23 juli

Dags för lite semesteruppdatering!

Åkte till Öland i måndags, kom dock iväg lite senare än planerat eftersom vi träffade Anders på vår promenad hem från Maxi. Men nu i efterhand var det riktigt bra, för vi fick en massa bra tips som vi verkligen har haft användning för.

hur som helst var vi nere runt 3 tiden, strålande sol och mamma&pappa hade köpte hamburgare som vi grillade. Ozzy var lite stissig, men är ju inte konstigt, massa nytt, nya dofter + en massa hundar. men han skötte sig ändå bra.

Nu från tisdag-fredag har vi hunnit shoppa, sola, bada och en massa mer. Jims föräldrar kom i onsdags och åkte hem idag. Så igår tog dom med oss på en utflykt till Borgholm och kikade runt i affärer.. sedan åkte vi vidare till Köpingsvik för sol&bad. GUD vilken strand dom hade där.. jätte lång sandstrand, det var fullt med folk, musik som spelades från en stor bil och beachboll tävling. Bryggan var en sådan där ENORM som gick ut över vattnet.. det var verkligen utomlandskänsla!

Ozzy har skött sig så himla bra, var bara första dagen han reagerade på allt. Och han ville hålla koll på allt och alla, helst hela campingen. Men nu är han lugnare än vad han någonsin har varit, bryr sig inte om något.
Det är hundar precis överallt runt om och det kom en husvagn och la sig framför oss med hund, men han struntar i den. Bakom buskarna ligger det några med en hund som skäller hela tiden, även den struntar han fullkomligt i. Han är undebrart duktig.. han märker inte ens hundarna när vi är ute på promenad längre!

Han har också blivit en riktig fisk.. älskar att bada, blir överlycklig såfort vi kommer ner till stranden, hoppar över vågorna och är så himla glad. Roligt att se.. en hund som har gått från badkruka till fisk =)
Igår gjorde vi så att den ena höll honom och den andre simmade ut och ropade på hjälp. han var allvarligt där på två sekunder, jäklar vilken fart han får upp.. en liten räddningshund :)

Ne nu ska vi strax äta tacos, har varit inne i Kalmar och shoppat.. vädret är inte på topp idag!



 

 

 

 


Postat av: littlesister ;)

inte varje dag man ser bilder på din blogg ;D like it!

2010-07-24 @ 20:16:17

Vad har du på hjärtat?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0