig att lyckas.. men det kan vara jobbigt när sötsuget kommer.

Jag vet, min header ser ut som fan, min bloggdesign blev verkligen inte bra alls, men jag ska göra om den helt imorn, för idag orkar jag verkligen inte sitta mer med det.

Det är nog faktiskt dags för mig att nana sköna kudden strax, har en del jag ska göra imorgon!


image173

On my way

Nu är jag på väg, salladen är klar och shakemixen är klar, så nu ska jag bege mig ut till Frida och slänga skräp.. haha =P
Tänkte att jag kan ju vara så snäll och passa Philip medan Frida städar också! Fast hon utnyttjar mig så är jag snäll, helt otroligt! haha =P

Tänkte bara meddela att jag är inne på min andra dag nu och det går faktiskt bra, har till och med sagt till Frida att det inte bli några godsaker för mig idag och jag hoppas verkligen att jag inte blir frestad och inte kan stå emot! Men det ska nog gå bra!

Hörs ikväll gott folk =)

xo, xo / Jenny

1 april

Heeej =)
Gud vad jag har saknat blogg nu dessa dagar, att inte kunna gå in och läsa andras, att inte kunna skriva!
 
Nu har jag en del att skriva.

Lördag:
Jag och Tessan var ute och partade.. blev förfest här hemma hos mig och sedan vidare till x&y, där det var så jävla billigt.. gratis inträde, gratis garderob och dessutom kostade drinkarna 25 kr fram till klockan 12. Så gissa om man hävde i sig en del eller? GUD!
Var grymt bakis i söndags och mådde piss. Älsklingen fick massera mitt huvud.

Måndag:
Började jobba 08:30, jobbade till 14:30, sedan var det at åka direkt på personalmöte.. och när det var slut, fick jag åka direkt till mitt andra jobb.. och jobba till 21:15. Jösses.. efter det hade man jobbar över 12 timmar den dagen och jag var verkligen helt borta och snurrig i huvudet. Men jag åkte iaf och träffade Tessan, drack massa kaffe och tjötade skit i någon timme. Sedan hem för att diska och fixa iordning här.

Jösses vilken dag.

Idag:
Har gått upp och sitter här och ugglar, fick precis reda på att lilla Cristopher inte kommer hem förrän imorn, så jag ska nog ta mig en sväng hem till Frida sen.. hon tyckte att vi skulle dricka massa kaffe, äta vaniljdrömmar, chips och glass.. men AJ! jag bantar ju =/ TRÅKIGT!
Nu ska jag fixa mig lite och ringa Friday..

?Vad händer för er idag?

xo, xo / Jenny

RSS 2.0