11 juli

Vilken dunderhelg!

Igår drog vi ut till Almenäs ett jädra gäng. Jag, Jim, Totte, Danijela, Freddan, Anna, Josef, Tidan, Simon, Kalle, Henke, Skogan, Elin och Niklas.
Solade och badade hela dagen. Bestämde Grill och fylle kväll hos Niklas&Elin.
Så vid 18 tiden drog jag och Jim och handlade medan dom andra började duscha hos Totte. Några timmar senare när alla 6 hade duschat och fixat iordning sig gick vi uppåt.

Blev grill, gitarrspelande av både Totte & Josef, massa skratt och tjöt.

Blev att vi drog ner till staden för att sätta oss någonstans och ta en öl, först Franks och sedan Vimmel. Vissa var arga, andra glada.. och killen i jeansvästen lär vi ALDRIG glömma. Sikken tönt, jag och Danijela hade bra roligt åt honom, vilket dom andra säkert också hade.

Josef var arg, sedan glad och puss sjuk.
Jim pratade med varenda människa.
Jag och Danijela fick hålla allas drinkar hela tiden.
Totte bara försvann.


MEN vilken dag/kväll! Får bli en sådan snart igen!


Det enda bra med att Jim pratade med alla var att han träffade en gammal barndomskompis som tränar IPO för Fredrik bjurklint. Han sa att vi skulle komma ut med Ozzy någon dag.. han var tydligen väldigt bra på att läsa och analysera andra hundar =)

 

 

Idag har vi tagit det lugnt i värmen, Ozzy har varit helt utslagen.

Men på kvällen åkte vi och hämtade Alexzandra och så drog vi till stallet, meningen var att hon skulle ha ridit, men Mistie hade tappat en sko så det gick inte =(

Istället drog vi med oss Alex och badade. Hon fick Ozzy att både bada och simma. Först stod hon och lockade på honom, när han kommit i vattnet så spelade hon som att hon höll på att drunkna. Då blev han som tokig och skulle rädda henne, simmade ut och bet tag i hennes tröja och skulle dra med henne in.

Efter att han väl fått smak på badandet så vägrade han gå upp :)



Vad har du på hjärtat?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0