4 juli

Ozzys första utställning idag
vi gick dit utan höga förväntningar och utan höga krav. Enligt vad vi tycker så är det orimligt att ställa sådant när man inte tränat sin hund från valpben.

MEN, det gick faktiskt hur bra som helst, även om han inte gick vidare.

Domaren sa att var jätte fin, hade fin kropp, muskler, tänder.. att han travade fint och hans ögon satt perfekt osv. Men dock föll det på ringvanan, eftersom han aldrig varit på någon utställning innan.
Det som var roligast var att hon sa att han hade gått vidare om vanan funnits där.

Men det vi ville höra var ju att var var fin och kan gå långt om vi satsar på det. Vi såg även att domaren kollade väääldigt mycket på Ozzy. Positivt.

Han bette sig exemplariskt.. timmarna innan vi gick in i ringen låg han bara med oss, kollade mest, men var lugn och fin. Bra passivitet.

Kul att få en massa positiv feedback, instruktören vi hade på brukshundsklubben var där.. han sa att vi gjort stora framsteg och att vi verkligen är seriösa. Sedan tyckte han att vi skulle börja på appellkurs med inriktning på spår. Vore verkligen något för Ozzy, han älskar spår!


Är sååå stolt över mammas lilla kille.. och otroligt stolt över min Jim <3


Tack till Veronica för stödet idag, kändes skönt att någon med erfarenhet av utställning förstod att vi gjorde det för att ha roligt med vår hund och för att få höra vad domarna tyckte om Ozzy.


Vad har du på hjärtat?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0