29 december

Kul,  jävligt kul..
jag hatar att må dåligt, och baraför detta har man fått tillbringa en hel jävla fredagskväll på akuten.. blää =/ Och dom är ju verkligen inte snabbast i världen där heller.
Men tack Jocke för att du följde med och satt där med mig i 6 timmar, du är verkligen underbar!
Och tack Tessan som hade tänkt offra alla sina planer och istället följa med mig dit, du anar inte hur uppskattat det är, du är verkligen en riktig kompis.. Älskar dig =)


Nu ska jag vila min mage =(

27 december

Trött trött trött.. vaknade halv 11 imorse när älskling gick upp, så frågade han om jag ville följa med till sjukhuset för han skulle ta prover, snäll som jag är följde jag med, sedan blev det en sväng till systemet..

Strax ska jag ner till stan, lite shopping.. om man hittar något =/ får väl se..

nej nu måste jag skynda mig.

26 december

och jävligt bakis.
Blev utgång igår, förfest med Tessan Ellinor Therese Memet Johanna och Steinert.. var trevligt. Efter det blev det Swing, träffade Jocke och hans kompisar där.

Idag blir det massa mys, har köpt en massa chips och sånt och ska kolla film nu=)

1 år / Julafton

Nu är man hemkommen från jobbet, fick gå lite tidigare, det var uppskattat från min sida kan jag lova, slipper stressa så mycket då. Sötnosen ligger fortfarande och nanar, men han gör ju sig iordning fortare än mig också ;) Men snart får han allt ta och gå upp!

Upp till mamma och pappa om en stund, ska bli gott med en massa julmat, är hungrig.. Tomte ska vi visst ha också, för madeleines skulle, inte för att jag tror att hon förstår det, men det är ju ändå hennes första jul =)

1 år med älsklingen (jag vet att jag skrev det i förra), det är massa mysigt, kan inte fatta att det redan har gått ett år, känns inte alls så.. men det är väl antagligen för att vi har det massa bra ihop och allt känns så underbart!
Man kan nog aldrig någonsin hitta en lika bra, snäll fin och underbar kille! Inte enligt min mening iaf!
ÄLSKAR MEST!!

image42

Hoppas ni alla får en bra jul =)

Frida och Kicki, på onsdag blir det shoppa =)

24 december

Idag idag idag idag =)

1 år med min finaste älskling idag!
Älskar över allt annat, finns ingen bättre på hela jorden och jag är lyckligast i världen!
Nu&föralltid baby!

image41

Idag är det julafton, känns ju inte som det för fem öre, men det blir nog bättre kan jag tänka mig =)
Nu håller jag på att färga håret, sedan ska jag sova, man ska ju upp kl 6 imorn och jobba, BUHHUU!
På eftermiddagen blir det fira jul hos mamma och pappa, sedan får man se =)


GOD JUL, på er!

23 december

1 dag kvar!

Har haft en superlugn helg och det har faktiskt varit riktigt skönt.
Igår var jag med Jocke hela dagen/kvällen, var hos mamma och pappa en sväng, och på vägen hem köpte vi lite Kinamat, eller ahh man fick en jävla massa mat. Men iaf, hem och käkade och sedan spelade vi hela kvällen/natten typ. Käkade Kinamat inatt också och ändå finns det lite över =P

Somnade klockan 6 imorse, så nu är man rätt seg, måste gå och lägga mig tidigt ikväll också eftersom man ska jobba tidigt imorn =/ det suger!


Frida: Du ska INTE sluta skriva blogg, det är ju din blogg som är roligast att läsa, och du har en jädra massa besökare.. tänk på mig, det är knappt någon som läser eller kommenterar =/ hehe stackars lilla mig =P


image39
Fridas söta bubbelman =)

=/

Mår dåligt idag, vet inte vad det är.. har huvudvärk och sådär. Kanske kan bero på at man int har käkat på 24 timmar och knappt sovit?
Och så ringde dom imorse och ville att jag skulle jobba ikväll, men icke... mår inte tillräckligt bra för det.

Strax ska vi till systemet och så upp till mamma&pappa och lämna bilen.

Idag/kväll ska jag och älsklingen käka kinamat och speeeeela =)


Vad ska ni göra i helgen?

22 december

Dagen: Jobbat, jobbat och jobbat, sedan upp till mamma och pappa för att låna deras bil. Satt och tjötade lite sedan hem.

Kvällen: Kicki kom, åkte ut till Frida, drack kaffe, tjötade och lekte med Philip (maaaassa söt), vid 23 drog in till stan och lite sånt där. Tjötade massa skit, vi tyckte att Frida kunde få komma ifrån och vara med oss ensam lite =)

Natt: Yes, nu är jag hemma.. pratade med älsklingen nyss, saknar faktiskt honom en massa =/ Men snart kommer han hem och då får han stå ut med massa pussar och kramar =) Fast ja kanske hinner somna innan det, är jäkligt trött, har ont i ryggen och massa.


Joakim <3

20 december (uppdatering)

Jag är trött! Bara så ni vet.. Satt uppe och tjötade på msn till ca 3, så jag somnade inte förrän halv 4 inatt, så skulle man upp idag och träffa Kicki.. men så blev det ju inte, eftersom att hon tydligen inte tycker om att svara i sin mobil, eller något??

Ne men iaf, drog ner till stan vid 3 och mötte Tessan, lämnade in mina skor och klackade om dom, sedan köpte vi kaffe, tjötade lite.. och sedan solade vi =)
Nu är man hemma igen och jag bara måste äta, har inte hunnit äta ännu idag =P Dessutom var jag ju duktig och gick till stan och hem och då blir man faktiskt mer hungrig.

Imorn ska jag och Kicki förmodligen ut till Frida och hälsa på, om ingen utan dom har ångrat sig (?), kommer bli väldigt trevligt iaf =)

Helgen kommer att bli lugnt, ska vara hemma med Mr. Love och spela lite =) Han har också bestämt att vi ska käka kinamat och det kan man ju inte tacka nej till!

/Jenny

20 december

Shit shit, bara 4 dagar kvar =)

Har kollat på Sex and the City (SÅKLART!), blev glad för idag visade dom dubbelavsnitt, så jäkla underbart, fast avsnitten var ganska deprimerande, dom fick mig att tänka efter ganska mycket.. man tänker på vad som kan hända, sånt man verkligen inte vill ska hända.. men tänk om det händer ändå? Vad ska jag göra då, halva jag kommer att försvinna isf... =/
Men nu ska vi inte vara så deprimerade =P

Idag i alla fall, så firar Maliss&Jerry 1 år, GRATTIS!

funderar på att försöka få mig en bit i magen och sedan sova, börjar bli trött.. har ju varit uppe sedan 8 imorse och det är inte vanligt för att vara mig =)

Förresten här kommer en bild på mina nya skor=)
en 1 års present från Mr. Love!


image35

WoW

ja, då var man hemma efter en heldag i Knalleland med mamma, vi käkade frukost på Knallefiket, även syster, hennes kille och lillasnuttan Madeleine kom och käkade med oss, sedan kollade vi runt lite med dom, men sedan skulle dom iväg och kolla på någon soffa.

Har köpt sååå jäkla mycket saker idag, tänkte lista upp dom, inte säkert ni är intresserade, men läs inte då ;)

♥ Hårfärg till mig och Jocke
♥ Parfym
♥ Hår mousse
♥ Gardiner till vardagsrummet
♥ Puder
♥ Foundation
♥ Face makeup base (kräm man har under pudret så att det blir jämt och sitter kvar)
♥ Vantar
♥ Strumpbyxor
♥ Högklackade stövlar
♥ Knästrumpor (snyggt att ha till stövlarna istället för benvämare)
♥ Film till Jocke
♥ Dvd-skivor (så jag kan bränna ut lite filmer)
♥ WoW (World of Warcraft), ja jag har faktiskt köpt det, fast älsklingen betalade, så nu ska jag spela med honom =) Kalla mig vad ni vill, men det verkar skoj!

Ja, det var nog allt, blev en del, men det var det bannemej värt, nu har man en massa bra saker =) Och snart är det mellandagsrea också, då ska jag shoppa en jävla massa kläder... fick bättre lön än vad jag hade trott denna månaden, wiiihooo =)

Nej får väl laga lite mat, man blir hungrig efter en sådan här dag!

19 decmeber

Det börjar närma sig nu, bara 5 dagar kvar =)

Fyy vad arg jag blev imorse när jag tittade ut och såg att det var vitt på marken, vill inte ha någon snö!!!!
Dessutom om det kommer snö, så kan jag inte använda mina snygga skor jag ska köpa idag och det suger isf.


Ja, men i alla fall, strax ska jag åka upp till mamma och hämta henne, (hon får inte köra pga att av hon har opererat foten), så jag får vara snäll =) Hon har ju kört mig minst 1000 gånger, så jag måste helt enkelt ställa upp, vore elakt annars. Sedan ska vi till knalleland och käka lite frukost, efter det blir det shopping =)


Vad ska ni göra idag?

Puss&Kram


Såå kär!

Jag är kär, helt förälskad.. i världens snyggaste skor =)
och jag bara MÅSTE  ha dom, och det ska jag få, för jag har världens bästa älskling <3

Var i Knalleland innan med Tessan&Ellinor, tacka gud för det, annars kanske jag inte hade hittat skorna =) Men men, vi kollade runt lite, gick till stan, tjötade och sedan åkte vi hem.

Så nu sitter man här (som vanligt), pratade med älsklingen en stund, han är gulligast i hela världen, någon bättre kan man inte tänka sig, det finns inte ens! Sedan har jag pratat med mammsen, planerade för imorn. För imorn ska vi till knalleland, käka frukost och sedan shoppa lite =)

Men nu ska jag fixa mig för sängen (ska upp tidigt imorn, är inte van vid det), sedan käka lite, kolla sex and the city och sedan blir det nana kudden!

18 december

6 dagar kvar, wiihoo =)

Nu är jag verkligen helt slut, började tvätta vid 12, sedan städade man lite.. väckte älkslingen så åkte vi och slängre all jävla skit som har legat i vårt sovrum alldeles för längre, var typ en jävla massa kartonger, ganska stora.. men nu är dom väck =)
Köpte Max på vägen hem, sedan fortsatte man att städa, städa och städa, sedan bar jag ner en massa saker till förrådet, så nu har vi mycket mer plats här och det ser fan så mycket bättre ut =)

Vila en liten stund nu, är så uppe i varv, sedan ska jag leka med Tessan, tänkte ringa henne nu faktiskt och kolla om vi ska träffas i Knalleland sedan =)


Tjing

Kärlek

Lägg ditt öra mot mitt hjärta, lyssna länge och noga.
Jag lovar, det viskar ditt namn vid varje slag

Jag älskar Joakim, det kommer aldrig något eller någon kunna ändra på!
Du är det allra finaste som finns, det mest dyrbara jag har <3


Funderar på att gå och lägga mig, finns då inget att göra, börjar bli lite trött också och så ska man ju upp och tvätta, städa och slänga skit imorgon. Bäst att vara utvilad =)
Kanske träffa Tessan en stund på kvällen också..

17 december

Då ska man strax till jobbet, jag som vill vara hemma och lata mig (som vanligt) hehe, men men jag är ju ledig ända tills på fredag sen, så man får väl offra sig då =)

16 december

och bara 8 dagar kvar.

Men det känns inte som någon bra dag idag, nu har jag sådan där beslutsångest igen, jag vet helt ärligt inte vad jag vill just nu. Kanske är det lika bra att lägga ner, skita i det?
Dags att börja bry sig om sig själv, bara sig själv!


SKa iaf slappa hela kvällen, kolla tv och äta lite, aldrig fel.

Förlovning

Inte för mig, (sorgligt nog), nej utan för Alsin och hans tjej, stort GRATTIS =) så himla gulligt, han hade överraskat henne med detta!


Jaoo, det h'nder inte så mycket, så jag får väl återgå till tv:n =)


Lalala

Ja då har man ätit lite, skulle göra ngn kött grej med curry och banan, men fy fan vad sött det var, åt lite, men sedan gick det fan inte.. hade till och med varit bättre med piskpinnar och makaroner.. så det gör jag aldrig mer!

Åh, jag längtar för nu är det bara 9 dagar kvar =) Lalala..


Hittade lite fina bilder igår som "Peyton" ritade i One tree hill..

image29

image30

image31


image32

image33

image34
One tree hill är jävligt bra, kalla mig fjortis eller vad ni vill.. jag tycker som jag tycker =)
Måste köpa boxarna =)

15 december

Igår blev det en lugn kväll, älsklingen hade köpt jordbubbs vin åt mig, så jag var tvungen att ta mig ett glas, sedan kom Glenn hit, så vi 3 satt och kollade på film, kommer inte ihåg vad den hette, men den var rolig, ganska sjuk =P

Strax ska man åka och handla lite, om sötnosen där inne vill gå upp då förståss, han är nog trött och kanske lite bakis ;)
Men ikväll blir det i alla fall lugnt, ska vara hemma, käka lite, dricka lite vin och glo film eller ngt, men jag antar att älsklingen ska spela.. what ever. Det är skönt att bara vara hemma ibland.


Shit vilken sjuk dröm jag hade inatt ändå =P

hemkommen från jobbet

Jag är hungrig som FAAN vill jag lova, inte käkar på snart 12 timmar, måste få lite mat i magen känner jag! Jag är ju expert på att laga mat sent ;)

Jobbat hela kvällen, varit på teater faktiskt.. det var riktigt trevligt och den var hyffsat bra "trettondagsafton" hette den, av Shakespeare (eller hur fan det stavas), dom hade gjort om den lite modern, så det var roligt =)

Sitter och väntar på att min underbara älskling ska komma hem, saknar honom otroligt nu =/ Spelar ingen roll om han sitter och spelar hela natten, det känns så skönt att ha honom nära.. och att man slipper vara ensam, men förhoppningsvis så kommer han snart =)

Ibland är jag nog för grinig, klagar för mycket osv, vet inte varför, för egentligen är jag lyckligast på denna planet, jag har en underbar familj, underbara kompisar och den mest underbara pojkvän man kan tänka sig, mycket bättre kan det inte bli!

Ja och nu kikade jag ut genom fönster och såg älsklingen komma där i sin bil till och med, så alldeles strax är han här hos mig =) hihi..

Puss&Kram

14 december

10 dagar kvar!

Tiden går fort nu!
Ska snart till jobbet, jag hoppas att kvällen springer iväg, för jag vill verkligen ha helg. Just nu känner jag för en lugn "hemmahelg", bara kolla på film och mysa (med kudden antagligen), men det hade inte varit fel att få mysa lite =(
Men men, vi får väl se vad som händer. Känner inte för något idag =P

image28
Ugly me

Ska väl dra mig nu, sätta på mig lite kläder och pussa Mr Love hej då, för jag kommer faktiskt at sakna honom, trots den korta tid vi är ifrån varandra. Men det är väl så när man är kär?

Take Care

Julbord

Ja, nu har man varit på julbord, första gången faktiskt.. det var riktigt trevligt, mycket bättre än vad man hade hoppats på, trodde att det skulle bli rätt segt att sitta där, men tiden bara flög iväg.
Mycket, MYCKET mat.. och väldigt god, sedan var det ju efterrätt och en massa godis man fick gå och plocka.. stygga som vi är, stoppade vi ner lite i väskan också =P Men vadå? Det var ju gratis ;) hehe..


image26
Borås Lucia var och sjöng lite på julbordet


image27
Jobbarkompisarna =)


Jao, då ska man jobba imorn igen, skönt att det händer lite om dagarna, imorgon ska vi dessutom på teater på kvällen, så det kommer bli trevligt.. lite annat än att bara vara hemma =)

Men men, nu är jag trött och mätt, ska nog slappa lite framför tv:n och vänta på sex and the city ;)

Puss&Kram



13 december

11 dagar kvar!

Ska på julbord snart med jobbet, ska bli riktigt mysigt faktiskt.. och massa gott!
Lucia idag också, antar att borås lucia ska komma och sjunga lite på julbordet, bryr mig inte speciellt mycket faktiskt, men det kanske blir mysigt, vi får väl se.


Ciao

Fortfarande 12 december

Denna dagen har gått riktigt fort.. beror kanske på att man tog sig lite sovmorgon (som vanligt) =P
Började jobba halv 4, kvällen gick hur fort som helst på jobbet idag, vette sjutton vad det berodde på, kanske att man hade en tjej som gick brevid en idag? Ja, jag vet inte.

Imorn blir det iaf julbord med jobbet, ska bli riktigt trevligt, massa god mat också =) Känns skönt att man har något att göra, annars brukar det ju bli ganska slappt när man är ledig.

Tänk att det snart är julafton, bara 12 dagar kvar... himla skumt det känns verkligen inte så, jag undrar fortfarande vart sommaren tog vägen och det kommer jag väl göra ända tills nästa sommar =P
Jag hoppas iaf på en grön jul i år, haha jo jag kanske är tråkig, men jag är inte så mycket för snö, man halkar bara och sedan kommer all äcklig slask! Ne usch, fast jag antar att man inte kommer slippa det hela sitt liv i vilket fall, får nog ta och vänja mig snart =)

Det är något konstigt med mitt humör, vet inte riktigt vad det kan bero på.. enda stunden kan jag vara jätte glad och allt känns hur bra som helst, men andra stunden så känns allt skit.. tänker jag för mycket negativt? Egentligen så har jag ju det bra... hmf, måste vara mina hormoner =P

Ne om man skulle kolla lite tv kanske.. äta en bit och vänta på att sex and the city ska börja.. Ovanligt va? ;) haha!

12 november

Nu har Frida fixat min blogglayout, visst blev den grymt fin?
Jag blev i alla fall SUPER nöjd, tack tack tack tack!

Vad ska man kolla på nu då? Det var sista avsnittet av desperate housewives, boring deet kommer att bli. Fast om det finns så kanske man laddar ner fortsättningen ;)

Ska laga mat, till mig själv!

God natt

11 december

Julbak med mamma hela dagen, åkte dit imorse efter att jag hade slängt in lite tvätt i tvättmaskinen.. Tog en bra stund att baka allt det där, men det var bara trevligt =)
Vi bakade pepparkakor, lussekatter, vaniljbullar och knäck.. så nu har jag en massa att smaska i mig =) hihi..

Veckorna går så fort nu, varit ledig i två dagar och imorn ska man jobba igen, torsdag julbord och fredag jobba.. så veckan kommer att rulla på ganska bra.. Men vad händer till helgen då? :S
Får se, man kanske blir sugen på lite öl eller ngt.. =)


Julafton är om mindre än två veckor, jösses.. och så är det ju nyår snart också, längtar så det knakar =) Kommer att bli toppen!
Måste köpa färdigt alla julklappar någon dag, köpa jobb-byxor och så ett träningskort, men när ska man hinna det då? =/
Får bli nästa vecka, kan säkert ta en sväng i knalle med mammii =) Mys!

Men ikväll iaf, då blir det först Ugly betty och sedan desperate housewives.. WIIHO!! Och 23:55 börjar Sex and the City! I just love it!



10 december

14 dagar kvar.. lala

Nu har jag rejält tråkigt, sitter och väntar på att sex and the city ska börja.
Men under tiden så tänkte jag skriva lite vad jag önskar mig i julklapp (snor Fridas idé), men det gör säkert ingenting ;) hehe.. det är nog många som gör det inför jul.
Kan alltid vara kul att läsa (kanske), få lite idéer osv..

Min önskelista:

image16






Parfym




image18sex and the city box (alla avsnitt som någonsin gått)



image19Sminkväska från Kicks (det är inte den som är på bilden, hittade ingen på den)


image20












Ett dvd/cd-ställ från Ikea



image21Ett väggvitrinskåp från Ikea


Fast dom där två sistnämnda, dvd/cd-stället och vintrinskåpet blir nog att man får köpa själv sedan, men det gör inget =)

Jo jag önskar mig faktiskt en ny guldkedja till mitt hjärta jag fick av Jocke, vill ju så gärna kunna använda det!


Nu är det sex and the city, wiihoo dagens höjdpunkt!

FU

Jag orkar faktiskt snart inte mer!

Just nu är jag trött på allt detta, hela tiden samma jävla sak!

Tänker inte ens bry mig om att fråga längre, jag tänker skita i allt

9 december

Grattis Michaela, idag fyller du fjortis.. "bara" 4 år kvar till krogen ;)

Iväg och jobba nu igen då, känner faktiskt inte för det idag, är helt seg i hela kroppen.. men, det är bara till att pallra sig iväg och hoppas på att tiden går riktigt fort =)

9 december

Fy, tänkte att jag skulle vara duktig och kunna fixa min blogg, men det gick åt pipan, så nu ser den ut som fan istället =/ fy vad trött jag blir, är urdålig på sånt där =/


Jobbat hela kvällen, ända fram till 23.. och sen hem, är ensam hemma det är verkligen jätte tråkigt, finns inget att göra heller.. är kallt ute så jag känner inte för att gå ut.
Och älsklingen skulle på firmafest, antagligen går dom ut eller hittar på något annat skoj också. Men det är klart, det är ju faktiskt skoj för honom att hitta på något med kompisarna =)
Synd bara att jag inte har något o göra, funderar på att slänga på en film, men då somnar jag väl =/


Fiii på denna tråkiga stad!

ny mobil

vill jag ha, trots att jag köpt en nyss.. JO, jag vet.. mitt "ha-begär" är alldeles för stort, men vadå? jag kan väl få drömma lite iaf =)
Men älsklingen köpte iaf en ny i måndags, jävla nice.. tror inte han går med på att byta med mig =P

image15


jag kom på en sak också, mycket jobbigt.. på fredagar går inte sex and the city =( buuuhuu

Men palla sitta här och nörda mig, ska dra nu.. eller om en stund.. TJING





tvätt, tvätt, tvätt

Tvättat idag, det är nog det kiligaste som händer under veckorna, men det måste ju göras och det är skönt när det är gjort, när all tvätt är ren =)
Men jag blir grymt sur på folk som går ner och slänger i sin tvätt innan deras tvätt-tid har börjat, tänk om det nu hade varit så att jag hade behövt tvätta något mer? aja..

Har blivit av med min gamla dator idag också, Jockes mamma och dom köpte den.. kändes faktiskt ganska skönt, har ju inte använt den något sedan jag flyttade hit och det är liksom 9 månader sedan.. och så är det ju alltid skönt att få lite extra pengar =)
Använder ju Jockes gamla dator nu, eftersom han köpt en bärbar.. så jag fick köpa nytt tangetbord och ny mus idag, men det kostade bara 400.. trådlöst.. grymt skönt!

Seriöst, jag tror att jag har blivit beroende, av sex and the city. Det är riktigt bra! Varje natt 00:05 går det på 3 an, det är de man sitter och väntar på heeeeela kvällarna =)


Ja, men vad händer resten av dagen då? Detta är sjukt segt, får väl se.. Är trött och hungrig så jag borde gå och äta en bit.. får bli så.

P&K

Bullar

... är massa gott =)

Har varit istan med Tessan och lekt lite, snackat lite skit och stört Claes som jobbade på pressbyrån =P Druckit kaffe har vi gjort också och kollat på massa tidningar =P
Finns ju inte så mycket att göra, men det var bra mycket bättre än att sitta hemma och deppa.. så nu ska jag ladda ner (jag är aldrig olaglig) en film och mysa i soffan med lite bullar =) Goooda bullar...

Jag och mamma bestämde innan att vi ska baka nästa vecka, lussekatter, pepparkakor, bullar och knäck.. ska bli roligt och väldigt gott.. det är faktiskt riktigt skoj att hitta på saker med sin mamma, det tyckte man ju inte när man bodde hemma, fast då träffades man så ofta =)

Just det var på personalmöte innan, mycket trevligt faktiskt.. käkade tårta och så berättade chefen att jag har jobbat såpass mycket nu att jag ska få ett träningskort (underbart!) ...

Ha en bra kväll.. och kommentera gärna lite oftare hörrni ;)

6 december

18 dagar kvar...

Idag vill jag bara ligga i sängen, eller framför tv:n och slappa, men det går ju tyvärr inte =/ Ska på personalmöte om en liten stund, men det går väl ganska fort!

Jag är väldigt sugen på att baka, lite lussekatter och pepparkakor, MUMMA.. jag är en liten gottegris =)

Med Kicki

Har lekt med Kicki idag, hämtade henne vid skolan, för att jag är så snäll och för att det ändå inte blev någon större omväg..
Lämnade tillbaka den där klänningen, men jag vill ha en annan, en fin.. någon som jag passar i.. kommer väl aldrig hitta det. Tröstade mig med att köpa lite andra saker istället. Vi fikade lite också, det var massa gott.. varm choklad med glädde, eller vad säger du Kicki? haha.. GOTT!
Har faktiskt städat hela lägenheten nu, alldeles själv, så nu är julstjärnan och ljusstaken uppe (jag vet, lite sent, men bättre sent än aldrig)!
Ska bara ta det lugnt nu resten av kvällen, saknar ju min gos SÅ jävla otroligt mycket, vill att han ska vara hemma och mysa med mig massa... men han måste ju tyvärr jobba =/

Tänkte slå in lite julklappar snart, jag kanske är lite konstig, men jag tycker faktiskt att det är roligt =) Ibland är det nästan roligare att ge bort julklappar än att få, iaf när man vet att det verkligen är något som personen vill ha och blir glad!

För första gången på länge, längtar jag OTROLIGT mycket till julafton.. kommer bli så mysigt!

5 december...

... 19 dagar kvar!

Köpte en jätte fin klänning på Gina igår, men sedan när jag provade den någon gång till hemma, så ser den för jävlig ut, (eller så är det jag som ser för jävligt ut), i vilket fall så ska jag lämna tillbaka skiten och hoppas på att jag hittar något finare jag kan ha på mig, vill ju vara fin på julafton/nyår och allt sånt där =)

Men, ska tydligen hämta Kicki vid skolan tjugo i (tror hon) haha =P
får skynda mig lite nu...

RSS 2.0