17 november

Idag fyller min kära storasyster år <3 GRATTIS!
Har varit där en sväng på lite fika och hon fick presenter, myspys!

Denna veckan har jag mestadels varit ledig, jobbar ju helgen. Har tagit det lugnt, myst med Ozzy på dagarna. Dragit med mamma ut på lite morgon promenader osv.
Dessutom har jag och mamma börjat pyssla ihop lite fina saker, köpt lite saker som vi behöver använda, så snart ska vi sätta igång på riktigt. Sååå roligt, alltid mys att pyssla med mammsen.

Igår var vi på Gekås och handlade en massa, köpte lite fina julsaker och nya gardiner osv hit hem. Nu börjar jag äntligen tycka att det är riktigt mysigt och hemtrevligt här. Bara jag får upp dom nya gardinerna i sovrummet så kommer jag nog trivas mycket bättre!

Ozzy fick ju självklart också lite saker igår, en leksak som han verkligen älskade och ett reflextäcke, väldigt bra att ha nu när det är så mörkt ute hela tiden. Måste ju synas =)

Har en massa roliga saker att se fram emot nu och jag läääängtar! De ni =)

I morgon ska jag och älskling baka lite här hemma, han fyller år på söndag, så på måndag blir det kalas. Roligt att bjuda på hembakat istället för köpt =) Hoppas vi bara att det blir gott!Vad har du på hjärtat?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0