29 juli

Tog oss en liten utflykt idag då vädret inte var på topp. Köpte ett jätte fint halsband till Ozzy med ;) Fattar dock inte vilken bred nacke han har fått, köpte 60 cm och det är nästan för litet :(

Nåja, sedan åkte vi till fotbollsplanen och fortsatte att träna Ozzy.. började med lite lek, sedan gjorde vi så igen att vi sprang och gömde oss och han fick springa och leta upp oss.. är skit bra, då får han träna alla sina sinnen och han ÄLSKAR det, märks så tydligt. Sen avbröt vi för lite mer lek.

Körde sedan min fot träning med honom.. först att gå lite fot. Sen lägger jag honom ner, går i väg och ropar "fot" och så kommer han fot.. tog träningen lite längre idag och la på en del saker, det klarade han galant.
Blir fortsättning på det i morgon också :)

Det är verkligen mycket roligare att ha honom lös och träna så än i koppel, blir ju väldigt mycket inkallningsträning samtidigt. Dessutom är det roligt att se hur han älskar att jobba.
Nu ligger han iaf här helt utslagen och nöjd =)



Snart ska vi åka hem, BUHU jag vill verkligen inte! Veckan kommer dock att vara fullspeckad, ska hinna träffa Kicki.. sedan blir det antagligen skara sommarland två nätter och på lördagen blir det lite party hemma hos oss! ;D


Vi har precis grillat och käkat, ska ta det lugnt en stund innan det är dags för promenad osv...


Vad har du på hjärtat?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0