6 februari

Har haft en riktig myshelg!
I lördags var det ju som sagt kalas för pappa och allihop var samlade då kan det inte bli annat än trevligt. Ett stort plus var den goda maten som mamma hade lagat :)

Gårdagen blev ganska lugn, Jim jobbade och vi har ju bara en bil för tillfället. Men vi han med en sväng ut till klubben för lite kaffe och tjöt med dom andra där.. var mycket folk för det hade varit korvgrillning osv.

Sedan blev det lite OTH maraton för oss under täckerna.. det är fruktansvärt kallt i vår lägenhet och det drar från alla fönster. Har lånat en termometer.. 18 grader och bara 12 grader i fönstret. Fönsterbrädan är ISKALL! Så strax får akelius sig ett samtal. BRR

Känner mig ganska fast här hemma idag då bilen fortfarande står på pappas jobb, men den är iaf ny städad och tvättad. Ska åka och hämta den senare i eftermiddag när Jim har slutat. Konstigt att man får för sig och vill göra en massa saker när man inte kan.

Dags för mig och Ozzy att bege oss ut en sväng, skönt med lite luft och tröttisen som fortfarande ligger och sover ska få springa av sig lite :)


Vad har du på hjärtat?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0