2 maj

Nu är vi redan inne i maj, det är sjukt vad tiden går. Våren är verkligen här för att stanna och det har varit otroligt varmt. Drömde i natt att det var snö ute igen, fruktansvärt!

Hela förra veckan var fullspäckad och jätte rolig. Var ledig 3 dagar men hade verkligen fullt upp. Handledning, möte och start på min kurs. Tänkte inte gått dit först, men är glad att jag gjorde det, för den verkar helt suverän!
I onsdags eftermiddag åkte vi ut till skogen med Angelica och hennes hundar och la varsitt spår åt varandra. Vi fick jätte mycket beröm för Ozzy i spåret, hon sa att han är jätte duktig även på markbyte.. alltså från torrt till vått osv.
På kvällen jobbade jag extra från 21-01. Torsdagen skulle jag jobbat kväll, men fick ett samtal på morgonen och fick hoppa in och ta långpasset istället. Så både i torsdags och fredags var det mest jobb som gällde. Emma kom och hälsade på oss i fredags.

Helgen har också varit underbar. I lördags morse tog vi med oss kaffe och smörgåsar och åkte upp till en sjö och bara njöt. Ozzy fick springa lite och bada också, det gillade han. Var där i någon timme och åkte vidare till knalleland för att inhanlda lite nya saker :) sen åkte vi bara hem och bytte kläder och drog till mamma och pappa och grillade.. och efter det en sväng och hälsade på Tidan, Lina och lille Benjamin som växer och växer =)

Söndagen blev det mycket hundträning, åkte ut till klubben och mötte upp Angelica.. satt och fikade en stund med dom som var där, sedan åkte vi ut till en skog för att köra lite uppletande.
Angelica tyckte att vi skulle göra det svårare för Ozzy eftersom han har ett jäkla nosarbete. Vi la ut 3 föremål.. ett nära och två längst bort i rutan. Det första hittade han direkt på första skicket.. tog väl bara 2 sekunder. Dom andra två hittade han på andra skicket.. så jag tror knappt att det tog 1 minut haha

Hon tyckte då att vi skulle testa en annan sak.. så vi la som en korridor istället över en bäck dessutom, för att bara kolla om han löste det. Och jajjemän, han letade till och med på stenarna hon hade gått på över bäcken.
Angelica var mäkta imponerad och tyckte att vi kunde byta hund =P Ne men han fick jätte mycket bröm och hon tycker verkligen att han var så jäkla duktig, hon blev nog lite förvånad!

Vi fick också jätte mycket beröm för honom i övrigt, att han har blivit som en helt annan hund på jätte kort tid. Men vi jobbar ju med honom och tränar honom såpass mycket! =)


Vad har du på hjärtat?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0