14 april

Den sista tiden har varit ganska upp och ner.. humöret likaså!

Efter att Madeleine varit här blev jag dunderförkyld.. och på det så fick jag göra ett glukosbelastningstest eftersom mitt blodsocker låg högt när jag var hos BM.
Fick komma dit fastande på morgonen och då låg mitt blodsocker jätte bra, sedan fick jag dricka en sockerlösning och sitta och vänta i 2 timmar. Efter det tog dom mitt blodsocker igen som visade sig vara högt =/
Jag som trodde att det kanske bara var en tillfällighet när jag var hos BM.

Så rådet blev kostbehandling... det är ärligt talat mycket svårare än vad man tror. Hade behövt mycket mer hjälp från början. Mådde skit dom två första dagarna och efter allt som hänt innan så tog jag det mycket hårdare än vad jag hade gjort annars. Känner mig väldigt uppgiven. Efter några dagar blev jag rädd för allting jag stoppade i mig, till och med knäckebröd.
Ringde då ner till en BM som var fruktansvärt otrevlig.. BLÄÄ! Senare på eftermiddagen ringde jag upp förlossningen och fick prata med en jätte gullig BM som fick min oro att försvinna.

Berättade att jag inte ens hade vågat äta potatis, men hon sa att jag kunde äta vanlig husmanskost och sallad och bara undvika godis, kakor osv. Att det inte fanns något som tyder på att barnet kommer att vara större än normalt (det är det som kan hända om den får i sig för mycket glukos) så avslutade hon med att säga att jag absolut inte har något att oroa mig för.

Efter det har jag mått mycket bättre, äter fortfarande väldigt nyttigt.. men det är ju faktiskt bara bra att få in sådana rutiner.. då fortsätter man med det efter så försvinner förhoppningsvis kilona fortare :)


Ja och som sagt, har legat hemma jätte förkyld i över en vecka. Men igår kände jag mig lite bättre.. så på kvällen blev det lite kaffe hos Kicki, Freddy, Casper och Ella. Väldigt mysigt.. var så längesedan jag träffade min lilla Kicki nu!

Idag ska vi fixa en massa här hemma, koppla ur airbagen i bilen.. städa golfen och lite sådana där nödvändiga saker. Sedan tänker jag mysa med min älskling hela kvällen lång :)


Vad har du på hjärtat?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0