26 september

Det är väl ändå lite illa att man får lönen den 25:e denna månaden, samtidigt som det är bra. Men vad fan, pengarna kommer ju att gå åt mycket fortare +  att det blir 2 dagar längre tills man får nästa.. VA FAN =S haha.. men när man denna månaden kände sig fattig efter alla bravader så var det kanske ändå bra att den kom innan helgen :)

Behöver dock göra åt alldeles för mycket pengar, borde inte shoppa precis samma dag som lönen kommit, men men.. Jag och Veronica drog på utflykt till Gekås igår, det var mycket trevligt.. och MYCKET folk. Vi höll på att bli tokiga där inne. Men lite saker hittade vi iaf.. dock inte allt som man hade hoppats på.. men what ever.. Knalleland finns ju alltid :)

OzzyPozzy lillen är fortfarande kass i magen, dock vara på nätterna?! Så det blir inte allför mycket sömn när man måste på dass 2-4 gånger per natt. Mammas kille måste bli bra nu. Veterinären säger att det beror på stress.. alltså att han har varit för uppspelt på kvällarna och att han inflamation inte riktigt har läkt. Så han skulle ha mer fibermat på kvällen och ingen lek efter kl 16. Vi har nu hållt detta i 2 dagar.. men ser ingen förbättring ännu?? GAAAH

Nu är det jobb, ja.. hela långa helgen! Men det ska bli roligt, hälsa och livsstils mässa idag, knalleland i morgon.. OCH jag borde inte, men jag måste :)


Vad har du på hjärtat?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0