31 oktober

Jaha, igår var det då dags för Ozzys Mh (mentalbeskrivning). Givetvis var Anders och Solveig med oss, uppskattar det jätte mycket.

Mh:t gick suveränt, han fick känd mental status och skötte sig alldeles utmärkt. Han vill gärna visa att "jag är här, kom inte hit" men han gör inget, han attackerar inte osv.. det är ju bra!
Han var även så söt och flera gånger kollade han upp på mig och Jim.. och ville liksom fråga "får jag göra detta". Vilket betyder att vi fått upp vårt ledarskap massor och det märkes så tydligt att han respekterar oss mer.

Vi fick jätte mycket beröm utan testledaren, men även utav figuranterna.. dom tyckte det var fantastiskt att han var så social. Han var också mycket duktig i hanteringsbiten, hon klappade, tog på honom och kollade tänderna.. men han njöt ju bara av att bli ompysslad.

Dom sa att han är en jätte bra hund, att han inte är aggressiv och att han aldrig skulle skada eller göra någon illa om man säger så. Men det säger ju alla som har träffat honom som kan sina saker :)

Det är lika roligt varje gång man får så mycket beröm och att få höra från kunniga personer att han är en fantastisk hund och att vi jobbar bra med honom. Vi kommer att kunna gå långt..

Dessutom tyckte alla som var med, både Anders, testledare osv att han gjorde ett kanon MH!


Världens bästa Ozzy <3





Efter Mh:t följde vi med Anders & Solveig och kikade när dom la ett appell spår åt Frasse. Jäkla duktig är han =) Tjötade lite skit och sådär som vanligt..

Sedan när vi ändå var i D-fors så åkte vi hem till Kicki & Freddy och hälsade på, gosade lite med kattungarna. Dom är pyyyytte små! Jag och kicki lagade käk åt allihop.. dom är så gulliga och bjuder på mat :) Och Jim var en gentleman och diskade undan efteråt :) Skulle bara stannat där en stund, men blev någon timme istället. Ozzy skötte sig så himla bra inne hos dom, brydde sig knappt och la sig bara på köks golvet.



Vad har du på hjärtat?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0