6 september

Hej hopp!

De senaste dagarna har varit fyllda med massa roliga saker.. och mindre roliga.

I söndags var vi ett gäng som åkte ut i skogen och skulle köra lite uppletande. Gick suveränt.. två av hundarna hade aldrig kört uppletande, så dom fick köra lite "duttövningar" i två omgångar. Första omgången gick jätte bra för båda två.. andra gick.. hmm, ja väldigt mycket åt helvete kan man säga.
Han som ägde hunden hade duttat och skickade ut hunden, som hittade leksaken.. dom började leka och hunden trampar rätt i en jordgeting bo.. kan säga att vi fick springa rätt jävla snabbt därifrån och jagade var vi! Dock hade säkert 10 stycken satt sig på olika ställen på hunden, vi fick kasta vatten och göra allt möjligt för att få bort dom.. sedan var det snabbt som attans in i bilarna och sticka därifrån.
Usch, stackars hund.. vi åkte ner till klubben för att hålla lite koll på hunden, som tur var regaerade han inte på betten, men han var ganska tagen efter.

Nu har jag och Ozzy varit ute på en riktigt härligt långpromenad.. perfekt väder att gå i och dessutom testade vi lite nya vägar, det är alltid uppfriskande! Nu ligger lillen här jätte trött, jag ska strax fixa lite mat och göra mig iordning. APT och jobb väntar ikväll =)


Vad har du på hjärtat?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0