Helgen <3

Åhh vilken helg.

Vi drog ner till Tylösand sent i fredags kväll, umgicks med mamma, pappa och syster med familj på kvällen. Blev lite dricka och tjöt.

Vaknade på lördagen och det SPÖregnade emellanåt, käkade lite frukost och bara myste. Kollade film, sen kom Helen, Madeleine och William över.. då blev det livat =)
Sen började det att spricka upp så jag, Jim, Helen, Madeleine och William gick på en promenad ner till havet. Madeleine bara älskade att vara vid havet och sa hela tiden "gå till vattnet".

Handlade en sväng, fikade och sedan grillade vi allihop.
Busade mer med Madeleine, målade osv.

Sedan blev det en till promenad med Jim, Madeleine och Ozzy. Tycker det är super att han får vara så mycket med barn och man märker hur mkt försiktigare han blir när han är bland barn. Men men, vi gick ner till havet.. Ozzy och Jim kastade pinnar medan jag och Madeleine plockade snäckor.. hon skulle plocka åt alla =)
Och hon som tidigare varit blyg mot Jim var på honom HELA tiden och skulle busa, var jätte roligt att se.
Blev lite mer dricka och tjöt på kvällen. OCH en jäääkla massa skratt! Får ju påpeka att min familj och deras skämt inte är riktigt som alla andras =)

Söndag och dags för hemfärd, kom iväg vid 12 tiden. Stannade i Varberg och käkade med mamma&pappa.

Varit hemma i några timmar nu, jag och baby har legat i soffan och myst, myst och MYST! Så skönt, har gått och blivit dunder förkyld blandat med allergi. INGE bra!
Ozzy har legat helt utslagen ända sen vi kom hem. haha

Nu ska vi laga lite mat och kika på TV!


Vad har du på hjärtat?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0